Welke maat huisnummer kopen?

Huisnummers zijn er in meerdere afmetingen en formaten. De eerste stap is het bepalen van een mooi model. Daarna kunt u gaan nadenken over de gewenste en noodzakelijke afmeting. Bij het kiezen van een afmeting huisnummer speelt namelijk zowel functionaliteit als design een rol. In deze blog vertellen we u daar meer over. Met als doel: na het lezen van dit artikel kunt u weloverwogen een keuze maken.

Design

Design speelt een steeds belangrijkere rol in het keuzeproces voor een huisnummer. Het oog wilt immers ook wat. Mensen besteden steeds meer tijd, energie en geld aan het opfleuren van hun interieur. Maar ook de gevel en het aangezicht van het huis krijgt meer en meer aandacht. En een huisnummer kan dan een centrale rol in spelen.

Momenteel is het erg hip om te kiezen voor een bovengemiddeld groot huisnummer. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om niet te overdrijven. Want bij design draait het om balans. Er is ook zo iets als te veel. Zo zal een huisnummer van 30 of 50 centimeter doorgaans niet mooi ogen op een rijtjeshuis welke dicht bij de weg gelokaliseerd is.

Ons eigen huis hebben we voorzien van een huisnummer van 20 centimeter hoog. Deze is wat groter dan normaal. Helaas zie je ze nog niet zo veel, maar wij hebben hem toch kunnen vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens huisnummer zwart van deze webshop en selecteer de collectie huisnummers ‘’20cm’’.

Anno 2020 is een 3D huisnummer van RVS trouwens ook een goede keuze, voor wie van design houdt. Deze zijn, in vergelijking met normale huisnummers in dezelfde afmeting, nog beter zichtbaar voor voorbijgangers. Een foto van zo’n driedimensionaal nummer treft u hieronder:

Functionaliteit

De tweede reden om een huisnummer te hebben is functionaliteit. Dit om te zorgen dat postbodes, pakketjesbezorgers, familie en vrienden u woning kunnen vinden. Of de hulpdiensten. Vanuit die optiek zijn huisnummers zelfs verplicht. Heeft u trouwens ooit een huis zonder huisnummer gezien? Ik niet in ieder geval. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het huisnummer goed zichtbaar is vanaf de openbare weg. De zichtbaarheid is een combinatie van de grootte van het huisnummer en de afstand van uw gevel tot de openbare weg. Voor normale doorsnee Nederlandse rijtjeshuizen en twee onder één kap woningen raden wij een huisnummer van 10 tot 25 centimeter aan. Wanneer uw huis en dus uw gevel bovengemiddeld groot is, kunt u overwegen om een huisnummer van 30 centimeter te kiezen. Bij een industriële woonstijl of kantoorpanden wordt soms een huisnummer t/m 50 centimeter gekozen, alhoewel dit wel relatief weinig voorkomt. Woont u op een boerderij? Dan kunt u eventueel een klein huisnummer aan een paaltje bij de weg, of aan het hek plaatsen. Tevens kunt u uw gevel dan ook nog voorzien van een stijlvol huisnummer.

Niet alleen goed voor het milieu maar ook de portemonnee, de remeha avanta ketels

Bent u overtuigd van de ketel en wilt u de Remeha Avanta 28C kopen? Dan bent u ook nog eens goed bezig voor het milieu én voor uw eigen portemonnee. De pomp van deze ketel, met een lange levensduur, beschikt over energielabel A. Dit is de hoogst behaalbare score en dit wil zeggen dat de ketel erg energiezuinig is. 

Bent u toe aan een nieuwe ketel en past een kleine, compacte HR combiketel bij uw eisen? Lees dan zeker verder, want dan is de Remeha Avanta 28C kopen een goede optie. We vertellen u in deze tekst meer over onder andere de kenmerken van deze ketel.

Zoals in de introductie al werd benoemd is deze Remeha Avanta 28C HR combiketel van een zeer compact formaat en dat zonder af te doen aan zijn grotere broers en zussen. Hij is overal te plaatsen en hoeft dus geen doorn in uw oog te zijn, zelfs in een kleine kast kun u deze ketel netjes wegwerken.

Deze ketel doet dus niet onder voor een ketel van groter formaat, maar past zich heel goed aan aan wat er van hem gevraagd wordt. Door deze mogelijkheid tot snel schakelen is de ketel zuinig. Het warmwater comfort van deze ketel is CW4 en de warmwater capaciteit 6,2 tot en met 26,7 kW.

