Dé tips wanneer je een regendouche gaat kopen

Regendouchekop versus klassieke douchekop

Meer en meer mensen kiezen voor een regendouche. Het oogt niet alleen mooier, het doucht ook veel fijner. Waar een gewone douchekop maar een beperkt aantal sproeigaatjes heeft, heeft een regendouchekop er met zijn grotere afmetingen veel meer. Een klassieke douchekop geeft dan ook een veel hardere en op een kleiner oppervlakte gerichte waterstraal terwijl het water uit een regendouchekop je ganse lichaam omringt. Met een regendouche lijkt het daarom of je letterlijk in een stevige regenbui staat maar dan wel eentje waarvan je volledig in relaxmodus komt.

 

Inbouw of opbouw

Inbouwdouches ogen moderner en worden meestal gebruikt in nieuwbouwprojecten. Bij een badkamerrenovatie hoort een inbouwdouche uiteraard ook tot de mogelijkheden maar als je geen zin hebt in veel breken en kappen, kunnen opbouwmodellen ook een prima alternatief zijn.

 

Combinatie met een handdouche

Onder een regendouchekop wordt je sowieso helemaal nat. Wil je je gewoon wat opfrissen zonder bijvoorbeeld je haren nat te maken of wil je alleen maar je haren wassen boven de douchebak, dan is de combinatie met een handdouche ideaal. Met een duoset switcht je heel eenvoudig van hand- naar regendouchefunctie.

 

Waterverbruik

Het spreekt voor zich dat meerdere sproeigaatjes een groter waterverbruik tot gevolg kunnen hebben. Hoe groter de regendouchekop, hoe groter de wellness beleving maar hoe hoger ook het waterverbruik. De hoeveelheid warm water die uit je douche kan vloeien tijdens een douchebeurt, is niet onbeperkt. Om niet opeens een koude douche over je heen te krijgen, dient je verwarmingsketel te zijn aangepast aan je warmwaterverbruik. Bij een overschakeling van een gewone douchekop naar een regendouchekop dien je hiermee dus rekening te houden. Maar je kan ook gewoon kiezen voor een waterbesparend exemplaar. Hiermee kan je even lang douchen als met een klassieke douchekop maar wel met het volledige comfort van een regendouche.

 

Regendouche kopen volgens budget

Regendouches bestaan er in alle maten en modellen. Voor elk budget bestaat er wel een optie. Een regendouche kopen en je dag begint en eindigt als was je in een wellnesscenter.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchesets/regendoucheset

Waarom er nu zo veel voordelen zijn om op vakantie thuis te blijven

huis te huur

Onze kust. Waterloo. Brugge. Limburg. Vlaamse Ardennen. De “echte” Arden. Dierenparken, pretparken, musea, steden als Luik, Gent en Brussel, er zijn zoveel attracties, absoluut de moeite waard! U hoeft echt niet halverwege te reizen om een ​​ideale bestemming te vinden. Misschien vind je het nu niet echt leuk? Luchthavens, vliegtuigen, veiligheidsvoorschriften en herinneringen aan onzekere momenten zijn nog vers … Op dit moment lijkt vakantie veel voordelen te hebben. We willen ze opnieuw opsommen.

Lagere kost

Natuurlijk: eten, drinken, winkelen tijdens het reizen. Dat is geen groot verschil. Vliegtuigen, onkosten, benzine voor duizenden auto’s en een berekende weekhuur, daar hoef je tijdens je verblijf niet aan te denken. Er komt veel budget vrij en u kunt deze budgetten gebruiken om uzelf en uw gezin te verwennen. Waarom niet uit eten gaan? Dit is een feestdag en de lokale horeca heeft het nodig. Thuis op vakantie betekent ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Blijven = stress verminderen

Sorry? U gaat gewoon op vakantie om stress te verlichten, zegt u? En ja hoor: werken tot de laatste dag, hulpeloos vertrekken, de ene nacht beginnen te reizen, een andere taal spreken, andere gebruiken en een ander land. De druk is nog groter omdat er overal veiligheidsmaatregelen zijn. Heb je alles? Wordt alles thuis gedaan? natuurlijk? Is uw (veel) geld waardevol? Genieten we hier het meest van? Heerlijke decompressie, zo’n vakantie.

Thuis bevind je je in een vertrouwde omgeving. Je kunt doen wat je wilt. Of je nu een uur te vroeg of een kwartier te laat bent, heeft voor niemand effect. Jij bent thuis. Thuis en op vakantie: het kan niet beter.

Zal het een fout maken tijdens het verblijf?

Het is net een vakantie in het buitenland. Elke reis begint vanaf de eerste stap. Zelfs als je het thuis bewaart. Is dit een andere mogelijke verstoorder? In België zijn de mogelijkheden om te bakken en bakken misschien minder dan in het Zuiden, maar de laatste jaren is het erg gezellig geweest. Het kan altijd en overal regenen, waar en wanneer dan ook, wie durft het “absoluut goede weer” nog te verdragen?

