Boobox opslagbox oftewel Mobiele opslag 2.0

De Boobox opslagbox is mobiele opslag nieuwe stijl. Voor de scherpe maandprijs van 69 euro geeft onze Boobox opslagruimte je immers een fraai en handig totaalplatje, waarin niet alleen leveringen en transporten, maar desgewenst ook de opslag én verzekering van je lading inbegrepen zijn. Alles wat jij nog zelf moet doen, is je Boobox inladen. Ben je als bedrijf of particulier dus op zoek naar snelle en goedkope opslagruimte; of wil je je verhuizing pas echt slim aanpakken? Reken dan op Boobox.

Wat is een Boobox opslagbox?

De Boobox is een opslagbox voor mobiele self-storage. Deze lichte container heeft een volume van 7,5 kubieke meter en past zo perfect in de parkeerplaats van een personenwagen, of gewoon voor je voordeur. Het volume is goed voor 96 Boobox verhuisdozen, die je, indien gewenst, ook meteen kunt bijbestellen wanneer je je Boobox bestelt. We leveren ze minimaal per 10 stuks om je te verzekeren van de ultieme, professionele verhuisdoos, die bovendien optimaal samenwerkt met je box. De Boobox verhuisdozen hebben een inhoud van 58 liter en een draagkracht van 100 kg, stapelbaar tot 600 kg.

Tijdelijke mobiele opslagruimte nodig? Boek voordelig

24/7 een Boobox!

 

Boobox voordelen

Met Boobox opslagruimte kun je een echte revolutie ontketenen in de manier waarop je naar verhuizing en opslag kijkt. Je bespaart daarbij niet enkel huurkosten (van aanhangers of verhuiswagens) en transportkosten (van en naar magazijnen), je gaat ook je werktijden aanzienlijk inkorten. Dat laatste is vooral te danken aan het gemak waarmee de Boobox zich laat inladen, in amper een uur tijd. De vervoersbesparing zit hem dan weer in onze totaalservice, waarbij je slechts 1 enkele prijs betaalt voor alle transporten en inclusief verzekerde opslag.

Werken met de Boobox opslagbox

Plaats je een bestelling bij Boobox, dan wordt je box geleverd waar en wanneer jij dat aangeeft. Samen met de chauffeur kun je nu ter plaatse afspreken hoe en waneer het verhaal van jouw lading verdergaat. Is je lading klaar, dan sluit je hem af met de Boobox schutwand en je snoert alles strak samen met de Boobox sjorband. Is alles stevig en wel bevestigd? Sluit dan de Boobox deuren en vergrendel je kostbare goed met het Boobox hangslot. Klaar.

Reserveer je eigen Boobox opslagruimte

Ben jij geholpen met onze Boobox? Ga dan snel naar “Boobox reserveren” en plaats nu nog je bestelling. Volg de instructies van het formulier en duidt aan waar en wanneer je hoeveel boxen en verhuisdozen wilt ontvangen. Heb je je Booboxen bij ons opgeslagen en wil je ze nu graag retour ontvangen? Ook dat is zo geregeld. Ga naar “Breng mijn Boobox terug” en voor je het weet, staat je volle Boobox weer voor de deur.

Zit je nog met vragen of zijn er problemen? Geen nood. Onze helpdesk weet raad en helpt je in geen tijd verder. Mobiele opslag nodig? Denk en boek een Boobox.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/mobiele-opslag/

De geneeskracht van de natuur

De natuur heeft heel veel gezonde dingen te bieden. Deze vaak eeuwenoude kennis, is de laatste tijd grotendeels ondergesneeuwd door de moderne gezondheidszorg en medicatie. Toch is het voor veel kleine kwaaltjes vaak een prima, veelal gezonder, alternatief. DigiBach.nl zet in deze blog een aantal interessante natuurlijke gezondheidsverbeteraars voor je op een rijtje!

Geneeskrachtige planten en bloemen

Groenten zijn gezond, dat weten we allemaal. Maar er zijn nog heel veel andere gezondheidsvoordelen uit planten te halen, bovenop de vitaminen die je erin vindt! Een compleet overzicht van geneeskrachtige planten draagt hier te ver, maar we bespreken de bekendste.