De ketel is van topkwaliteit en daardoor ontstaan er ook weinig problemen. Mochten deze zich toch voordoen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zit namelijk maar liefst 10 jaar standaard garantie op de warmtewisselaar van deze ketel.

https://www.installatievakwinkel.nl/remeha/avanta

Orde in de wereld van de trappen

Een plat polderlandje met hoge huizen, dat is een kenmerkend beeld van Nederland. Moeder natuur heeft ons geen bergen gegeven, dus maken we die zelf wel. We hoeven geen wegen aan te leggen over steile heuvels, maar toch willen we omhoog. De lucht in. Hoe doen we dat? Door hoge huizen te bouwen. Van moderne gezinswoningen tot statige grachtenpanden tot grauwe flats: alles gaat de hoogte in. En wat is er dan essentieel om je in deze woningen te verplaatsen? Trappen natuurlijk! Dat is ook precies waar het artikel van vandaag over gaat. In de meeste huizen zijn één of meerdere trappen, overal waar je komt zie je ze. Daardoor zie je door de bomen het bos bijna niet meer. Er zijn zó veel soorten trappen. In dit artikel zet ik de meest voorkomende trappen voor je op een rijtje. Zo weet je beter waar je uit kunt kiezen als je bijvoorbeeld een nieuw huis laat bouwen of je oude trap gaat renoveren.

 

Allereerst verdelen we de trappen in twee categorieën: dichte trappen en open trappen. Door dichte trappen kan je niet heen kijken; alles is afgesloten. Het voordeel hiervan is dat het het veiligste alternatief is voor kinderen, ze kunnen er niet tussen door glippen! Een ander voordeel van dichte trappen is dat je onder de trap ruimte hebt voor een opbergkast, lekker efficiënt dus. Open trappen zijn veel minder opvallend dan dichte trappen, maar ze zijn wel goedkoper. Als je kinderen hebt, kan je zo’n trap het beste plaatsen op een plek waar ze niet vaak komen. Bijvoorbeeld als zoldertrap. Net als open en dichte trappen, heb je ook open en dichte leuningen. Een dichte trapleuning is bijvoorbeeld een stang langs de muur. Je hebt leehnavasor een open trapleuning als je een trap balustrade hebt. Kortom, nu de trappen en leuningen verdeeld zijn in twee delen heb je hopelijk wat meer inzicht gekregen!

https://www.lamiwood.nl/

Grohe keukenkraan simpel online te kopen

 

Een keukenkraan is iets wat we allemaal in huis hebben. Je kunt er naar kijken en een keukenkraan nemen die past bij het interieur, maar je kunt er ook voor kiezen om vooral te kijken naar een keukenkraan die bepaalde eigenschappen heeft. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een Grohe keukenkraan aan te schaffen die zowel goede eigenschappen heeft als wel past bij het interieur wat je hebt. Grohe keukenkranen zijn namelijk verkrijgbaar in een hele hoop verschillende vormen en kleuren en daardoor is er altijd wel een kraan die past in jouw interieur, maar ook in jouw budget.

Keukenkraan Grohe

 

De Grohe keukenkraan is er in een hoop verschillende kleuren. Een kraan hoeft namelijk niet veelzeggend te zijn, maar kan dit wel worden. Je kunt er namelijk voor kiezen om een kraan een geheel te maken met de rest van het interieur. Zo kies je bijvoorbeeld een donkerdere kleur wanneer dit beter past bij het interieur, maar kun je ook nog verschil maken met het materiaal waar de kraan van gemaakt is of met de vorm van de kraan. ZO heb je bijvoorbeeld hele vierkante kranen van Grohe die weer heel goed zouden passen in een modern interieur, maar ook rondere kranen die passen bij een industrieel of landelijk interieur. Zoals je al ziet kun je alle kanten op qua uiterlijk van de kraan, maar dan is er ook nog een eigenschap wat de kraan kan hebben.

Eigenschappen Keukenkraan grohe

 

Zo heb je bijvoorbeeld kranen waar kokend water uit komt. Door middel van een kleine boiler krijg je dus direct kokend water uit de kraan wat heel makkelijk is voor koken, maar ook voor een kop thee. Daarnaast heb je ook kranen waar alleen warm of koud water uit komt en zelfs kranen met een losse handdouche die het weer heel makkelijk maken om de afwas te doen. Zoals je dus kunt zien, zijn er een hele hoop verschillende kranen te koop van Grohe die allemaal hun eigen toepassing en uiterlijk hebben zodat er altijd een kraan is die bij jou past.

