Waklert Review: Is Dit Een Goede Nootropic?

Modafinil is geweldig, maar wat als er nog iets beters was? Een nootropic wat nog sterker is, iets wat je helpt bij de concentratie en je beter laat werken. Maak kennis met Waklert! Het is de grote broer van Modafinil, zonder extra bijwerkingen. Het wordt alsmaar populairder.

In dit artikel deel ik de basis met je en alle kleine lettertjes die je moet weten voordat je het voor het eerst gaat gebruiken.

Wat Maakt Waklert Anders?
OK, laten we aannemen dat je nooit eerder van Waklert hebt gehoord. Misschien heb je zelfs nooit van Armodafinil gehoord. Ga je veel om met nootropic fans (online of offline) dan moet je wel bekend zijn met Modafinil.

Toen Modafinil voor het eerst werd ontdekt werd het niet eens rechtstreeks geproduceerd. In eerste instantie dachten onderzoekers dat Adrafinil de oorzaak was van het waakzaamheid-effect. Ze ontdekten pas later dat Adrafinil niet echt een medicijn is, het is een promedicijn. Dat betekend dat het op zich nul effect heeft op je systeem. Maar pas wanneer het gemetaboliseerd wordt gebeurt er iets fantastisch.

Adrafinil veranderd in Modafinil binnenin je lichaam. Ook al is Modafinil slechts één enkele naam, refereert het eigenlijk aan twee moleculen. Dit zijn R(-) en L(+) enantiomeer. Deze zijn nagenoeg hetzelfde, behalve dat ze elkaars spiegelbeeld zijn. Zie ze maar als je linker en rechterhand. Vijf vingers maar niet volledig hetzelfde.

Voor chemici zijn enantiomeren niet zo belangrijk (ze hebben dezelfde in vitro eigenschappen), maar voor artsen en farmaceutici zijn ze zeker belangrijk. Omdat het binnenin je lichaam pas echt uit maakt wat een enantiomeer is.

De onderzoekers ontdekten al snel dat de meest actieve en effectieve enantiomeer de R(-) was. Deze noemden ze Armodafinil. En dat is precies wat Waklert is.

Hoeveel Sterker Is Waklert?
Ook al claimen veel blogs en online ‘experts’ dat Waklert een puurdere versie is van Modafinil, is dat niet helemaal correct. Het is puur op een manier dat het een uitgesprokener effect heeft. Maar dat betekend niet dat het van betere kwaliteit is. Zowel Waklert als Modalert (plus andere generieke Modafinil) zijn veilige hoge-kwaliteit medicijnen.

Dat gezegd, is Waklert potenter simpelweg omdat het meer actieve enantiomeer bevat.

150mg Waklert heeft gewoonlijk hetzelfde effect als 200mg Modafinil. Wat betekend dat je gelijke voordelen en duur van de ‘high’ behaalt met minder druk op je lever. Want, zelfs de meest onschuldige medicijnen die je neemt, er is altijd een effect op je lever en dat telt altijd op.

http://modafinil-kopen.nl/product/waklert-armodafinil-150mg/