Offertes ramen

 

Kunststof ramen van de ontwikkelaar – tolereren, repareren of veranderen?

Het kopen van een appartement in een nieuw gebouw is zonder twijfel een vreugdevol en aangenaam moment in iemands leven. Toch – een goede indeling, een verzorgde binnentuin, een mooie uitstraling, het gebruik van geavanceerde bouwtechnieken en materialen! Een droom gekocht met een hypotheek voor 30 jaar!

Laten we dus uitzoeken wat er mis is in het “venster van de ontwikkelaar”:

1. Profiel (kunststof frame)

Om de constructiekosten te drukken, maken fabrikanten de framewanden dunner, wordt het stalen verstevigingsprofiel ook dunner ingebracht en soms ‘vergeten’ ze het helemaal. Er kunnen ook minder stabilisatoren worden toegevoegd om de kunststof zelf te verstevigen, wat resulteert in een “vloeibare” formulering. Al deze redenen leiden tot deplanatie, dat wil zeggen doorbuiging van het kozijn, het raam is slecht bestand tegen windbelasting (vooral op hoge verdiepingen), de opengaande delen van de ramen zakken door en stoppen normaal met sluiten. Dienovereenkomstig wordt het raam lek en blaast het er constant uit. Vaak wordt een smal driekamerframe (profiel 58-60 mm) gebruikt, wat de minimale prestatie aangeeft in termen van thermische bescherming.

2. Beslag (vergrendelingsmechanisme)

Voordelige hardware zelf werkt zeker niet tot het hoogste niveau, maar in combinatie met het hierboven beschreven frame wordt de werking ervan gewoon ondraaglijk: een zeer grote inspanning op het handvat, het onvermogen om de openingsvleugel stevig tegen het frame te drukken (blazen ), doorhangende scharnieren, gebrek aan comfortabele opties (achterover leunen, microventilatie). Dienovereenkomstig opnieuw blazen en een volledig gebrek aan comfort tijdens het gebruik.

3. Venster met dubbele beglazing

Hoe warm het raam zal zijn, hangt grotendeels af van de glaseenheid, want hij neemt het grootste deel van het raam in. De meeste nieuwe gebouwen hebben ramen met een conventionele dubbele beglazing (3 glazen) 32 mm dik en de formule 4x10x4x0x4, soms vind je zelfs een raam met dubbele beglazing met één kamer (2 glazen) 24 mm met de formule 4x16x4.

De waarden van de warmteoverdrachtsweerstand van het kozijn (profiel) zijn hoger, daarom is de algehele indicator van het raam (kozijn + glaseenheid) ook iets hoger. Maar toch, het zal ofwel ONDER NORMAAL zijn, of op de grens, wat buitengewoon triest is, de mogelijkheid van condensatie (beslaan) en zelfs ijsvorming in de winter is groot !!! We kunnen alleen maar hopen op de uitstekende prestaties van de verwarmingsapparaten!

4. Afdichting

In bijna alle kunststof ramen is de afdichting gemaakt van EPDM-rubber (ethyleen-propyleenrubber). Een hoogwaardige kit werkt perfect gedurende de hele levensduur van het raam. Een goedkope afdichting verliest snel zijn zachtheid, wordt hard en kan daarom niet zorgen voor een strakke klemming van de raamverbindingen – weer blazen!

5. De negatieve invloed van bouw- en afwerkingswerken op beslag en raamafdichtingen. Bouwstof en puin zorgen ervoor dat ze zeer snel en vaak zelfs voordat u het appartement betreedt, uit hun werkconditie worden gehaald.
Wat moeten we doen?
Het lijkt erop dat hier zo’n ongecompliceerd deel van het interieur is – het raam! En er kunnen zoveel vragen bij hem zijn.

Dergelijke problemen mogen beslist niet worden getolereerd. Om ze met minimale kosten te eliminerenkrachten en middelen stellen we voor om in de volgende volgorde te handelen:

1. Opsporen en verhelpen van raamfouten.

– Blazen

In 99% van de gevallen zal er geblazen worden door de voegen van het kozijn en het opengaande deel van het raam (vleugel).