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan/grohe

Waar moet u op letten wanneer u een nieuwe cv-ketel koopt

U heeft de wens om uw cv-ketel te vervangen. Dit komt omdat de huidige cv-ketel niet meer naar behoren werkt, u problemen voor wilt zijn of gewoon omdat u toe bent aan een zuiniger model. In dit artikel helpen we u in vijf stappen bij het vinden van een nieuwe cv ketel.

1. Laat u voorzien van vakkundig advies.

Voordat u overgaat tot het kopen van een nieuwe ketel is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. S.I. Installatiebedrijf Amsterdam heeft vakkundige installateurs in dienst die beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Het is onze passie om u te voorzien van goed advies en uiteindelijk de ideale cv-ketel voor uw situatie. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat niet alleen naar de cv-ketel gekeken wordt, maar dat ook de rookgasafvoer en het expansievat gecontroleerd wordt. En is de huidige plek van de cv-ketel eigenlijk wel de meest handige locatie? Door dit soort zaken van te voren te bespreken weet u zeker dat u een veilige en verstandige keuze maakt.

2. Ga voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Als het gaat om een grote uitgave zoals een cv-ketel merken we bij loodgieter Amsterdam dat mensen snel geneigd zijn enkel te zoeken naar een ketel met een lage prijs. Maar denk ook aan de langer termijn. U wilt zo lang mogelijk kunnen genieten van een goed werkende ketel. Kijk daarom naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw situatie. Hierbij is het van belang dat u nadenkt over uw woonsituatie, wat uw budget is en aan welke voorwaarden uw ketel moet voldoen. Loodgietersbedrijf Amsterdam wil graag met uw meedenken over uw opties.

3. Kies een zuinige cv-ketel met slimme thermostaat.

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een cv-ketel te kijken naar het energielabel van de ketel. Een HR ketel verwarmt uw huis namelijk sneller en beter. Op dit moment is A+++ het hoogst haalbare label. Houd er wel rekening mee dat een grotere en krachtigere cv-ketel vaak een lager label heeft. Heeft u bijvoorbeeld een grote woning, dan kan het zijn dat u ook een zwaardere ketel nodig heeft om uw woning van de juiste warmte te voorzien. Wanneer u overgaat tot de aanschaf van een slimme thermostaat krijgt u direct inzicht in uw energieverbruik. Hierdoor kunt u nog bewuster en duurzamer omgaan met uw energie. Een energiezuiniger huis geeft uw verschillende voordelen: Een lagere energierekening en een verhoging van uw woningwaarde doordat u een beter energielabel kunt krijgen.

4. Kies de juiste capaciteit voor uw situatie.

De CW-waarde van uw cv-ketel geeft aan tot welke comfort-klasse uw cv-ketel behoort. De comfortwaarde heeft te maken met de warmwatervoorziening in uw huishouden. Hoe hoger de CW-waarde, hoe groter de hoeveelheid warm water die de cv-ketel kan leveren. Zo staat comfortwaarde 3 voor minimaal comfort en comfortwaarde 6 voor een royale hoeveelheid warm water. Om u een idee te geven; Deze laatste klasse is enkel nodig wanneer u bijvoorbeeld in een villa woont met meerdere badkamers.

5. Laat uw verwarmingsinstallatie waterzijdig inregelen.

Om overal in huis de perfecte temperatuur te krijgen is het belangrijk dat de cv-installatie in balans is. Laat daarom de installateur van loodgieter Amsterdam uw installatie ‘waterzijdig inregelen’. Dit betekent dat uw installatie wordt voorzien van het hoogst mogelijke comfort tegen de laagst mogelijke kosten. Zo worden bijvoorbeeld niet alle radiatoren in uw woning even snel warm en zijn radiatoren die zich dichter bij de ketel bevinden vaak warmer. Door het ‘waterzijdig inregelen’ van de ketel en pomp op het juiste vermogen is iedere ruimte op dezelfde temperatuur. Een bijkomend voordeel is dat dit kan zorgen voor 20% minder energieverbruik. Duurzaam en ook nog eens fijn voor uw portemonnee!

 

Loodgietersbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar! Bel ons nu voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

https://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu/

5 tips bij het opstellen van een lichtplan

Het kan verleidelijk zijn om een lamp die u mooi vindt te kopen, maar weet u ook zeker of u optimaal kunt profiteren van deze mooie lamp? Het kan handig zijn om voor de verlichting in uw ruimte een verlichtingsplan op te stellen. In een dergelijk plan legt u op voorhand vast welk soort verlichting het beste op bepaalde plekken uitkomt. Dit stelt u in staat om heel gericht verlichting aan te schaffen waar u ook daadwerkelijk veel profijt van zult hebben.

