Sleutel is afgebroken in het slot wat nu?

Het overkomt iedereen wel eens een keertje maar het blijft vervelend als je sleutel in het slot afbreekt. Vaak gaat het hierbij om een wat oudere  sleutel of om een sleutel die niet altijd in een keer past. Je hebt het wel eens dat je dan een beetje heen en weer moet wiebelen om de sleutel te kunnen draaien. maar dit is niet goed voor de sleutel, op den duur zal het metaal van de sleutel broos worden en wordt de kans steeds groter dat de sleutel een keertje  afbreekt.

 

 Sleutel afgebroken, wat nu?

Wanneer je sleutel is afgebroken in een cilinderslot dan zijn er gelukkig een hoop opties die je kunt proberen om je sleutel weer uit het slot te krijgen.

Het is dus niet nodig om hiervoor een sleutelmaker in te huren. je kan namelijk door bijvoorbeeld gebruik te maken van een zaagje ook de  afgebroken sleutel weer uit het slot krijgen. Zo zijn er nog tal van manieren om een gebroken sleutel uit een slot te krijgen.

Het verschilt wel per situatie, de ene keer is de sleutel er veel makkelijker uit te halen dan de andere keer. Maar wat je vooral niet moet doen is het slot open te draaien terwijl het afgebroken deel nog in het slot zit. Hiermee maak je de situatie namelijk nog veel erger dan dat die oorspronkelijk is. 

Des te meer je probeert het slot te draaien met de sleutel er nog in des te lastiger het straks wordt om het afgebroken deel eruit te krijgen. Als je namelijk het slot probeert te draaien terwijl het afgebroken sleutel deel er nog in zit dan duw je dit stukje steeds verder het slot in.

Ook kan het afgebroken deel van de sleutel vast komen te zitten tussen de pinnen van het slot. Het is dus echt niet handig om als je sleutel afgebroken is om dat direct te gaan peuteren. Zoek eerst het juiste gereedschap en werk daarna met beleid. Probeer dit proces ook niet te over haasten. Meestal ben je er dan namelijk veel langer mee bezig dan wanneer je gewoon rustig de tijd neem en zorgvuldig te werk gaat.

Infraroodverwarming: ruimtebesparende verwarming voor tiny houses

Er zijn vele redenen om te besluiten om in Tiny House te gaan wonen. Sommigen wonen liever in de kleinste ruimte om financieel onafhankelijk te blijven. Anderen daarentegen willen een persoonlijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Het maakt niet uit of u uw CO2-voetafdruk wilt verminderen of wilt streven naar een ballastvrij leven: Het onderwerp wooncomfort in een tiny house mag niet worden genegeerd.

 

Het zijn vaak de kleine details die van een tiny house een echt huis maken. Maar dit zijn vaak ook de details die de tiny house kosten doen oplopen. Dit houdt ook een aangename kamertemperatuur in. Het optimale verwarmingssysteem moet u helpen om trouw te blijven aan uw persoonlijke overtuigingen en tegelijkertijd een behaaglijke warmte te leveren.

Omdat infraroodverwarming ruimtebesparende verwarming combineert met een ecologische levensstijl, is het de ideale warmtebron voor tiny houses. Het kan gebruikt worden als bijverwarmingssysteem of als hoofdverwarmingssysteem.

 

Compact en decoratief – de veelzijdige kachel voor tiny house

Het slanke design maakt infraroodverwarming tot een uitstekende warmtebron voor tiny houses en andere kleine appartementen. Dankzij de geringe behuizingsdiepte van slechts enkele centimeters versmelt de verwarming letterlijk met de wand of het plafond. De infraroodverwarmingswonderen helpen om elk wandvlak te exploiteren, hoe smal het ook mag zijn. De panelen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verticaal alignement of met afgeronde hoeken.

 

Omdat er niet noodzakelijkerwijs nog veel ruimte over is voor decoratieve vormgeving in een tiny house, worden verkapte infraroodverwarmingen vaak gebruikt als wanddecoratie. Chique infrarood verwarmingsspiegels laten het minihuisje optisch groter lijken, terwijl infrarood beeldverwarmers met een verlangmotief wat kleur geven aan de muur.

De Tiny House kachel is dus niet als zodanig merkbaar en is naadloos geïntegreerd in het interieur. 

