Carbid Theater
Image default
Zakelijke dienstverlening

Blijf betrokken bij je werknemers door een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Gebruik een medewerkerstevredenheidsonderzoek van Solkie uit Leusden om een connectie te maken met je werknemers. Als directie van een bedrijf is het soms lastig te achterhalen waarom medewerkers niet tevreden zijn. Met een anoniem werknemerstevredenheidsonderzoek biedt jij een kans dat jouw werknemers op een eerlijke en veilige manier kunnen aangeven waar zij tegenaan lopen.

Wat kan je met de resultaten van een medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Bekijk hier: https://solkie.nl/medewerkerstevredenheidsonderzoek-online/ hoe de resultaten van een onderzoek worden verstuurd door onderzoeksbureau Solkie. Hun experts geven op basis van de resultaten objectief en actuele informatie die bijdraagt aan het verbeteren van de behaalde resultaten. Met de resultaten van een werknemerstevredenheidsonderzoek kan je heel gemakkelijk achterhalen wat er invloed heeft op de motivatie van jouw werknemers. Dit kan zowel positief als negatief zijn. De resultaten kunnen leiden tot het maken van beslissingen die eerder mogelijk nog wat onzeker waren. Daarnaast kan je door middel van de resultaten laten zien waarom een bepaalde keuze gemaakt wordt. Het frequent laten uitvoeren van een werknemerstevredenheidsonderzoek draagt bij aan het optimaal analyseren of de gemaakte keuzes daadwerkelijk verschil maken. Als onderzoeksbureau raden zij aan om de resultaten, zowel negatief als positief, altijd door te spreken met de medewerkers. Dit creëert een bepaald gevoel dat mensen er niet alleen voor staan als zij een sterke mening ergens over hebben. Tevens schept het een band om direct tegen jouw medewerkers te kunnen zeggen dat ze gehoord worden en dat jij als directie je best gaat doen om dingen beter te maken. Om het invullen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek niet vervelend te maken, heeft dit onderzoeksbureau gamificatie verwerkt in hun onderzoeken. Dit is zichtbaar door animaties, zoals Stickman en korte filmpjes.

Laat zien dat je om je werknemers geeft

Schakel hen in voor het maken van een bedrijfsgerichte medewerkerstevredenheidsonderzoek. Zij zijn van mening dat je groeit door vragen te stellen. Het is bewezen dat de werksfeer na het uitvoeren en bespreken van een werknemerstevredenheidsonderzoek verhoogt. Dit motiveert jouw medewerkers dan weer in hun werkzaamheden, waardoor het bedrijf blijft draaien.