Voor co packing gaat u naar Na-Nomi

Na-Nomi levert de beste co packing. Ze zorgen ervoor dat de verpakkingen van Fast Consumer Goods optimaal afgestemd worden op de marktbehoefte en op uw behoefte. Ze ontwikkelen en ontwerpen co packing concepten afgestemd op uw wensen en ideeën.

Welke diensten levert Na-Nomi aan u?

Na-Nomi levert verschillende diensten. U kunt er terecht voor de volgende onderdelen:

 • Het ontwerpen van product displays
 • Het oppakken van uw distributiekanalen
 • Het ontwikkelen van multiverpakkingen
 • Het opzetten van product sleeving, het omhulsel van uw producten
 • Het leveren van e-fulfilment voor uw webshop en projecten

Mocht u dus een uitdaging voorzien op het gebied van verpakken, inpakken of ompakken van uw producten dan is Na-Nomi voor u de beste partner. Tevens kunnen de experts van Na-Nomi ook meedenken in uw proces rondom conceptontwikkeling. De experts zijn op de hoogte van de veranderende marktbehoefte en wensen van de consument, hierdoor hebben zij een alledaagse kijk op de markt waardoor ze voor u de beste verkoopcijfers kunnen bewerkstelligen. Daarnaast biedt het samenwerken met Na-Nomi enkele voordelen, zoals: korte doorlooptijden, lage kosten, eén contactpunt voor de gehele logistieke keten, mogelijkheid tot investeren in co-packing proces, een lage CO2-uitstoot en een directe levering aan huis. Handig hè.

Hoe belangrijk is co-packing voor uw product?

De meeste producten zijn te herkennen aan een bepaalde kleur, vorm en logo, maar ook hun verpakking. Denk aan de ronde Oreo-koekjes verpakkingen. Een ronde verpakking laat zien dat de koekjes rond zijn. En dat maakt de koekjes herkenbaar. Van veel producten weet u zonder na te denken hoe een verpakking eruit ziet. Dit zorgt voor bekendheid bij de consumenten. Als u dus ervoor wilt zorgen dat uw product aansluit bij de wens van uw consumenten moet de verpakking allereerst aantrekkelijk zijn. Hiervoor zijn de juiste kleur, vorm, materiaal en logo van uiterst belang. Na-Nomi zorgt er samen met u voor dat u een modern en hedendaags product op de markt zet. Dat gegarandeerd aanslaat!

Neem contact op met de experts van Na-Nomi en zij vertellen u over uw mogelijkheden. Na-Nomi: voor een snel en verkoop verhogend resultaat!

Verhuislift

We krijgen veel vragen over de zoektocht naar een geschikt verhuislift. Op het moment dat u besluit om te gaan verhuizen komt er veel op u af. Voor mensen die in een appartement wonen kan dit nog wat extra uitdagingen met zich meebrengen. Wij hebben daarom een aantal punten voor u op een rij gezet. Zodat we de zoektocht naar een geschikte verhuislift een beetje makkelijker kunnen maken. Tijdens een verhuizingen zijn er al zoveel zaken waar u rekening mee moet houden. Vandaar dit overzicht.

 

Hoe vindt u een verhuislift

Er zijn heel veel aanbieders van verhuisliften. Allemaal met hun eigen kwaliteiten, prijzen en kenmerken. Omdat we u willen helpen in dit oerwoud van aanbieders hebben we een aantal punten voor u op een rij gezet. Namelijk waar u op moet letten als u op zoek bent naar een verhuislift. Alles voor het ontzorgen tijdens de verhuizing. De punten voor de zoektocht zijn als volgt:

 

 • Bepaal wat voor type verhuislift u nodig heeft

 • Kijk naar aanbieders in de regio

 • Vergelijk de prijzen voor het complete pakket

 • Kijk ook naar eventueel aanvullende hulp en kosten

 • Zoek contact met de leveranciers en vraag naar de voorwaarden

 • Bepaal uw keuze op basis van de antwoorden

 

Keuze verhuislift

Als u het bovenstaande stappenplan volgt dan heeft u een mooi overzicht van aanbieders van verhuisliften met alle voorwaarden. Genoeg informatie om een keuze te maken. Goed om te vermelden dat u ook altijd naar de beschikbaarheid moet vragen. Een verhuizing wilt u vaak op een specifieke dag en het is goed om de verhuislift dan ook daadwerkelijk beschikbaar te hebben. Vooraf kunt u dan zelf aan de slag met het sorteren van alle spullen. Zet ze in dezelfde kamer zodat het veel makkelijker gaat op de dag van de verhuizing. Genoeg info om aan de slag te gaan met een verhuislift voor uw verhuizing

