Schaf hier heftruckbanden aan die naadloos op uw heftruck passen

Het is belangrijk dat een heftruck zich voort kan bewegen op stevige en stabiele banden. Pallets, goederen en andere soorten lading moeten veilig van A naar B worden gebracht en de heftruck moet uiteraard ook lang mee kunnen gaan. Heftruckbanden die niet van goede kwaliteit zijn, zorgen ervoor dat na verloop van tijd de efficiëntie afneemt en de onveiligheid voor de gebruikers van de heftruck toeneemt. Bij de groothandel Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om iedereen te voorzien van het juiste type heftruckband van hoge kwaliteit. De medewerkers van dit bedrijf staan bovendien voor iedere klant klaar om passende en deskundige adviezen te geven.

Een groot assortiment aan heftruckbanden, vakkundige reparaties en meer

Bij Juma Industriebanden B.V. vindt u naast heftruckbanden ook diverse andere banden voor langzame, zware voertuigen. Zo koopt u bij dit bedrijf banden voor allerlei soorten werkzaamheden waar u deze voertuigen voor gebruikt. Met een jarenlange ervaring in het vakgebied helpen de specialisten u om de meest passende heftruckbanden te vinden. Dat maakt dit bedrijf een ware specialist in de markt van ‘langzaam’ transport. Ook voor reparaties aan uw heftruckbanden kunt u terecht bij dit bedrijf. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen. Wanneer u niet weet hoe u een heftruckband verwisselt, kunt u altijd de hulp van de specialisten van Juma Industriebanden B.V. inschakelen. Wel zo gemakkelijk! Kortom, u kunt vertrouwen op een groot assortiment, duurzaamheid, een uitstekende service en hoge kwaliteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Juma Industriebanden B.V. is dus meer dan alleen een aanbieder van heftruckbanden. Hier staat maatwerk volledig centraal en doen de specialisten er alles aan om u met het meest passende product uw werkzaamheden voort te laten zetten. Profiteer van meer dan twaalf jaar ervaring in de sector, een snelle service en nog veel meer! Neem contact op met dit bedrijf wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u.

https://juma-bv.nl/

De jachtmakelaar helpt u met het verkopen van uw boot

Bent u op zoek naar een jachtmakelaar voor het verkopen van uw boot? White Whale Yachtbrokers is een makelaardij die kantoren heeft op negen verschillende locaties in Europa. Dankzij een breed netwerk kan deze makelaar een goede koper voor uw boot vinden. Dit doet de makelaar zowel via advertenties op websites als via advertenties in geprinte media, zoals Yachtfocus Magazine. Als u White Whale Yachtbrokers inschakelt, hoeft u niet zelf een koper te gaan zoeken en kunt u vertrouwen dat White Whale een ideale koper voor u vindt.

Wat is het bereik van een jachtmakelaar?

White Whale Yachtbrokers kan een goede vraagprijs voor uw boot vaststellen. Wanneer dit gedaan is, kan de jachtmakelaar aan de slag met de adverteerstrategie van uw boot. Ook over het gereedmaken van uw boot voor de verkoop kan de makelaar helpen. Omdat White Whale Yachtbrokers op verschillende locaties kantoren heeft en contacten onderhoudt die over de wereld verspreid zijn, kunnen ze uw boot makkelijk adverteren. Door advertenties op websites en in tijdschriften te plaatsen, bereikt deze jachtmakelarij een groot publiek van mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen en verkopen boten. Hiernaast benadert de makelarij ook mensen die de medewerkers persoonlijk kennen en die wellicht interesse hebben in uw boot. Met dit grote bereik vindt u het publiek waar u naar op zoek bent. Uw boot krijgt alle aandacht en kan een goede koper aantrekken.

