Introductie van Huawei P40 Lite

Alle functies die in deze smartphone zijn verborgen, maken hem echt geweldig en geven hem extra veel waarde. Een enorm ding dat de Huawei P40 Lite boven vele anderen tilt, is de 4200mAh-batterij. Met één keer opladen kunt u uw telefoon de hele dag gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u de lading verliest. Er zijn momenten waarop we allemaal vergeten op te laden en een snelle boost nodig hebben. Om die reden heeft Huawei de P40 Lite compatibel gemaakt met snelladen. Dankzij handige Huawei P40 Lite hoesjes kunt u het hoesje om de telefoon laten, terwijl u de telefoon laadt.

Huawei P40 Lite hoesjes

Design is iets dat we allemaal ongelooflijk serieus nemen. Niemand wil een telefoon die er niet goed uitziet of prettig aanvoelt, aangezien de Huawei P40 Lite een redelijk bedrag van onze budget kost. Huawei heeft hier rekening mee gehouden. Er zijn twee verschillende kleuropties bij aanschaf van de Huawei P40 Lite. Voor een meer ontspannen ontwerp kunt u de optie Midnight Black kiezen. Als je een beetje plezier aan je telefoon wilt toevoegen, is de Crush Green-optie perfect. Beide varianten vangen het licht op en bieden een tweede tint, waardoor er wat diepte ontstaat aan de achterkant van de telefoon. Een Huawei P40 Lite hoesje dat transparant is, zal de mooie achtergrond zichtbaar maken. Daarnaast zal een Huawei P40 Lite hoesje jouw dure telefoon beschermen tegen vallen.

https://www.telefoonhoesje.nl/Huawei-P40-Lite-Hoesjes

Met deze hacks overleeft jouw telefoon elk festival

Vanaf de lente tot de nazomer kunnen we uit ons dak gaan op allerlei verschillende festivals in binnen- en buitenland. Hier geniet je van goede muziek, fijn gezelschap, lekker eten en drinken en het zien en gezien worden. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op het festivalseizoen.

Festival musthaves

Als je gek bent op festivals dan is een goede voorbereiding het halve werk. Bedenk alvast een paar spetterende fashion outfits, koop de kaartjes ruim op tijd en trommel je gezelligste vrienden op. En natuurlijk mag jouw telefoon niet ontbreken, met één van de stevige Samsung S20 hoesjes tegen val- en stootschade. Je wilt het liefst elk moment vastleggen. Maar ga dan wel heel voorzichtig om met jouw telefoon want zo’n festival brengt wat risico’s met zich mee. Wij geven tips zodat jouw telefoon zelfs het wildste festival zal overleven.

Zo overleeft jouw telefoon elk festival

Batterij

Begin de dag met een volledig opgeladen telefoon om stress te voorkomen. Neem voor de zekerheid ook een oplader of powerbank mee. En om batterij te besparen, kun je allerlei maatregelen nemen. Zet de helderheid een tikkeltje terug en zet mobiele data en allerlei apps uit.

Spetterende foto’s maken

Tijdens een festival wil je allerlei herinneringen vastleggen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Het is vaak druk, donker en momenten zijn zó voorbij. Maak daarom zoveel mogelijk foto’s achter elkaar, bijvoorbeeld met de burst functie. Gegarandeerd zit er dan een goede foto tussen!

Find my phone

Mocht je jouw telefoon kwijtraken op het festivalterrein dan is het fijn om deze snel terug te kunnen vinden. Met een functie zoals Find my phone, of soortgelijke apps, vind je jouw verloren apparaat, met behulp van GPS-tracking, snel weer terug.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s20-hoesjes/