Aloë Vera

Het sap in deze bladeren is een doorzichtig soort gel, die heilzaam werkt op kleine beschadigingen van de huid. Bij kleine brandwonden, sneetjes of huidaandoeningen.

Goudsbloem

Beter bekend onder de naam “Calendula”. Wordt verwerkt in veel homeopathische middelen. Te gebruiken bij sneetjes en schaafwonden, doordat het de genezing van de huid ondersteunt.

Pepermunt

De geur van pepermunt, of zelfs een kopje pepermunt thee, helpt perfect tegen gevoel van misselijkheid.

Kruiden voor ontspanning

De fytotherapie, of kruidengeneeskunde, is één van de oudste vormen van gezondheidszorg ter wereld. Al millennia lang worden ze gebruikt voor de meest uiteenlopende kwalen, van ontstekingen tot huidziekten. Maar wat we hier willen uitlichten, zijn rustgevende kruiden die je helpen ontspannen.

Basilicum

Ondersteunt het zenuwstelsel en kalmeert in tijden van stress. Te gebruiken als olie, bijvoorbeeld voor massage of om te verbranden voor de aromatische geur.

Lavendel

De geur van dit kruid werd ontspannend. Te gebruiken als lavendelthee, een ideale slaapthee voordat je naar bed gaat.

Rozemarijn

Tegen onrust en gevoelens van depressie. De blaadjes van Rozemarijn zijn opwekkend, geven energie en verbeteren je concentratie. Helpt bovendien goed tegen hoofdpijn.

Kamille

De meeste mensen weten dat er weinig zo ontspannend is als een lekkere beker kamillethee. Daarnaast is een compres van kamille goed te gebruiken tegen vermoeide ogen. Het werkt bovendien kalmerend bij mensen die van nature schrikkerig zijn en zich snel opgejaagd voelen.

Op zoek naar een spannende baan? Word chauffeur voor een uitzendbureau in Limburg

Ga voor een uitdagende baan en wordt chauffeur bij een uitzendbureau in Limburg. Dan weet jij zeker dat je de leukste plekken te zien krijgt. Kwalitatief goed personeel is in de transportsector van groot belang. Hierbij hoort het opleiden en bijscholen van mensen. Transflexion in Limburg biedt diverse mogelijkheden tot scholing, zo ook de opleiding tot chauffeur. Chauffeur is een beroep met veel verantwoordelijkheid. Niet alleen verantwoordelijkheid voor het voertuig, maar ook de lading en je omgeving. Als je even niet goed oplet kan dit nare gevolgen hebben. Scholing tot chauffeur is daarom van levensbelang en het uitzendbureau in Limburg biedt daarvoor een persoonlijke aanpak. Voor het halen van een vrachtwagenbewijs moet een uitzendkracht medisch geschikt zijn. Het is verstandig om dit te laten keuren door een arbo-arts.

Service en dienstverlening onder één dak: kies voor een chauffeur in Limburg

Heb je een bedrijf? Dan wil je natuurlijk na verloop van tijd groeien. Schakel daarom een uitzendbureau voor transport in Limburg in en wees er zeker van dat de groei jou overkomt. Professionele chauffeurs die aangesloten zitten bij het uitzendbureau in Limburg werken graag in een afwisselende werkomgeving en pakken graag de kans om werkervaring op te doen bij meerdere transportbedrijven. De werknemers zijn flexibel inzetbaar op verschillende soorten opdrachten. De belangen van de organisatie en die van de uitzendkracht is gewaarborgd. Alles wat juridisch gezien belangrijk is bij een uitzendbureau voor transport is goed geregeld. Als ervaren intermediair neemt Transflexion het hele traject van werving en selectie van geschikte kandidaten in handen. Een chauffeur van Transflexion in Limburg is in te lenen op uitzendbasis om de flexibiliteit te optimaliseren.

