Vervoer uw bezittingen eenvoudig met een verhuisbus

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk achter de rug hebben. Hoe eerder u alles vervoerd heeft, hoe eerder u in uw nieuwe huis kunt wonen. Door een verhuisbus te huren, bent u in staat om grote hoeveelheden tegelijk te verplaatsen. Dit is veel efficiënter dan enkele malen met een auto en aanhanger op en neer rijden tussen uw huidige en nieuwe woning. Het inschakelen van een verhuisbedrijf is een alternatief, maar dit is vaak aan de prijzige kant. Het uurtarief wat dit soort maatschappijen vragen ligt vaak aan de hoge kant. Zelf een verhuisbusje huren is dan een veel goedkopere optie, bovendien heeft u zelf alle touwtjes in handen!

Maak een keuze uit verschillende modellen

Indien u een organisatie zoekt waar u een verhuisbus kunt huren, is het aan te raden om met Blue Rent a Car in gesprek te gaan. Deze verhuurder van vervoersmiddelen heeft flexibele oplossingen voor elke verhuizing. Zij beschikken over busjes van diverse groottes. Wilt u uw complete inboedel vervoeren of enkel een paar meubels? Wat uw situatie ook is, er is altijd een verhuisbus beschikbaar voor uw bezittingen. In de showroom van deze transportspecialist vindt u modellen variërend van 740 tot 1140 kilo aan laadvermogen. De goedkoopste verhuisbus huurt u al voor 75 euro per dag, kilometervrij! Bovendien kunt u elke dag gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf; het is namelijk ook op zondag geopend.

Breng een bezoek aan de showroom

Indien u interesse heeft in het huren van een verhuisbus bij deze verhuurder, is het raadzaam om een keer langs te gaan bij de showroom. Blue Rent a Car heeft vestigingen in Den Bosch, Alphen aan de Rijn en Amsterdam. Elk van deze vestigingen is zeven dagen per week geopend. Ga in gesprek met een verhuurspecialist en leer meer over de mogelijkheden bij het huren van een verhuisbus. Denk bijvoorbeeld aan extra opties als het huren van een navigatiesysteem of een steekkarretje. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reservering online te plaatsen.

Met een elektrische bakfiets hoort u er echt bij

Er zijn steeds meer elektrische bakfietsen te zien op de openbare weg. Vooral door mensen met jonge kinderen worden ze veelvuldig gebruikt. Zij kopen vaak een bakfiets, bijvoorbeeld om de kinderen mee naar school of naar de sportclub te vervoeren. Als u dan kiest voor een elektrische bakfiets, dan hoeft u hierbij niet al te hard te trappen. Daardoor kunt u veel spullen of kinderen vervoeren. Ook heeft u nooit meer last van tegenwind.

Perfect voor in de stad

Als u in een grote drukke stad woont, is een elektrische bakfiets ideaal. Zo kunt u uw kinderen bijvoorbeeld veilig langs drukke kruispunten loodsen. Zo kunt u uw kinderen veilig vervoeren. U kunt uw kinderen vervoeren met een elektrische bakfiets, maar u kunt er ook boodschappen mee doen. Ook kunt u zich snel van A naar B verplaatsen, dankzij de trapondersteuning. Als u een bakfiets gaat kopen, profiteert u dus van vele voordelen.

Uw eigen elektrische bakfiets eenvoudig online bestellen

U gaat natuurlijk niet zomaar naar de lokale fietsenwinkel voor een elektrische bakfiets, want die wilt u natuurlijk kopen bij een echte specialist. Zo’n specialist is Fietskar.nl. Hier heeft u de keuze uit verschillende elektrische en niet-elektrische bakfietsen. Hier krijgt u ook nog eens de beste service. Op werkdagen komen de servicemonteurs u namelijk altijd snel helpen bij eventuele gebreken. Bij de fysieke winkel in Hilversum kunt u een testrit maken. Hier vindt u ook alle modellen, die u op uw gemak kunt bekijken. Als u een bakfiets gaat kopen, wordt deze binnen enkele dagen al thuisbezorgd. U betaalt noot verzendkosten! Ga dus naar Fietskar.nl voor de beste bakfiets en de beste service.