De eerste manier om blazen te voorkomen, is door de vleugelafdichting te vervangen. U moet twee contouren wijzigen: één op het frame en de tweede op de vleugel. De verzegeling wordt eenvoudig in een speciale groef gestoken, niet gelijmd, niet gesoldeerd, dus het is geen probleem om deze te vervangen.

In de meeste grote bouwwinkels wordt een universele afdichting voor kunststof ramen verkocht, deze is dikker dan in “ramen van de ontwikkelaar”, dus in de meeste gevallen helpt het om het blaasprobleem op te lossen. Vergeet in de toekomst niet om de afdichting 1-2 keer per jaar van vuil af te vegen en deze te behandelen met siliconenvet uit de raamverzorgingsset, zodat deze langer zacht en elastisch blijft.

De tweede manier is om de fittingen aan te passen.

Zelfs goedkope mechanismen hebben de zogenaamde “zomer-winterdruk” -instelling, u kunt de vergrendelingselementen (pennen) overbrengen naar de “winter” -modus, waardoor de afdichting beter naar beneden kan drukken en het blaasprobleem opnieuw wordt opgelost. Afhankelijk van de fabrikant van de fittingen gebeurt dit met de hand, met een 4 mm zeskant, een sterretje “15”, een tang of een sleutel “11”. Vergeet niet om alle bewegende delen van de fittingen regelmatig te smeren met machineolie of olie uit een raamonderhoudsset, dit zal de levensduur aanzienlijk verlengen.

– Koudglaseenheid

De belangrijkste nadelen van een koudglasunit zijn beslaan, ijsvorming en een onaangenaam koud gevoel in de buurt van het raam.

Om dit te voorkomen, kunt u alleen de glazen units zelf vervangen, zonder het kunststof frame aan te raken. Dit wordt weer heel gemakkelijk gedaan, veel raambedrijven ondernemen dit, de vervangingskosten zijn veel lager dan om het raam volledig te veranderen, en de warmtetoevoeging kan erg aanzienlijk zijn.

Als u bijvoorbeeld ramen met dubbele beglazing bestelt met een energiebesparende coating – i-glass, krijgt u de volgende waarden van warmteoverdrachtsweerstand:

SPD 32 mm 4 x 10 x 4 x 10 x 4i – 0,70 m2s ° / W
SPO 24 mm 4 x 16 x 4i – 0,58 m2s ° / W
Zo’n onbeduidend detail, waar veel raamfirma’s geen aandacht aan besteden, zal de warmtewerende eigenschappen van uw raam met 30-35% verhogen !!!

1. Opsporen en verhelpen van installatiefouten.

Er zijn drie belangrijke problemen bij installatie van slechte kwaliteit:

– Het raam staat niet waterpas, scheef

In dit geval moet het raam volledig worden gedemonteerd en opnieuw worden geïnstalleerd; het is logisch om na te denken over het vervangen van het raam zelf. Hoewel de montagenaad, die zich niet ter hoogte van het raam bevindt, zeer vakkundig kan worden georganiseerd, warm is en in de winter geen overlast veroorzaakt. Daarom is het aan u om te beslissen of u het venster daarom volledig wilt verwijderen en opnieuw wilt installeren.

– Expliciet blazen van de voegen frame-hellingen, frame – vensterbank

In dit geval is de montagenaad duidelijk slecht georganiseerd. Het is niet nodig om het raam te demonteren, het is voldoende om de oude hellingen en de vensterbank te verwijderen, de opening te reinigen van bouwresten, het is raadzaam om de opening voor te bereiden (voeg de voegen van muurblokken of stenen stop, maak een ruwe uitlijning van de openingsvlakken). Vervolgens moet u de montagenaad van het raam grondig schuimen, een nieuwe vensterbank en hellingen installeren, nadat u de afstand eronder hebt geïsoleerd met een isolatielaag. We raden je af om niet te bezwijken en direct een versterkte acryl vensterbank te bestellen, deze is veel betrouwbaarder en gemakkelijker te onderhouden. We raden u aan om plastic hellingen te installeren, geen gipsplaat, omdat de helling in elk geval een nogal gevaarlijke plaats is in termen van temperatuurdalingen en vochtophoping – gipsplaat wordt na verloop van tijd nateet en bederft.