Ontdek de mogelijkheden voor het verkopen van uw boek

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. White Whale Yachtbrokers staat voor situaties open: ook als uw boot niet in de buurt ligt van een van hun kantoren, gaan ze ermee aan de slag. Kleinere boten verkopen ze niet, maar het verkopen van uw zeilboot of motorboot kan zeker via White Whale Yachtbrokers. Als u ervoor kiest om met White Whale Yachtbrokers in zee te gaan, wordt er een helder contract opgesteld waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snel en veilig met een Taxibus vanuit Eindhoven naar uw bestemming

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxibus in Veldhoven en Eindhoven? De Prins Taxi is een taxibedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het vak. Bij dit taxibedrijf wordt vooropgesteld dat u snel en comfortabel van A naar B wordt gebracht. Ook veiligheid staat voorop, alle vervoersmiddelen zijn goed uitgerust en de chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennis. Bijna 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u de taxibussen van De Prins Taxi vinden in Veldhoven en omgeving. Er zijn een aantal standplaatsen waar de taxi’s altijd naar terugkeren. Dit zijn: Veldhoven, Eindhoven Stratumseind, Eindhoven Centraal Station en Eindhoven Airport. Taxibus in Veldhoven en Eindhoven reserveren? Geen probleem! Neem telefonisch contact op of vul online het bestelformulier in en u bent verzekerd van een taxirit voor een scherpe prijs.

Van- of naar het vliegveld?

Als u aan Taxi in Veldhoven en omstreken denkt, denkt u vast ook aan hoe dichtbij Eindhoven Airport ligt. Veel gereserveerde ritjes hebben dan ook te maken met vervoer van- en naar het vliegveld. Het is dan ook veel fijner om de vakantie te beginnen of eindigen met een taxirit in plaats van zelf met alle bagage te slepen. Ook gebeurt het vaak dat zakelijke klanten met collega’s of zakenpartners van het vliegveld opgehaald willen worden of gebracht worden. Dit is allemaal geen probleem bij De Prins Taxi. Niet alleen bij Eindhoven Airport kunt u een rit aanvragen, er zijn ook een aantal andere Nederlandse en Europese vliegvelden die tot de mogelijke ophaallocaties behoren. De scherpe tarieven zijn van tevoren vastgesteld, dan weet u waar u financieel aan toe bent.

Op zoek naar rolstoelvervoer?

De meeste reguliere taxi’s hebben geen faciliteiten voor het vervoeren van zieken of mensen in een rolstoel. De Prins Taxi is de eigenaar van een aantal taxi’s en bussen die speciaal zijn aangepast voor zieken- en rolstoelvervoer. En niet alleen dat, de chauffeurs hebben een gedegen opleiding gevolgd om alles in goede banen te leiden. Als u naar uw ziekenhuisafspraak moet of als u voor een groep mensen van het bejaardentehuis een dagtripje plant dan bent u bij deze taxi in Veldhoven aan het juiste adres. Als het gaat om medische ritjes is het zelfs mogelijk dat de maandelijkse rekening direct met uw verzekeraar wordt geregeld. Zo denkt De Prins Taxi altijd met u mee!

https://deprinstaxi.nl

Erkende verhuizers

Erkende verhuizers

Als verhuisbedrijf zijn er een aantal keurmerken die verkregen kunnen worden. Een van deze keurmerken is de organisatie voor erkende verhuizers. Voor dit keurmerk zijn voorwaarden verplicht gesteld. Wanneer je gaat verhuizen wil je wel dat je spullen goed en veilig overkomen. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurd kun je erkende verhuizers inhuren. Er zijn voorwaarden waar ze zich aan moeten houden. Ook zijn er een aantal voordelen aan het huren van erkende verhuizers

Voorwaarden en voordelen

Om een erkend verhuisbedrijf te worden moet het bedrijf minimaal twee jaar bestaan. Daarnaast wordt het bedrijf door een test gehaald. Deze test gaat om milieu, veiligheid en kwaliteit. Het bedrijf moet bijvoorbeeld de goederen veilig overbrengen van de ene locatie  naar de andere. Het inhuren van erkende verhuizers hoeft niet beter per se beter te zijn dan een niet erkend bedrijf. Er is alleen wel een voordeel, het bedrijf geeft wel een aantal garanties op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Een verhuisbedrijf dat niet erkend is kan deze garanties misschien niet geven. Bij een erkend verhuisbedrijf is je inboedel verzekerd tot een bepaald bedrag. Verder wordt bij uitval van een bedrijf, om welke reden dan ook, een ander erkend bedrijf gestuurd. http://www.bandsmabultje.nl/erkende-verhuizers

