Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

De exclusieve horloges van Raymond Weil

Bent u op zoek naar een exclusief horloge? Wellicht voor uzelf of uw partner? Juwelier van Leeuwen uit Tiel heeft een assortiment met exclusieve en luxe horloges. Bekijk bijvoorbeeld het assortiment van Raymond Weil. Dit exclusieve Zwiterse horlogemerk is een van de weinige merken, dat nog steeds een familiebedrijf is. Deze horloges worden vervaardigd met Zwitserse precisie en kunst, zoals u dit gewend bent van deze uurwerkmeesters. Wilt u ook kijken of deze horloges bij u passen? U bent altijd welkom om deze te passen en te kijken hoe deze staan om uw pols.  Er is een selectie aan heren- en dameshorloges beschikbaar.

Een uurwerkmeester met liefde voor muziek

Raymond Weil is een authentieke Zwitserse uurwerkmeester die een grote voorliefde voor muziek heeft. Hierom zijn verschillende horloges binnen de uurwerkcollectie van dit merk geïnspireerd door muziek. Daarnaast zijn er ook verschillende reeksen vernoemd naar grootmeesters binnen de muziek. Weet u al wat voor horloge u wilt? De collecties van Raymond Weil zijn zeer divers. Zo zit er zeker een model tussen wat bij u past. Er zijn horloges met een sober design, die nog steeds een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn er ook extravagante modellen die rijkelijk zijn belegd met diamanten.

Kom langs bij de juwelier in Tiel voor persoonlijk advies

Wilt u graag advies bij uw keuze in horloge? Bijvoorbeeld, omdat u op zoek bent naar een cadeau? Dan zit u goed bij Juwelier van Leeuwen uit Tiel. Dit is namelijk dé specialist op het gebied van horloges van Raymond Weil. Zij mogen namelijk dit exclusieve merk aanbieden. Hun adviseurs staan u graag te woord en kunnen u deskundig advies bieden bij uw keuze in horloges. Wilt u zeker weten dat er iemand voor u beschikbaar is wanneer u langskomt? Maak dan een afspraak, dan wordt er uitgebreid de tijd voor u genomen.