Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

8 Tips tegen muggen: de beste antimuggenmiddelen

 

ls je irritatie ondervindt van muggen is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt dat je de muggen wilt verjagen . Dit is natuurlijk logisch, een muggenplaag bestrijden is het beste wat je kunt doen om van die beestjes af te komen. Daarom hebben we voor jou een paar handige anti muggen tips op een rijtje gezet die je kunt gebruiken om de muggen te verjagen buiten, mede door het gebruik van handige anti muggen middelen.

Koop een muggenlamp

Het eerste wat je kunt doen is een anti muggen lamp kopen. Dit noemen we als eerste omdat dit nu eenmaal het beste is wat je kunt kopen om van de muggenoverlast af te komen. Deze lampen trekken de muggen aan en als de mug in aanraking komt met de lamp krijgt hij een schok. Mocht je op zoek zijn naar een goede lamp dan is de Cyclone muggenlamp een erg goede keuze. Deze heeft heel erg veel verschillende functies en zorgt er gegarandeerd voor dat je een muggenplaag kunt bestrijden buiten. De tweede tip is dat je citronella sticks aan kunt schaffen. Deze kun je in de tuin steken en als je ze aansteekt dan komt er een geur vanaf die zorgt dat de muggen weggejaagd worden. Dan komen we ook gelijk bij de derde tip, koop een citronella rol stick. Als je je insmeert met citronella dan is de kans veel kleiner dat je geprikt wordt. Dit is natuurlijk altijd handig om te hebben, niemand vindt het fijn om al die bultjes op zijn arm en been te hebben.

Fris je bed in kruipen

Tip vier is om goed te douchen voor je naar bed gaat. Zo zorg je er voor dat je lichaam niet zo heel veel zweet heeft en hierdoor ruik je niet zo sterk. Zweet heeft namelijk een bepaalde geur die muggen aantrekt, douchen is dus eigenlijk wel een vereiste voor het slapen. Tip vijf is dat je niet te veel parfum op moet spuiten iedere ochtend. Ook dit heeft een zoete geur die muggen lekker vinden. Kies dus voor een lichtere parfum voor in de zomer of spuit gewoon niet zo heel erg veel op, dan wordt je minder snel geprikt. Tip zes is dat je je fruit van de fruitbomen uit de tuin moet opruimen, dit is namelijk ook een zoete lucht. Dit weer om dezelfde reden, door de zoete lucht krijg je namelijk al heel erg snel muggen in je tuin. Dan komen we alweer bij tip 7, dit is dat je een beetje wodka in je slaapkamer kan spuiten. Het klinkt gek maar het werkt echt, de alcohol verdampt dus je ruikt hier niks van. De mug kan hier alleen niet tegen, het is dan ook handig om even door je huis te spuiten met een plantenspuit. De laatste tip is om een ventilator naast je bed te zetten voor je gaat slapen. Muggen houden namelijk van stilstaande lucht, als het waait dan zullen ze minder snel komen. Volg dit en je kunt zo de muggen verjagen buiten, of binnen natuurlijk.