Carbid Theater
Image default
Bedrijven

De wondere wereld van webshops

We leven nu in een wereld waarin niets zeker is. Wanneer we weer op kantoor mogen werken, of er nog een tweede ‘lockdown’ komt, hoelang we nog online les zullen moeten volgen, of we zelf ziek zullen worden van het corona virus. Dit zijn allemaal vragen die continu door mijn hoofd dwalen. Ik moet echt afleiding zoeken, want anders ga ik hier echt over piekeren. En zo met mij nog veel meer mensen. Een deel van de mensen in gefrustreerd omdat we zo weinig mogen, een ander deel is angstig om het corona virus te krijgen, weer een ander deel verveelt zich zo enorm en nog een ander deel van de mensen is teleurgesteld dat allerlei leuke dingen niet door konden gaan. En sommige mensen, die voelen dit allemaal.

 

Ook voor ondernemers zijn dit onzekere tijden. Een klein deel van de bedrijven heeft heel erg veel geprofiteerd van de situatie rondom corona. Supermarkten, de fietsenwinkels en vooral bedrijven met online webshops zijn echt de kluiten uit gegroeid. Ook alle andere dingen die online gebeuren, bijvoorbeeld de streamingsdienst Netflix en de muziek app Spotify zijn enorm hard gegroeid. Een gevolg van deze corona crisis is dan ook dat we met zijn allen massaal het internet op zijn gegaan. Dat is logisch, online heb je niet de kans besmet te raken, kan je producten goed vergelijken en worden de spullen afgeleverd tot bij je voordeur. Voor de consument zijn er nauwelijks nadelen aan online shoppen.

 

Als bedrijf is het slim om op deze shop-lust inspelen door een webwinkel laten maken, als je er nog geen hebt tenminste. Op die manier bereik je een veel grotere klantenkring en zal je dus ook meer producten verkopen. Dat is natuurlijk goed voor de winst. Als bedrijf wil je natuurlijk wel een zakelijke website laten maken, dan zit je bij Edit4U goed. Neem gerust een kijkje op onze website!

https://www.edit4u.nl/