Carbid Theater
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcel of andere voorzieningen huren

Maak van ieder evenement een onbezorgd feestje door betrouwbare voorzieningen, zoals een koelcontainer, te huren bij Douven Verhuur. Van tap tot toilet en van koelcel tot kassa; bij dit verhuurbedrijf hebben ze het! Hier begrijpen ze dat deze voorzieningen onmisbaar zijn voor een succesvol evenement. Bij dit verhuurbedrijf doen ze geen concessies aan hun deadlines en houden ze zich aan hun gemaakte afspraken. Hier staan ze echt dag en nacht voor u klaar! Dit verhuurbedrijf levert dan ook al jaren aan prachtige evenementen waaronder Pinkpop, Rock Werchter, Bospop en Intens. Maar ook voor een buurtborrel of gezellig feestje aan huis staan ze voor u klaar.

Een breed assortiment aan voorzieningen om te huren

Bij dit verhuurbedrijf hebben ze een breed assortiment aan onmisbare voorzieningen om te huren tijdens uw feestje of evenement. Zij hebben deze voorzieningen onderverdeeld in vier categorieën:

  • Koeling
  • Verhuur evenementenmateriaal
  • Mobiliteit
  • Transportservice

Zo kunt u kiezen voor een koeling met meer koelcapaciteit, maar ook voor een tap-, toilet- of snackcontainer. Ook kunt u gebruikmaken van de transportservice van Douven Verhuur. Wilt u liever wat meer flexibiliteit bij het organiseren van uw evenement? Huur dan een bedrijfswagen, trailer of trekker.

Kies de koeling die bij uw evenement past

Bij deze expert kunt u een koelcel huren voor meer koelcapaciteit tijdens een feestje met de buurt. Voor een groot evenement is het verstandiger om een koelcontainer te huren. In het assortiment van deze specialist vindt u hoogwaardige REEFER containers voor het koelen. Door het huren van een koelcel of koelcontainer zorgt u ervoor dat de drankjes altijd lekker koud zijn!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u graag weten wat dit verhuurbedrijf voor uw evenement kan betekenen? Neem dan contact op met de ervaren werknemers van dit bedrijf en vraag naar meer informatie. Weet u zelf al precies wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken? Vraag dan een offerte aan via de website.