1. Opstellen van een plattegrond

De basis van een verlichtingsplan is een plattegrond van de ruimte die u wilt verlichten. Dit hoeft helemaal geen professioneel opgestelde plattegrond te zijn. U heeft voldoende aan ruitjespapier en een potlood. Het is belangrijk dat u uw plattegrond zo compleet mogelijk maakt en geen zaken over het hoofd ziet. Meubels zullen vanzelfsprekend ingetekend worden, maar denkt u ook aan deuren, ramen en schilderijen die u eventueel wilt laten uitlichten. Wilt u het toch wat professioneler aanpakken? Er zijn voldoende gratis 3D-tekenprogramma’s te downloaden waar u een strakke plattegrond mee ontwerpt. Een daarvan is bijvoorbeeld het programma Sketchup. Hiermee kan u mooie driedimensionele weergaven creëren van uw interieur.

2. Bepaal de bestemming van de ruimte

Maak een overzicht of lijst van alle activiteiten die in de ruimte plaatsvinden en waar dus bepaalde verlichting voor nodig kan zijn. Aan een eettafel zult u eten, maar wordt misschien ook huiswerk gemaakt of een hobby uitgevoerd. De zithoek dient voor het ontvangen van visite, maar ook voor een gezellig avondje voor de televisie. Markeer op de plattegrond vervolgens alle functionele plekken met een lichtcirkel. Hier hoeft u nog niet direct de exacte positie van een lamp in te tekenen.

3. Welk soort verlichting?

Nu u duidelijk in beeld heeft op welke plekken u licht nodig heeft, is het tijd om het soort verlichting per locatie te bepalen. Gaat het om basisverlichting die een groot oppervlakte moet beslaan of sfeerverlichting voor enkel bij de zithoek? Denk ook aan accentverlichting voor bijvoorbeeld schilderijen. Zo creëert u met de diverse soorten verlichting vanzelf harmonie in uw ruimte.

4. De plek van de verlichting

U kunt nu veel beter de locatie van verlichting bepalen en ook welk soorten lampen er gebruikt moeten worden. Houd bijvoorbeeld rekening met een plafond met weinig ruimte, waar u dus enkel inbouwspots met lage inbouwdiepte kunt bouwen. Tekent u ook schakelaars of stopcontacten in de plattegrond of waar deze geplaatst moeten worden. U kunt op een bepaalde plek wel verlichting willen, maar het wordt lastig als er geen stroompunt in de buurt is.

5. Kies lampen en armaturen

Nu kunt u op zoek gaan voor de juiste lampen en armaturen voor alle plekken die u op uw plattegrond heeft ingetekend. U kunt nu uw design plafondspots aanschaffen of die mooie tafellamp. Bepaal wel goed welk soort lampen u in uw armaturen plaatst in verband met de lichtkleuren. Vooral als u LED lampen gaat plaatsen heeft u voldoende keuze uit diverse soorten kleuren licht.

Maak de droomkamer van je kind met originele kindermeubels

Jouw kind is uniek en speciaal. Jouw kind verdient de allerleukste kinderslaapkamer. Met leuke kindermeubels die jouw kind veel plezier geven. Waardoor je kind zich graag in de slaapkamer bevindt en er rustig kan slapen en dromen. Maar binnen alles wat mogelijk is, is het vaak moeilijk om een richting of thema te kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden hoe je een een kinderkamer van leuke kindermeubels kunt voorzien. In dit blogartikel bespreken we categorieën kindermeubels die je in je kinderslaapkamer of speelkamer kan zetten. Zodat je inspiratie opdoet over welke kindermeubels niet kunnen ontbreken in de slaapkamer of speelkamer van jouw kind!

Een leuk kinderbed

Voor jonge kinderen is een kinderbed in thema erg leuk om de slaapkamer mee te personaliseren. Als je kind fan is van een bepaald Disney figuur, kun je hier makkelijk een kinderbed voor vinden. Zoals Mickey Mouse en Cars bijvoorbeeld. Maar ook meer neutrale themabedden zijn te koop. Zoals een kinderbed met dino’s of auto’s erop.