– Er is geen blazen van de montageverbindingen, maar de hellingen en de vensterbank bij het raam zijn erg koud

Een dergelijke situatie kan zich voordoen als er zeer kleine scheurtjes in de montagenaad zijn, of in de naden van het metselwerk (vrij vaak voorkomend in nieuwbouw), er wordt geen heldere ademhaling gevoeld, maar de koude lucht komt toch de ruimte onder de hellingen en de vensterbank en koelt ze.

We voeren alle werkzaamheden uit op dezelfde manier als beschreven in de vorige paragraaf: we verwijderen de hellingen en de vensterbank, maken schoon, bereiden de opening voor, schuimen de montagenaad, plaatsen een nieuwe vensterbank en hellingen.

2. Vervangen van de ruit door een nieuwe.

Helaas zijn er gevallen waarin de ruit niet gerepareerd kan worden, dan is de enige oplossing om de ruit te vervangen door een nieuwe. U kunt een kunststof raam bestellen en in elk raambedrijf installeren, of u kunt het zelf doen.

Het belangrijkste is om de fouten van de ontwikkelaar niet te herhalen bij het kiezen van een nieuw venster en op de volgende punten te letten:

– Profiel (kunststof frame)

Het profiel dient te voldoen aan de stijfheidsvoorschriften, van de hoogste klasse – klasse A. Het versterkings (stalen) profiel dient minimaal 1,5 mm dik te zijn, dit kan in ieder geval gecontroleerd worden op tentoonstellingsmonsters. Het is raadzaam, maar niet noodzakelijk, om te focussen op bredere vijfkamerprofielen van 70-76 mm (hoe meer interne scheidingswanden, hoe stijver het frame). Welnu, let op de kleur en het uiterlijk, hoe esthetisch aantrekkelijk het is.

– Raam met dubbele beglazing

Nogmaals, we herhalen dat de warmtewerende eigenschappen van een raam TE VEEL afhankelijk zijn van de glaseenheid, let hier vooral op! Negeer deze optie niet, het zal u helpen het raam warmer te maken, het zal er in de winter comfortabel naast zijn.

U kunt ook letten op het warme kunststof afstandsframe van de isolatieglaseenheid (warme rand), de kamers vullen met argon, zonwerend spuiten. Dit alles geeft ook een kleine toevoeging aan de hittebescherming van het raam.

– Fittingen

Het is erg moeilijk om de kwaliteit van fittingen te bepalen op basis van tentoonstellingsmonsters in raambedrijven, gedeeltelijk kan het worden beoordeeld aan de hand van de kracht op het handvat, de dichtheid van het persen van de afdichting rond de omtrek van de vleugel. De kwaliteit varieert sterk per fabrikant; bij accessoires is het beter om te focussen op de geïmporteerde (Duitse) versie.

Naar onze subjectieve mening is het op dit moment de moeite waard om ramen te kiezen met fittingen van twee fabrikanten: Siegenia Aubi of Roto.

– Afdichtmiddel

De belangrijkste taak van de kit in kunststof ramen is om bij elke temperatuur zacht te zijn en stevig tegen het kozijn te drukken. Het loont de moeite dit te controleren op tentoonstellingsvoorbeelden bij het kiezen van een raam. Het kleurenschema van het zegel heeft op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, u kunt veilig elke optie kiezen: zwart, grijs, wit.