zakelijke verhuizing

Een groot bedrijf van locatie verhuizen is een enorme klus. Een zakelijke verhuizing kan om veel redenen ingezet worden, bijvoorbeeld omdat er een grotere locatie nodig is door groei van het bedrijf of omdat de locatie beter gelegen is dan de huidige. Een zakelijke verhuizing heeft veel impact op een bedrijf en haar werknemers. De verhuizing moet daarnaast van te voren goed geregeld worden. Het mooiste is als het bedrijf zo min mogelijk last heeft van de verhuizing, en de werkzaamheden voor het grootste deel voort kunnen zetten. Om deze reden is het extra belangrijk dat de verhuizing tot in de puntjes goed geregeld wordt. Dit kan door het maken van een checklist gedaan worden en het huren van een gecertificeerd verhuisbedrijf. Er zijn bedrijven die specifiek zakelijke verhuizingen doen en andere doen reguliere verhuizingen of beide. Een verhuizing is vaak niet goedkoop. De kosten van een zakelijke verhuizing hangen echter af van een aantal dingen, zoals de hoeveelheid hulpmiddelen die je inschakelt en de bedrijfsinventaris.

 

Regelen en zaken bij een verhuizing

Er zijn een aantal dingen waar goed naar gekeken moet worden voor de verhuizing van het bedrijf. Waaronder de risico’s, huurcontracten, meubilair, personeel en papierwerk. Niet alles gaat vanzelf. Soms is het opzegtermijn van een huurcontract erg lang, houdt hier rekening mee. Het personeel moet ook ingelicht worden en sommige zullen het er misschien niet mee eens zijn. Ook hier moet rekening mee gehouden worden en er moet eventueel op zoek worden gegaan naar nieuwe werknemers. Bij uitbreiding van het bedrijf moeten waarschijnlijk nieuwe materialen/ apparatuur/ meubilair worden aangeschaft. Het kan handig zijn om een begroting te maken daarvoor, om te zien wat binnen het budget past. Daarnaast moeten autoriteiten worden ingelicht over de zakelijke verhuizing. Dat betekent onder andere, de leveranciers, de kamer van koophandel en partners van het bedrijf. Als alles geregeld is en de werknemers zijn ingelicht dan kan de verhuizing van start gaan.

http://www.bandsmabultje.nl/zakelijke-verhuizing

Een rondvlucht boeken om de wereld vanuit een ander perspectief te zien

Wilt u Nederland of België eens op een andere manier zien en bent u op zoek naar een leuke activiteit met een klein groepje vrienden of familie? Dan is het een leuk idee om een rondvlucht te boeken om bijvoorbeeld over Rotterdam of Zeeland heen te vliegen. Hiervoor kunt u terecht bij AeroLin. Dit bedrijf organiseert rondvluchten over natuur, steden en industriegebieden. Wat heeft u altijd al eens van bovenaf willen bewonderen? Laat het weten aan de piloten van AeroLin wanneer u een rondvlucht gaat boeken. Samen met u stellen ze een leuke route samen waarbij u de door u gewenste locaties vanuit een ander perspectief kunt bewonderen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld de Zeeuwse Deltawerken in hun geheel zien van bovenaf. Of de prachtige tulpenvelden vanuit de lucht bewonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u ervoor kiest om een rondvlucht te boeken bij AeroLin.

Leren vliegen in een twee- of vierzitter

Heeft u er altijd van gedroomd om te leren vliegen en is een rondvlucht met een ervaren piloot voor u niet voldoende? Dan kunt u er ook voor kiezen om te leren vliegen bij AeroLin. Dit bedrijf organiseert namelijk niet alleen rondvluchten, maar biedt u ook de mogelijkheid om een vliegles te boeken. Dit doen ze tegen scherpe tarieven, dus een vliegles is vaak al goedkoper dan u denkt. Bezoek de vliegschool van AeroLin in Midden Zeeland en ontdek of u talent heeft om te leren vliegen. Hiervoor kunt u een proefles boeken op de website. Zo’n les omvat niet alleen vliegles, maar ook de theorie die u nodig heeft om het vliegtuig te kunnen besturen. Daarbij heeft u de keuze uit een les van een half uur en een les van een uur met elk 40 minuten theorieles. Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk om te leren vliegen in een vierzitter, waardoor uw familie of vrienden ook meekunnen met de proefles.

Boek een rondvlucht of een vliegles

Of u nu een rondvlucht wilt boeken of wilt leren vliegen, bij AeroLin is het allemaal mogelijk. Dit bedrijf maakt uw wensen met betrekking tot vliegen graag waar. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en beleef een onvergetelijke ervaring.

