Sim only is een verstandige keuze

Dat je in de huidige tijd niet meer zonder smartphone kunt is natuurlijk wel duidelijk. Ons hele leven zit in onze telefoons. Natuurlijk onze e-mails, soms zowel van privé als van het werk, maar ook onze sociale contacten op social media en dergelijke. 

De telefoon is dus een belangrijk onderdeel van veel mensen hun leven geworden. Telefoons worden ook steeds sneller, krijgen steeds betere schermen en zijn eigenlijk een soort kleine laptops geworden. Sommige mensen draaien hun hele business vanaf een mobiele telefoon. 

Telefoons gaan langer mee

Alhoewel er natuurlijk ieder jaar wel weer een betere smartphone uitkomt, gaan mobiele telefoons tegenwoordig wel een stuk langer mee. Je hoeft echt niet ieder jaar een nieuwe iPhone te kopen. Een iPhone van bijvoorbeeld 2 of 3 generaties terug is nog meer dan prima en werkt uitstekend. Als je een telefoon hebt die is afbetaald en je wilt geld besparen is een sim only een goede optie.

Alleen een sim kaart, telefoon regel je zelf

De naam sim only zegt eigenlijk al genoeg. Het gaat hier enkel om een simkaart met daarop het internet en de data. Deze kun je in iedere telefoon stoppen die simlockvrij is en vervolgens gebruik maken van de bundels. Omdat de meeste abonnement naast het abonnement ook een component aan kosten bevatten voor het toestel, is een sim only veel goedkoper. Veel mensen die een telefoon hebben in hun bezit die nog meer dan prima functioneert kiezen ervoor om een sim only te nemen. Dit scheelt flink in de maandelijkse kosten.

Onbeperkt sim only

Er zijn ook providers in de sim only markt die zich richten op onbeperkt. Denk bijvoorbeeld aan sim only abonnement Lebara. Handig voor mensen die veel gebruik maken van het mobiele internet. Je betaald een vast bedrag per maand en kunt onbeperkt gebruik maken van het internet. Nooit meer verassingen van hoge rekeningen achteraf dus!

Introductie van Huawei P40 Lite

Alle functies die in deze smartphone zijn verborgen, maken hem echt geweldig en geven hem extra veel waarde. Een enorm ding dat de Huawei P40 Lite boven vele anderen tilt, is de 4200mAh-batterij. Met één keer opladen kunt u uw telefoon de hele dag gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u de lading verliest. Er zijn momenten waarop we allemaal vergeten op te laden en een snelle boost nodig hebben. Om die reden heeft Huawei de P40 Lite compatibel gemaakt met snelladen. Dankzij handige Huawei P40 Lite hoesjes kunt u het hoesje om de telefoon laten, terwijl u de telefoon laadt.

Huawei P40 Lite hoesjes

Design is iets dat we allemaal ongelooflijk serieus nemen. Niemand wil een telefoon die er niet goed uitziet of prettig aanvoelt, aangezien de Huawei P40 Lite een redelijk bedrag van onze budget kost. Huawei heeft hier rekening mee gehouden. Er zijn twee verschillende kleuropties bij aanschaf van de Huawei P40 Lite. Voor een meer ontspannen ontwerp kunt u de optie Midnight Black kiezen. Als je een beetje plezier aan je telefoon wilt toevoegen, is de Crush Green-optie perfect. Beide varianten vangen het licht op en bieden een tweede tint, waardoor er wat diepte ontstaat aan de achterkant van de telefoon. Een Huawei P40 Lite hoesje dat transparant is, zal de mooie achtergrond zichtbaar maken. Daarnaast zal een Huawei P40 Lite hoesje jouw dure telefoon beschermen tegen vallen.

https://www.telefoonhoesje.nl/Huawei-P40-Lite-Hoesjes

Met deze hacks overleeft jouw telefoon elk festival

Vanaf de lente tot de nazomer kunnen we uit ons dak gaan op allerlei verschillende festivals in binnen- en buitenland. Hier geniet je van goede muziek, fijn gezelschap, lekker eten en drinken en het zien en gezien worden. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op het festivalseizoen.

Festival musthaves

Als je gek bent op festivals dan is een goede voorbereiding het halve werk. Bedenk alvast een paar spetterende fashion outfits, koop de kaartjes ruim op tijd en trommel je gezelligste vrienden op. En natuurlijk mag jouw telefoon niet ontbreken, met één van de stevige Samsung S20 hoesjes tegen val- en stootschade. Je wilt het liefst elk moment vastleggen. Maar ga dan wel heel voorzichtig om met jouw telefoon want zo’n festival brengt wat risico’s met zich mee. Wij geven tips zodat jouw telefoon zelfs het wildste festival zal overleven.

Zo overleeft jouw telefoon elk festival

Batterij

Begin de dag met een volledig opgeladen telefoon om stress te voorkomen. Neem voor de zekerheid ook een oplader of powerbank mee. En om batterij te besparen, kun je allerlei maatregelen nemen. Zet de helderheid een tikkeltje terug en zet mobiele data en allerlei apps uit.

Spetterende foto’s maken

Tijdens een festival wil je allerlei herinneringen vastleggen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Het is vaak druk, donker en momenten zijn zó voorbij. Maak daarom zoveel mogelijk foto’s achter elkaar, bijvoorbeeld met de burst functie. Gegarandeerd zit er dan een goede foto tussen!

Find my phone

Mocht je jouw telefoon kwijtraken op het festivalterrein dan is het fijn om deze snel terug te kunnen vinden. Met een functie zoals Find my phone, of soortgelijke apps, vind je jouw verloren apparaat, met behulp van GPS-tracking, snel weer terug.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s20-hoesjes/