Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

De juiste kantoortafel voor elke gelegenheid

Of je nu een nieuw kantoor inricht of een bestaand kantoor opknapt, het vinden van de juiste tafel kan lastig zijn. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten kantoortafels verkrijgbaar, zodat er voor elke behoefte wel iets te vinden is. In dit blogartikel bekijken we drie populaire soorten kantoortafels en waarom ze geschikt kunnen zijn voor jouw bedrijf.

 

Conferentietafels

Conferentietafels zijn ontworpen om ruim plaats te bieden aan meerdere mensen in een directiekamer of vergaderomgeving. Deze tafels hebben meestal een groot rechthoekig blad en zijn er in verschillende maten, van kleine modellen voor vier personen tot lange varianten voor 12 personen. Conferentietafels zijn ook voorzien van diverse voorzieningen zoals stroom- en datapoorten voor het aansluiten van laptops, tablets en andere apparaten.

 

Klaptafels

Klaptafels zijn ideaal voor kleinere kantoren of bedrijven die geen speciale vergaderruimte nodig hebben. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor het houden van trainingen of andere evenementen waar de ruimte beperkt is. Klaptafels zijn er ook in verschillende maten, waardoor ze zowel geschikt zijn voor kleine vergaderingen als voor grotere bijeenkomsten.

 

Bureautafels

Bureautafels zijn perfect voor individuele werkplekken of ruimtes waar maar één persoon tegelijk hoeft te werken. Deze bureaus zijn er in alle soorten en maten, van de traditionele rechthoekige vorm tot modernere ontwerpen met gebogen randen die in elke kantoorinrichting passen. Bureautafels hebben meestal laden met veel opbergruimte en sommige hebben zelfs ingebouwde planken voor boeken en documenten. Bij Kato kantoorinrichting vind je bureautafels en nog vele andere soorten tafels.

 

Tijd voor een nieuwe tafel 

Wat voor soort kantoor je ook hebt, er is zeker een tafel die perfect past binnen je budget en eisen. Conferentietafels bieden voldoende ruimte voor grotere vergaderingen, terwijl klaptafels flexibiliteit bieden bij het verplaatsen in het kantoor. Bureautafels tenslotte geven iedereen zijn eigen persoonlijke werkruimte, zodat ze zich op hun taken kunnen concentreren zonder door anderen te worden afgeleid. Door de tijd te nemen om het juiste type tafel voor je bedrijf te kiezen, kun je een efficiënte werkruimte creëren die werknemers helpt om de hele dag productief te blijven!

 

https://Katokantoorinrichting.nl