 

http://www.bandsmabultje.nl/verhuislift

Reis met een taxi in en vanuit Den Haag

Voor ouderen uit de omgeving kan het soms erg lastig zijn om een fijne taxi in Den Haag te vinden. In de meeste steden in de Randstad rijden voornamelijk taxichauffeurs rond die weinig tot geen Nederlands kennen, wat communiceren tijdens de rit vaak moeilijker maakt dan nodig is. Bij Den Haag Tax spreken alle taxichauffeurs goed Nederlands, zodat u prettig met hen kunt communiceren voor en tijdens de rit. Dat maakt het uitwisselen van informatie een stuk makkelijker waardoor u zich prettiger voelt in de taxi.

Comfortabele taxiritten tegen vastgestelde voordelige tarieven

Den Haag Tax heeft zich erop toegelegd om vervoer voor ouderen prettig te maken. Dit hebben zij gedaan door de taxi’s van ruime zitplekken te voorzien, zodat u in alle luxe en comfort naar uw bestemming wordt gebracht. Dit wordt als zeer prettig ervaren door mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of die liever niet met het openbaar vervoer reizen. Bovendien bepaalt u zelf hoe u de taxi betaalt. Het is mogelijk om bij de chauffeurs contant af te rekenen, per creditcard of door te pinnen. Dankzij de voordelige vaste tarieven weet u precies waar u aan toe bent en is het dus mogelijk om gepast te betalen. Dat is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de chauffeurs.

Reserveer uw rit met een comfortabele taxi

Wilt u graag een rit met een taxi van Den Haag Tax boeken? Dat is mogelijk via het reserveringsformulier op de website of door te bellen naar de taxicentrale die 24/7 geopend is. Ook de taxi’s rijden rond de klok zodat u zelfs voor de meest vroege én late ritten een reservering kunt plaatsen. Dat is niet alleen prettig voor zakenmensen, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld vanuit Den Haag met de taxi elders in Nederland moeten. Zo rijden de taxi’s van Den Haag Tax zelfs naar de Achterhoek en Limburg.

Top verhuizers

U heeft het vast al wel eens gedaan, verhuizen. Voor mensen die het al gedaan hebben is het bekend dat het vaak veel stress met zich mee brengt. Hiernaast gaat er wel eens wat kapot en raakt er wel eens iets zoek. Dit zijn allemaal dingen waar niemand zich tijdens het verhuizen nog eens mee bezig wilt houden. Om dit te voorkomen is het een optie om u extra goed voor te bereiden, goed bij te houden wat in welke verhuisdoos gaat en wanneer dit verhuisd wordt. Helaas is het niet altijd mogelijk om het zelf te doen. Er zijn natuurlijk meubels of andere objecten die te groot zijn om in een standaard auto te doen. Het slimste is dus om dit allemaal te laten doen door top verhuizers. Top verhuizers zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt en zodat u hier geen problemen mee heeft!

  

Top verhuizers inschakelen

Het slimste is dus om top verhuizers in te schakelen. Zij zijn professionals op het gebied van verhuizen en regelen bijna alles. Voor zowel families als bedrijven is het in veel omstandigheden de beste optie om het werk uit handen te geven. Ook voor senioren is het een verstandige optie, omdat zij vaak lichamelijk niet meer in staat zijn om zelf alles te verhuizen is het ook voor hen een ideale optie om verhuizers in te schakelen. Verhuis bedrijven hebben vaak verschillende groottes bussen, dit zorgt ervoor dat de prijs zo laag mogelijk kan blijven, afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de producten natuurlijk. Dankzij de ervaring van deze verhuizers is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de kleine ruimtes, breekbare producten en de hoeveelheid ruimte in een verhuisbusje. Dus twijfel niet en schakel een verhuisbedrijf in voor uw verhuizing!

http://www.bandsmabultje.nl/

Vervoer uw bezittingen eenvoudig met een verhuisbus

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk achter de rug hebben. Hoe eerder u alles vervoerd heeft, hoe eerder u in uw nieuwe huis kunt wonen. Door een verhuisbus te huren, bent u in staat om grote hoeveelheden tegelijk te verplaatsen. Dit is veel efficiënter dan enkele malen met een auto en aanhanger op en neer rijden tussen uw huidige en nieuwe woning. Het inschakelen van een verhuisbedrijf is een alternatief, maar dit is vaak aan de prijzige kant. Het uurtarief wat dit soort maatschappijen vragen ligt vaak aan de hoge kant. Zelf een verhuisbusje huren is dan een veel goedkopere optie, bovendien heeft u zelf alle touwtjes in handen!

