Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

autorijschool Utrecht

Autorijschool Utrecht

Heeft u ook last van Covid-19 en opzoek naar een goede autorijschool Utrecht  om je rijles te volgen. Dan zit je bij onze autorijschool goed op het adres. Autorijschool Utrecht heeft alle maatregelen voor u genomen om het zo minder u in risico te brengen in met aanraking met Covid-19.

Daarom juist is het mondkapje verplicht en handschoenen tijdens rijles in Utrecht. Wij reinining zowiezo de auto na ieder rijles met alcohol grondig en iedere na rijles een kwartier de beinnen kant van de auto ontlucht met een frisse lucht. Natuurlijk de handen worden ook kandidaten voor en achteraf de rijlessen standaart afgenomen met handgel.

Voor u is van belang om een ervaren en betaalbare rijschool in Utrecht te vinden om waar je voordelige rijlessen kunt volgen in Utrecht en Omgeving. Je kunt bij rijschool in Utrecht verschillende pakketten afnemen bij. Onze rijschool vindt heel erg belangerijk om alle variatiete hebben met aanbod op keuze van rijles  pakketten.

Wij staan vaak bovende gemidelde slagingspersentage van Utrecht en dat is vook boven 70 procent. Wat gemiddeld 45 procent is in Utrecht en landelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een onbeperkt rijlessen pakket afnemen, spoedcursus waarbij je in 10 dagen je rijbewijs kunt behalen, of rijlespakketten van 10, 20, 30 of 40 uur. Losse rijlessen kosten bij rijschool Utrecht Vlam 54-.euro per uur. Met dit tarief is rijschool Vlam Utrecht de goedkoopste rijschool in de provincie Utrecht!

 

Ervaar de kwaliteit van gratis rijles bij autorijschool Vlam 

Bij rijschool Vlam krijg je de 1e rijles helemaal gratis bij afnamen van een pakket. Tijdens deze 1e gratis rijles in Utrecht kun je al jouw vragen stellen aan de rijinstructeur. Daarnaast krijgt de instructeur ook een goed beeld van jouw huidige rijervaring en kan je een inschatting krijgen van het te verwachten aantal rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Natuurlijk kan je ook je wensen bespreken. Ook wel wat fijn is van zo’n gratis proefles is, dat je gelijk aan pedalen mag biedenen wat vaak niet bij andere mogelijk is.

Ga naar de website van rijschool van Utrecht 

https://rijschoolvlam.nl

Gerelateerde artikelen

Veilig bezoekers laten aanmelden

Wil ook jij duurzamer leven?

Wat is de beste waterpijp?