Een gedegen oplossing voor iedere funderingsbehoefte

Fundering maken? Kies voor schroeffundering

Fundering aanleggen duur en kostbaar? Nee hoor, dat is verleden tijd! WSF schroeffundering is van de pionieren in Nederland op het gebied van schroeffundering. Dé nieuwe manier om een fundering te maken voor lichte en zware toepassingen. Voorbeelden van toepassingen waar onze schroeffunderingen zeer geschikt voor zijn;

Daarnaast zijn wij officieel partner van ProRail en NS voor het plaatsen van elementen voor de juiste railinfrastructuur. Denk hierbij aan de fundering voor de bovenleidingen en het hekwerk langs het spoor. Hiermee hebben we ons bewezen als specialistisch partner op het gebied van funderingsoplossingen.

Professioneel advies bij de juiste funderingsdiepte

Hoe diep kun je en mag je funderen? Een goede vraag, die lastig te beantwoorden is. Dat komt doordat Nederland vele soorten bodemtypes kent dat grote verschillen kent in het oosten, zuiden en westen van het land. In veengebieden ligt de vaste laag dieper, waardoor er dus dieper gegraven of geboord moet worden om een stabiele fundering te realiseren. Maar hoe kun je in een waterige ondergrond toch een stabiele fundering creëren?

Wat dan kan helpen is om een stapel stoeptegels of het storten van een betonnen sokkel, of eventueel zelfs houten palen in de grond slaan om tegen redelijke kosten een fundatie te starten. Is dit stabiel? Nee, niet echt. Een goede oplossing is schroeffundering omdat het een hoger draagvermogen kent en het een verdringende werking in de grond. Andere voordelen zijn korte montagetijd, een zeer laag eigen gewicht en vele malen voordeliger dan betonfundering.

MVO ondernemen voor sportverenigingen

WSF heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van pilots voor diverse sportverenigingen. Vooral wanneer er in een nieuw segment een nieuw en innovatief product haar intrede doet en door ontwikkelt moet worden. Deze uitdaging gaan wij graag aan.

Zo hebben wij bijgedragen aan het opzetten van Airdomes. Dit zijn grote opblaasbare hallen waarin ’s winters overdekt kan worden gesport. Maar ook aan tribunes en dug-outs en andere kleinere toepassingen zoals korfbal- voetbal- en volleybal doelpalen heeft WSF bijgedragen aan de ontwikkeling van gedegen funderingsoplossingen. Voor elk product hebben wij een speciaal schroeffundament ontwikkeld en geschikt gemaakt voor in zowel natuur- als kunstgrasvelden en uiteraard rekening houdend met bodem

Officieel dealer HAPAX ROCK | Milieuvriendelijke schroeffundament

Wist je dat WSF officieel dealer is van HAPAX ROCK in Nederland? HAPAX ROCK ontwikkelt milieuvriendelijke polypropyleen schroeffundamenten en die zij zeer gemakkelijk te monteren. Dankzij de relatief grote diameter van deze producten bieden ze in vrijwel alle bodemsoorten ca. 1500kg draagvermogen. Het voordeel van HAPAX ROCK? Polypropyleen kent een lange levensduur én is herbruikbaar. Wat dat betreft een duurzame investering en oplossing dus!

Bekijk de video

Fundering herstellen bij aardbevingen en aardverschuivingen

Je zou het niet verwachten, maar door gasboringen in het noorden van Nederland kampen veel mensen met aardbevingen en verschuivingen. Nederland en aardbevingen zijn 2 woorden die 10 jaar geleden niet vaak voorkomen in het nieuws. Maar gasboringen zijn niet het enige wat een aardverschuiving kan veroorzaken. Denk aan grote bouwprojecten in het westen van het land ( lees: noord-zuin as in Amsterdam ) die door de zachte ondergrond huizen en panden doen verzakken. Gelukkig kan WSF fundering herstellen dankzij slimme oplossingen die vele malen goedkoper en sneller inzetbaar zijn.

https://schroeffundering.nl/

Ervaren hovenier in Enschede


Deze ervaren hovenier uit Enschede levert er goed werk, de diensten die deze hovenier aanbied is erg breed voor een hovenier. U kunt bij deze hovenier uit Enschede terecht voor onder andere tuinontwerp en aanleg. Door de goede communicatie tussen deze hovenier uit Enschede en betreffende klant is het eindresultaat zo goed als altijd positief. De wensen van de klant zitten er in verwerkt en zo is de uitkomst altijd goed. Dit zijn nog een paar voorbeelden van de diensten die deze hovenier uit Enschede voor u aanbied. Tuinonderhoud, zodat uw tuin er altijd mooi en strak bij ligt. Zaagwerkzaamheden, kunstgras zodat u altijd een mooie grasmat in de tuin hebt liggen waar u niks hoeft aan te doen. Door dit kunstgras ligt uw tuin er het hele jaar mooi bij, omdat het geen echt gras is krijgt u geen kale plekken op het gras en bijvoorbeeld geen vogels die het gras kapot maken. Ook legt deze hovenier uit Enschede prachtige vijvers aan. Voor bijna alle ideeën die u heeft om in uw tuin toe te passen kunt u bij deze ervaren hovenier terecht.

