Samen met collega’s sporten via werk

De gezondheidszorg is de laatste tijd erg geconcentreerd op de corona gevallen, maar er zijn natuurlijk ook andere kwalen. In deze tijd van spanningen lijden veel mensen die in dienst zijn van een bedrijf aan allerlei kwalen die veroorzaakt zijn door stress.

Hoe belangrijk is de gezondheid van uw medewerkers voor U?
Deze vraag is eigenlijk overbodig, omdat U het ongetwijfeld erg belangrijk vindt om gezonde medewerkers te hebben, immers als uw bedrijf ongezonde mensen in dienst heeft, zal het niet succesvol zijn.

Het is van groot belang dat uw medewerkers in goede gezondheid verkeren. De vraag is, heeft u dat als werkgever wel in de hand? Het antwoord is Ja en neen.
“Ja” omdat u uw personeel kunt motiveren, om zich goed te voeden, en natuurlijk aan sport te doen, en “neen” omdat u niemand kunt verplichten om zich gezond te houden.
Er zijn echter stimulerende manieren om ervoor te zorgen dat uw personeel handelingen verrichten ten voordele van hun gezondheid. Bijvoorbeeld, een lidmaatschap van een bedrijfsfitnessregeling. Vaak is het zo dat de mensen wel graag aan fitness willen doen, maar het financieel niet altijd haalbaar is.
Dit beseffen wij, en hebben daarom voor bedrijven speciale tarieven, zodat het voordelig is voor U om uw personeel in groepsverband als bedrijf bij ons in te schrijven. Op die manier heeft u 2 vliegen in één klap, u geeft uw personeel de mogelijkheid om aan fitness te doen, en hun gezondheid gaat erop vooruit, waardoor u verzekerd bent van gezonde medewerkers. Iedereen wint op die manier.
Neem gerust contact met ons op, we hebben redelijke tarieven, speciaal voor bedrijven die de gezondheid van hun medewerkers prioriteit geven.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer

Trainen op een leuke speelse manier

Een gele voetvolleynet is perfect om te gebruiken als je beter wilt worden in voetbal. Zoals de naam al zegt is het een soort combinatie van voetbal en volleybal, maar het wordt gebruikt om je voetbal techniek te verbeteren. Een voetvolleynet is namelijk een soort volleybalnet, maar dan een stukje lager. Je kunt ze in verschillende formaten kopen, afhankelijk van je niveau. Met deze netten oefen je vooral het koppen en het hooghouden van de bal. Dit zijn natuurlijk twee belangrijke technieken om goed te beheersen als je graag voetbalt. Een voetvolleynet is al vanaf twee personen te gebruiken, maar het is altijd leuk om het met meerdere te doen

Een leuk, snel en gevarieerd spel.

De bedoeling van het voetvolleynet is dat je de bal er overheen kopt of trapt, de speler aan de andere kant moet dan de bal weer naar jou kaatsen zonder hem op de grond te laten vallen. Net zoals met normaal voetbal, mag de bal absoluut niet met je handen worden aangeraakt. Wel kan je je eigen variaties in het spel maken, om het moeilijker of makkelijker te maken. Dankzij het voetvolleynet leer je op een leuke manier de juiste technieken aan. In het begin gaat het wellicht wat moeizaam, maar oefening baart kunst. Geef dus niet op. Je zult zien dat het vanzelf makkelijker begint te worden!

Leuk voor elke doelgroep en gelegenheid

Als je een team traint is het voetvolleynet ook erg leuk om in te zetten bij de training. Het is ideaal om in te zetten om op te warmen of af te koelen. Het is een nieuwe manier van dezelfde techniek aanleren. Hierdoor blijft het leuk en is het voor de kleinere spelers makkelijker om hun aandacht er goed bij te houden. Het is ook makkelijk om zelf een voetvolleynet aan te schaffen, waardoor iedereen thuis door kan gaan met het oefenen. Met een beetje doorzettingsvermogen heb je het zo onder de knie en gaat je techniek als een speer vooruit! Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel, dus bestel je voetvolleynet nu en verbaas je trainer en tegenstander.