Chauffeur nodig? Flexibele mogelijkheden bij hét uitzendbureau in Limburg

Wil jij fulltime aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Dan weet je zeker dat jij zeker bent van een baan. Vaak zijn transportbedrijven op zoek naar een flexibele werknemers. Naast het leveren van een chauffeur biedt Transflexion in Limburg ook ander transportverwant personeel. Het uitzendbureau gespecialiseerd in de transportsector beschikt over een gevarieerd werknemersbestand van chauffeurs. Met iedere chauffeur vindt een persoonlijk gesprek plaats en worden referenties gecontroleerd. Mocht het nodig zijn, wordt de chauffeur door een rij-instructeur in een lestruck getest. Zo is het transportbedrijf die een chauffeur inhuurt altijd verzekerd van gekwalificeerd personeel. Een chauffeur van het uitzendbureau in Limburg heeft altijd ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche en met vrijwel elk soort transport. Transflexion heeft gemotiveerde chauffeurs, die op basis van ervaring flexibel inzetbaar zijn en beschikken uiteraard over alle binnen de sector verplichte diploma’s en certificaten.

Als u uw dozen gaat kopen kunt u ze meteen laten bedrukken

Bij een expert zoals De Jong Verpakking kunt u zeer goed standaard dozen kopen voor zeer diverse doeleinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Amerikaanse vouwdoos? Daarnaast levert deze specialist ook maatwerk. Zo maken ze golfkarton trays op maat, zodat u uw producten gemakkelijk kunt vervoeren. Naast het formaat van de dozen, is ook de opdruk ervan maatwerk. Met een bedrukte tray presenteert u uw merkproducten immers optimaal aan zowel uw klanten als op het uiteindelijke verkooppunt. Daarom maakt de specialist het mogelijk om uw dozen tegen een scherpe prijs te voorzien van fotobedrukkingen. Zo zorgt u voor een perfecte verpakking voor uw producten die de aandacht trekt van toekomstige klanten. Dozen kopen doet u bij De Jong Verpakking.

Profiteer van gunstige voorwaarden wanneer u dozen gaat kopen

Zou u graag dozen gaan kopen voor het niet allen goed maar ook mooi verpakken van uw producten en ze zo veilig vervoeren? Kies dan voor de diensten van een bedrijf dat zich specialiseert in dit vakgebied, zoals De Jong Verpakking. U weet dan zeker dat u naast stevige dozen van hoge kwaliteit ook de best mogelijke service ontvangt. Dit bedrijf produceert alle dozen in eigen beheer en zorgt ervoor dat het product volledig aan uw wensen voldoet. Van het formaat tot de opdruk, uw wensen worden uitgevoerd. Uw doos op maat wordt vervolgens al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Kiest u voor een doos uit voorraad? Dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. Ook op zaterdag en zondag staat de specialist voor u klaar. Als ondernemer bent u immers ook vaak in het weekend actief om uw bedrijf draaiende te houden.

Voor verschillende toepassingen kunt u bij de specialist geschikte dozen kopen

We kunnen voor u vele situaties schetsen waarin het kopen van dozen een essentieel deel is. Wellicht levert u fruit en gebruikt u golfkarton trays om fruit te vervoeren en aan te bieden aan uw klanten. Of misschien heeft u een product ontwikkeld dat u efficiënt wilt vervoeren door middel van een Amerikaanse vouwdoos. Wat uw toepassing ook is, bij De Jong Verpakking kunt u er altijd de juiste dozen voor kopen. Bij dit bedrijf heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment aan dozen in standaardformaten. Vindt u in dit assortiment niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Geen probleem, want de specialist levert ook maatwerk. Wat uw toepassing ook is, bij dit bedrijf vindt u er altijd een geschikte doos voor.

Een gebruikte vrachtwagen minder dan een nieuwe? Bij dit bedrijf denken ze wel anders!

Wanneer mensen het hebben over een gebruikte vrachtwagen, zullen de aanhangers van volledig nieuwe vrachtwagens zeggen dat de kwaliteit minder is. Bij Francken & Wagensveld zijn ze het hier niet mee eens. Niet alleen is de kwaliteit net zo goed, een gebruikte vrachtwagen is vaak een perfecte uitkomst voor bedrijven. Als je bijvoorbeeld niet zeker weet hoe lang je de vrachtwagens nodig gaat hebben. Een gebruikte en nagekeken vrachtwagen verkoop je gemakkelijk weer door als je toe bent aan een nieuwe of een andere oplossing hebt gevonden. Voor een groot assortiment met vrachtwagens voor alle doeleinden en adviezen van experts kom je naar Francken & Wagensveld in Nieuwerburg. Dé plek om een gebruikte vrachtwagen te kopen.