– Opties voor windows

Met behulp van verschillende opties kunt u het raam individueel, zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk voor u maken! De meeste zijn nuttig, sommige kunnen zelfs levens redden of eigendommen redden die door eerlijke arbeid zijn verworven. Dit zijn de belangrijkste en meest voorkomende opties:

Klamboe (normaal, anti-pollen, anti-kat)
Micro-ventilatie
Energiebesparend spuiten op ramen met dubbele beglazing
Zonwerende coating op een raam met dubbele beglazing
Zelfreinigend spuiten op ramen met dubbele beglazing
Kinder veiligheid
Anti-diefstal optie
Verven
Lamineren van ramen
Extra isolatie van ramen
Dus keken we van alle kanten naar het “venster van de ontwikkelaar”! Ze vertelden hoe ze de storingen konden identificeren en probeerden ze op te lossen met minimale inspanning en tijd, maar met het maximale resultaat.

Wees bij het uitvoeren van alle werkzaamheden met ramen voorzichtig en voorzichtig, probeer bij het nemen van beslissingen niet te besparen op uw comfort en gezelligheid! Succes!

Offertes ramen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0090-limburgse-pvc-deuren-en-ramen.html

Dé tips wanneer je een regendouche gaat kopen

Regendouchekop versus klassieke douchekop

Meer en meer mensen kiezen voor een regendouche. Het oogt niet alleen mooier, het doucht ook veel fijner. Waar een gewone douchekop maar een beperkt aantal sproeigaatjes heeft, heeft een regendouchekop er met zijn grotere afmetingen veel meer. Een klassieke douchekop geeft dan ook een veel hardere en op een kleiner oppervlakte gerichte waterstraal terwijl het water uit een regendouchekop je ganse lichaam omringt. Met een regendouche lijkt het daarom of je letterlijk in een stevige regenbui staat maar dan wel eentje waarvan je volledig in relaxmodus komt.

 

Inbouw of opbouw

Inbouwdouches ogen moderner en worden meestal gebruikt in nieuwbouwprojecten. Bij een badkamerrenovatie hoort een inbouwdouche uiteraard ook tot de mogelijkheden maar als je geen zin hebt in veel breken en kappen, kunnen opbouwmodellen ook een prima alternatief zijn.

 

Combinatie met een handdouche

Onder een regendouchekop wordt je sowieso helemaal nat. Wil je je gewoon wat opfrissen zonder bijvoorbeeld je haren nat te maken of wil je alleen maar je haren wassen boven de douchebak, dan is de combinatie met een handdouche ideaal. Met een duoset switcht je heel eenvoudig van hand- naar regendouchefunctie.

 

Waterverbruik

Het spreekt voor zich dat meerdere sproeigaatjes een groter waterverbruik tot gevolg kunnen hebben. Hoe groter de regendouchekop, hoe groter de wellness beleving maar hoe hoger ook het waterverbruik. De hoeveelheid warm water die uit je douche kan vloeien tijdens een douchebeurt, is niet onbeperkt. Om niet opeens een koude douche over je heen te krijgen, dient je verwarmingsketel te zijn aangepast aan je warmwaterverbruik. Bij een overschakeling van een gewone douchekop naar een regendouchekop dien je hiermee dus rekening te houden. Maar je kan ook gewoon kiezen voor een waterbesparend exemplaar. Hiermee kan je even lang douchen als met een klassieke douchekop maar wel met het volledige comfort van een regendouche.

 

Regendouche kopen volgens budget

Regendouches bestaan er in alle maten en modellen. Voor elk budget bestaat er wel een optie. Een regendouche kopen en je dag begint en eindigt als was je in een wellnesscenter.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchesets/regendoucheset

Waarom er nu zo veel voordelen zijn om op vakantie thuis te blijven

huis te huur

Onze kust. Waterloo. Brugge. Limburg. Vlaamse Ardennen. De “echte” Arden. Dierenparken, pretparken, musea, steden als Luik, Gent en Brussel, er zijn zoveel attracties, absoluut de moeite waard! U hoeft echt niet halverwege te reizen om een ​​ideale bestemming te vinden. Misschien vind je het nu niet echt leuk? Luchthavens, vliegtuigen, veiligheidsvoorschriften en herinneringen aan onzekere momenten zijn nog vers … Op dit moment lijkt vakantie veel voordelen te hebben. We willen ze opnieuw opsommen.

