Een bedrijfsfiets biedt nieuwe manieren om op te vallen

Heeft u wel eens nagedacht over hoe een bedrijfsfiets kan helpen bij de promotie van uw bedrijf? Misschien nog niet. Dit geldt voor zeer veel bedrijven. Nooit hebben zij over de mogelijkheden nagedacht, totdat de fiets van de zaak ineens een stuk populairder begon te worden. Momenteel is een fiets van het bedrijf aan een sterke opmars bezig. Dit betekent dat u kosten kunt besparen op het vervoer van uw mensen, kunt kiezen voor een gezonder en duurzamer alternatief én kunt zorgen voor extra zichtbaarheid in de omgeving.

Een bedrijfsfiets compleet in uw stijl

U hebt namelijk altijd de mogelijkheid om te zorgen voor een bedrijfsfiets in uw stijl. Bijvoorbeeld met reclame of uw logo. Wanneer uw medewerkers zich verplaatsen op deze fiets, vallen zij gegarandeerd op. Niet alleen stellen bedrijven steeds vaker een bedrijfsfiets ter beschikking voor hun werknemers; zij zorgen ook voor een aantal fietsen op locatie. Iemand die bijvoorbeeld even een boodschap moet doen of een meeting heeft in de buurt, kan eenvoudig op een van deze fietsen stappen. Hiermee biedt u een gezonder, sneller, duurzamer én goedkoper alternatief dan het ov, bijvoorbeeld binnen de stad. Ook eventuele klanten of gasten kunt u een mooie service bieden door een fiets beschikbaar te stellen wanneer zij bij u op bezoek zijn.

Vind uw ideale fiets bij dit bedrijf

Een geschikte bedrijfsfiets vinden, begint bij het kiezen van de juiste groothandel. U kunt waarschijnlijk beter direct naar een gespecialiseerde B2B groothandel gaan, zoals Cycletech. Dergelijke groothandels hebben het assortiment en de voorraad om ook grotere bedrijven perfect van dienst te kunnen zijn. U kunt op diverse manieren reclame aan laten brengen op uw fiets. Een specialist kan u hier perfect mee helpen. Uw werknemers een duurzamere, gezondere manier van vervoer bieden die goedkoper is, terwijl u ook nog eens reclame maakt? Het is dus absoluut mogelijk.

http://www.cycletech.nl/

Met een elektrische bakfiets van Urban Arrow gaat u veilig op weg

Veiligheid is enorm belangrijk als u uw kinderen naar school wilt brengen. Daarom gaat u een Urban Arrow bakfiets kopen bij Fietskar.nl. Bij de elektrische bakfiets van Urban Arrow zitten de kinderen lager dan bij andere bakfietsen. Hierdoor ligt het zwaartepunt ook lager. Dit resulteert in een beter evenwicht en betere wegligging. De bak van de fiets is gemaakt uit hetzelfde materiaal als motorhelmen. De veiligheid van uw kinderen is dus gegarandeerd! Wilt u ook de veiligheid van deze elektrische bakfiets ervaren? Dan komt u langs in de winkel van Fietskar.nl in Hilversum voor een gratis proefrit. Hierbij geven de experts u graag een uitgebreid advies over uw aankoop.

Wanneer u een Urban Arrow bakfiets gaat kopen, ontvangt u altijd de laagste prijsgarantie

Nooit meer tegen de wind in fietsen? Dat kan met een elektrische Urban Arrow bakfiets gaat kopen bij Fietskar.nl. Deze specialist biedt u altijd de laagste prijsgarantie online en in de winkel in Hilversum. Heeft u de fiets ergens anders goedkoper gezien? Meld het aan Fietskar.nl en ontvang een gepaste oplosing. Bij deze specialist kunt u ook terecht voor tal van accessoires voor de elektrische bakfiets van Urban Arrow. Denk hierbij aan een regentent, extra bank of leuke sticker. U bestelt de fiets en accessoires eenvoudig online en geniet van een gratis verzending.

Beweeg gemakkelijk door de stad met de elektrische bakfiets van Urban Arrow

Bent u op zoek naar een veilige bakfiets? Kies dan voor een Urban Arrow! Met deze fiets zigzagt u vol vertrouwen door de stad.  Als u een Urban Arrow bakfiets gaat kopen bij een fietsenspecialist als Fietsenkar.nl geniet u van heel wat voordelen. Het frame van de elektrische bakfiets van Urban Arrow is erg licht. Daarnaast geniet u van een elektrische ondersteuning in vier standen en is de fiets erg wendbaar. Wilt u deze fijne fietservaring zelf ontdekken? Maak dan een gratis proefrit bij Fietskar.nl in Hilversum. Dan ontdekt u hoe eenvoudig het is om uw boodschappen te doen en uw kinderen naar school te brengen. Bovendien hoeft u nooit meer in de file te staan. Bovendien is het mogelijk om diverse accessoires toe te voegen, zoals een regenhoes en drager, om uw boodschappen veilig thuis te brengen.