Een spoedkoerier die altijd en overal levert

Heeft u een pakket klaarliggen die snel verzonden moet worden? Dan schakelt u daar een spoedkoerier van A-One voor in. Het inschakelen van deze razendsnelle koerier komt met vele voordelen. Zo staan hun spoedkoeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. U pleegt slechts een enkel telefoontje en uw opdracht is al geplaatst. Vervolgens staan zij binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw pakket op te halen. Deze leveren ze vervolgens af op de door u opgegeven locatie. Zij leveren namelijk altijd en overal. Wilt u iets verzenden naar een andere stad in Nederland of wellicht naar een ander land? Geen probleem. Zij regelen het voor u.

De verschillende diensten

Schakelt u A-One in voor het verzenden van uw pakketten, dan heeft u keuze uit verschillende verzendmogelijkheden. Doordat zij een uitgebreid wagenpark beheren, is het mogelijk om voor elk type transport het juiste transportmiddel in te zetten. Van bussen tot aan vrachtwagens, zij pikken uw bestelling op met het vervoersmiddel wat daarvoor nodig is. Hierdoor heeft u de keuze uit verschillende leveringen:

  • Spoedlevering: uw zending wordt direct van A naar B vervoerd met een bestelwagen, bestelbus, koelbus of vrachtwagen.
  • Zelfde dag levering: uw zending met iets minder haast wordt tegen een gereduceerd tarief vervoerd.
  • Volgende dag levering: uw zending wordt in hun eigen beheer de volgende werkdag voor de middag of voor de avond geleverd.
  • Luchtvracht: uw internationale zending laten zij middels betrouwbare partners ook voordelig leveren.

Een spoedkoerier volgens uw wensen

De A-One spoedkoeriers zorgen dat uw bestelling binnen zes uur bij uw klant in Nederland afgeleverd wordt. Heeft uw zending iets minder haast? Dan bieden zij een gereduceerd tarief aan, zolang de zending geboekt wordt voor 11.00 uur. Kortom, dit bedrijf heeft voor iedere zending de perfecte transportoplossing. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en laat hen als spoedkoerier bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Schaf hier heftruckbanden aan die naadloos op uw heftruck passen

Het is belangrijk dat een heftruck zich voort kan bewegen op stevige en stabiele banden. Pallets, goederen en andere soorten lading moeten veilig van A naar B worden gebracht en de heftruck moet uiteraard ook lang mee kunnen gaan. Heftruckbanden die niet van goede kwaliteit zijn, zorgen ervoor dat na verloop van tijd de efficiëntie afneemt en de onveiligheid voor de gebruikers van de heftruck toeneemt. Bij de groothandel Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om iedereen te voorzien van het juiste type heftruckband van hoge kwaliteit. De medewerkers van dit bedrijf staan bovendien voor iedere klant klaar om passende en deskundige adviezen te geven.

Een groot assortiment aan heftruckbanden, vakkundige reparaties en meer

Bij Juma Industriebanden B.V. vindt u naast heftruckbanden ook diverse andere banden voor langzame, zware voertuigen. Zo koopt u bij dit bedrijf banden voor allerlei soorten werkzaamheden waar u deze voertuigen voor gebruikt. Met een jarenlange ervaring in het vakgebied helpen de specialisten u om de meest passende heftruckbanden te vinden. Dat maakt dit bedrijf een ware specialist in de markt van ‘langzaam’ transport. Ook voor reparaties aan uw heftruckbanden kunt u terecht bij dit bedrijf. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen. Wanneer u niet weet hoe u een heftruckband verwisselt, kunt u altijd de hulp van de specialisten van Juma Industriebanden B.V. inschakelen. Wel zo gemakkelijk! Kortom, u kunt vertrouwen op een groot assortiment, duurzaamheid, een uitstekende service en hoge kwaliteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Juma Industriebanden B.V. is dus meer dan alleen een aanbieder van heftruckbanden. Hier staat maatwerk volledig centraal en doen de specialisten er alles aan om u met het meest passende product uw werkzaamheden voort te laten zetten. Profiteer van meer dan twaalf jaar ervaring in de sector, een snelle service en nog veel meer! Neem contact op met dit bedrijf wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u.

https://juma-bv.nl/

De jachtmakelaar helpt u met het verkopen van uw boot

Bent u op zoek naar een jachtmakelaar voor het verkopen van uw boot? White Whale Yachtbrokers is een makelaardij die kantoren heeft op negen verschillende locaties in Europa. Dankzij een breed netwerk kan deze makelaar een goede koper voor uw boot vinden. Dit doet de makelaar zowel via advertenties op websites als via advertenties in geprinte media, zoals Yachtfocus Magazine. Als u White Whale Yachtbrokers inschakelt, hoeft u niet zelf een koper te gaan zoeken en kunt u vertrouwen dat White Whale een ideale koper voor u vindt.