Lagere kost

Natuurlijk: eten, drinken, winkelen tijdens het reizen. Dat is geen groot verschil. Vliegtuigen, onkosten, benzine voor duizenden auto’s en een berekende weekhuur, daar hoef je tijdens je verblijf niet aan te denken. Er komt veel budget vrij en u kunt deze budgetten gebruiken om uzelf en uw gezin te verwennen. Waarom niet uit eten gaan? Dit is een feestdag en de lokale horeca heeft het nodig. Thuis op vakantie betekent ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Blijven = stress verminderen

Sorry? U gaat gewoon op vakantie om stress te verlichten, zegt u? En ja hoor: werken tot de laatste dag, hulpeloos vertrekken, de ene nacht beginnen te reizen, een andere taal spreken, andere gebruiken en een ander land. De druk is nog groter omdat er overal veiligheidsmaatregelen zijn. Heb je alles? Wordt alles thuis gedaan? natuurlijk? Is uw (veel) geld waardevol? Genieten we hier het meest van? Heerlijke decompressie, zo’n vakantie.

Thuis bevind je je in een vertrouwde omgeving. Je kunt doen wat je wilt. Of je nu een uur te vroeg of een kwartier te laat bent, heeft voor niemand effect. Jij bent thuis. Thuis en op vakantie: het kan niet beter.

Zal het een fout maken tijdens het verblijf?

Het is net een vakantie in het buitenland. Elke reis begint vanaf de eerste stap. Zelfs als je het thuis bewaart. Is dit een andere mogelijke verstoorder? In België zijn de mogelijkheden om te bakken en bakken misschien minder dan in het Zuiden, maar de laatste jaren is het erg gezellig geweest. Het kan altijd en overal regenen, waar en wanneer dan ook, wie durft het “absoluut goede weer” nog te verdragen?

Het verkorten van de tijd van de dag is het ideale moment om te genieten van een stevig ontbijt, uitgebreid de krant te lezen of aan het eind het boek te lezen. We kunnen “A Wonderful Story of ERA Agent” alvast aanbevelen als leestip deze zomer! Ga inderdaad in uw eigen luie stoel zitten. Pas gewoon uw activiteiten aan, behoud een “vakantie” mentaliteit en geniet.

Ten slotte? Blijf in gedachten

U kunt wat praktische hulp bieden: de laptop staat in de kast, de telefoon staat bovenaan en er is geen lijst. Vakantie is vakantie. Ook thuis. Thuis natuurlijk, want hier heb je geen last van de extra “vakantie-impuls” van de omgeving. Zolang je niet in de val loopt om vakanties maar ‘halve vakanties’ te maken, hoeft het geen obstakel te zijn.

te koop huizen

https://be.propenda.com

De aanschaf van een elektrische boiler loont.

De aanschaf van een elektrische boiler loont.

Als je op zoek bent naar een nieuwe boiler om je sanitaire water te verwarmen, waarom dan niet meteen voor een elektrisch exemplaar kiezen? Een elektrische boiler zorgt voor de toevoer van warm water met een constante temperatuur, zelfs wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt.

Een elektrische boiler heeft veel voordelen. Zo is een elektrische boiler eenvoudig te monteren op zo’n beetje elke plaats. Er is geen gasaansluiting, luchtaanvoer of rookgasafvoer nodig. 
Een elektriciteitsaansluiting is voldoende om de boiler te kunnen plaatsen. En omdat er geen verbranding plaatsvind, is het ook nog eens veel veiliger.

