Welke parketvloeren Utrecht kiezen

Parketvloeren Utrecht zijn toepasbaar in alle ruimtes van een woning. Een parketvloer wordt in regio Utrecht vaak toegepast in een woonkamer. Andere ruimtes waar we de veelvuldige keuze van parketvloeren Utrecht zien is de slaapkamer en keuken. Wat veel mensen niet weten, maar wat wel kan is de toepassing van parketvloeren Utrecht in een badkamer of bijvoorbeeld de hal. Maar waar moet ik dan rekening mee houden als ik mijn parketvloer ga kiezen?

Ruimtelijk effect parketvloeren Utrecht

Ben je op zoek naar parketvloeren voor in een kleinere ruimte? Lichtere en koele kleuren kunnen ervoor zorgen dat een ruimte groter lijkt. Een lichtere parketvloer zorgt ervoor dat het licht wordt gereflecteerd. Daardoor wordt de totale ruimte ook lichter. Ben je je aan het oriënteren op lichte en frisse parket vloeren, maar vind je een lichte tint voor op de wanden ook mooi? Dat kan uiteraard prima. Zorg er dan voor dat je met een andere kleurtint woonaccessoires kiest die er voor zorgen dat de ruimte niet te kil wordt. Tevens speelt de breedte van de parketvloeren een belangrijke factor. Kies je voor een smallere parketvloer dan zal de ruimte ook groter lijken. Te drukke parket vloeren of parketvloeren met een patroon staan ook niet altijd even mooi in een kleine ruimte. In een wat grotere ruimte zijn brede of bijvoorbeeld visgraat parketvloeren wel een mooie keuze.

Afwerking parketvloeren Utrecht

De eiken houten vloeren Utrecht kunnen dus in verschillende ruimtes worden toegepast. Onder andere de grootte van de ruimte bepaald welke parketvloeren het beste passen in je woning. Als dit eenmaal duidelijk is geworden en je een prachtige parketvloer voor in je woning Utrecht hebt gevonden is het ook van belang om te bekijken wat je gaat doen met de afwerking van je parketvloer. Plinten zijn daarin een belangrijke factor. Plinten zijn er in alle kleuren parketvloeren, maar ook in mdf kleur met elke gewenste RAL kleur. Kies je voor plinten in dezelfde kleur als de wand? Of kies je de dezelfde kleur als je parketvloer. Het is handig om wat samples van plinten bij de vloer te houden om zodoende een keuze te maken. Wat we de laatste tijd echter vaak zien is dat de parketvloeren worden gecombineerd met MDF plinten die in de kleur van de wand of in het wit of antraciet worden afgelakt.

AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment parketvloeren Utrecht. 

 

 

Je gekleurde kleren wassen zonder last van allergie

Ecologisch wassen zonder last van allergie

Heb je een gevoelige huid of huidproblemen (net als 2 miljoen anderen)? Of ben je allergisch voor bepaalde stoffen? Van veel wasmiddelen word je dan niet bepaald vrolijk. En je lichaam al helemaal niet, als je met zulke middelen toch je kleren wast…

Weg met dat rotgevoel
Jeuk. Brandend gevoel. Rode vlekken. Klok snapt dat je die ellende allemaal wilt voorkomen. Daarom ontwikkelden we een wasmiddel speciaal voor jou: een vloeibaar wasmiddel, allergie vrij, voor al je gekleurde was. Van je stonewashed spijkerbroek tot je knalrode shirt, van je gebloemde jasje tot je vrolijke zomerjurk. Al je gekleurde kleren was je nu makkelijk met allergievrije Klok Eco wasmiddel.

Opvallendste eigenschappen Klok Eco vloeibaar wasmiddel allergie vrij

  • vriendelijk voor je huid (vrij van geur en kleurstoffen)
  • altijd stralend schone was
  • geschikt voor wassen op elke temperatuur (dus ook onder 40 graden)
  • veilig voor jou (Allergie Keurmerk en Asthma Allergy Nordic label)
  • veilig voor milieu (EU Ecolabel)

Hieronder leggen we je graag uit wat dit voor jou en het milieu betekent.