Het verkorten van de tijd van de dag is het ideale moment om te genieten van een stevig ontbijt, uitgebreid de krant te lezen of aan het eind het boek te lezen. We kunnen “A Wonderful Story of ERA Agent” alvast aanbevelen als leestip deze zomer! Ga inderdaad in uw eigen luie stoel zitten. Pas gewoon uw activiteiten aan, behoud een “vakantie” mentaliteit en geniet.

Ten slotte? Blijf in gedachten

U kunt wat praktische hulp bieden: de laptop staat in de kast, de telefoon staat bovenaan en er is geen lijst. Vakantie is vakantie. Ook thuis. Thuis natuurlijk, want hier heb je geen last van de extra “vakantie-impuls” van de omgeving. Zolang je niet in de val loopt om vakanties maar ‘halve vakanties’ te maken, hoeft het geen obstakel te zijn.

te koop huizen

https://be.propenda.com

De aanschaf van een elektrische boiler loont.

De aanschaf van een elektrische boiler loont.

Als je op zoek bent naar een nieuwe boiler om je sanitaire water te verwarmen, waarom dan niet meteen voor een elektrisch exemplaar kiezen? Een elektrische boiler zorgt voor de toevoer van warm water met een constante temperatuur, zelfs wanneer je grote hoeveelheden nodig hebt.

Een elektrische boiler heeft veel voordelen. Zo is een elektrische boiler eenvoudig te monteren op zo’n beetje elke plaats. Er is geen gasaansluiting, luchtaanvoer of rookgasafvoer nodig. 
Een elektriciteitsaansluiting is voldoende om de boiler te kunnen plaatsen. En omdat er geen verbranding plaatsvind, is het ook nog eens veel veiliger.

Maar een beetje hulp bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie is misschien wel handig. 
Bij elektrischeboiler.eu helpen ze je met liefde de energietransitie makkelijker te maken. Zij verkopen reeds vele jaren elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs anti- kalkmagneten..

 

 

Elektrischeboiler.eu is een duidelijke website waar bij ieder product Nederlandstalige handleidingen staan die je eenvoudig kunt downloaden. Alle beschikbare opties die je nodig zou kunnen hebben bij het product van je keuze worden weergegeven naast het product, simpelweg aanvinken. En alle technische specifiaties staan netjes opgesomt onder de producten.

Op werkdagen zijn ze telefonisch bereikbaar voor al je vragen en advies, bovendien is er een showroom en afhaaldepot als je liever geen verzendkosten wilt maken en wordt je prima geholpen door de vakmensen ter plaatse. Ook voor reparaties kan je hier terecht. 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige on-line calculator die je simpel kunt invullen zodat je in no-time ziet welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Alle produkten zijn super scherp geprijst omdat er groot ingekocht wordt en alles is meestal op voorraad dus kan je je spullen de volgende dag al in huis hebben. 

https://elektrischeboiler.eu/

Waarom kiezen voor Marcel Kon makelaar in Enschede

Jouw nieuwe huis bij dé makelaar in Enschede

Midden in het centrum, in een kindvriendelijke woonwijk of lekker buiten af waar de rust heerst. Wat je keuze ook is, Enschede is ‘the place to be’ in het oosten van Nederland. Enschede heeft de laatste 10 jaar zich ontwikkelt tot een geweldige bruisende stad waar van alles en nog wat te belevenis. Het aanbod aan activiteiten, feesten, cultureel en sociaal is enorm en groeit ieder jaar weer. En laat nou net Marcel Kon dé makelaar in Enschede zijn die jouw woningbehoeftes perfect kan behartigen in deze geweldige stad.

Leef midden in de brouwerij en geniet van het stadscentrum

Als iets enorm is ontwikkelt, dan is het de stadscentrum van Enschede. De grootste wijziging is wellicht wel de modernisering van het H.J. Van Heekplein. Het H.J. Van Heekplein is hét winkelhart van Enschede met alloze winkels en winkelketens dat in 2003 opgeleverd is op basis van een nieuw masterplan. Het plein en vernoemd naar Hendrik-Jan van Heek, de grondlegger van de Enschedese textielindustrie. Het plein is compleet getransformeerd met een moderne uitstraling dat nu méér ruimte biedt voor winkels en tegelijkertijd ook méér ruimte biedt voor het publiek. Iedere dinsdag en zaterdag is er de Enschede markt, waar je kunt vertoeven tussen de vele kraampjes. Van kleding en telefoon accessoires tot ambachtelijke slagers, bakkers en chocolaterie. Je vindt het allemaal op de markt en het maakt de Enschedese markt daarom ook zo interessant als dag uitje voor mensen buiten de regio tot zelfs over de grens in Duitsland.

