Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

Ga voor succes met crossmedia marketing!

Voordeel van een crossmedia bureau

Je wilt een marketing campagne starten waarbij je zowel traditionele en nieuwe media kanalen wilt gaan benutten? Dan heb je een crossmediale marketing bureau nodig die verstand heeft van zowel online als offline marketing. Crossmedia House uit Hengelo is precies de plek waar je dan moet zijn!

Begin bij de basis | Wie is je doelgroep

Voordat je van start gaan met je actiematige campagne is het allereerst van belang om te weten wie je doelgroep is en waar ze zich begeven. Het is zonde om tijd en geld te investeren als je niet weer waar je doelgroep zich bevindt en belangrijker, welke doelgroep voor jou het meeste opbrengt in omzet of positieve reclame.

Als crossmedia specialist kunnen we precies uitzoeken, samen met een netwerk van sterke partner, waar je doelgroep zich begeeft. Wij doen dat op twee manieren.

Offline:

Door een sterk netwerk van reclame exploitanten en outdoor signing bureaus vergaren wij de juiste data om te achterhalen waar jouw doelgroep woont, leeft, naarwerk gaat en welke openbare plekken zij het meest bezoeken. Door dit goed in kaart te brengen kunnen we de offline reclame uitingen gericht promoten zodat de kans van succes het grootst is. Het enige nadeel is dat je nooit precies weet hoeveel mensen je boodschap overkomt. Wel kunnen we cijfers geven op basis van historische data. Denk aan hoeveelheid winkelend publiek, aantal rijdende bussen in de regio, en het aantal bewoners in een bepaade regio. Op basis van deze data kunnen we een succesratio berekenen en inschatten hoeveel ‘conversie’ behaald zou kunnen worden.

Online:

Online marketing is helemaal actueel en dat is alleen maar belangrijker geworden sinds de uitbraak van het corona (covid-19) virus. Steeds meer mensen kopen en bestellen online, regelen hun zaken via het internet en gaan minder vaak de deur uit om de winkels te bezoeken. Het internet biedt daarom een schat van informatie en nog meer kansen. Hoe kun je deze het beste benutten? Door je website en webshop perfect af te stemmen voor een optimale vindbaarheid in Google. Omdat Google de grootste zoekmachine is van Nederland is het ontzettend belangrijk om bezig te zijn met zoekmachine marketing.

Zoekmachine marketing | SEO en SEA

Zoekmachine marketing valt onder te verdelen in organische optimalisatie en online adverteren. We zullen de verschillen hieronder kort toelichten.

Wat is SEO?

Met SEO wordt bedoeld het optimaliseren van je website om een hogere organische positie te verkrijgen in zoekmachines. Omdat eigenlijk alleen Google telt, spreken we ook wel Google optimalisatie. Een hoge zoekpositie in Google is zeker van belang, omdat uit ervaring, data en onderzoek blijkt dat de gemiddelde zoeker in Google niet vaak verder kijkt dan pagina 1. Hoe je dan hoger in Google komt, is een taak weggelicht voor de zoekmachine specialisten van Crossmedia House. Zij kunnen je helpen je website beter vindbaar te maken in Google op relevante zoektermen!

Wat is SEA?

SEA is in tegenstelling to SEO gericht op adverteren. Adverteren binnen Google is belangrijke manier om direct zichtbaar te zien voor je doelgroep. Met zoekmachine adverteren kun je je website of webshop promoten voor iedereen. Of je kiest ervoor je advertenties juist gericht te laten zien aan een specifieke doelgroep. Voor Google betekent dit gebuik maken van het AdWords advertentieplatform.

  • Adverteren met tekstadvertentiesin Google.nl
  • Adverteren in Google apps, zoals Gmail
  • In YouTube adverteren
  • Met je producten adverteren in Google Shopping
  • Gerbuik maken van het advertentie partnernetwerk van Google

Het is verstandig je goed te laten informeren voordat je begint met adverteren in Google. De mogelijkheden zij legio en als je je advertentiecampagne niet goed opbouwt loop je het risico dat deze niet goed zal presteren en dat kan je veel geld kosten. Start met een AdWords campagne bij de Google specialisten van Crossmedia House, dan weet je zeker dat je advertenties het gewenste effect zullen opleveren.

Wat doet Crossmedia House nog meer?

We kunnen ons geen crossmediaal marketing bureau noemen, zonder dat we ons ook verdoepen in overige marketing kanalen. Daarom zijn we groot voorstander om online en offline marketing met elkaar te combinerne. Zo kunnen we voor opdrachtgevers;

  • Lokale busreclame inzetten
  • Ontwerpen van een nieuw logo of huisstijl
  • Direct mailing acties opzetten in geslecteerde postcode gebieden
  • Reclame posters ontwerpen en ophangen in bushokken of aan de straat
  • Adverteren op billboards en abri’s

Maak vandaag nog een afspraak en bespreek je marketing plannen met ons team. Stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl of bel ons op 074-851 26 65.

 

https://www.crossmediahouse.nl/