Maak een keuze uit verschillende modellen

Indien u een organisatie zoekt waar u een verhuisbus kunt huren, is het aan te raden om met Blue Rent a Car in gesprek te gaan. Deze verhuurder van vervoersmiddelen heeft flexibele oplossingen voor elke verhuizing. Zij beschikken over busjes van diverse groottes. Wilt u uw complete inboedel vervoeren of enkel een paar meubels? Wat uw situatie ook is, er is altijd een verhuisbus beschikbaar voor uw bezittingen. In de showroom van deze transportspecialist vindt u modellen variërend van 740 tot 1140 kilo aan laadvermogen. De goedkoopste verhuisbus huurt u al voor 75 euro per dag, kilometervrij! Bovendien kunt u elke dag gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf; het is namelijk ook op zondag geopend.

Breng een bezoek aan de showroom

Indien u interesse heeft in het huren van een verhuisbus bij deze verhuurder, is het raadzaam om een keer langs te gaan bij de showroom. Blue Rent a Car heeft vestigingen in Den Bosch, Alphen aan de Rijn en Amsterdam. Elk van deze vestigingen is zeven dagen per week geopend. Ga in gesprek met een verhuurspecialist en leer meer over de mogelijkheden bij het huren van een verhuisbus. Denk bijvoorbeeld aan extra opties als het huren van een navigatiesysteem of een steekkarretje. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reservering online te plaatsen.

Met een elektrische bakfiets hoort u er echt bij

Bent u het ook zo beu om steeds weer in de file te staan? Denk er dan eens over om een bakfiets aan te schaffen. Er zijn steeds meer elektrische bakfietsen te zien op de openbare weg. Vooral door mensen met jonge kinderen worden ze veelvuldig gebruikt. Zij kopen vaak een bakfiets, bijvoorbeeld om de kinderen mee naar school of naar de sportclub te vervoeren, of om de boodschappen mee te doen. Als u dan kiest voor een elektrische bakfiets, dan hoeft u hierbij niet al te hard te trappen. Daardoor kunt u veel spullen of kinderen vervoeren. Ook heeft u nooit meer last van tegenwind.

Perfect voor in de stad

Als u in een grote drukke stad woont, is een elektrische bakfiets ideaal. Zo kunt u uw kinderen bijvoorbeeld veilig langs drukke kruispunten loodsen. Zo kunt u uw kinderen veilig vervoeren. U kunt uw kinderen vervoeren met een elektrische bakfiets, maar u kunt er ook boodschappen mee doen. Ook kunt u zich snel van A naar B verplaatsen, dankzij de trapondersteuning. Als u een bakfiets gaat kopen, profiteert u dus van vele voordelen.

Uw eigen elektrische bakfiets eenvoudig online bestellen

U gaat natuurlijk niet zomaar naar de lokale fietsenwinkel voor een elektrische bakfiets, want die wilt u natuurlijk kopen bij een echte specialist. Zo’n specialist is Fietskar.nl. Hier heeft u de keuze uit verschillende elektrische en niet-elektrische bakfietsen. Hier krijgt u ook nog eens de beste service. Op werkdagen komen de servicemonteurs u namelijk altijd snel helpen bij eventuele gebreken. Bij de fysieke winkel in Hilversum kunt u een testrit maken. Hier vindt u ook alle modellen, die u op uw gemak kunt bekijken. Als u een bakfiets gaat kopen, wordt deze binnen enkele dagen al thuisbezorgd. U betaalt nooit verzendkosten! Ga dus naar Fietskar.nl voor de beste bakfiets en de beste service.

