Zorg op afstand met vcare beeldzorg

Zorg op afstand met beeldzorg applicatie video connect

Zorg op afstand aanbieden is de trend van dit moment, en dat is niet voor niets. Laat patiënten niet voor iedere afspraak naar uw praktijk of zorginstelling komen. Vaak kan een gesprek ook digitaal gevoerd worden, bijvoorbeeld middels beeldzorg. Bij deze vorm van zorg op afstand heeft u contact middels een spraak- en webcamverbinding. Een patiënt blijft u zien, maar kan een gesprek vanuit huis voeren. Prettiger voor de patiënt en voor uzelf! Gesprekken zijn vaak korter, makkelijk tussendoor te plannen en daarbij hartstikke veilig met Vcare Connect. Onze technische oplossingen voldoen aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Niet voor niets beschikken wij over meerdere ISO-certificaten.

   

Technische oplossing voor zorg op afstand

Vcare Connect is niet alleen een veilige oplossing om zorg op afstand aan te bieden. Deze oplossing is daarbij zeer betrouwbaar, efficiënt en robuust. U wilt immers goed bereikbaar zijn en blijven voor uw patiënten! Een haperende videoverbinding of ruis op de lijn moeten voorkomen worden. U kunt uw eigen huisartseninformatiesysteem (HIS) aan Vcare Connect koppelen. Zo heeft u de informatie over uw patiënten altijd bij de hand, wanneer u een gesprek met ze voert. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om verschillende externe applicaties aan het systeem te koppelen. Het maakt dat u zich voortaan nog beter op uw zorgproces kunt richten! Wanneer kiest u voor het aanbieden van zorg op afstand?

 

Zorg op afstand voor communicatie met partners

De oplossing die Vcare Connect u biedt voor zorg op afstand is niet alleen interessant voor uw patiënten. Met deze oplossing kunt u ook de communicatie met externe organisaties en bedrijven vergemakkelijken. Alle informatie op één plek, wat snel schakelen makkelijker maakt! Heeft u vragen over Vcare Connect? Bent u benieuwd hoe u zorg op afstand in uw praktijk of instelling kunt gaan gebruiken? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden.

https://www.vcareconnect.nl

Waarom fysiotherapie Amsterdam goed is

Het bezoeken van een fysiotherapeut kan voor verschillende klachten zijn. Een van de meeste klachten die een fysiotherapeut hoor is rugpijn. Rugpijn is een vervelende klacht. Het kan ervoor zorgen dat je niet lekker slaapt, dat tijdens je werk zitten niet goed lukt of dat lang staan ook pijn doet. Rugpijn kan ook uitstralen naar pijn in de schouder of nek. Het is dus een vervelende klacht die veel gevolgen kan hebben voor je gehele lichaam. Heb je hier last van dan kun je het beste fysiotherapie Amsterdam gaan volgen. Bij deze praktijk in Amsterdam zijn de fysiotherapeuten gespecialiseerd in rugklachten. Door een afspraak te maken bij deze praktijk kun je wellicht sneller van de vervelende rugpijn afkomen.

Ik wil een behandeling boeken

Wil jij van de vervelende pijn afkomen en een behandeling boeken? Dat kan, de fysiotherapie in Amsterdam werkt via een vast  principe. Ze beginnen namelijk eerst met een screening. Tijdens de screening wordt er gekeken naar de rugpijn en of fysiotherapie Amsterdam jou kan helpen met het oplossen van de pijn. Zijn het klachten waar de fysiotherapeut jou mee kan helpen? Dan luisteren ze graag naar je verhaal en doen ze een kort onderzoek naar de rugpijn en andere klachten. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de klacht of klachten. Ook wordt er gekeken naar de gevolgen die de rugpijn heeft. Wellicht zijn er ook nog andere spieren overbelast of kunnen ze overbelast raken. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. In dit persoonlijke behandelplan staat wat de fysiotherapie in Amsterdam inhoudt en wat ze gaan doen om jouw klachten van rugpijn te verminderen. In het behandelplan staan ook de prijzen van de fysiotherapie in Amsterdam. Zo kan je gelijk met je zorgverzekering regelen dat de zorgverzekering de kosten betalen. Dat is gemakkelijk en hoef jij er niet achteraan te zitten. Wil jij ook van de rugpijn af? Boek dan een behandeling fysiotherapie in Amsterdam.Kies voor de beste particuliere ouderenzorg voor uzelf of uw dierbare

