Carbid Theater
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar goede voorzetapparatuur van Durwen? Dan bent u bij dit bedrijf aan het goede adres!

Heeft u één of meerdere heftrucks in uw bedrijf? Dan is goede voorzetapparatuur van groot belang. U vindt deze bij Durwen Benelux, een bedrijf dat gelegen is in Drunen, een dorp in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf is opgericht in 2012 en verkoopt producten van het Duitse merk Durwen, dat al sinds 1947 bestaat. Sinds 1970 produceert Durwen ook voorzetapparatuur voor heftrucks.

Wat biedt het bedrijf?

Voorzetapparatuur bij deze specialist uit Drunen kopen, kan in allerlei soorten. U vindt er meervoudige pallethandlers, vorkenverstellers, telescopische vorken, rotators, draagdoorns en noem maar op. Bovendien kunt u er terecht voor sneeuwschuivers, voorzetvorkenborden en werkkooien. Ook worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Zo kunt u uw monteurs laten trainen in hun vak en kunnen leveranciers gebruikmaken van een salestraining, waarmee ze hun verkoop skills verbeteren.

Wilt u de producten kopen of huren?

Of u de producten nu wilt kopen of wilt huren, het kan allemaal bij Durwen Benelux. Alle producten die worden aangeboden zijn te koop. Bij huren ligt dit net wat anders. Dit assortiment verandert constant. Bel daarom altijd even naar het bedrijf om te vragen of het product dat u zoekt op dat moment te huur is. Het huren van de producten heeft veel voordelen als u de producten slechts tijdelijk wilt gebruiken. U heeft dan niet te maken met onderhoud en afschrijving en u heeft ook geen opslagplaats nodig. Wilt u de producten blijvend gebruiken, dan is het wel aan te raden om de producten te kopen.

Reparatie

De voorzetapparatuur is gemaakt met weinig onderdelen, die bovendien ook nog eens een lange levensduur hebben. Hierdoor gaan de producten niet snel stuk. Mocht dit toch het geval zijn, kunt u deze altijd laten repareren door het bedrijf. Dit kan bij de professionele servicedienst. Aangezien het bedrijf een eigen reparatie- en revisiewerkplaats heeft, is het geen enkel probleem om uw producten te repareren.

 

 

https://www.durwenbenelux.com/