 

zakelijke verhuizing

Een groot bedrijf van locatie verhuizen is een enorme klus. Een zakelijke verhuizing kan om veel redenen ingezet worden, bijvoorbeeld omdat er een grotere locatie nodig is door groei van het bedrijf of omdat de locatie beter gelegen is dan de huidige. Een zakelijke verhuizing heeft veel impact op een bedrijf en haar werknemers. De verhuizing moet daarnaast van te voren goed geregeld worden. Het mooiste is als het bedrijf zo min mogelijk last heeft van de verhuizing, en de werkzaamheden voor het grootste deel voort kunnen zetten. Om deze reden is het extra belangrijk dat de verhuizing tot in de puntjes goed geregeld wordt. Dit kan door het maken van een checklist gedaan worden en het huren van een gecertificeerd verhuisbedrijf. Er zijn bedrijven die specifiek zakelijke verhuizingen doen en andere doen reguliere verhuizingen of beide. Een verhuizing is vaak niet goedkoop. De kosten van een zakelijke verhuizing hangen echter af van een aantal dingen, zoals de hoeveelheid hulpmiddelen die je inschakelt en de bedrijfsinventaris.

 

Regelen en zaken bij een verhuizing

Er zijn een aantal dingen waar goed naar gekeken moet worden voor de verhuizing van het bedrijf. Waaronder de risico’s, huurcontracten, meubilair, personeel en papierwerk. Niet alles gaat vanzelf. Soms is het opzegtermijn van een huurcontract erg lang, houdt hier rekening mee. Het personeel moet ook ingelicht worden en sommige zullen het er misschien niet mee eens zijn. Ook hier moet rekening mee gehouden worden en er moet eventueel op zoek worden gegaan naar nieuwe werknemers. Bij uitbreiding van het bedrijf moeten waarschijnlijk nieuwe materialen/ apparatuur/ meubilair worden aangeschaft. Het kan handig zijn om een begroting te maken daarvoor, om te zien wat binnen het budget past. Daarnaast moeten autoriteiten worden ingelicht over de zakelijke verhuizing. Dat betekent onder andere, de leveranciers, de kamer van koophandel en partners van het bedrijf. Als alles geregeld is en de werknemers zijn ingelicht dan kan de verhuizing van start gaan.

http://www.bandsmabultje.nl/zakelijke-verhuizing

Een rondvlucht boeken om de wereld vanuit een ander perspectief te zien

Wilt u Nederland of België eens op een andere manier zien en bent u op zoek naar een leuke activiteit met een klein groepje vrienden of familie? Dan is het een leuk idee om een rondvlucht te boeken om bijvoorbeeld over Rotterdam of Zeeland heen te vliegen. Hiervoor kunt u terecht bij AeroLin. Dit bedrijf organiseert rondvluchten over natuur, steden en industriegebieden. Wat heeft u altijd al eens van bovenaf willen bewonderen? Laat het weten aan de piloten van AeroLin wanneer u een rondvlucht gaat boeken. Samen met u stellen ze een leuke route samen waarbij u de door u gewenste locaties vanuit een ander perspectief kunt bewonderen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld de Zeeuwse Deltawerken in hun geheel zien van bovenaf. Of de prachtige tulpenvelden vanuit de lucht bewonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u ervoor kiest om een rondvlucht te boeken bij AeroLin.

Leren vliegen in een twee- of vierzitter

Heeft u er altijd van gedroomd om te leren vliegen en is een rondvlucht met een ervaren piloot voor u niet voldoende? Dan kunt u er ook voor kiezen om te leren vliegen bij AeroLin. Dit bedrijf organiseert namelijk niet alleen rondvluchten, maar biedt u ook de mogelijkheid om een vliegles te boeken. Dit doen ze tegen scherpe tarieven, dus een vliegles is vaak al goedkoper dan u denkt. Bezoek de vliegschool van AeroLin in Midden Zeeland en ontdek of u talent heeft om te leren vliegen. Hiervoor kunt u een proefles boeken op de website. Zo’n les omvat niet alleen vliegles, maar ook de theorie die u nodig heeft om het vliegtuig te kunnen besturen. Daarbij heeft u de keuze uit een les van een half uur en een les van een uur met elk 40 minuten theorieles. Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk om te leren vliegen in een vierzitter, waardoor uw familie of vrienden ook meekunnen met de proefles.

Boek een rondvlucht of een vliegles

Of u nu een rondvlucht wilt boeken of wilt leren vliegen, bij AeroLin is het allemaal mogelijk. Dit bedrijf maakt uw wensen met betrekking tot vliegen graag waar. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en beleef een onvergetelijke ervaring.