Maar een beetje hulp bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie is misschien wel handig. 
Bij elektrischeboiler.eu helpen ze je met liefde de energietransitie makkelijker te maken. Zij verkopen reeds vele jaren elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs anti- kalkmagneten..

 

 

Elektrischeboiler.eu is een duidelijke website waar bij ieder product Nederlandstalige handleidingen staan die je eenvoudig kunt downloaden. Alle beschikbare opties die je nodig zou kunnen hebben bij het product van je keuze worden weergegeven naast het product, simpelweg aanvinken. En alle technische specifiaties staan netjes opgesomt onder de producten.

Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar voor al je vragen en advies, bovendien is er een showroom en afhaaldepot als je liever geen verzendkosten wilt maken en wordt je prima geholpen door de vakmensen ter plaatse. Ook voor reparaties kan je hier terecht. 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige on-line calculator die je simpel kunt invullen zodat je in no-time ziet welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Alle produkten zijn super scherp geprijst omdat er groot ingekocht wordt en alles is meestal op voorraad dus kan je je spullen de volgende dag al in huis hebben. 

https://elektrischeboiler.eu/

Waarom kiezen voor Marcel Kon makelaar in Enschede

Jouw nieuwe huis bij dé makelaar in Enschede

Midden in het centrum, in een kindvriendelijke woonwijk of lekker buiten af waar de rust heerst. Wat je keuze ook is, Enschede is ‘the place to be’ in het oosten van Nederland. Enschede heeft de laatste 10 jaar zich ontwikkelt tot een geweldige bruisende stad waar van alles en nog wat te belevenis. Het aanbod aan activiteiten, feesten, cultureel en sociaal is enorm en groeit ieder jaar weer. En laat nou net Marcel Kon dé makelaar in Enschede zijn die jouw woningbehoeftes perfect kan behartigen in deze geweldige stad.

Leef midden in de brouwerij en geniet van het stadscentrum

Als iets enorm is ontwikkelt, dan is het de stadscentrum van Enschede. De grootste wijziging is wellicht wel de modernisering van het H.J. Van Heekplein. Het H.J. Van Heekplein is hét winkelhart van Enschede met alloze winkels en winkelketens dat in 2003 opgeleverd is op basis van een nieuw masterplan. Het plein en vernoemd naar Hendrik-Jan van Heek, de grondlegger van de Enschedese textielindustrie. Het plein is compleet getransformeerd met een moderne uitstraling dat nu méér ruimte biedt voor winkels en tegelijkertijd ook méér ruimte biedt voor het publiek. Iedere dinsdag en zaterdag is er de Enschede markt, waar je kunt vertoeven tussen de vele kraampjes. Van kleding en telefoon accessoires tot ambachtelijke slagers, bakkers en chocolaterie. Je vindt het allemaal op de markt en het maakt de Enschedese markt daarom ook zo interessant als dag uitje voor mensen buiten de regio tot zelfs over de grens in Duitsland.

Masterplan Kop in ontwikkeling

Bovendien zijn vele winkelstraatjes grotendeels gerenoveerd, waarbij veel gevels van oude panden zijn opgeknapt voor een nieuw en frisse uitstraling. Er zijn ook meer winkels bijgekomen waardoor er meer diversiteit is in het aanbod. Daarnaast investeert gemeente Enschede ook flink in de infrastructuur voor een betere doorstroming over de Enschede singels, de Oldenzaalsestraat en de bereikbaarheid naar het centrum. De meest recente grote masterplan is de aanpak van de boulevard ( De Kop in ontwikkeling ). Dit plan omhelst het ontwikkelen van vier nieuwe gebouwen die straks boven Enschede uitsteken. Je begrijp natuurlijk nu al wel dat Enschede een steeds serieuzere stad aan het worden is dat zelfs aantrekkelijk begint te worden voor mensen uit het westen.