 

Waar moet je heen?

Waar moet je heen? Er zijn drie opties waar u uw kind naartoe kunt sturen. De eerste – naar de academie rechtstreeks bij de voetbalclub: CSKA, Spartak, Zenit enzovoort. De tweede optie, als er geen grote club in de buurt is, is naar een jeugdsportschool. En de derde optie is om naar het particuliere commerciële gedeelte te gaan, waarvan er in de moderne wereld nogal wat zijn. Waaronder, oud-voetballers openen vaak hun scholen, bijvoorbeeld Alexander Mostovoy of Andrey Solomatin. De eerste optie is het moeilijkst. Academies van voetbalclubs regelen meerdere keren per jaar tenues, en honderden jongens worden daarheen gebracht, maar slechts tientallen komen daar. Ze nemen alleen de meest getalenteerde mensen aan, op wie u in de toekomst kunt vertrouwen. De tweede optie is het meest betaalbaar. Als het bij een volwassenenclub niet is gelukt, is dat geen probleem, bijna iedereen wordt naar een kinder- en jeugdsportschool gebracht. Als daar een bekwame coach werkt, kun je na een tijdje de getalenteerde jongens van de academies inhalen en inhalen.

 Voetbalstage? 


 

Voetbalstage

 

 

Voetbalstage

 

https://www.dergatsjev.be/2021/01/voetbalstage-in-provincie-antwerpen.html

We zullen je vertellen of je vanaf de straat in de voetbalkeuken kunt komen

Van kinds af aan dromen veel jongens ervan beroemde voetballers te worden, in grote stadions te spelen voor een menigte van duizenden en doelpunten te maken in belangrijke wedstrijden. Er zijn echter maar weinig mensen die ervan dromen voetbalcoach te worden. Maar een goede specialist is ongeveer 50 procent van het succes van het team. Zonder een bekwame tacticus die begrijpt hoe hij de beste kanten van een voetballer moet gebruiken en zijn gebreken kan verbergen, zullen er geen overwinningen zijn.

Maar goede coaches worden niet geboren. Alleen lang, hard werken en werken aan jezelf kan tot triomf leiden. Een klassespecialist moet zowel voetbaltactiek als psychologie begrijpen. Het voetbalteam is een collectief van jonge en volwassen mannen, met hun eigen karakter en opvoeding, en ze zijn niet zo gemakkelijk te beheren. Om botsingen en schandalen tussen ambitieuze spelers te voorkomen, moet u beschikken over leiderschapskwaliteiten en de gave van overtuigingskracht.

Er is ook een verschil in het werk van een kindercoach en een volwassen coach. Als je met jonge voetballers werkt, moet je tegelijkertijd een opvoeder voor hen zijn, en veel belangrijke basiskennis in onvolwassen geesten stoppen. Omdat peuters vaak ondeugend zijn, moet de coach engelengeduld hebben.

Om in Rusland en Europa te werken, is het bovendien noodzakelijk om een ​​passende opleiding te volgen. Laten we eens kijken waar je in ons land de nodige training kunt krijgen en of het hiervoor nodig is om profvoetballer te worden.

Zie vacature Rupel Boom

 

voetbaltrainer

 de voetbaltrainer

 

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html

Een wisselbeker kopen voor verjaardagen

Ken je dat gevoel? Er komt weer een verjaardag aan van een goede vriend maar je hebt geen idee wat je moet kopen. Je vraagt eens rond bij wat andere vrienden, die ook geen idee hebben. Uiteindelijk maakt iedereen een Tikkie over en hijst iemand zich van de bank voor een kaart. Klaar is Kees. Makkelijk maar ook erg onpersoonlijk. Maar ja, wat moet je dan geven? Doe eens gek, koop een wisselbeker! Bij een wisselbeker denken we vooral aan voetbalcompetities. Iedereen die ooit op voetbal heeft gezeten, heeft wel eens om de wisselbeker gespeeld. Maar een wisselbeker kopen is ook een uitstekend idee voor een verjaardag. Waarom? Lees snel verder!