Vriendelijk voor je huid (vrij van geur en kleurstoffen)

Wat je er niet in stopt, hoeft er ook niet uit. Zo simpel werkt het bij ons allergievrije natuurlijk wasmiddel voor de bonte was. Dus we stoppen er niets in wat je was een extra parfum geeft. Of wat het wasmiddel er vrolijk laat uitzien. Hierdoor mis je de stoffen die bij jou een allergische reactie kunnen oproepen. Daarom is ons vloeibare wasmiddel vriendelijk voor je huid.

Lekker schone was
Van een wasmiddel verwacht je natuurlijk dat het je kleren superschoon wast. Want je wilt wel dat die nare vetvlek, die zomerse grasvlek en het omgevallen glas melk dat zijn sporen naliet, allemaal weer uit je geliefde kleding gaat. Of uit die van je kinderen. Daar stáán alle wasmiddelen van Klok voor.

Wassen op elke temperatuur
Het kostte wel even wat ontwikkeltijd. Maar daarna kregen we het voor elkaar: een wasmiddel opleveren dat een allergische reactie voorkomt én dat je was ook op een lage temperatuur lekker schoon maakt. Dus vind jij 90, 60 of 40 graden te veel voor je bonte was en het milieu? Dan zit je met Klok Eco Wasmiddel allergie vrij goed.

Veilig voor jou dankzij allergie- en astmakeurmerk
Het Huidfonds zette in 2003 het Allergie Keurmerk op. Dit toetst voor jou alle stoffen in onder meer wasmiddelen op eventueel aanwezige allergenen. Klok Eco Wasmiddel allergie vrij slaagde voor de strenge criteria. Je herkent dus meteen aan het label op de verpakking al dat we rekening houden met je gevoelige huid. Ook als je astma hebt, loop je met Klok weinig kans op problemen. Want al onze producten dragen het Asthma Allergy Nordic-logo. Wat dat betekent? Dat het middel vriendelijk is als je astma, allergie of andere gevoeligheid hebt en producten met parfums en allergenen links wilt laten liggen. Kijk maar bij Asthma Allergy Nordic. Heb jij een allergie voor een bepaalde stof? Controleer op onze website of jouw stof in ons wasmiddel zit.

Veilig voor het milieu dankzij Ecolabel

Maak jij de bewuste keus om het milieu te sparen? Dan zit je met ons wasmiddel voor de bonte was goed. Want we hebben het EU Ecolabel. Dit label krijgen alle producten in Europa die niet te maken hebben met eten en die wel meehelpen aan een duurzame productie en duurzaam gebruik. Kijk voor meer informatie op Europees ecolabel.

Hoe vaak was jij allergievrij?

Was jij ongeveer een keer in de week je gekleurde kleding? Dan doe je lekker lang met ons allergievrije eco-wasmiddel. Bijna een half jaar. Je haalt namelijk zo’n 20 wasbeurten uit onze ecofles van 1,5 liter voor de bonte was. Check ook eens ons biologisch wasmiddel voor de witte was.

https://www.klok-eco.nl/

De eettafel als centraal punt in je woning

Je eettafel wordt elke dag gebruikt, en dit door alle leden van je gezin. Soms krijg je bezoek van vrienden of familie. Ook zij worden vaak aan je eettafel uitgenodigd. Je eetkamertafel verdient dan ook alle aandacht. Wil je een grote of eerder een kleine eetkamertafel? Wil je een ronde, vierkante of rechthoekige tafel? Ook ovaal en uitschuifbare eettafel behoort tot de mogelijkheden. En welke stijl kies je? Dit zijn toch vragen die je je stelt als je voor de aankoop van je tafel voor je eetkamer staat. Wij helpen jou met de volgende tips graag op weg.

Welke eettafel kies ik het best voor mijn woning?