Kindertafeltjes en stoeltjes

Voor peuters en kleuters is het leuk om een eigen speelhoekje te maken. Waar ze heerlijk aan kunnen tekenen en spelen. Qua design is er veel mogelijk. Van kindertafeltjes in een effen design, gemaakt van kunststof, kindertafel met stoeltjes in paw patrol thema tot en met schattige, authentieke houten stoeltjes. Met een kindertafel en bijpassende stoeltjes zul je de verbeelding van kinderen laten spreken. Al spelend zitten aan een kindertafel is veel leuker dan aan een gewone grote mensen tafel! Die altijd zijn uitgevoerd in saaie kleuren en designs. 

Speeltenten

Niet direct een kinder meubelstuk waar je aan denkt wanneer je de kinderkamer gaat inrichten. Echter zorg je met een speeltent voor een leuke speelplek voor je kind, waar hij of zij zich graag in terugtrekt. Deze plek voelt aan als een magische en bijzondere plek, waar niemand anders mag komen en helemaal van je kind is. Je kind heeft zo het besef van een eigen huis binnen het huis. Dat kan je kind erg waarderen. Er zijn veel verschillende speeltenten te koop. Van een indianen tipi tot en met een minions speelraket of de caravan van Peppa Pig. 

Zitzakken

Wat is een zitzak heerlijk om relaxt op te luieren. Of op te liggen wanneer je je gefrustreerd voelt.  Voor een kind kan een zitzak ontzettend veel ontspanning geven. Een zitzak zorgt voor een comfortabele zit, die zich aanpast en aansluit aan het lichaam. Een zitzak zit daarnaast lekker warm. Er zijn zitzakken in thema, maar ook in effen kleuren. Kies voor een zitzak die goed matcht met de hoofdkleuren van de slaapkamer.

Kinderbureaus

Wanneer je kind de peuter en kleutertijd heeft ontgroeid, is een kinderbureau een belangrijk meubelstuk voor de ontwikkeling van je kind. Zo kan hij zij makkelijk computeren, huiswerk maken en lezen op de eigen kamer. Kinderbureaus zijn er in ontzettend veel verschillende designs. De meeste van dit type kindermeubels zijn gemaakt van hout.

Opbergboxen in thema

Een gewone opbergbox is vaak in een saaie kleur te koop. Dat zal je kind niet aansprekend vinden om er zijn kleertjes in neer te leggen of te gebruiken of speelgoed in op te bergen. Daardoor is het verstandig om een leuk gekleurde en opvallende opbergbox te kopen. Deze vind je in vele leuke thema’s, waaronder paw patrol, minions en frozen.

 

Sleutel is afgebroken in het slot wat nu?

Het overkomt iedereen wel eens een keertje maar het blijft vervelend als je sleutel in het slot afbreekt. Vaak gaat het hierbij om een wat oudere  sleutel of om een sleutel die niet altijd in een keer past. Je hebt het wel eens dat je dan een beetje heen en weer moet wiebelen om de sleutel te kunnen draaien. maar dit is niet goed voor de sleutel, op den duur zal het metaal van de sleutel broos worden en wordt de kans steeds groter dat de sleutel een keertje  afbreekt.

 

 Sleutel afgebroken, wat nu?

Wanneer je sleutel is afgebroken in een cilinderslot dan zijn er gelukkig een hoop opties die je kunt proberen om je sleutel weer uit het slot te krijgen.

Het is dus niet nodig om hiervoor een sleutelmaker in te huren. je kan namelijk door bijvoorbeeld gebruik te maken van een zaagje ook de  afgebroken sleutel weer uit het slot krijgen. Zo zijn er nog tal van manieren om een gebroken sleutel uit een slot te krijgen.

Het verschilt wel per situatie, de ene keer is de sleutel er veel makkelijker uit te halen dan de andere keer. Maar wat je vooral niet moet doen is het slot open te draaien terwijl het afgebroken deel nog in het slot zit. Hiermee maak je de situatie namelijk nog veel erger dan dat die oorspronkelijk is. 

Des te meer je probeert het slot te draaien met de sleutel er nog in des te lastiger het straks wordt om het afgebroken deel eruit te krijgen. Als je namelijk het slot probeert te draaien terwijl het afgebroken sleutel deel er nog in zit dan duw je dit stukje steeds verder het slot in.

Ook kan het afgebroken deel van de sleutel vast komen te zitten tussen de pinnen van het slot. Het is dus echt niet handig om als je sleutel afgebroken is om dat direct te gaan peuteren. Zoek eerst het juiste gereedschap en werk daarna met beleid. Probeer dit proces ook niet te over haasten. Meestal ben je er dan namelijk veel langer mee bezig dan wanneer je gewoon rustig de tijd neem en zorgvuldig te werk gaat.

