Carbid Theater
Image default
Zakelijke dienstverlening

De uitleg van crewmanagement in de binnenvaart

Crewmanagement in de binnenvaart, ook wel Crew Resource Management genoemd, is een methode om de effectiviteit op teamniveau te verbeteren. Leviano Crewing doet dit op het gebied van scheepvaart. Zij doen aan selectie en werving van mensen die graag in de binnenvaart aan het werk willen. Het is als het ware een detacheringsbureau dat voor verschillende nationale en internationale werkgevers vacatures online zet en met behulp van hun expertise mensen werft voor deze functies. Zo kunt u bijvoorbeeld solliciteren voor deksman en via Leviano Crewing de baan krijgen, terwijl u werkzaam gaat zijn voor een andere werkgever.

Simpel solliciteren

Het proces werkt als volgt: u bezoekt de website van deze expert in crewmanagement in de binnenvaart en bekijkt de vacatures die zij aanbieden. U kunt kiezen uit diverse functies binnen de scheepvaart, zoals matroos, kapitein, dekman, stuurman en nog veel meer. Ook heeft de binnenvaart meerdere takken waar u uit kunt kiezen. U bepaalt zelf het werkschema en als er iets bijzit wat u leuk lijkt, solliciteert u direct onder de vacature. Dit werkt hetzelfde als wat u gewend bent op andere websites met vacatures of uitzendbureaus. Bij Leviano Crewing gaan ze vervolgens aan de slag met hun crewmanagement in de binnenvaart. Zij kijken of uw profiel aansluit bij de functie waarop u gesolliciteerd heeft en indien dit zo is, nodigen ze u uit voor een gesprek. Dan kijken ze of u ook een match bent met de werkgever van de rederij. Als dit zo is, heeft u de baan te pakken en heeft u zelfs al snel vooruitzicht op een vaste baan! Zien ze die functie niet helemaal zitten voor u, dan bieden ze diverse andere functies aan waar u misschien beter voor in aanmerking komt. De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze expert!

Solliciteer direct onder de vacatures

Wilt u graag aan de slag in de scheepvaart en kunt u de hulp van dit crewmanagement in de binnenvaart wel gebruiken? Solliciteer dan onder een van de vacatures die deze expert aanbiedt. Als u vragen heeft, kunt u ook contact met hen opnemen via de contactgegevens op hun website.