De makelaar in Enschede die weet waar zijn roots liggen

Er is niemand die een regio zo goed kent als iemand die er zelf vandaag komt, niet waar? Precies dat is Marcel Kon Makelaardij in Enschede. Het makelaarskantoor is gevestigd aan de Haaksbergerstraat op steenworp afstand van het fabriekscomplex Jannink , het enige grote overgebleven textielfabriek uit de textieltijd van toen. Een bloeiperiode in economisch opzicht dat Enschede op de kaart heeft gezet als textielstad. Marcel Kon Makelaardij heeft een uitstekende reputatie als het gaat om klanttevredenheid en service. Ons team bestaat uit nuchtere Twentse jonge mensen met een frisse blok op de toekomst die niet schamen waar ze vandaan komen. We houden van heldere afspraken, eerlijke prijzen en komen onze afspraken daarom altijd na. Ons kantoor is 5 dagen per week geopend en toegankelijk voor iedereen. Niet voor niets staat de deur altijd open geïnteresseerden in de Enschedese woningmarkt.

Bekijk hier ons woningaanbod in Enschede.

Van nieuw tot karakteristiek wonen | Het kan allemaal bij Marcel Kon

Dankzij onze jarenlange ervaring in de woningmarkt, 2 locaties (Enschede en Borne) en een team van erkende NVM makelaars taxateurs en assistent makelaars hebben we veel kennis in huis om jouw wensen goed te bedienen. Ons woningaanbod groeit iedere week en in de toekomst zal dat uitgebreid worden door het feit dat wij ook woningbouwprojecten mogen faciliteren in het vinden van nieuwe kopers. Maak dus gauw een afspraak met Marcel Kon Makelaardij in Enschede voor een kennismaking, een woning taxatie of een vrijblijvende waardebepaling van je woning.

https://www.marcel-kon.nl

Verhuizen met een gerust hart met een verhuisbedrijf uit Rotterdam

Als u gaat verhuizen komt er een hoop geregel bij kijken, maar gelukkig kan een goed verhuisbedrijf uit Rotterdam u hierbij helpen. Een op handen zijnde verhuizing is altijd spannend. Vaak ziet u er erg naar uit om uw nieuwe woning te betrekken, maar al het geregel rondom de verhuizing kan veel spanning met zich meebrengen. Een verhuisbedrijf kan een hoop zorgen en werk bij u wegnemen. Gaat u verhuizen in de omgeving van Rotterdam? Dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Rotterdam zeker een verstandige keuze.

Minder stress bij uw verhuizing

Zelf uw inboedel verhuizen is mogelijk, maar vaak wel een hoop geregel. Zo moet u bijvoorbeeld vrienden inschakelen die helpen sjouwen, een vrachtwagen(tje) regelen en op de dag zelf alles coördineren. Daarbij zijn alle helpers niet altijd even ervaren met het verhuizen van een inboedel. De kans is daardoor groter dat er iets beschadigd raakt bij het verhuizen. En het voelt in zo’n situatie ook niet eerlijk om deze kosten te verhalen op degene die u zijn hulp heeft aangeboden. Een verhuisbedrijf inschakelen met ervaren vakmannen neemt een hoop zorgen rondom uw verhuizing weg, zodat u zich met andere dingen bezig kunt houden.

Verhuizen is zo gepiept met een ervaren Rotterdams verhuisbedrijf

Er zijn veel voordelen verbonden aan het inschakelen van een verhuisbedrijf. Zo is uw inboedel verzekerden kunt u desgewenst ook al het (de)monteren uit handen geven. Zelfs het inpakken van uw spullen kan voor u worden verzorgd! Een verhuisbedrijf in Rotterdam wat ruime ervaring heeft met verhuizen is Jac den Hollander Verhuizingen. Dit bedrijf is al sinds 1923 actief op de verhuismarkt. Met een ervaren team gecertificeerde verhuizers weet u zeker dat uw inboedel in goede handen is gedurende uw verhuizing. Met de professionele en planmatige aanpak van dit Rotterdamse verhuisbedrijf wordt verhuizen wel erg gemakkelijk.