Carbid Theater
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betongranulaat voor uw bedrijf

Heeft u betongranulaat nodig voor uw bedrijf? Aarzel dan niet en schakel Pelt & Hooykaas in Rotterdam in als uw partner voor het circulair maken van uw infrastructuur. Granulaat is uitstekend als funderings- en als toeslagmateriaal en dit bedrijf levert alleen producten van de beste kwaliteit. Zoekt u dus een producent en leverancier voor secundaire bouwgrondstoffen? Zoek dan niet verder.

Duurzaam granulaat als funderingsmateriaal

Pelt & Hooykaas is dé leverancier voor diverse secundaire bouwgrondstoffen zoals betongranulaat. Het granulaat dat zij verkopen is verkregen uit betonpuin dat vrij is gekomen uit gerecyclede constructies die beton bevatten. Gesloopt beton is namelijk na bewerking perfect te hergebruiken als toeslagmateriaal in beton. Granulaat wordt gebruikt als funderingsmateriaal in bijvoorbeeld de wegenbouw en is ideaal als grindvervanger. Kiest u voor granulaat, dan maakt u een duurzame keuze doordat dit materiaal hergebruikt is en ook zo min mogelijk van zijn waarde verliest. Zo wordt er bijgedragen aan een circulaire economie. Bij deze producent en leverancier van secundaire bouwgrondstoffen kunt u verschillende afmetingen betongranulaat kopen zoals 0/4 en 4/22. Deze afmetingen zijn KOMO-gecertificeerd.

Vraag een offerte aan voor meer informatie

Bent u op zoek naar betongranulaat dat ideaal is als grindvervanger, KOMO-gecertificeerd is en past in een circulaire economie? Dan zit u bij deze expert goed. Deze leverancier van secundaire bouwgrondstoffen maakt geen gebruik van primaire grondstoffen en heeft dus oog op de toekomst. Deze secundaire grondstoffen komen voort uit reststoffen van andere productieprocessen. De grondstoffen worden in tegenstelling tot de concurrenten gewoon in Nederland geproduceerd. Koopt u de producten? Dan worden deze op een verantwoorde manier vervoerd over water, spoor of over de weg. Zo draagt u samen met dit bedrijf bij aan een circulaire infrastructuur. Wilt u meer weten over de producten of deze producten kopen? Neem dan contact op met deze specialist of vraag een offerte aan.

https://pelt-hooykaas.nl/product/betongranulaat/