Op verjaardagen worden nieuwe tradities geboren

Bij verjaardagen kom je met veel mensen bij elkaar. Vaak zie je er mensen die je zelfs alleen op verjaardagen tegenkomt. Dat is niet altijd omdat je een hekel hebt aan mensen, soms verlies je elkaar gewoon uit het oog. Maar juist daarom is een verjaardag de ideale broedplaats voor een nieuwe traditie. En daar komt dan die wisselbeker weer bij kijken. Je koopt een wisselbeker omdat het een symbool van vriendschap is maar tegelijkertijd ook een beetje een geintje. Je kunt er van alles in doen dus dat laat ook veel, potentieel, grappige opties open. En je hoeft hem maar één keer te kopen. Makkelijk, herkenbaar en je bent van het gezeik met geld in envelopjes af!

Als je het doet, doe het dan goed!

Als je een wisselbeker gaat kopen, doe het dan meteen goed en ga naar een leverancier met veel keuze in sportbekers en waar je de mogelijkheid hebt om de trofee te personaliseren. Je bent overigens niet beperkt tot sportbekers, je kunt ook een gepersonaliseerde kampioensschaal kopen of medailles bestellen. Dat wordt wel wat lastiger met andere cadeautjes maar het is wel een mooie manier om de jarige te verrassen met iets origineels. Ook leuk ter herkenning bij een vrijgezellenparty trouwens!

Van Vestrum rijbroek tot Samshield cap bij de specialist

In de ruitersport is de kleding die je draagt tijdens het rijden belangrijk. Niet alleen bij wedstrijden waarbij je er natuurlijk sowieso op en top uit moet zijn. Ook bij trainingen of ritjes door het bos is comfortabele, ademende kleding die niet schuurt van belang. Bij een specialist in ruiterkleding kom je vaak bekende merken als Vestrum, Samshield en PS of Sweden tegen. Kies voor een winkel met een uitgebreide collectie die regelmatig vernieuwd. Want met het wisselen van de seizoenen veranderen ook de voorwaarden die je aan je kleding stelt.

Kies voor een winkel met maatwerkmogelijkheden voor Samshield en andere rijkleding

Een tweede tip is om te kiezen voor een winkel die maatwerk biedt voor kleding en uitrustingsstukken van bepaalde kledingmerken. Zo kan een Samshield cap vaak op maat gemaakt worden zodat deze voor jou de perfecte pasvorm heeft. Dat zit een stuk comfortabeler en bovendien blijft de cap altijd stevig op je hoofd zitten, wat weer veiliger is wanneer je paard een onverwachte beweging maakt. Ook andere Samshield kleding is vaak op maat te maken.

Een Vestrum rijbroek heeft vaak standaardmaten en kan niet op maat gemaakt worden. Toch noemen we specifiek rijbroeken van dit merk als aanrader. De pasvorm is uitstekend en er worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt. Daarnaast straalt de kleding van Vestrum een Italiaanse elegantie uit die zijn weerga niet kent. Een onmisbaar item dus voor je wedstrijdoutfit!

Voorzie ook je rijdier van een leuke outfit

Natuurlijk zorg je ook goed voor je paard voor, tijdens en na het rijden. Bandages, dekjes en hoofdstellen van PS of Sweden zien er stijlvol uit en zijn ontworpen met het comfort van je rijdier in gedachten. Dekjes voorkomen dat het zadel gaat schuren op de rug en bandages zijn een goede voorzorgsmaatregel wanneer je in de herfst of winter gaat rijden en er veel bladeren op de route liggen.