 • Kies je een kleine of een grote eettafel? Dit is enerzijds afhankelijk van de beschikbare ruimte in je woning. Anderzijds zijn het aantal leden van je gezin ook van belang. Of krijg je vaak veel bezoek? Misschien wil je graag knutselen aan de tafel en wil je niet altijd moeten opruimen om te eten. Of willen je kinderen graag hun huiswerk maken aan de tafel terwijl ze toch al gedekt staat? Kies dan voor een wat grotere eettafel.
 • Hou bij de opmeting rekening met de loopruimte tussen kasten en tafel en het opengaan van deuren van kasten die naast de tafel staan.
 • Heb je eetkamerstoelen met armleuningen? Deze schuiven niet helemaal onder de tafel. Hou hiermee ook rekening als je de ruimte opmeet.
 • De vorm van je eetkamertafel is een kwestie van smaak. In elke vorm van eetkamertafel bestaan er grote en kleine tafels, en in elke stijl. Denk eraan dat je bij een ronde eetkamertafel meer ruimte nodig hebt dan bij een rechthoekige tafel.

Combineren is belangrijk

 • Bepaal tenslotte de stijl van je tafel en laat deze aansluiten bij de rest van je woning. Kies voor een moderne stijl zoals je die vindt bij Kave Home en Interstil. Een grote eettafel in industriële stijl vind je onder andere bij Brix en Tower Living. Scandinavische stijl kies je bijvoorbeeld bij LifestyleFurn. Retro vind je bij By-Boo. Bekijk de kleuren en materialen die al voorkomen in je interieur en laat je tafel hierbij aansluiten.

 

Welke tafel je ook kiest voor je eetkamer, combineren is belangrijk. Niet elke tafel gaat met om het even welke stoelen, zitmeubelen, accessoires of muurdecoratie. Kies bijpassende stoelen voor een stijlvol en gezellig geheel. Je kunt binnen hetzelfde label blijven als je tafel, maar ook elementen van andere labels kunnen mooi aansluiten bij je tafel voor je eetkamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vloerkleed, mooie muurdecoratie of een dressoir. Zelfs met een mooie spiegel of wandrekken in dezelfde stijl als je tafel bepaal je de sfeer in je woning. Ga tot in de kleinste details zoals bijvoorbeeld een klok, een wandpaneel, een vaas of mooie kaarsenhouders. Elk detail telt om van je woning een woonpaleis te maken.

Snelle klimaatwinst: isoleer je schuine dak

Het klimaat verandert. De gemiddelde temperatuur op aarde stijgt. Weerpatronen worden steeds grilliger en de zeespiegel dreigt te stijgen. Misschien staat de helft van Nederland over een paar decennia wel onder water. Het is duidelijk dat we moeten veranderen.

Nederland moet van het gas af, we hebben fossielvrije energie nodig. Dat vergt allerlei enorme transities en grote investeringen. Gelukkig kan er ook met relatief kleine ingrepen al forse winst behaald worden. De eerste stap kan door elk huishouden worden genomen: het aanbrengen van extra isolatie.

Isoleer je dak zelf

Het isoleren van je schuine dak kun je prima zelf doen. Daar hoef je geen dure aannemer voor in te schakelen. Isoleren kost je dan iets meer dan 1000 euro aan materiaal. Dat lijkt veel, maar door de besparing op je gasrekening heb je dit binnen drie jaar terugverdiend! Hoe hoger de isolatiewaarde van het isolatiemateriaal, hoe meer je per jaar bespaart.

Alleen bij een plat dak of een dakkapel is het wel aan te raden een vakman in te schakelen.

Een goed begin…

Ren niet meteen naar de DHZ-markt, maar bereid je goed voor. Bepaal wat de oppervlakte van je dak is en ken je dak. Sommige daken zijn voorzien van een damp remmende laag folie. Als je een dergelijk dak isoleert, loop je het risico dat vocht blijft hangen en dat er rotting optreedt.  Een klimaatfolie aan de binnenkant van het dak kan dit voorkomen.  Overigens is niet elke folie ook dampremmend. Knip een stukje van de folie af en vraag het na bij de bouwmarkt.