 

Projecten van deze hovenier uit Enschede

 

Als u benieuwd bent hoe deze hovenier uit Enschede te werk gaat of wilt u de al eerder voltooide projecten van deze hovenier bekijken? Dan kunt u altijd de website bezoeken, daar kunt u alles vinden of de projecten maar ook over deze hovenier zelf. Bij elke kopje wat u aanklikt staat een kleine uitleg bij geschreven zodat het voor u ook allemaal duidelijker word. Heeft u nou nog vragen of interesse in de diensten van deze hovenier dan kunt u dus de website bekijken of telefonisch contact opnemen. U kunt het telefoonnummer vinden op de website en ze zullen u telefonisch verder helpen en eventueel het aanleggen van uw droomtuin.

Koop snel een Waterornamenten voor je tuin

Het werkt goed om je gedachten tot rust te brengen door je te omgeven met water. Denk maar aan de keren dat je op vakantie was, aan zee lag en de golven hoorde. De keer dat je langs een waterval liep en het water naar beneden hoorde stromen. Stel je voor dat het mogelijk is om deze ervaring thuis in de tuin te kunnen ervaren. Dit kan doormiddel van een waterornament. Niet alleen zorgt een waterornament voor rust, het is ook nog eens een statement in je tuin. Door een waterornament te plaatsen zorg je naast rust voor jezelf, ook nog eens voor een levendige tuin. Waterornamenten tuin zijn eigenlijk onmisbaar voor de echte sfeerliefhebbers.

Geluid

Door het plaatsen van een waterornament in je tuin creëer je voor jezelf een plekje waar je hoofd tot rust kan komen. Je brein werkt namelijk fulltime gedurende een dag, het ervaart prikkels en verwerkt dingen die je meemaakt. Omdat dit een automatisch proces is gaat het vaak onbewust, daarom is het belangrijk om rust te creëren in deze soms wat chaotische wereld. Je brein komt tot rust door stromend water. Het tikken van het water is als een meditatie voor het brein, een massage die de hersenen tot rust laten komen. Een waterornament in de tuin is daarom een ontzettend fijne manier om je thuis op te laden.

Leiding

Als je een waterornament aanschaft is het belangrijk je te verdiepen in de leiding. Als je een waterornament in de tuin hebt staan geeft dat een krachtige maar rustige uitstraling. Je wilt meestal niet dat je de aanvoer van het water overduidelijk ziet lopen boven de grond. Er bestaan verschillende kleuren, zo heb je donkere kleuren voor bovengronds en felle kleuren voor ondergronds. Het is daarom goed om je in te lezen wat de beste aankoop is.

8 Tips tegen muggen: de beste antimuggenmiddelen

ls je irritatie ondervindt van muggen is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt dat je de muggen wilt verjagen . Dit is natuurlijk logisch, een muggenplaag bestrijden is het beste wat je kunt doen om van die beestjes af te komen. Daarom hebben we voor jou een paar handige anti muggen tips op een rijtje gezet die je kunt gebruiken om de muggen te verjagen buiten, mede door het gebruik van handige anti muggen middelen.

Koop een muggenlamp

Het eerste wat je kunt doen is een anti muggen lamp kopen. Dit noemen we als eerste omdat dit nu eenmaal het beste is wat je kunt kopen om van de muggenoverlast af te komen. Deze lampen trekken de muggen aan en als de mug in aanraking komt met de lamp krijgt hij een schok. Mocht je op zoek zijn naar een goede lamp dan is de Cyclone muggenlamp een erg goede keuze. Deze heeft heel erg veel verschillende functies en zorgt er gegarandeerd voor dat je een muggenplaag kunt bestrijden buiten. De tweede tip is dat je citronella sticks aan kunt schaffen. Deze kun je in de tuin steken en als je ze aansteekt dan komt er een geur vanaf die zorgt dat de muggen weggejaagd worden. Dan komen we ook gelijk bij de derde tip, koop een citronella rol stick. Als je je insmeert met citronella dan is de kans veel kleiner dat je geprikt wordt. Dit is natuurlijk altijd handig om te hebben, niemand vindt het fijn om al die bultjes op zijn arm en been te hebben.