Altijd antwoord op je vragen bij het kopen van een gebruikte vrachtwagen

Wanneer je een gebruikte vrachtwagen zoekt, moet je gaan voor de adviezen en de kennis van een echte specialist. Zorg er daarom voor dat je contact opneemt met Francken & Wagensveld. De specialisten van deze firma geven antwoord op al je vragen bij het kopen van een nieuwe óf gebruikte vrachtwagen. Zoek je bijvoorbeeld een trekker om trailers vol ladingen mee te vervoeren? Francken & Wagensveld heeft ze voor je. Voor elke klus is een vrachtwagen die bij jouw doeleinden past. Neem contact op of kom langs bij deze specialist in Nieuwerburg en bekijk het grote assortiment aan vrachtwagens zelf.

Naast een gebruikte vrachtwagen ook reserveonderdelen aanschaffen?

Wie actief is of was in de transportbranche weet het belang van goed onderhoud aan een nieuwe en gebruikte vrachtwagen te onderschrijven. Daarom is het zaak bij het kopen een nieuwe óf gebruikte vrachtwagen dat de documentatie in orde is. Bij de vrachtwagenspecialist Francken & Wagensveld wordt de verkoop van vrachtwagens en reserveonderdelen met de grootste zorg uitgevoerd. Zo weet je dat je een topmerk gebruikte vrachtwagen koopt mét een zorgvuldige documentatie. Er zijn vele soorten vrachtwagens op voorraad en je bent van harte welkom om deze te komen bekijken in Nieuwerburg. Deze specialist is uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor al je vragen.

Bij dit bedrijf gebeurt opslag in Den Bosch uiterst efficiënt

Bij het huren van een opslag in Den Bosch of de omgeving ervan, bent u bij de specialist altijd verzekerd van een efficiënte werkwijze. Hoe ze daar bij de specialist voor zorgen? Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

Meer dan alleen mogelijkheden voor opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Bent u van plan om goederen op te slaan in Den Bosch of de omgeving? En wilt u deze goederen vervolgens ook laten transporteren door een erkend transportbedrijf? Voor het transport van pallets, containers of stukgoederen? Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

De totaalservice die u bij opslag en transport in Den Bosch mag verwachten

Als u kiest voor opslag van uw goederen in Den Bosch, verwacht u daarbij natuurlijk een totaalservice te ontvangen. U wilt dat uw goederen zorgvuldig en veilig worden opgeslagen en wellicht ook efficiënt worden getransporteerd. Bij Brouwers kunt u altijd rekenen op deze totaalservice. Wat dat wil zeggen? Zij houden het volledige logistieke proces in handen. Dit zorgt ervoor dat u altijd zeker bent van een vaste kwalitatieve dienstverlening. Hierbij spelen klantgerichtheid, professionaliteit en persoonlijke benadering een belangrijke rol. Zo bent u er altijd zeker van dat uw wensen en behoeften wat betreft opslag en transport in Den Bosch worden nageleefd. Op die manier kan Brouwers zich onderscheiden ten opzichte van andere transportbedrijven in de omgeving.

Uw betrouwbare partner en hét transportbedrijf uit Den Bosch

Door de keuze voor een betrouwbaar transportbedrijf uit Den Bosch weet u zeker dat uw goederen veilig vervoerd worden. Zo’n betrouwbare partner is A. Kentie en Zn. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin zij werkzaam zijn, zijn de meest diverse soorten goederen vervoerd. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook kleine pakketjes worden meegenomen door deze koerier uit Den Bosch. Zo staan ze voor een persoonlijke aanpak, maatwerk is een veelvuldig gehoorde kreet bij bedrijven. Maar dit transportbedrijf in Den Bosch maakt het waar! Zodoende kunt u met een gerust hart uw spullen toevertrouwen tot deze professionals.

Ook voor sneltransport schakelt u een koerier in uit Den Bosch

Goederen die snel vervoerd moeten worden zijn een specialiteit van de koerier uit Den Bosch. Spoedeisende zendingen door A. Kentie en Zoon zijn zeer betrouwbaar. De koeriers brengen uw pakket snel en veilig naar het door u opgegeven adres. Als koerier in Den Bosch zorgen zij ervoor dat uw pakketje snel en juist wordt geleverd zonder tussenkomst van derden. Aan de hand van uw wensen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing is betreft de sneltransport van uw goederen. Zodoende kunnen zij als transportbedrijf garanderen dat uw productielijn in bijvoorbeeld Den Bosch niet in gevaar komt. Dit door accuraat en snel te handelen. Dus zoekt u een koerier in de regio van Den Bosch voor sneltransport? Dan is A. Kentie en Zoon uw betrouwbare partner!