Vind uw perfecte Leolux bank bij Pot Interieur

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige Leolux bank voor uw interieur, dan bent u van harte welkom bij Pot Interieur in Axel. Deze woninginrichter biedt een groot en gevarieerd aanbod aan design- en kwaliteitsmeubelen, waaronder banken van het gerenommeerde Nederlandse designmerk Leolux. Met een winkeloppervlakte van 15.000 m2 valt er genoeg design te bewonderen bij Pot Interieur. Daarbij mag u rekenen op professionele hulp van deskundige medewerkers. Het is eveneens mogelijk om de collectie alvast online in te zien via de webwinkel. Bent u niet in de gelegenheid langs te gaan in de fysieke winkel, dan is het mogelijk om het gewenste meubelstuk of meubilair direct en eenvoudig online te bestellen.

Een Leolux bank passend bij uw interieurwensen

Bij Pot Interieur vindt u veel kwaliteitsmeubelen van het designmerk Leolux. Denk hierbij aan fauteuils, poefs, eetkamers, salontafels en (hoek)banken. Houdt u van een eigenzinnig design zoals de meubelstukken van Leolux waarbij comfort gecombineerd wordt met duurzaamheid? Dan zult u bij Pot Interieur zeker de Leolux bank vinden die uw interieur compleet maakt. Bij deze woninginrichter kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Leolux banken die passen binnen diverse moderne interieurs. Met een breed scala aan kleuren en materialen zal er dan ook altijd een Leolux bank zijn die precies aansluit bij uw kleurschema en interieurstijl.

Een uiteenlopende collectie van B&B Italia

Naast een Leolux bank, of ander meubelstuk van dit Nederlandse designmerk, vindt u bij Pot Interieur nog veel meer meubels van hoogwaardige merken. Zo omvat het aanbod van Pot Interieur ook meubilair van onder meer Jori, Rolf Benz, Arco én B&B Italia. B&B Italia is toonaangevend waar het Italiaans design betreft en vervaardigt naast designmeubilair voor binnenshuis ook design tuinmeubilair. In het aanbod van B&B Italia vindt u ware designklassiekers die met hun tijdloze uitstraling in veel interieurs tot hun recht komen. Bent u benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de website van Pot Interieur voor meer inspiratie.

Belangrijke tips voor het inhuren van een dakaannemer in 2019

Het dak is het belangrijkste onderdeel van een gebouw, of het nu gaat om een commercieel, residentieel, industrieel of ander type gebouw. Er zijn situaties waarin het dak van een gebouw moet worden gerepareerd en onderhouden. Er zijn veel dakdekkers en u moet degene kiezen die de beste dakbedekkingsservice kan bieden. Hier zijn de tips, die je moet overwegen bij het kiezen van een dakdekker.

Een aannemer van een dakbedekking moet verzekerd zijn en een vergunning hebben
Er zijn veel topdakwerkers in en u moet degene kiezen die een vergunning heeft en verzekerd is. De meeste van de bedrijven hebben een vergunning en ze hebben hun werknemers ook verzekerd. U moet nooit een bedrijf huren dat niet beschikt over een vergunning of verzekering of beide, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare partij werkt.

Materialen gebruikt voor de bouw van het dak
De dakpannen zijn een van de belangrijkste materialen die gebruikt wordt voor de bouw van het dak. U moet rekening houden met de kwaliteit van de dakpannen die door het bedrijf zal worden geleverd. U kunt ook onderzoek doen naar de bedrijven die dakpannen leveren tegen een betaalbare prijs.

Bekijk een bedrijf voor u ermee in zee gaat
U moet altijd onderzoek doen op het web met betrekking tot het dakbedekkingbedrijf. U moet de beoordelingen van andere klanten over de dakbedekkingbedrijven lezen en degene kiezen die betrouwbare en betaalbare diensten kan leveren.

Heeft u een dakdekkersbedrijf nodig? Bekijk eens de website van Onafhankelijke Offertes voor Onafhankelijke offertes van dakdekkersbedrijven.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/dakdekker

Balkdragers

Voor het verbinden van balken is het belangrijk dat je de juiste gereedschappen en materialen gebruikt, aangezien je balken je beschermen tegen een instortend dak. Om dit scenario te voorkomen is het aan te raden om je in te lezen over balken en de manieren waarop ze worden verbonden, zodat je er zeker van kan zijn dat je balken zo goed mogelijk zijn bevestigd.