Infraroodverwarming: ruimtebesparende verwarming voor tiny houses

Er zijn vele redenen om te besluiten om in Tiny House te gaan wonen. Sommigen wonen liever in de kleinste ruimte om financieel onafhankelijk te blijven. Anderen daarentegen willen een persoonlijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Het maakt niet uit of u uw CO2-voetafdruk wilt verminderen of wilt streven naar een ballastvrij leven: Het onderwerp wooncomfort in een tiny house mag niet worden genegeerd.

 

Het zijn vaak de kleine details die van een tiny house een echt huis maken. Maar dit zijn vaak ook de details die de tiny house kosten doen oplopen. Dit houdt ook een aangename kamertemperatuur in. Het optimale verwarmingssysteem moet u helpen om trouw te blijven aan uw persoonlijke overtuigingen en tegelijkertijd een behaaglijke warmte te leveren.

Omdat infraroodverwarming ruimtebesparende verwarming combineert met een ecologische levensstijl, is het de ideale warmtebron voor tiny houses. Het kan gebruikt worden als bijverwarmingssysteem of als hoofdverwarmingssysteem.

 

Compact en decoratief – de veelzijdige kachel voor tiny house

Het slanke design maakt infraroodverwarming tot een uitstekende warmtebron voor tiny houses en andere kleine appartementen. Dankzij de geringe behuizingsdiepte van slechts enkele centimeters versmelt de verwarming letterlijk met de wand of het plafond. De infraroodverwarmingswonderen helpen om elk wandvlak te exploiteren, hoe smal het ook mag zijn. De panelen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verticaal alignement of met afgeronde hoeken.

 

Omdat er niet noodzakelijkerwijs nog veel ruimte over is voor decoratieve vormgeving in een tiny house, worden verkapte infraroodverwarmingen vaak gebruikt als wanddecoratie. Chique infrarood verwarmingsspiegels laten het minihuisje optisch groter lijken, terwijl infrarood beeldverwarmers met een verlangmotief wat kleur geven aan de muur.

De Tiny House kachel is dus niet als zodanig merkbaar en is naadloos geïntegreerd in het interieur. 

Vind uw perfecte Leolux bank bij Pot Interieur

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige Leolux bank voor uw interieur, dan bent u van harte welkom bij Pot Interieur in Axel. Deze woninginrichter biedt een groot en gevarieerd aanbod aan design- en kwaliteitsmeubelen, waaronder banken van het gerenommeerde Nederlandse designmerk Leolux. Met een winkeloppervlakte van 15.000 m2 valt er genoeg design te bewonderen bij Pot Interieur. Daarbij mag u rekenen op professionele hulp van deskundige medewerkers. Het is eveneens mogelijk om de collectie alvast online in te zien via de webwinkel. Bent u niet in de gelegenheid langs te gaan in de fysieke winkel, dan is het mogelijk om het gewenste meubelstuk of meubilair direct en eenvoudig online te bestellen.

Een Leolux bank passend bij uw interieurwensen

Bij Pot Interieur vindt u veel kwaliteitsmeubelen van het designmerk Leolux. Denk hierbij aan fauteuils, poefs, eetkamers, salontafels en (hoek)banken. Houdt u van een eigenzinnig design zoals de meubelstukken van Leolux waarbij comfort gecombineerd wordt met duurzaamheid? Dan zult u bij Pot Interieur zeker de Leolux bank vinden die uw interieur compleet maakt. Bij deze woninginrichter kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Leolux banken die passen binnen diverse moderne interieurs. Met een breed scala aan kleuren en materialen zal er dan ook altijd een Leolux bank zijn die precies aansluit bij uw kleurschema en interieurstijl.

Een uiteenlopende collectie van B&B Italia

Naast een Leolux bank, of ander meubelstuk van dit Nederlandse designmerk, vindt u bij Pot Interieur nog veel meer meubels van hoogwaardige merken. Zo omvat het aanbod van Pot Interieur ook meubilair van onder meer Jori, Rolf Benz, Arco én B&B Italia. B&B Italia is toonaangevend waar het Italiaans design betreft en vervaardigt naast designmeubilair voor binnenshuis ook design tuinmeubilair. In het aanbod van B&B Italia vindt u ware designklassiekers die met hun tijdloze uitstraling in veel interieurs tot hun recht komen. Bent u benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de website van Pot Interieur voor meer inspiratie.