Spoedtransport bij een transportbedrijf in Den Bosch

Betrouwbare spoedtransporten kunnen worden overgelaten aan hét transportbedrijf uit Den Bosch. Deze spoedtransporten zijn uitvoerbaar voor goederen tussen de 1 en 10 ton. Uw goederen worden dan op een deskundige wijze vervoerd. Dit doordat er geen tussenschakel aanwezig zit binnen dit vervoer. Heeft u een kleinere lading? Dan moet u eens kijken wat ze voor u kunnen beteken als koerier in Den Bosch. Door het vervoer in eigen hand te houden kunnen ze u beloven dat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd blijven. Als gespecialiseerd transportbedrijf in Den Bosch staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals. Ze brengen uw goederen meteen naar uw gewenste locatie door heel Europa!

Voor een voordelige prijs met de taxi naar het vliegveld in Eindhoven

Wilt u binnenkort met de taxi naar het vliegveld in Eindhoven? Dan wilt u waarschijnlijk niet te veel betalen. Toch zijn er tal van taxidiensten die grote bedragen vragen voor een shuttleservice naar een vliegveld. Wilt u zeker zijn van een voordelige taxi? Dan wordt het tarief uitsluitend op basis van het starttarief, de afstand en de duur van de taxirit bepaald. Bovendien heeft de overheid maximumtarieven gesteld. Zo betaalt u nooit te veel voor uw taxi naar het vliegveld in Eindhoven. En kiest u voor een specialist als HAYTAX? Dan bent u helemaal voordelig uit. U betaalt geen voorrijkosten, nachttarieven of extra kosten voor de bagage.

Vanaf waar wilt u met de taxi naar het vliegveld in Eindhoven, Amsterdam, Brussel of Düsseldorf?

Wilt u met de taxi naar het vliegveld in Eindhoven worden gebracht? Of gaat u op zakenreis en vliegt u vanaf Düsseldorf Airport? Vanaf welke plek u ook naar het vliegveld wilt: HAYTAX staat met een passende taxi voor u klaar. Zij regelen een taxi naar de vliegvelden in Eindhoven, Brussel, Amsterdam én Düsseldorf. Met de punctuele en betrouwbare chauffeurs bent u in een mum van tijd en op een veilige manier op tijd op uw eindbestemming. Zo mist u nooit uw vlucht. En wilt u op het vliegveld opgehaald worden? Dat is natuurlijk ook geen probleem voor dit taxibedrijf!

Profiteer van professionele service bij gebruik van de taxi naar het vliegveld in Eindhoven

U maakt gebruik van de taxidiensten van HAYTAX wanneer u met de taxi naar het vliegveld in Eindhoven wilt. U profiteert dan van een uitstekende service.  Allereerst levert men flexibiliteit aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Dat wil zeggen dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi kunt reserveren en nemen. Ook zijn er enkel professionele taxichauffeurs in dienst die behulpzaam, betrouwbaar én punctueel zijn. Daarbij zorgen zij ervoor dat u veilig, maar ook snel met de taxi arriveert op het vliegveld in Eindhoven. Zo hoeft u zich bij HAYTAX nooit zorgen te maken of u wel of niet op tijd bent om uw vlucht te halen.

Koeltransport volgens de gestelde veiligheids- en hygiënenormen

Kiest u voor koeltransport van LogistiCCare? Dan kiest u voor professioneel en kwalitatief koeltransport. Alle voertuigen zijn namelijk ingericht volgens de HACCP en FCR/ATP richtlijnen. Zo weet u zeker dat uw koeltransport met grote zorg vervoerd wordt. Om ervoor te zorgen dat uw koeltransport veilig op plaats van bestemming aankomt, werkt de specialist enkel met uiterst moderne voertuigen en gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de kernwoorden van het bedrijf welke elke dag opnieuw nagestreefd worden. Daarnaast is LogistiCCare een erkend leerbedrijf en zorgen zij continu voor een frisse lading goed opgeleide chauffeurs voor koeltransport.