Masterplan Kop in ontwikkeling

Bovendien zijn vele winkelstraatjes grotendeels gerenoveerd, waarbij veel gevels van oude panden zijn opgeknapt voor een nieuw en frisse uitstraling. Er zijn ook meer winkels bijgekomen waardoor er meer diversiteit is in het aanbod. Daarnaast investeert gemeente Enschede ook flink in de infrastructuur voor een betere doorstroming over de Enschede singels, de Oldenzaalsestraat en de bereikbaarheid naar het centrum. De meest recente grote masterplan is de aanpak van de boulevard ( De Kop in ontwikkeling ). Dit plan omhelst het ontwikkelen van vier nieuwe gebouwen die straks boven Enschede uitsteken. Je begrijp natuurlijk nu al wel dat Enschede een steeds serieuzere stad aan het worden is dat zelfs aantrekkelijk begint te worden voor mensen uit het westen.

De makelaar in Enschede die weet waar zijn roots liggen

Er is niemand die een regio zo goed kent als iemand die er zelf vandaag komt, niet waar? Precies dat is Marcel Kon Makelaardij in Enschede. Het makelaarskantoor is gevestigd aan de Haaksbergerstraat op steenworp afstand van het fabriekscomplex Jannink , het enige grote overgebleven textielfabriek uit de textieltijd van toen. Een bloeiperiode in economisch opzicht dat Enschede op de kaart heeft gezet als textielstad. Marcel Kon Makelaardij heeft een uitstekende reputatie als het gaat om klanttevredenheid en service. Ons team bestaat uit nuchtere Twentse jonge mensen met een frisse blok op de toekomst die niet schamen waar ze vandaan komen. We houden van heldere afspraken, eerlijke prijzen en komen onze afspraken daarom altijd na. Ons kantoor is 5 dagen per week geopend en toegankelijk voor iedereen. Niet voor niets staat de deur altijd open geïnteresseerden in de Enschedese woningmarkt.

Bekijk hier ons woningaanbod in Enschede.

Van nieuw tot karakteristiek wonen | Het kan allemaal bij Marcel Kon

Dankzij onze jarenlange ervaring in de woningmarkt, 2 locaties (Enschede en Borne) en een team van erkende NVM makelaars taxateurs en assistent makelaars hebben we veel kennis in huis om jouw wensen goed te bedienen. Ons woningaanbod groeit iedere week en in de toekomst zal dat uitgebreid worden door het feit dat wij ook woningbouwprojecten mogen faciliteren in het vinden van nieuwe kopers. Maak dus gauw een afspraak met Marcel Kon Makelaardij in Enschede voor een kennismaking, een woning taxatie of een vrijblijvende waardebepaling van je woning.

https://www.marcel-kon.nl

Verhuizen met een gerust hart met een verhuisbedrijf uit Rotterdam

Als u gaat verhuizen komt er een hoop geregel bij kijken, maar gelukkig kan een goed verhuisbedrijf uit Rotterdam u hierbij helpen. Een op handen zijnde verhuizing is altijd spannend. Vaak ziet u er erg naar uit om uw nieuwe woning te betrekken, maar al het geregel rondom de verhuizing kan veel spanning met zich meebrengen. Een verhuisbedrijf kan een hoop zorgen en werk bij u wegnemen. Gaat u verhuizen in de omgeving van Rotterdam? Dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Rotterdam zeker een verstandige keuze.

Minder stress bij uw verhuizing

Zelf uw inboedel verhuizen is mogelijk, maar vaak wel een hoop geregel. Zo moet u bijvoorbeeld vrienden inschakelen die helpen sjouwen, een vrachtwagen(tje) regelen en op de dag zelf alles coördineren. Daarbij zijn alle helpers niet altijd even ervaren met het verhuizen van een inboedel. De kans is daardoor groter dat er iets beschadigd raakt bij het verhuizen. En het voelt in zo’n situatie ook niet eerlijk om deze kosten te verhalen op degene die u zijn hulp heeft aangeboden. Een verhuisbedrijf inschakelen met ervaren vakmannen neemt een hoop zorgen rondom uw verhuizing weg, zodat u zich met andere dingen bezig kunt houden.

Verhuizen is zo gepiept met een ervaren Rotterdams verhuisbedrijf

Er zijn veel voordelen verbonden aan het inschakelen van een verhuisbedrijf. Zo is uw inboedel verzekerden kunt u desgewenst ook al het (de)monteren uit handen geven. Zelfs het inpakken van uw spullen kan voor u worden verzorgd! Een verhuisbedrijf in Rotterdam wat ruime ervaring heeft met verhuizen is Jac den Hollander Verhuizingen. Dit bedrijf is al sinds 1923 actief op de verhuismarkt. Met een ervaren team gecertificeerde verhuizers weet u zeker dat uw inboedel in goede handen is gedurende uw verhuizing. Met de professionele en planmatige aanpak van dit Rotterdamse verhuisbedrijf wordt verhuizen wel erg gemakkelijk.