Carbid Theater
Image default
MKB

Medailles bestellen voor sportdagen op school

Het organiseren van de sportdag op school is altijd weer een flinke klus. Tientallen, of zelfs honderden kinderen tegelijk bezig houden en dan ook nog eens het overzicht houden? Ga er maar aan staan. En dan hebben we het nog niet eens over alles wat er verder nog bij komt kijken. Eten en drinken voor de kinderen, een sportshirtje, een locatie boeken. Zorgen dat ouders op tijd betalen als er een bijdrage nodig is. En dan moet je ook nog eens de sportprijzen bestellen. Gelukkig wordt dat na het lezen van dit artikel een stuk duidelijker.

Breng eerst de randvoorwaarden in kaart

Voordat je op zoek gaat naar een leverancier voor je sportprijzen breng je eerst de randvoorwaarden die je vanuit de school hebt meegekregen in kaart. Wat is je budget? Welke activiteiten heb je tijdens de sportdag? En wat is de richtlijn van de school? Krijgen alleen de nummers een, twee en drie een prijs? Of ga je medailles bestellen voor ieder kind voor het meedoen en een paar grotere medailles voor de winnaars? Wanneer je dit weet kun je al veel gerichter gaan zoeken naar een leverancier met een passend aanbod.

Welke sportprijzen kies je?

Zowel sportbekers als medailles kun je online bestellen. Dat is makkelijk en voordelig. Zeker bij een leverancier die de productie in eigen beheer heeft. Je hebt vaak zelfs de mogelijkheid om de prijzen te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van de school en de datum en misschien een persoonlijke boodschap op de achterkant. Ook het formaat, het lint en andere zaken kun je online eenvoudig aanpassen.

Het kan ook interessant zijn om een medaille in grote oplage te kopen. Wanneer je bijvoorbeeld ieder kind een prijs wilt geven voor het meedoen of omdat je voor meerdere sportdagen tegelijk inkoopt. Vaak kun je dan gebruikmaken van staffelkorting waardoor de stuksprijs een stuk lager ligt.