Boobox opslagbox oftewel Mobiele opslag 2.0

De Boobox opslagbox is mobiele opslag nieuwe stijl. Voor de scherpe maandprijs van 69 euro geeft onze Boobox opslagruimte je immers een fraai en handig totaalplatje, waarin niet alleen leveringen en transporten, maar desgewenst ook de opslag én verzekering van je lading inbegrepen zijn. Alles wat jij nog zelf moet doen, is je Boobox inladen. Ben je als bedrijf of particulier dus op zoek naar snelle en goedkope opslagruimte; of wil je je verhuizing pas echt slim aanpakken? Reken dan op Boobox.

Wat is een Boobox opslagbox?

De Boobox is een opslagbox voor mobiele self-storage. Deze lichte container heeft een volume van 7,5 kubieke meter en past zo perfect in de parkeerplaats van een personenwagen, of gewoon voor je voordeur. Het volume is goed voor 96 Boobox verhuisdozen, die je, indien gewenst, ook meteen kunt bijbestellen wanneer je je Boobox bestelt. We leveren ze minimaal per 10 stuks om je te verzekeren van de ultieme, professionele verhuisdoos, die bovendien optimaal samenwerkt met je box. De Boobox verhuisdozen hebben een inhoud van 58 liter en een draagkracht van 100 kg, stapelbaar tot 600 kg.

Tijdelijke mobiele opslagruimte nodig? Boek voordelig

24/7 een Boobox!

 

Boobox voordelen

Met Boobox opslagruimte kun je een echte revolutie ontketenen in de manier waarop je naar verhuizing en opslag kijkt. Je bespaart daarbij niet enkel huurkosten (van aanhangers of verhuiswagens) en transportkosten (van en naar magazijnen), je gaat ook je werktijden aanzienlijk inkorten. Dat laatste is vooral te danken aan het gemak waarmee de Boobox zich laat inladen, in amper een uur tijd. De vervoersbesparing zit hem dan weer in onze totaalservice, waarbij je slechts 1 enkele prijs betaalt voor alle transporten en inclusief verzekerde opslag.

Werken met de Boobox opslagbox

Plaats je een bestelling bij Boobox, dan wordt je box geleverd waar en wanneer jij dat aangeeft. Samen met de chauffeur kun je nu ter plaatse afspreken hoe en waneer het verhaal van jouw lading verdergaat. Is je lading klaar, dan sluit je hem af met de Boobox schutwand en je snoert alles strak samen met de Boobox sjorband. Is alles stevig en wel bevestigd? Sluit dan de Boobox deuren en vergrendel je kostbare goed met het Boobox hangslot. Klaar.

Reserveer je eigen Boobox opslagruimte

Ben jij geholpen met onze Boobox? Ga dan snel naar “Boobox reserveren” en plaats nu nog je bestelling. Volg de instructies van het formulier en duidt aan waar en wanneer je hoeveel boxen en verhuisdozen wilt ontvangen. Heb je je Booboxen bij ons opgeslagen en wil je ze nu graag retour ontvangen? Ook dat is zo geregeld. Ga naar “Breng mijn Boobox terug” en voor je het weet, staat je volle Boobox weer voor de deur.

Zit je nog met vragen of zijn er problemen? Geen nood. Onze helpdesk weet raad en helpt je in geen tijd verder. Mobiele opslag nodig? Denk en boek een Boobox.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/mobiele-opslag/

De geneeskracht van de natuur

De natuur heeft heel veel gezonde dingen te bieden. Deze vaak eeuwenoude kennis, is de laatste tijd grotendeels ondergesneeuwd door de moderne gezondheidszorg en medicatie. Toch is het voor veel kleine kwaaltjes vaak een prima, veelal gezonder, alternatief. DigiBach.nl zet in deze blog een aantal interessante natuurlijke gezondheidsverbeteraars voor je op een rijtje!