Wat is het bereik van een jachtmakelaar?

White Whale Yachtbrokers kan een goede vraagprijs voor uw boot vaststellen. Wanneer dit gedaan is, kan de jachtmakelaar aan de slag met de adverteerstrategie van uw boot. Ook over het gereedmaken van uw boot voor de verkoop kan de makelaar helpen. Omdat White Whale Yachtbrokers op verschillende locaties kantoren heeft en contacten onderhoudt die over de wereld verspreid zijn, kunnen ze uw boot makkelijk adverteren. Door advertenties op websites en in tijdschriften te plaatsen, bereikt deze jachtmakelarij een groot publiek van mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen en verkopen boten. Hiernaast benadert de makelarij ook mensen die de medewerkers persoonlijk kennen en die wellicht interesse hebben in uw boot. Met dit grote bereik vindt u het publiek waar u naar op zoek bent. Uw boot krijgt alle aandacht en kan een goede koper aantrekken.

Ontdek de mogelijkheden voor het verkopen van uw boek

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. White Whale Yachtbrokers staat voor situaties open: ook als uw boot niet in de buurt ligt van een van hun kantoren, gaan ze ermee aan de slag. Kleinere boten verkopen ze niet, maar het verkopen van uw zeilboot of motorboot kan zeker via White Whale Yachtbrokers. Als u ervoor kiest om met White Whale Yachtbrokers in zee te gaan, wordt er een helder contract opgesteld waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snel en veilig met een Taxibus vanuit Eindhoven naar uw bestemming

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxibus in Veldhoven en Eindhoven? De Prins Taxi is een taxibedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het vak. Bij dit taxibedrijf wordt vooropgesteld dat u snel en comfortabel van A naar B wordt gebracht. Ook veiligheid staat voorop, alle vervoersmiddelen zijn goed uitgerust en de chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennis. Bijna 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u de taxibussen van De Prins Taxi vinden in Veldhoven en omgeving. Er zijn een aantal standplaatsen waar de taxi’s altijd naar terugkeren. Dit zijn: Veldhoven, Eindhoven Stratumseind, Eindhoven Centraal Station en Eindhoven Airport. Taxibus in Veldhoven en Eindhoven reserveren? Geen probleem! Neem telefonisch contact op of vul online het bestelformulier in en u bent verzekerd van een taxirit voor een scherpe prijs.

Van- of naar het vliegveld?

Als u aan Taxi in Veldhoven en omstreken denkt, denkt u vast ook aan hoe dichtbij Eindhoven Airport ligt. Veel gereserveerde ritjes hebben dan ook te maken met vervoer van- en naar het vliegveld. Het is dan ook veel fijner om de vakantie te beginnen of eindigen met een taxirit in plaats van zelf met alle bagage te slepen. Ook gebeurt het vaak dat zakelijke klanten met collega’s of zakenpartners van het vliegveld opgehaald willen worden of gebracht worden. Dit is allemaal geen probleem bij De Prins Taxi. Niet alleen bij Eindhoven Airport kunt u een rit aanvragen, er zijn ook een aantal andere Nederlandse en Europese vliegvelden die tot de mogelijke ophaallocaties behoren. De scherpe tarieven zijn van tevoren vastgesteld, dan weet u waar u financieel aan toe bent.

Op zoek naar rolstoelvervoer?

De meeste reguliere taxi’s hebben geen faciliteiten voor het vervoeren van zieken of mensen in een rolstoel. De Prins Taxi is de eigenaar van een aantal taxi’s en bussen die speciaal zijn aangepast voor zieken- en rolstoelvervoer. En niet alleen dat, de chauffeurs hebben een gedegen opleiding gevolgd om alles in goede banen te leiden. Als u naar uw ziekenhuisafspraak moet of als u voor een groep mensen van het bejaardentehuis een dagtripje plant dan bent u bij deze taxi in Veldhoven aan het juiste adres. Als het gaat om medische ritjes is het zelfs mogelijk dat de maandelijkse rekening direct met uw verzekeraar wordt geregeld. Zo denkt De Prins Taxi altijd met u mee!

https://deprinstaxi.nl

Erkende verhuizers

Erkende verhuizers

Als verhuisbedrijf zijn er een aantal keurmerken die verkregen kunnen worden. Een van deze keurmerken is de organisatie voor erkende verhuizers. Voor dit keurmerk zijn voorwaarden verplicht gesteld. Wanneer je gaat verhuizen wil je wel dat je spullen goed en veilig overkomen. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurd kun je erkende verhuizers inhuren. Er zijn voorwaarden waar ze zich aan moeten houden. Ook zijn er een aantal voordelen aan het huren van erkende verhuizers