Als u of een dierbare in uw omgeving zorg nodig heeft dan kunt u in Nederland kiezen voor particuliere ouderenzorg. Deze zorg wordt geboden in fijne kleinschalige particuliere verpleeghuizen verspreid over heel Nederland. Hier geen slaapzalen en rennende verpleegkundigen en verzorgenden die eigenlijk te weinig tijd hebben voor te veel werk. Particuliere ouderenzorg betekent dat de ouderen uitstekende zorg krijgen en dat er dagelijks voldoende tijd voor hen wordt uitgetrokken. Zij kunnen in een particulier verpleeghuis zoveel mogelijk hun eigen levensstijl blijven volgen, maar dan omringd met de best mogelijke verzorging.

Een goed verzorgde oude dag met uitstekende voorzieningen

Als u zich wilt verzekeren van een goed verzorgde oude dag in een particulier verpleeghuis met de beste particuliere ouderenzorg dan is het belangrijk dit tijdig te regelen. Als u voorziet dat u over een bepaalde tijd niet meer zelfstandig kunt wonen dan is het aan te raden alvast rond te gaan kijken voor een goede plek. Dat is natuurlijk ook het geval als u zich zorgen maakt over de gezondheid van een ouder of ander familielid waarvoor u wellicht mantelzorg verricht. Als dit niet meer voldoende is dan is het een hele geruststelling als er een appartement beschikbaar is in een goed particulier verpleeghuis met goed gekwalificeerd personeel.

Fraaie verpleeghuizen op mooie locaties

Compartijn is een overkoepelende organisatie die al vele jaren verschillende particuliere verpleeghuizen heeft op mooie locaties in Brabant en andere provincies. Zij bieden hier uitstekende particuliere ouderenzorg op maat. De bewoners kunnen zo veel mogelijk hun eigen leven blijven leiden en krijgen hulp waar dat nodig is. U kunt de locaties en ook de appartementen bekijken op de website. Hier vindt u ook meer informatie over de zorg die wordt verleend. Als u vragen heeft of een locatie wilt komen bekijken kunt u uiteraard contact opnemen. U vindt de gegevens eveneens op de website.

Tandartsverzekering afsluiten, natuurlijk ZorgDirect

Wil je een goede tandartsverzekering afsluiten naast je basis zorgverzekering? Als je bij ZorgDirect je basisverzekering af hebt gesloten, dan heb je de keuze uit drie losse tandartsverzekeringen. Met onze TandExtra verzekering krijg je 75% vergoed van een maximum bedrag van 250 euro per jaar. Bij de TandPlus verzekering is het maximale bedrag 500 euro per jaar en als je een TandTop verzekering afsluit krijg je tot 1000 euro per jaar vergoed. Met een tandartsverzekering van ZorgDirect kun je terecht bij elke gewenste tandarts in Nederland. Je kunt dus zelf kiezen welke tandarts jij het prettigst vindt.

ZorgDirect zorgverzekering

Een zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect biedt een aantal fijne voordelen. Je profiteert bij ons van een scherpe premie en je kunt helemaal zelf kiezen bij welke zorgverlener je je wilt laten behandelen. Het maakt voor de vergoeding vanuit de basisverzekering namelijk niet uit of ZorgDirect een contract heeft afgesloten met de zorgverlener, je behandeling wordt altijd vergoed. Als je alleen een basisverzekering afsluit, dan ben je gedekt voor de meest noodzakelijke zorg. Als je ook een vergoeding wilt ontvangen voor bijvoorbeeld extra fysiotherapie behandelingen of alternatieve geneeswijzen, dan kun je hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten. Wil je een zorgverzekering zelf samenstellen? Bij ZorgDirect heb je de keuze uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen!

Vergoeding orthopedische schoenen

Bij ZorgDirect begrijpen we hoe belangrijk het is om zo goed mogelijk te kunnen lopen, ook als je een afwijking aan je voeten of benen hebt. In sommige gevallen kunnen speciaal aangepaste schoenen de oplossing bieden. Daarom kun je bij ZorgDirect rekenen op een vergoeding orthopedische schoenen vanuit de basisverzekering. Dit is wel zo prettig. Meer informatie over de vergoeding van orthopedische schoenen of aangepaste confectieschoenen kun je vinden op onze website. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via telefoon of e-mail. Een bericht sturen via Facebook, Whatsapp of Twitter kan ook. 

https://www.zorgdirect.nl/