Een spoedkoerier die altijd en overal levert

Heeft u een pakket klaarliggen die snel verzonden moet worden? Dan schakelt u daar een spoedkoerier van A-One voor in. Het inschakelen van deze razendsnelle koerier komt met vele voordelen. Zo staan hun spoedkoeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. U pleegt slechts een enkel telefoontje en uw opdracht is al geplaatst. Vervolgens staan zij binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw pakket op te halen. Deze leveren ze vervolgens af op de door u opgegeven locatie. Zij leveren namelijk altijd en overal. Wilt u iets verzenden naar een andere stad in Nederland of wellicht naar een ander land? Geen probleem. Zij regelen het voor u.

De verschillende diensten

Schakelt u A-One in voor het verzenden van uw pakketten, dan heeft u keuze uit verschillende verzendmogelijkheden. Doordat zij een uitgebreid wagenpark beheren, is het mogelijk om voor elk type transport het juiste transportmiddel in te zetten. Van bussen tot aan vrachtwagens, zij pikken uw bestelling op met het vervoersmiddel wat daarvoor nodig is. Hierdoor heeft u de keuze uit verschillende leveringen:

 • Spoedlevering: uw zending wordt direct van A naar B vervoerd met een bestelwagen, bestelbus, koelbus of vrachtwagen.
 • Zelfde dag levering: uw zending met iets minder haast wordt tegen een gereduceerd tarief vervoerd.
 • Volgende dag levering: uw zending wordt in hun eigen beheer de volgende werkdag voor de middag of voor de avond geleverd.
 • Luchtvracht: uw internationale zending laten zij middels betrouwbare partners ook voordelig leveren.

Een spoedkoerier volgens uw wensen

De A-One spoedkoeriers zorgen dat uw bestelling binnen zes uur bij uw klant in Nederland afgeleverd wordt. Heeft uw zending iets minder haast? Dan bieden zij een gereduceerd tarief aan, zolang de zending geboekt wordt voor 11.00 uur. Kortom, dit bedrijf heeft voor iedere zending de perfecte transportoplossing. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en laat hen als spoedkoerier bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Schaf hier heftruckbanden aan die naadloos op uw heftruck passen

Het is belangrijk dat een heftruck zich voort kan bewegen op stevige en stabiele banden. Pallets, goederen en andere soorten lading moeten veilig van A naar B worden gebracht en de heftruck moet uiteraard ook lang mee kunnen gaan. Heftruckbanden die niet van goede kwaliteit zijn, zorgen ervoor dat na verloop van tijd de efficiëntie afneemt en de onveiligheid voor de gebruikers van de heftruck toeneemt. Bij de groothandel Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om iedereen te voorzien van het juiste type heftruckband van hoge kwaliteit. De medewerkers van dit bedrijf staan bovendien voor iedere klant klaar om passende en deskundige adviezen te geven.

Een groot assortiment aan heftruckbanden, vakkundige reparaties en meer

Bij Juma Industriebanden B.V. vindt u naast heftruckbanden ook diverse andere banden voor langzame, zware voertuigen. Zo koopt u bij dit bedrijf banden voor allerlei soorten werkzaamheden waar u deze voertuigen voor gebruikt. Met een jarenlange ervaring in het vakgebied helpen de specialisten u om de meest passende heftruckbanden te vinden. Dat maakt dit bedrijf een ware specialist in de markt van ‘langzaam’ transport. Ook voor reparaties aan uw heftruckbanden kunt u terecht bij dit bedrijf. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen. Wanneer u niet weet hoe u een heftruckband verwisselt, kunt u altijd de hulp van de specialisten van Juma Industriebanden B.V. inschakelen. Wel zo gemakkelijk! Kortom, u kunt vertrouwen op een groot assortiment, duurzaamheid, een uitstekende service en hoge kwaliteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Juma Industriebanden B.V. is dus meer dan alleen een aanbieder van heftruckbanden. Hier staat maatwerk volledig centraal en doen de specialisten er alles aan om u met het meest passende product uw werkzaamheden voort te laten zetten. Profiteer van meer dan twaalf jaar ervaring in de sector, een snelle service en nog veel meer! Neem contact op met dit bedrijf wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u.

https://juma-bv.nl/