 

Ten eerste is het handig om te weten dat er verschillende soorten balkconstructies zijn, die ieder verschillende balkdragers nodig hebben. Afhankelijk van hoe de balken in elkaar passen kan je verschillende soorten balkdragers gebruiken om die balken onderling te verbinden. Ook spelen de hoogte, de dikte en het gewicht van de balk een rol.Regeldragers zijn balkdragers in de vorm van een v of een u. De uiteinden een regeldrager staan haaks op de rest van de regeldrager. Zo kan een regeldrager extra ondersteuning bieden aan de zijkanten van de plek waar de regeldrager wordt bevestigd op de balk. 

 

Een raveeldrager is een ander soort balkdrager dat je kan gebruiken als je meer ondersteuning hebt aan de onderkant van de balk. Een raveeldrager is gemaakt in de vorm van een z en heeft dus een uitstekende onderkant die de balk van onderen ondersteunt. 

 

Een hoekanker is een van de simpelste balkdragers. Deze balkdrager is gemaakt in de vorm van een L en verbindt twee balken loodrecht. Er wordt niet speciaal meer ondersteuning geboden met het gebruik van hoekankers.

 

Het kan zijn dat er veel verschillende termen te vinden zijn op internet voor dingen die in principe hetzelfde betekenen. Een andere benaming voor een balkdrager is ook wel een balkschoen. Dit is dus geen speciaal type balkdrager maar een overkoepelende term voor balkdragers en een synoniem voor balkdrager.

 

Ten slotte is het aan te raden om een expert te raadplegen indien er twijfels is bij het kiezen van een passende balkdrager. Om te voorkomen dat er iets fout gaat is het altijd handig om de mening van iemand te vragen die er meer vanaf weet.

 

https://www.bnvtools.nl/

Welke parketvloeren Utrecht kiezen

Parketvloeren Utrecht zijn toepasbaar in alle ruimtes van een woning. Een parketvloer wordt in regio Utrecht vaak toegepast in een woonkamer. Andere ruimtes waar we de veelvuldige keuze van parketvloeren Utrecht zien is de slaapkamer en keuken. Wat veel mensen niet weten, maar wat wel kan is de toepassing van parketvloeren Utrecht in een badkamer of bijvoorbeeld de hal. Maar waar moet ik dan rekening mee houden als ik mijn parketvloer ga kiezen?

Ruimtelijk effect parketvloeren Utrecht

Ben je op zoek naar parketvloeren voor in een kleinere ruimte? Lichtere en koele kleuren kunnen ervoor zorgen dat een ruimte groter lijkt. Een lichtere parketvloer zorgt ervoor dat het licht wordt gereflecteerd. Daardoor wordt de totale ruimte ook lichter. Ben je je aan het oriënteren op lichte en frisse parket vloeren, maar vind je een lichte tint voor op de wanden ook mooi? Dat kan uiteraard prima. Zorg er dan voor dat je met een andere kleurtint woonaccessoires kiest die er voor zorgen dat de ruimte niet te kil wordt. Tevens speelt de breedte van de parketvloeren een belangrijke factor. Kies je voor een smallere parketvloer dan zal de ruimte ook groter lijken. Te drukke parket vloeren of parketvloeren met een patroon staan ook niet altijd even mooi in een kleine ruimte. In een wat grotere ruimte zijn brede of bijvoorbeeld visgraat parketvloeren wel een mooie keuze.

Afwerking parketvloeren Utrecht

De eiken houten vloeren Utrecht kunnen dus in verschillende ruimtes worden toegepast. Onder andere de grootte van de ruimte bepaald welke parketvloeren het beste passen in je woning. Als dit eenmaal duidelijk is geworden en je een prachtige parketvloer voor in je woning Utrecht hebt gevonden is het ook van belang om te bekijken wat je gaat doen met de afwerking van je parketvloer. Plinten zijn daarin een belangrijke factor. Plinten zijn er in alle kleuren parketvloeren, maar ook in mdf kleur met elke gewenste RAL kleur. Kies je voor plinten in dezelfde kleur als de wand? Of kies je de dezelfde kleur als je parketvloer. Het is handig om wat samples van plinten bij de vloer te houden om zodoende een keuze te maken. Wat we de laatste tijd echter vaak zien is dat de parketvloeren worden gecombineerd met MDF plinten die in de kleur van de wand of in het wit of antraciet worden afgelakt.

AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment parketvloeren Utrecht. 

 

 

Je gekleurde kleren wassen zonder last van allergie

Ecologisch wassen zonder last van allergie

Heb je een gevoelige huid of huidproblemen (net als 2 miljoen anderen)? Of ben je allergisch voor bepaalde stoffen? Van veel wasmiddelen word je dan niet bepaald vrolijk. En je lichaam al helemaal niet, als je met zulke middelen toch je kleren wast…

Weg met dat rotgevoel
Jeuk. Brandend gevoel. Rode vlekken. Klok snapt dat je die ellende allemaal wilt voorkomen. Daarom ontwikkelden we een wasmiddel speciaal voor jou: een vloeibaar wasmiddel, allergie vrij, voor al je gekleurde was. Van je stonewashed spijkerbroek tot je knalrode shirt, van je gebloemde jasje tot je vrolijke zomerjurk. Al je gekleurde kleren was je nu makkelijk met allergievrije Klok Eco wasmiddel.

Opvallendste eigenschappen Klok Eco vloeibaar wasmiddel allergie vrij

  • vriendelijk voor je huid (vrij van geur en kleurstoffen)
  • altijd stralend schone was
  • geschikt voor wassen op elke temperatuur (dus ook onder 40 graden)
  • veilig voor jou (Allergie Keurmerk en Asthma Allergy Nordic label)
  • veilig voor milieu (EU Ecolabel)

Hieronder leggen we je graag uit wat dit voor jou en het milieu betekent.

Vriendelijk voor je huid (vrij van geur en kleurstoffen)

Wat je er niet in stopt, hoeft er ook niet uit. Zo simpel werkt het bij ons allergievrije natuurlijk wasmiddel voor de bonte was. Dus we stoppen er niets in wat je was een extra parfum geeft. Of wat het wasmiddel er vrolijk laat uitzien. Hierdoor mis je de stoffen die bij jou een allergische reactie kunnen oproepen. Daarom is ons vloeibare wasmiddel vriendelijk voor je huid.

Lekker schone was
Van een wasmiddel verwacht je natuurlijk dat het je kleren superschoon wast. Want je wilt wel dat die nare vetvlek, die zomerse grasvlek en het omgevallen glas melk dat zijn sporen naliet, allemaal weer uit je geliefde kleding gaat. Of uit die van je kinderen. Daar stáán alle wasmiddelen van Klok voor.

Wassen op elke temperatuur
Het kostte wel even wat ontwikkeltijd. Maar daarna kregen we het voor elkaar: een wasmiddel opleveren dat een allergische reactie voorkomt én dat je was ook op een lage temperatuur lekker schoon maakt. Dus vind jij 90, 60 of 40 graden te veel voor je bonte was en het milieu? Dan zit je met Klok Eco Wasmiddel allergie vrij goed.

Veilig voor jou dankzij allergie- en astmakeurmerk
Het Huidfonds zette in 2003 het Allergie Keurmerk op. Dit toetst voor jou alle stoffen in onder meer wasmiddelen op eventueel aanwezige allergenen. Klok Eco Wasmiddel allergie vrij slaagde voor de strenge criteria. Je herkent dus meteen aan het label op de verpakking al dat we rekening houden met je gevoelige huid. Ook als je astma hebt, loop je met Klok weinig kans op problemen. Want al onze producten dragen het Asthma Allergy Nordic-logo. Wat dat betekent? Dat het middel vriendelijk is als je astma, allergie of andere gevoeligheid hebt en producten met parfums en allergenen links wilt laten liggen. Kijk maar bij Asthma Allergy Nordic. Heb jij een allergie voor een bepaalde stof? Controleer op onze website of jouw stof in ons wasmiddel zit.

Veilig voor het milieu dankzij Ecolabel

Maak jij de bewuste keus om het milieu te sparen? Dan zit je met ons wasmiddel voor de bonte was goed. Want we hebben het EU Ecolabel. Dit label krijgen alle producten in Europa die niet te maken hebben met eten en die wel meehelpen aan een duurzame productie en duurzaam gebruik. Kijk voor meer informatie op Europees ecolabel.

Hoe vaak was jij allergievrij?