Keuze materiaal

Er zijn veel isolatiematerialen beschikbaar dat je onder de dakpannen kunt aanbrengen. Ga voor de hoogst mogelijke isolatiewaarde die binnen je budget past. Als de ruimte beperkt is kun je kiezen voor een duurder materiaal. Dan heb je meer isolatie voor een dunnere laag. Zorg ervoor dat je het materiaal strak op elkaar aangesloten aanbrengt. Anders verlies je via de kieren nog steeds onnodig warmte.

Behalve isolatie onder de dakpannen kun je ook de zoldervloer isoleren.  Dit levert extra isolatie op, helemaal wanneer de zolder afgesloten kan worden.

Pro tip: Bescherm jezelf

Zorg dat je jezelf goed beschermt.  Handschoenen, mondkapje en beschermbril zijn geen overbodige luxe, kan ik uit ervaring zeggen. De vezels van isolatiemateriaal kunnen zorgen voor huiduitslag, geïrriteerde luchtwegen en zelfs oogletsel.

Het isoleren van de zolder, het is een heel werkje. Maar het is relatief goedkoop en snel terugverdiend. Daarna maak je pure winst: zowel in je portemonnee, als milieuwinst. Ik zeg: doen!

https://roofingservice.nl/

Een kort rondje golf voor iedereen

Golf is een eeuwenoude sport, waarvan de wortels in de tijd van de Egyptenaren en Oude Grieken lijken te liggen. De oudste Nederlandse vermelding zou uit 1297 stammen. Toen zou een wedstrijdje zijn gehouden om de moord op Floris V te herdenken.  In 1360 werd het spel in Brussel verboden, omdat er teveel schade ontstond door afzwaaiende golfballen. Sindsdien wordt golf gespeeld op grote golfbanen die veelal buiten de stad liggen.

Golf toegankelijker geworden

Lange tijd was golf een sport voor de elite. Het behalen van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) en het lidmaatschap van de golfvereniging was bijzonder prijzig. Sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw is de golfsport ook onder andere lagen van de bevolking populair geworden. Toch blijkt dat het niet iedereen lukt om golf te spelen. Vooral voor mensen met verminderde mobiliteit is golf ontoegankelijk, onder andere vanwege de grote afstanden.

Mensen die toch wilden golfen waren aangewezen op midgetgolf of een pitch&putt baan. Dit kan een leuke sport zijn, maar toch ontbreekt een stukje van de magie van de golfbaan. Voor hen is er nu shortgolf in Twente.

Bij shortgolf Twente zijn de golfbanen simpelweg korter. Doordat de holes dichter bij elkaar liggen, hoef je minder te lopen. De afstand tussen de afslagplek (de tee) en de hole zijn maximaal 90 meter. Door de kortere afstanden ben je meer aan het golfen en minder aan het lopen. Ideaal voor iedereen die vooral lol heeft in het slaan van de bal.

Paragolfer

Kortere afstanden zijn leuk, maar er zijn ook mensen die helemaal geen beenfunctie hebben. Voor mensen die een rolstoel nodig hebben is er een paragolfer aanwezig. Dit apparaat helpt je om vanuit een staande positie af te slaan. Zo kan echt iedereen genieten van deze edele sport in de buitenlucht.

Dus, zien we je binnenkort op de baan? Voor een ronde van 9 of 18 holes, eventueel in combinatie met een smakelijk diner?

https://shortgolftwente.nl/

Keuco accessoires voor badkamer en toilet

Design en kwaliteit met het ‘Made in Germany’ label wordt door Keuco gecreëerd met een collectie van accessoires en kranen voor in de badkamer en het toilet. Een breed assortiment van badkameraccessoires die voor elk probleem een oplossing heeft. Het omvat zowel producten voor de particuliere badkamers alsook de openbare toiletten of de badomgeving voor gasten. Een harmonieuze en elegante ontwerp is kenmerkend voor de gehele collectie van Keuco badkameraccessoires. Glanzend chroom afwerking en een stevige indruk, imposante uitstraling van het materiaal benadrukken de kwaliteit en daarmee de uitstraling in het interieur.