Fris je bed in kruipen

Tip vier is om goed te douchen voor je naar bed gaat. Zo zorg je er voor dat je lichaam niet zo heel veel zweet heeft en hierdoor ruik je niet zo sterk. Zweet heeft namelijk een bepaalde geur die muggen aantrekt, douchen is dus eigenlijk wel een vereiste voor het slapen. Tip vijf is dat je niet te veel parfum op moet spuiten iedere ochtend. Ook dit heeft een zoete geur die muggen lekker vinden. Kies dus voor een lichtere parfum voor in de zomer of spuit gewoon niet zo heel erg veel op, dan wordt je minder snel geprikt. Tip zes is dat je je fruit van de fruitbomen uit de tuin moet opruimen, dit is namelijk ook een zoete lucht. Dit weer om dezelfde reden, door de zoete lucht krijg je namelijk al heel erg snel muggen in je tuin. Dan komen we alweer bij tip 7, dit is dat je een beetje wodka in je slaapkamer kan spuiten. Het klinkt gek maar het werkt echt, de alcohol verdampt dus je ruikt hier niks van. De mug kan hier alleen niet tegen, het is dan ook handig om even door je huis te spuiten met een plantenspuit. De laatste tip is om een ventilator naast je bed te zetten voor je gaat slapen. Muggen houden namelijk van stilstaande lucht, als het waait dan zullen ze minder snel komen. Volg dit en je kunt zo de muggen verjagen buiten, of binnen natuurlijk.

 

Tuintafel van Suns: Functie en vorm

De trends op tuinmeubelgebied zijn de loungesets. Al een aantal jaar populair op de tuinmeubelmarkt. Loungesets geven uw tuin iets gezelligs en nodigen uit om te relaxen. Deze meubels zijn verkrijgbaar in een groot aantal materialen zoals de natuurproducten hout, rotan of teakhout. Deze producten geven veel onderhoud. Ook aluminium meubelen worden veel gezien. Het kunststof materiaal wicket steekt echter met kop en schouders boven deze materialen uit. Wicket is een duurzaam product, wat bestaat uit gevlochten kunststof draden. Het lijkt op rotan maar is onverslijtbaar en onderhoudsvrij. De wicket meubelen hebben een binnenwerk van aluminium, wat niet gaat roesten en lang meegaat. De loungesets zijn verkrijgbaar in een aantal vormen. 
Zo zijn er de hoekloungesets die in een aantal grijstinten verkrijgbaar zijn. Kan prima worden gecombineerd met alle kussens in de modernste kleuren van dit moment. Grijs is een neutrale kleur die overal goed mee kan worden gecombineerd. 
De stoel-bankloungesets bestaan uit een aantal losse stoelen en een bankje waar twee personen op kunnen zitten. Het is heerlijk om lekker languit te genieten van je rust en prima geschikt om op ontspannen manier een boek of de krant te lezen. 
Een dining-loungeset functioneert als eetgedeelte in de tuin. De wat hogere tafel die bij deze set hoort, is op prima hoogte, om ontspannen aan te eten. Meestal bestaat zo’n set uit een hoekbank en al of niet een losse stoel. De hoekbank kan na het dineren uitstekend worden gebruikt om op te relaxen. 
Van de loungesets kunnen uiteraard, allerlei losse elementen worden aangeschaft. 
Een aantal handige tips, bij aankoop van tuinmeubelen 

Uw tuinmeubelen zijn toe aan vervanging. Uw oude meubels zijn versleten of helemaal niet meer van deze tijd. Het is zinvol, om eens rond te kijken wat er zoal op de markt is. Tuinmeubelen worden voor een groot aantal jaren gekocht, dus laat u zich inspireren door de vele mogelijkheden. Schaf duurzame tuinmeubelen aan, die een flink aantal zomers meegaan. Altijd bedenken dat goedkoop, duurkoop is. Beter wat meer geld uitgeven dan over een jaar of drie weer in de buidel moeten tasten.

Tuinmeubelen koopt u voor een groot aantal zomers, dus besteed er wat meer geld aan. Hoogwaardig kwaliteitsmateriaal betaalt zich uiteindelijk terug in duurzaamheid.
Koop nooit een tuinmeubel in de modetint van het moment. Over twee jaar is deze kleur helemaal uit de mode en zit u met een meubel wat niet meer van deze tijd is. Beter is het om een neutrale kleur aan te schaffen en met de modetinten van het seizoen te combineren.
Het is misschien verstandig om eens een aantal tuinmeubelwinkels binnen te lopen en het een en ander uit te proberen door een poosje te gaan zitten. Soms zien tuinmeubels er prachtig uit maar zitten ze echt slecht.

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/tuintafel