Uitgekeken op IKEA? Ga zelf aan de slag!

Herken je het idee dat waar je ook kijkt nergens leuke meubels verkrijgbaar zijn? Alles lijkt zoveel op elkaar en je bent juist op zoek naar iets bijzonders. Je wilt originaliteit maar die is bijna niet meer te vinden. Ligt dat aan jou , zijn je eisen misschien te hoog? Nee, dat is niet het geval je wilt gewoon iets bijzonders in huis halen en daar is niks mis mee. Dat heeft ook niks met jouw eisen te maken. Echter, het probleem is dat een normale meubelzaak waarschijnlijk jou niet gaat helpen aan het gene wat je zoekt. Een speciaal meubelzaak zal je vast en zeker verder kunnen helpen en heeft veel meer artistieke vrijheid dan een reguliere meubelzaak als IKEA. Maar wat nou als je daar het geld niet voor hebt? Wat nou als je te maken hebt met een budget dat gericht is op IKEA meubels? Al eens gedacht om je eigen meubels te maken?

Het is niet zo moeilijk als het lijkt 

Je eigen meubels maken hoeft geen rocketscience te zijn. Integendeel, je kan heel eenvoudig je eigen meubels maken met een paar materialen en gereedschappen. Misschien denk je nu: “Waar heb jij het over? Meubels zijn toch niet makkelijk zelf te maken?”. Het valt reuze mee hoe moeilijk het is om je eigen meubels in elkaar te zetten hoor. Zelfs ik als schrijver van deze blog is het gelukt en in mijn omgeving sta ik doorgaans bekend om mijn twee linkerhanden.  Ga er rustig voor zitten, pak een notitieblokje om alles op te schrijven en voor dat je het weet heb jij je eigen meubels in elkaar gezet. 

Wat gebruik je als basis 

Heb je je notitieblokje en een pen gepakt? Goed zo dan gaan we beginnen! Allereerst is het belangrijk om te zorgen dat je een goede en stevige basis hebt voor je meubels. Pallets zijn uitermate geschikt hiervoor en gaan daarnaast heel lang mee. Zorg ervoor dat je pallets aanschaft die van hoogwaardige kwaliteit zijn zodat je zo lang mogelijk plezier van je meubels kan hebben.  

Wat voor soort meubel ga je maken? 

Nou je de basis weet van een stevig zelfgemaakt meubel is de volgende stap om te bedenken wat voor soort palletmeubel je gaat maken.  Laten we er als voorbeeld vanuit gaan dat je een pallet bank wilt maken. Om een fatsoenlijke, stevige en duurzame bank te maken heb je pallets nodig met een afmeting van 80 x120 cm. Daarnaast heb je nog gereedschap nodig, kussens en misschien wat verf om je bank een unieke uitstraling te geven. Je lijstje ziet er nu als volgt uit: Pallets met afmetingen 80X120, gereedschap, kussens en verf. Eigenlijk kan je alles van je lijstje wel goedkoop aanschaffen. De verf kun je bij je plaatselijke bouwmarkt halen, kussens kun je goedkoop bij de action halen en gereedschap heb je meestal zelf. Het enige wat je nog moet uitzoeken is waar je je pallets vandaan haalt. 

Koop sterke pallets en geen goedkope pallets 

Zoals ik al aan het begin van de blog zei is het belangrijk dat je pallets aanschaft van hoge kwaliteit. De meeste pallets die je gratis kan krijgen voldoen hier niet aan doordat ze verrot zijn of al gescheurd zijn. Het is daarom aangeraden om je pallets aan te schaffen bij een winkel zodat je zeker weet dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je zelfgemaakte pallet bank. De meeste grote retailers in Nederland verkopen geen losse pallets. Gelukkig is er Palletdeal, zij leveren hoge kwaliteit pallets in verschillende vormen en maten. Kijk dus snel op hun website zodat jij kan beginnen aan je pallet bank en je vrienden versteld kan laten staan. Bedankt voor het lezen van deze blog en heel veel succes met je project. 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/

kunststof kozijnen houtlook prijzen

EA-Kunststoftecchniek kozijnen, ramen en deuren

De nieuwe houtlook verbinding van Schuco, de isolatiewaarde van kunststof met het uiterlijk van hout. Dat vat het beste de nieuwe living profielen van Schuco samen. Alle voordelen van hoog isolerend en onderhoudsvrij kunststof, maar dan geheel in de stijl van karakteristiek hout.

Kunststof kozijnen onderscheiden zich door sjieke en elegante uiterlijke kenmerken, en geven duidelijke en financieel meetbare meerwaarde aan elke woning. Daarbij zijn kunststof kozijnen kostenbesparend. Zo kan men vanaf dag 1 al profiteren van minder stookkosten en onderhoud.

