Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Hoe raak ik mijn sleutels nooit meer kwijt

Niets is frustrerender dan wanneer u voor een gesloten deur komt te staan omdat u uw huissleutel verloren blijkt te hebben. Wanneer dit u overkomt en u heeft geen reservesleutel bij de buren liggen, dan kan alleen een slotenmaker u nog helpen om uw woning weer binnen te komen. De monteurs van de Slotenlijn krijgen regelmatig te maken met mensen die zichzelf hebben buitengesloten. Om te voorkomen dat dit ook u overkomt adviseert de slotenmaker een ieder om een sleutelvinder aan zijn of haar sleutelbos vast te maken.

Een sleutelvinder is een klein elektronisch apparaatje dat u eenvoudig aan uw sleutelbos kunt bevestigen. Heeft u uw sleutelbos van een sleutelvinder voorzien, dan kunt u altijd de locatie van de sleutelvinder opvragen.Sleutelvinders gebruiken verschillende soorten technologieën om uw sleutelbos te kunnen lokaliseren. Zo kennen veel sleutelvinders een gps-tracker. Met een ingebouwde gps-tracker kunt u zeer nauwkeurig de locatie van uw sleutelbos achterhalen.

Daarnaast zijn er sleutelvinders die gebruikmaken van bluetooth. Kiest u voor een sleutelvinder met bluetooth, wees er dan van bewust dat deze een beperkt bereik hebben. Bij het gebruik van bluetooth moet de sleutelvinder namelijk contact met de telefoon van de zoeker kunnen maken. Dit kan erg onhandig zijn als u niet weet waar u uw sleutels ongeveer verloren bent.

Mocht het toch gebeuren dat u uw sleutels bent verloren en dat u een slotenmaker nodig hebt om de voordeur voor u te openen, dan kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u graag bij het openen van uw deur, zonder daarbij schade toe te brengen aan uw woning.