Voorwaarden en voordelen

Om een erkend verhuisbedrijf te worden moet het bedrijf minimaal twee jaar bestaan. Daarnaast wordt het bedrijf door een test gehaald. Deze test gaat om milieu, veiligheid en kwaliteit. Het bedrijf moet bijvoorbeeld de goederen veilig overbrengen van de ene locatie  naar de andere. Het inhuren van erkende verhuizers hoeft niet beter per se beter te zijn dan een niet erkend bedrijf. Er is alleen wel een voordeel, het bedrijf geeft wel een aantal garanties op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Een verhuisbedrijf dat niet erkend is kan deze garanties misschien niet geven. Bij een erkend verhuisbedrijf is je inboedel verzekerd tot een bepaald bedrag. Verder wordt bij uitval van een bedrijf, om welke reden dan ook, een ander erkend bedrijf gestuurd. http://www.bandsmabultje.nl/erkende-verhuizers

Boobox opslagbox oftewel Mobiele opslag 2.0

De Boobox opslagbox is mobiele opslag nieuwe stijl. Voor de scherpe maandprijs van 69 euro geeft onze Boobox opslagruimte je immers een fraai en handig totaalplatje, waarin niet alleen leveringen en transporten, maar desgewenst ook de opslag én verzekering van je lading inbegrepen zijn. Alles wat jij nog zelf moet doen, is je Boobox inladen. Ben je als bedrijf of particulier dus op zoek naar snelle en goedkope opslagruimte; of wil je je verhuizing pas echt slim aanpakken? Reken dan op Boobox.

Wat is een Boobox opslagbox?

De Boobox is een opslagbox voor mobiele self-storage. Deze lichte container heeft een volume van 7,5 kubieke meter en past zo perfect in de parkeerplaats van een personenwagen, of gewoon voor je voordeur. Het volume is goed voor 96 Boobox verhuisdozen, die je, indien gewenst, ook meteen kunt bijbestellen wanneer je je Boobox bestelt. We leveren ze minimaal per 10 stuks om je te verzekeren van de ultieme, professionele verhuisdoos, die bovendien optimaal samenwerkt met je box. De Boobox verhuisdozen hebben een inhoud van 58 liter en een draagkracht van 100 kg, stapelbaar tot 600 kg.

Tijdelijke mobiele opslagruimte nodig? Boek voordelig

24/7 een Boobox!

 

Boobox voordelen

Met Boobox opslagruimte kun je een echte revolutie ontketenen in de manier waarop je naar verhuizing en opslag kijkt. Je bespaart daarbij niet enkel huurkosten (van aanhangers of verhuiswagens) en transportkosten (van en naar magazijnen), je gaat ook je werktijden aanzienlijk inkorten. Dat laatste is vooral te danken aan het gemak waarmee de Boobox zich laat inladen, in amper een uur tijd. De vervoersbesparing zit hem dan weer in onze totaalservice, waarbij je slechts 1 enkele prijs betaalt voor alle transporten en inclusief verzekerde opslag.

Werken met de Boobox opslagbox

Plaats je een bestelling bij Boobox, dan wordt je box geleverd waar en wanneer jij dat aangeeft. Samen met de chauffeur kun je nu ter plaatse afspreken hoe en waneer het verhaal van jouw lading verdergaat. Is je lading klaar, dan sluit je hem af met de Boobox schutwand en je snoert alles strak samen met de Boobox sjorband. Is alles stevig en wel bevestigd? Sluit dan de Boobox deuren en vergrendel je kostbare goed met het Boobox hangslot. Klaar.

Reserveer je eigen Boobox opslagruimte

Ben jij geholpen met onze Boobox? Ga dan snel naar “Boobox reserveren” en plaats nu nog je bestelling. Volg de instructies van het formulier en duidt aan waar en wanneer je hoeveel boxen en verhuisdozen wilt ontvangen. Heb je je Booboxen bij ons opgeslagen en wil je ze nu graag retour ontvangen? Ook dat is zo geregeld. Ga naar “Breng mijn Boobox terug” en voor je het weet, staat je volle Boobox weer voor de deur.

Zit je nog met vragen of zijn er problemen? Geen nood. Onze helpdesk weet raad en helpt je in geen tijd verder. Mobiele opslag nodig? Denk en boek een Boobox.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/mobiele-opslag/