Voor woningeigenaren en leden van woningcoorperaties is er nu nog meer reden om houten kozijnen te vervangen voor kunststof. Met de komst van het living profiel van Schuco zijn alle uiterlijke eigenschappen van hout overgenomen en zowaar verbeterd. Niet alleen heeft kunststof nu ook een rechte verbinding, welke zo passend is voor houten kozijnen, maar kan er ook een volledige houtnerf op het kunststof worden aangebracht. 

”Niet van echt te onderscheiden”, aldus de medewerkers van EA-Kunststoftechniek kozijnen. We zijn apetrots dat we als een van de eerste kunststofbedrijven mogen werken met de nieuwe profielen van Schuco.

Schuco is allang bezig om kunststof kozijnen zodanig te verbeteren en innoveren, en met de komst van de nieuwe houtlookverbinding in combinatie met de houtnerfstructuur is het daadwerkelijk gelukt.

Hoge isolatiewaardes, perfecte afwerkingen mogelijk voor zowel binnen als buitenkant, en een naadloze afdichting met uw woning. 

Natuurlijk blijft Schuco innoveren maar veel beter wordt het niet meer, dat denken ook de tussenleveranciers die de nieuwe deuren en kozijnen betrekken bij de fabriek van EA-Kunststoftechniek.

Er is weer een brug geslagen tussen tegenstanders van kunststof en voorstanders van hout. De prijs? Deze is nagenoeg gelijk gebleven met het Schuco Corona Accent profiel, het vorige succesmodel van Schuco kozijnen.

Kortom: genoeg te doen in de renovatie wereld van de kusntstof kozijnen. Meer weten? neem dan vooral een kijkje op de website van https://ea-kunststofkozijnen.nl

Ook voor deuren en schuifpuien natuurlijk de beste leverancier! 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/infoweetjes/houtlook-met-houtnerf/

Meesterplaatsers in sterk isolerende PVC ramen

De voordelen van pvc ramen? Heb je even? Nu, we zouden je wel kunnen vertellen wat de voordelen zijn van pvc ramen, maar dat laten we liever aan de specialisten van Meesterplaatser.be over. Deze heren zijn al jaren thuis in het plaatsen van ramen en kennen de voordelen van deze ramen als hun broekzak. Met alle plezier trekken ze tijd uit om jou de voordelen te komen uitleggen en een offerte te maken. Deze persoonlijke aanpak typeert het bedrijf en heeft ervoor gezorgd dat ze in enkele jaren tijd zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler in pvc ramen.

Vakkennis & vakmanschap in pvc ramen

Waarmee ze bij Meesterplaatser.be het verschil maken? Eerst en vooral nemen ze enkel vakmensen in dienst met jaren ervaring. Dat merk je als ze de pvc ramen plaatsen. Vakkundiger kan niet. Daarnaast zorgen ze ook voor een zeer persoonlijke service. De specialisten van MeesterPlaatser komen bij je thuis, nemen de tijd om alles netjes op te meten en luisteren naar jouw wensen. Op deze manier kunnen ze de juiste pvc ramen voorstellen. Ze kunnen daarbij beroep doen op ontelbare profielen van topmerken. Zij werken voornamelijk met Belgische en Duitse merken die al jaren meedraaien aan de top en die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Omdat ze geen duur kantoor hebben of showrooms kunnen ze deze pvc ramen van topmerken aanbieden aan een bijzonder scherpe prijs. Als je al deze voordelen bij elkaar optelt, is het logisch dat Meesterplaatser.be op korte tijd ontzettend populair is geworden!

Fabrikanten vertrouwen MeesterPlaatsers

Heel wat topmerken van pvc ramen werken samen met MeesterPlaatser. Deze merken hebben hun vertrouwen geschonken aan het bedrijf, voorzien hen van alle info en ondersteunen hen met technische trainingen. Meesterplaaster.be is dan ook hun uitverkoren partner en daar profiteer jij van. Jouw pvc ramen worden volgens de regels van de kunst geplaatst. Omdat ze rechtstreeks bij de fabrikant gehaald worden, geniet jij van uiterst betaalbare pvc ramen van topkwaliteit.

Doe gerust de test en vraag je offerte voor pvc ramen aan. Luister naar de specialisten, maak je keuze en laat je ramen vakkundig plaatsen. Zo zit je goed voor de komende jaren en ongetwijfeld ga jij ook promotie maken voor de service van MeesterPlaatser.

https://www.meesterplaatser.be/nl/pvc-ramen-en-deuren