Kranen en accessoires voor de badkamer

Zacht afgeronde lijnen en hoeken verbonden met rechtlijnige vormen zijn het uiterlijk van de kranen die zowel voor de wastafel alsook voor de douche als thermostatische mengkraan met glijstang en imposante hoofddouche leverbaar. Ook is er een traditionele mengkraan voor de douche beschikbaar. De overeenkomst in de diverse collecties zoals Edition en Plan wordt gevormd door het bijzondere ontwerp dat in vele series van Keuco badkameraccessoires als rode draad terugkomt. Organische vormgeving en chique voegen zich samen in één ontwerp van tijdloze schoonheid. Veel van de verschillende modellen zijn te bekijken in de webshop van Bad & Design waar u ook voordelig badkameraccessoires online kunt bestellen.   

Toiletaccessoires

De Keuco accessoires voor toilet en badkamer imponeren zowel door hun hoge kwaliteit en door het aantrekkelijke design. Naast duurzame technologie en veelzijdig combineerbare vormentaal worden de accessoires gekenmerkt door functionele elementen zoals de toiletborstel garnituur, de toiletrolhouder, het zeepbakje voor in de douche in diverse uitvoeringen en het drinkglas voor tijdens het tanden poetsen. Met de typische Keuco diversiteit creëert de Plan collectie een brede selectie van mooie accessoires voor badkamers en het toilet. Alleen al voor het ophangen van handdoeken biest het segment een klassieke dubbele handdoekhouder, een slanke enkele houder of een stijlvolle handdoekring eventueel in combinatie met een eenvoudig handdoekhaakje. Zelfs de wc-rolhouder is verkrijgbaar met of zonder deksel.

Accessoires voor de WC

Met de beste kwaliteit van elk product overtuigde de Keuco serie van badkameraccessoires. De handdoekring is bijvoorbeeld volledig gemaakt uit een stuk en staat in naadloze esthetiek. Maximale functionaliteit en aandacht voor detail is de bijzonderheid van de collectie Keuco Plan. Dit toont bij uitstek van de WC-borstel set, waarbij de borstel netjes uit het zicht is opgeborgen. De diverse mandjes met wandbevestiging of een hoekuitvoering voor in de douche biedt gemakkelijke opbergruimte die er ook nog eens stijlvol uitziet. Meer productinformatie over Keuco Plan op het badkamerblog van Bad & Design.

 

Gezonde slaaptips

1. Houd vast aan een slaapplanning van dezelfde slaap- en ontwaaktijd, zelfs in het weekend. Dit helpt je lichaamsklok te reguleren en kan je helpen in slaap te vallen en de nacht door te brengen.

2. Oefen een ontspannend bedtijdritueel. Een ontspannen, routineuze activiteit vlak voor het slapengaan, weg van felle lichten, helpt je slaap te scheiden van activiteiten die opwinding, stress of angst kunnen veroorzaken, waardoor het moeilijker wordt om in slaap te vallen, gezond en diep te slapen of in slaap te blijven.

3. Als u problemen heeft met slapen, vermijd dutjes, vooral in de middag. Door energie te laten dutten kun je de dag doorkomen, maar als je merkt dat je niet voor het slapengaan in slaap kunt vallen, kan het helpen om zelfs korte dutjes te voorkomen.

4. Oefening dagelijks. Krachtige lichaamsbeweging is het beste, maar zelfs lichte oefeningen zijn beter dan geen activiteit. Oefening op elk moment van de dag, maar niet ten koste van uw slaap.

5. Evalueer je kamer. Ontwerp uw slaapomgeving om de voorwaarden te bepalen die u nodig heeft om te slapen. Je slaapkamer zou koel moeten zijn – rond de 18 graden. Uw slaapkamer moet ook vrij zijn van lawaai dat uw slaap kan verstoren. Daarnaast zou je slaapkamer vrij moeten zijn van enig licht. Controleer je kamer op geluiden of andere afleiding. Dit omvat slaapstoornissen van een bedpartner, zoals snurken. Overweeg het gebruik van verduisteringsgordijnen, oordopjes, “witte ruis” -machines, luchtbevochtigers, ventilatoren en andere apparaten.