Geneeskrachtige planten en bloemen

Groenten zijn gezond, dat weten we allemaal. Maar er zijn nog heel veel andere gezondheidsvoordelen uit planten te halen, bovenop de vitaminen die je erin vindt! Een compleet overzicht van geneeskrachtige planten draagt hier te ver, maar we bespreken de bekendste.

Aloë Vera

Het sap in deze bladeren is een doorzichtig soort gel, die heilzaam werkt op kleine beschadigingen van de huid. Bij kleine brandwonden, sneetjes of huidaandoeningen.

Goudsbloem

Beter bekend onder de naam “Calendula”. Wordt verwerkt in veel homeopathische middelen. Te gebruiken bij sneetjes en schaafwonden, doordat het de genezing van de huid ondersteunt.

Pepermunt

De geur van pepermunt, of zelfs een kopje pepermunt thee, helpt perfect tegen gevoel van misselijkheid.

Kruiden voor ontspanning

De fytotherapie, of kruidengeneeskunde, is één van de oudste vormen van gezondheidszorg ter wereld. Al millennia lang worden ze gebruikt voor de meest uiteenlopende kwalen, van ontstekingen tot huidziekten. Maar wat we hier willen uitlichten, zijn rustgevende kruiden die je helpen ontspannen.

Basilicum

Ondersteunt het zenuwstelsel en kalmeert in tijden van stress. Te gebruiken als olie, bijvoorbeeld voor massage of om te verbranden voor de aromatische geur.

Lavendel

De geur van dit kruid werd ontspannend. Te gebruiken als lavendelthee, een ideale slaapthee voordat je naar bed gaat.

Rozemarijn

Tegen onrust en gevoelens van depressie. De blaadjes van Rozemarijn zijn opwekkend, geven energie en verbeteren je concentratie. Helpt bovendien goed tegen hoofdpijn.

Kamille

De meeste mensen weten dat er weinig zo ontspannend is als een lekkere beker kamillethee. Daarnaast is een compres van kamille goed te gebruiken tegen vermoeide ogen. Het werkt bovendien kalmerend bij mensen die van nature schrikkerig zijn en zich snel opgejaagd voelen.

Taxi Heelsum

Taxi Arnhem Comfort is een vertrouwd taxibedrijf in Heelsum en omgeving. De ervaren chauffeurs van Taxi Arnhem Comfort zorgen ervoor dat u of uw cliënten altijd op tijd op hun afspraak of bestemming arriveren. Deze service bieden wij niet alleen aan onze zakelijke klanten, maar ook aan particulieren en vakantiegangers.

Heeft u dus dringend een taxi van of naar Heelsum nodig? Wellicht wilt u met de taxi van Heelsum naar Schiphol of een andere luchthaven in Nederland, Duitsland of België? Kies dan voor een taxi Heelsum service van Taxi Arnhem Comfort. Wij bieden tegen een zeer scherp tarief onze taxiservice aan. Met de taxi van of naar Heelsum is zodoende voor u een alleszins betaalbare oplossing voor het vervoer. En u bent dankzij onze kennis van de omgeving altijd op tijd aanwezig op uw gewenste bestemming. Ook voor zakelijk vervoer van en naar Heelsum, bent u bij ons aan het juiste adres!

Het team van Taxi Arnhem Comfort  is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 43 58 93 30. Wanneer u dus op zoek bent naar een taxi in Heelsum of omstreken, dan zijn we u graag van dienst! Heeft u nog vragen of wilt u vooraf een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Ook daarvoor kunt u ons bereiken via 06 – 43 58 93 30.

http://www.taxiarnhemcomfort.nl/taxi-heelsum/