Was jij ongeveer een keer in de week je gekleurde kleding? Dan doe je lekker lang met ons allergievrije eco-wasmiddel. Bijna een half jaar. Je haalt namelijk zo’n 20 wasbeurten uit onze ecofles van 1,5 liter voor de bonte was. Check ook eens ons biologisch wasmiddel voor de witte was.

https://www.klok-eco.nl/

De eettafel als centraal punt in je woning

Je eettafel wordt elke dag gebruikt, en dit door alle leden van je gezin. Soms krijg je bezoek van vrienden of familie. Ook zij worden vaak aan je eettafel uitgenodigd. Je eetkamertafel verdient dan ook alle aandacht. Wil je een grote of eerder een kleine eetkamertafel? Wil je een ronde, vierkante of rechthoekige tafel? Ook ovaal en uitschuifbare eettafel behoort tot de mogelijkheden. En welke stijl kies je? Dit zijn toch vragen die je je stelt als je voor de aankoop van je tafel voor je eetkamer staat. Wij helpen jou met de volgende tips graag op weg.

Welke eettafel kies ik het best voor mijn woning?

 • Kies je een kleine of een grote eettafel? Dit is enerzijds afhankelijk van de beschikbare ruimte in je woning. Anderzijds zijn het aantal leden van je gezin ook van belang. Of krijg je vaak veel bezoek? Misschien wil je graag knutselen aan de tafel en wil je niet altijd moeten opruimen om te eten. Of willen je kinderen graag hun huiswerk maken aan de tafel terwijl ze toch al gedekt staat? Kies dan voor een wat grotere eettafel.
 • Hou bij de opmeting rekening met de loopruimte tussen kasten en tafel en het opengaan van deuren van kasten die naast de tafel staan.
 • Heb je eetkamerstoelen met armleuningen? Deze schuiven niet helemaal onder de tafel. Hou hiermee ook rekening als je de ruimte opmeet.
 • De vorm van je eetkamertafel is een kwestie van smaak. In elke vorm van eetkamertafel bestaan er grote en kleine tafels, en in elke stijl. Denk eraan dat je bij een ronde eetkamertafel meer ruimte nodig hebt dan bij een rechthoekige tafel.

Combineren is belangrijk

 • Bepaal tenslotte de stijl van je tafel en laat deze aansluiten bij de rest van je woning. Kies voor een moderne stijl zoals je die vindt bij Kave Home en Interstil. Een grote eettafel in industriële stijl vind je onder andere bij Brix en Tower Living. Scandinavische stijl kies je bijvoorbeeld bij LifestyleFurn. Retro vind je bij By-Boo. Bekijk de kleuren en materialen die al voorkomen in je interieur en laat je tafel hierbij aansluiten.

 

Welke tafel je ook kiest voor je eetkamer, combineren is belangrijk. Niet elke tafel gaat met om het even welke stoelen, zitmeubelen, accessoires of muurdecoratie. Kies bijpassende stoelen voor een stijlvol en gezellig geheel. Je kunt binnen hetzelfde label blijven als je tafel, maar ook elementen van andere labels kunnen mooi aansluiten bij je tafel voor je eetkamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vloerkleed, mooie muurdecoratie of een dressoir. Zelfs met een mooie spiegel of wandrekken in dezelfde stijl als je tafel bepaal je de sfeer in je woning. Ga tot in de kleinste details zoals bijvoorbeeld een klok, een wandpaneel, een vaas of mooie kaarsenhouders. Elk detail telt om van je woning een woonpaleis te maken.

Snelle klimaatwinst: isoleer je schuine dak

Het klimaat verandert. De gemiddelde temperatuur op aarde stijgt. Weerpatronen worden steeds grilliger en de zeespiegel dreigt te stijgen. Misschien staat de helft van Nederland over een paar decennia wel onder water. Het is duidelijk dat we moeten veranderen.

Nederland moet van het gas af, we hebben fossielvrije energie nodig. Dat vergt allerlei enorme transities en grote investeringen. Gelukkig kan er ook met relatief kleine ingrepen al forse winst behaald worden. De eerste stap kan door elk huishouden worden genomen: het aanbrengen van extra isolatie.

