Carbid Theater
Bedrijven

Taxi Nijmegen D.T.C

Taxi in Nijmegen

Wil jij nu of binnenkort een taxi in Nijmegen bestellen? Bestel je taxi bij Dukenburgse Taxi Centrale Nijmegen. Hier stap je al in een taxi voor €0,-, dus zonder instaptarief. Voor een goedkope en punctionele taxi in Nijmegen zit je bij Dukenburgse Taxi Centrale goed. Je kunt hier taxi’s en taxibusjes tot 24 uur van tevoren reserveren om zeker te zijn van een beschikbare taxi voor jou (en je gezelschap) voor bijvoorbeeld een langere rit naar Schiphol.

Heb je nu direct een taxi in Nijmegen nodig? Bel dan een paar minuten van tevoren naar Dukenburgse Taxi Centrale en ze komen je ophalen!

Direct een taxi bestellen

Om nu direct een taxi in Nijmegen te bestellen voor bijvoorbeeld een rit van de stad naar huis bel je naar: 0248 454 020. Een taxi in of van en naar Nijmegen bestellen bij Dukenburgse Taxi Centrale kan zowel als particulier als voor zakelijk gebruik.

Betalen voor jouw taxi in Nijmegen kan met Pin, creditcard of op factuur. Contant is uiteraard ook mogelijk. Wil je met pin of creditcard betalen? Geef dit dan bij het bestellen van je taxi in Nijmegen aan, zodat er met zekerheid een pinapparaat in de taxi aanwezig is. Hier vind je de tarieven.

Waarom Taxi Nijmegen Dukenburg?

  • Je betaalt geen instaptarief, voorrijkosten of eerste aanslag als je een klantenkaart hebt;
  • Met de klantenkaart ontvang je korting op je rit;
  • Betalen kan contant, met pin, creditcard en op factuur;
  • Binnen 10-15 minuten staat de taxi op locatie klaar;
  • 24/7 bereikbaar voor taxiritten in Nijmegen
  • Profiteer van scherpe tarieven!

Taxi in Nijmegen reserveren

Wil je alvast een taxi of taxibusje reserveren reserveren omdat je zeker wilt zijn van je taxi op een afgesproken tijdstip? Bestel dan slim je taxi vooruit bij D.T.C. Een taxi reserveren voor luchthavenvervoer kun je ook tot 24 uur voor vertrek regelen.

https://taxinijmegendukenburg.nl/