Meer dan enkel koeltransport

Wist u dat u LogistiCCare voor veel meer kunt inschakelen dan enkel koeltransport? Zo beschikken ze over opslagmogelijkheden voor zowel droge als geconditioneerde opslag. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van extra pallets, lege emballage, grondstoffen of bevroren producten. Dus wanneer u bijvoorbeeld gebrek heeft aan ruimte door een verhuizing of verbouwing, kunt u rekenen op de veelzijdige dienstverlening van LogistiCCare. Een andere service waar u gebruik van kunt maken is de koeriersdienst. Bent u op zoek naar een koerier die gespecialiseerd is in koeltransport? Bij deze specialist weet u zeker dat de koerier aan alle gestelde eisen voldoet én jaren ervaring in het vak heeft.

Internationaal vries- en koeltransport

LogistiCCare is de specialist op het gebied van nationaal en internationaal koeltransport. Hier heeft u de mogelijkheid om uw producten tussen de -25 °C en 25 °C te laten vervoeren. En uiteraard altijd volgens de ISO 22000 certificering. Wilt u bijvoorbeeld vis, vlees, zuivel of bloemen naar het buitenland vervoeren? Neem contact op met de specialist en zij zijn u graag van dienst. Van een opentrailer tot een schuifzeiltrailer, werkelijk alles is mogelijk! Maar ook voor ritten binnen Nederland zijn de chauffeurs u graag van dienst. Kleine of grote aanvragen, complexe of simpele transportvragen, het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met LogistiCCare.

 

Dit kunt u verwachten als u kiest voor internationaal geconditioneerd transport

Op zoek naar internationaal geconditioneerd transport? Dan weet u zeker dat uw producten veilig en vers op de plaats van bestemming aankomen. Produceert u vlees, zuivelproducten of bent u de leverancier van groenten? Dan heeft u baat bij geconditioneerd transport dat veilig en snel verloopt. Maar wie schakelt u daarvoor in? Een specialist in koel- en vriestransport genaamd Bram van Tuyl. Met een groot wagenpark en veel ervaring bent u ervan verzekerd dat uw producten vers aankomen op de gewenste bestemming in Europa. Door innovatieve technieken en moderne koelunits is elke gewenste conditie in te stellen. Of dit nu 20 graden Celsius onder nul of zeven graden Celsius boven nul is, deze specialist in geconditioneerd transport zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Meer weten? U neemt eenvoudig contact met ze op via hun website.

De best mogelijke voedselveiligheid tijdens geconditioneerd transport

De voordelen van geconditioneerd transport? Dat is zeker de kwaliteit van de producten die behouden blijft! De versheid van producten, zoals vlees, zuivel, vis of groenten zijn erg afhankelijk van de temperatuur waarin ze worden vervoerd. Dit heeft alles te maken met de voedselveiligheid. Laat uw verse producten daarom vervoeren met geconditioneerd transport door een specialist als Bram van Tuyl. Met innovatieve koeltechniek en de kennis van de huidige wet- en regelgeving omtrent voedselveiligheid laat u uw verse producten gegarandeerd veilig vervoeren. Het mooiste van alles is dat u tijdens het geconditioneerd transport volledig wordt ontzorgd. Zo kunt u zich volledig focussen op het produceren van uw product, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een veilig transport.

Geconditioneerd transport in elke gewenste conditie

Produceert of teelt u verse producten? Kies dan voor geconditioneerd transport! Maakt u bijvoorbeeld diepvriespizza’s, snacks of friet? Of bent u de leverancier van vers vlees, vis of groenten? Als het aankomt op verse producten, dan is geconditioneerd transport van groot belang. U wilt de voedselveiligheid immers te allen tijde blijven garanderen. Kies daarom voor geconditioneerd transport door Bram van Tuyl. Met jarenlange ervaring en een groot wagenpark kunt u uw producten in iedere gewenste conditie laten transporteren. Of u uw producten nu in een temperatuur van -28 °C of in een temperatuur van 7 °C wilt laten vervoeren, de specialist zorgt ervoor dat uw geconditioneerd transport altijd gebeurt in de door u gewenste conditie.