Isoleer je dak zelf

Het isoleren van je schuine dak kun je prima zelf doen. Daar hoef je geen dure aannemer voor in te schakelen. Isoleren kost je dan iets meer dan 1000 euro aan materiaal. Dat lijkt veel, maar door de besparing op je gasrekening heb je dit binnen drie jaar terugverdiend! Hoe hoger de isolatiewaarde van het isolatiemateriaal, hoe meer je per jaar bespaart.

Alleen bij een plat dak of een dakkapel is het wel aan te raden een vakman in te schakelen.

Een goed begin…

Ren niet meteen naar de DHZ-markt, maar bereid je goed voor. Bepaal wat de oppervlakte van je dak is en ken je dak. Sommige daken zijn voorzien van een damp remmende laag folie. Als je een dergelijk dak isoleert, loop je het risico dat vocht blijft hangen en dat er rotting optreedt.  Een klimaatfolie aan de binnenkant van het dak kan dit voorkomen.  Overigens is niet elke folie ook dampremmend. Knip een stukje van de folie af en vraag het na bij de bouwmarkt.

Keuze materiaal

Er zijn veel isolatiematerialen beschikbaar dat je onder de dakpannen kunt aanbrengen. Ga voor de hoogst mogelijke isolatiewaarde die binnen je budget past. Als de ruimte beperkt is kun je kiezen voor een duurder materiaal. Dan heb je meer isolatie voor een dunnere laag. Zorg ervoor dat je het materiaal strak op elkaar aangesloten aanbrengt. Anders verlies je via de kieren nog steeds onnodig warmte.

Behalve isolatie onder de dakpannen kun je ook de zoldervloer isoleren.  Dit levert extra isolatie op, helemaal wanneer de zolder afgesloten kan worden.

Pro tip: Bescherm jezelf

Zorg dat je jezelf goed beschermt.  Handschoenen, mondkapje en beschermbril zijn geen overbodige luxe, kan ik uit ervaring zeggen. De vezels van isolatiemateriaal kunnen zorgen voor huiduitslag, geïrriteerde luchtwegen en zelfs oogletsel.

Het isoleren van de zolder, het is een heel werkje. Maar het is relatief goedkoop en snel terugverdiend. Daarna maak je pure winst: zowel in je portemonnee, als milieuwinst. Ik zeg: doen!

https://roofingservice.nl/

Een kort rondje golf voor iedereen

Golf is een eeuwenoude sport, waarvan de wortels in de tijd van de Egyptenaren en Oude Grieken lijken te liggen. De oudste Nederlandse vermelding zou uit 1297 stammen. Toen zou een wedstrijdje zijn gehouden om de moord op Floris V te herdenken.  In 1360 werd het spel in Brussel verboden, omdat er teveel schade ontstond door afzwaaiende golfballen. Sindsdien wordt golf gespeeld op grote golfbanen die veelal buiten de stad liggen.

Golf toegankelijker geworden

Lange tijd was golf een sport voor de elite. Het behalen van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) en het lidmaatschap van de golfvereniging was bijzonder prijzig. Sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw is de golfsport ook onder andere lagen van de bevolking populair geworden. Toch blijkt dat het niet iedereen lukt om golf te spelen. Vooral voor mensen met verminderde mobiliteit is golf ontoegankelijk, onder andere vanwege de grote afstanden.

Mensen die toch wilden golfen waren aangewezen op midgetgolf of een pitch&putt baan. Dit kan een leuke sport zijn, maar toch ontbreekt een stukje van de magie van de golfbaan. Voor hen is er nu shortgolf in Twente.

Bij shortgolf Twente zijn de golfbanen simpelweg korter. Doordat de holes dichter bij elkaar liggen, hoef je minder te lopen. De afstand tussen de afslagplek (de tee) en de hole zijn maximaal 90 meter. Door de kortere afstanden ben je meer aan het golfen en minder aan het lopen. Ideaal voor iedereen die vooral lol heeft in het slaan van de bal.

Paragolfer

Kortere afstanden zijn leuk, maar er zijn ook mensen die helemaal geen beenfunctie hebben. Voor mensen die een rolstoel nodig hebben is er een paragolfer aanwezig. Dit apparaat helpt je om vanuit een staande positie af te slaan. Zo kan echt iedereen genieten van deze edele sport in de buitenlucht.

Dus, zien we je binnenkort op de baan? Voor een ronde van 9 of 18 holes, eventueel in combinatie met een smakelijk diner?

https://shortgolftwente.nl/