6. Slaap op een comfortabel matras, donzen dekbed en kussens. Zorg ervoor dat uw matras comfortabel en ondersteunend is. Degene die u al jaren gebruikt, heeft mogelijk de levensverwachting overschreden – ongeveer 9 of 10 jaar voor de meeste matrassen van goede kwaliteit. Zorg voor comfortabele kussens en maak de kamer aantrekkelijk en uitnodigend om te slapen, maar ook vrij van allergenen die mogelijk van invloed zijn op je en voorwerpen die ervoor zorgen dat je glijdt of valt als je moet opstaan.

https://www.betternights.be/

Welke benodigdheden zijn er bij het leggen van laminaat?

Wanneer je besluit om zelf je laminaat te leggen, heb je vast behoefte aan een goede start. Het leggen van een gedegen laminaatvloer begint bij het hebben van de passende benodigdheden.

De laminaatvloer

Uiteraard is de vloer zelf essentieel. Hetgeen veel mensen vergeten, is dat laminaat een bepaalde tijd nodig heeft om te acclimatiseren in de ruimte waarin de vloer komt te liggen. Het is een robuuste vloersoort en zorgt voor een warme ambiance. De soorten zijn uiteenlopend en divers. Een van de populairste merken van laminaat is ongetwijfeld de laminaat van Thysfloor, maar ook QuickStep laminaat is heel erg in trek.

De ondervloer

Een laminaatvloer is van nature relatief instabiel en heeft behoefte aan een beetje extra steun. Die steun komt in de vorm van een ondervloer voor laminaat. Dit onderdeel staat garant voor demping en het opvangen van druk. Het gevolg is dat de kwaliteit van het laminaat beter behouden wordt. Het verlengt de levensduur, absorbeert geluiden en geeft resistentie tegen vocht.

Plinten ter afwerking

Omdat een laminaatvloer gevoelig is voor uitzetting en inkrimping, leg je de vloer altijd enkele centimeters van de muur. Logischerwijs ontstaat er lege ruimte tussen de muur en de vloer. Plinten bieden uitkomst door het opvullen van die ruimte. Plinten dienen ter afwerking en komen in vele varianten.

Decoupeerzaag en afkortzaag

Een decoupeerzaag is handig bij het zagen in bochten. Dat kan gebeuren wanneer er een verwarmingsbuis in de weg ligt. Een zo klein mogelijke decoupeerzaag zorgt voor meer behendigheid en flexibiliteit bij het zagen. Met een afkortzaag kan je eenvoudig recht zagen. Bij het leggen van de vloer, wil je de planken niet allemaal op één en dezelfde lijn liggen. Het is dan ook van belang dat je begint met een halve plank en de volgende rij met een hele.

Duimstok en potlood

Een duimstok maakt het afmeten van laminaat zo eenvoudig mogelijk. Door een plank goed op te meten, kan je de plank op de juiste lengte afzagen. Dat voorkomt verlies en geeft nette planken. Wanneer de planken juist afgemeten zijn, is het strepen met potlood een bruikbare optie. Mocht een plank niet op de goede lengte zijn afgezaagd, dan is de plank niet direct onbruikbaar.

Ontspannen wordt mede mogelijk gemaakt door: Plameco

Het is kwart voor acht. Je gooit je sleutels in het schaaltje bij de deur. Je jas gaat op de hanger en in de kast. Eindelijk kun je die schoenen uittrekken. Het zijn mooie schoenen die goed passen, maar na zo een dag beginnen zo toch een beetje te knellen. Gelukkig had je al snel door dat de files vandaag extreem waren, dus je hebt onderweg al wat gegeten. Koken hoeft dus niet meer. Je sportles heb je helaas gemist, maar die kun je morgenavond nog wel inhalen.

Eigenlijk wil je nu nog maar één ding: ontspannen en onthaasten.

Je loopt de trap op, richting je luxe badkamer. Die badkamer was nog een hele investering, maar dat was het meer dan waard. Het is echt helemaal jouw badkamer: het perfecte bad, de mooiste tegels. Allemaal helemaal zoals jij het wil. Je zet de kraan open om het bad te vullen met heerlijk warm water en voegt een kneepje badschuim toe. Niet dat goedkope spul, maar die fles die je hebt meegenomen van vakantie. Vooruit, nog een beetje meer. Al snel geurt de hele bovenverdieping naar jouw lievelingsschuim.

Snel pak je nog even je bluetoothspeaker en zet je jouw favoriete playlist op. Met je grote teen voel je het water. Perfect. Langzaam zak je weg in het water. Je voelt hoe je spieren zich ontspannen door de warmte.  Je leunt achterover, hoofd in de nek.

En dan zie je het. Je badkamer plafond. Met een glimlach op je gezicht denk je terug aan je vorige badkamer. In het vorige huis. Door de hoge luchtvochtigheid van je badkamer en de wisselende temperaturen hadden de schimmels het daar goed. Ze konden zich ook prima hechten op het materiaal van dat plafond.

Maar bij deze badkamer geen enkele schimmelvorming. Zelfs in de hoek: helemaal niets. Was je in de vorige badkamer vaak bezig met dikke bleek om de schimmel nog een beetje terug te dringen, hier ben je met af en toe een vochtig doekje al klaar. Waarom heb je hier dan geen schimmel? Wat is het verschil?

Het verschil is dat je deze keer hebt gekozen voor een badkamer plafond van Plameco. Een plafond dat helemaal op maat is gemaakt, in een kleur en dessin naar keuze. Maar vooral een plafond waar je geen omkijken naar hebt. Het is warmte- en vochtbestendig en helemaal badkamerproof. Ook de installatie is  helemaal vrij van gedoe. Binnen een dag is het geïnstalleerd. De verlichting is er zelfs mooi in weggewerkt.

“Ja”, denk je ontspannen, “die keuze voor een Plameco plafond, dat was een goede keuze!”

https://plameco-engelen.nl/

Hoe stel je je eetkamer samen?

Een van de gemakkelijkste manieren om het uiterlijk van een keuken of eetkamer op te waarderen, is om de hoofdinrichting in de kamer te vervangen. Bereik een geheel nieuwe look door keuken- en eetkamertafels te vervangen. Eikenhout kan goed tegen intensief gebruik en is een goede keuze voor meubels omdat het duurzaam hardhout is. Koop een nieuwe eiken tafel in een landelijke of industriële stijl, zoals een boomstamtafel, of ga voor een geheel nieuwe tafel. Er zijn veel opties. Hieronder volgen enkele van de meest gestelde vragen over de aanschaf van een nieuwe tafel en stoelenset.

In welke maten zijn keuken- en eetkamertafels beschikbaar?

Er zijn veel opties voor maten. Voor kleine ruimtes is een kleinere en misschien ronde eetkamertafel ideaal. Een middenmaat tafel biedt plaats aan vijf tot negen personen. De grootste eetkamertafel biedt plaats aan maximaal twaalf personen.

Er zijn vier hoofdkeuzes voor de vorm van een tafel: rechthoekig, vierkant, rond en ovaal. Al deze ontwerpen passen in elke decorstijl. Als u een grotere tafel nodig heeft, kunt u ruimte besparen aan één kant door gebruik te maken van een eetkamerbank in plaats van eetkamerstoelen.

Wat zijn enkele ideeën om het uiterlijk van een traditionele eetkamer te veranderen?

Keuken- en eetkamertafels kunnen het hele uiterlijk en de sfeer van een kamer veranderen. Vaak hebben traditionele ontwerpen natuurlijke en zachte kleuren. Moderne en modern ontworpen eettafels met hun strakke lijnen en metalen elementen zien er in bijna elke eetkamer goed uit. Rustieke en landelijke ontwerpen brengen een sfeer van comfort en rustige verfijning naar een keuken of eetkamer.

Keuken- en eetkamertafels behoren tot de belangrijkste aankopen voor thuis. Maak van de eetkamer de plaats voor meer formele maaltijden of grotere bijeenkomsten met een grotere tafel met meer zitplaatsen dan de keukentafel. Gebruik de tafel en stoelen als de eyecatcher in de kamer en match andere elementen met de houten afwerking of bekleding voor een complete en samenhangende uitstraling.

https://www.tafels99.nl/