Een vishengel kopen voor het vissen op roofvis

Een vishengel kopen voor het vissen op roofvis

Voor het vissen op roofvis kan je honderden, en misschien van duizenden verschillende hengels kopen bij de online sportviswinkel. Op elke van deze hengels kan je natuurlijk een snoek, snoekbaars of baars vangen, maar dat wil niet zeggen dat de hengel ook geschikt is voor de vistechniek die jij graag gebruikt. Dit is ook de reden dat er zoveel verschillende soorten hengels ontwikkeld zijn en verkocht worden. Voor het vissen met dood-aas wordt namelijk iets anders van een hengel gevraagd dan wanneer je met een dropshotje langs de grachten baarzen aan het peuteren bent. In deze blog geven we enkele hoofdlijnen aan waar je aan kunt denken bij de aanschaf van een roofvishengel. 

 

Vismolen of reel?

Een vismolen hangt onder de hengel en een reel wordt aan de bovenkant van de hengel gehouden. Om dit goed te kunnen doen, is ook de hengel anders opgebouwd. Hierdoor is het niet verstandig om met een reelhengel en vismolen te vissen en andersom. Een hengel geschikt voor een reel is eenvoudig te herkennen door het uitstekende deel van het handvat. Deze pin kan je makkelijk beet houden om de reel bovenop de hengel te houden. Anders zou deze steeds kunnen draaien, aangezien de reel boven het zwaartepunt van de hengel zit. 

Bij de reelhouder zijn ook de ogen van de hengel aan de bovenkant. Soms zie je dit door 2 draaiende cilinders bovenaan de top van de hengel met reelhouder. Een hengel voor een vismolen heeft ronde ogen van start tot einde en mist natuurlijk de kenmerkende vingergreep. 

De reelhouder wordt veel toegepast bij het statisch vissen en het trollen. Hierbij er weinig geworpen. Met kleine reels kun je wel makkelijk kunstaas werpen. De kleine slinger zal wel vaker gedraaid moeten worden om dezelfde inhaalsnelheid bij een gemiddelde molen te halen. Hierdoor wordt bij het spinnen meer gebruik gemaakt van een ‘traditionele’ vismolen. 

 

https://www.sportvisgigant.nl/

Met welke aspecten moet je rekening houden met het vinden van de juiste sportactiviteiten

Sportactiviteiten kunnen tal van voordelen opleveren voor individuen. Wanneer men echter in een stad woont, is een van de meest voorkomende zaken die individuen beperken in het spelen van hun geliefde sport, de ruimte. Daarom zijn sommige individuen op zoek naar Eredivisie tickets voor sportactiviteiten. Ongetwijfeld vindt u enkele sportactiviteiten in de buurt van uw regio. Maar om uw activiteit spannend en gedenkwaardig te maken, moet u de juiste locatie kiezen. Om u te helpen, hieronder vindt u enkele eenvoudige tips waarmee u rekening moet houden bij het vinden van een locatie voor tal van sportactiviteiten.

Welke aandachtspunten zijn belangrijk om mee te nemen bij het zoeken naar de juiste locaties-en sportactiviteiten?

 • Evalueer de locatie waar je jou sportactiviteit wilt beleven. Heb je een favoriete club of sport? 
  In de eerste plaats is het bij het zoeken naar locaties en sportactiviteiten belangrijk dat individuen de locatie evalueren. Het is zeker mogelijk dat individuen locaties vinden die op rustige locaties liggen en die heel ontspannend kunnen zijn. Individuele personen moeten echter rekening houden met een aantal factoren, van vervoer tot de toegankelijkheid van de voorzieningen. Deze factoren zijn belangrijk om te bepalen of de locatie van de locatie kan voldoen aan uw behoeften. 
 • Bepaal de ruimte waarin je een goed gevoel hebt. 
  Na het controleren van de locatie is het volgende wat individuen moeten doen, het bepalen van de ruimte. De meeste sportlocaties zijn groot. Maar er zijn gevallen waarin de locaties niet kunnen tippen aan uw sportactiviteit. Naast de speelruimte moet men ook rekening houden met de ruimte voor het publiek. Dit is nodig voor het geval u de zaal gebruikt voor kleine toernooien. En niet te vergeten, het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de zaal voldoende ruimte heeft voor uw voertuigen.
 • Beoordeel sportuitrusting en faciliteiten die je eventueel nodig hebt om zelf deel te nemen als de mogelijkheid er is.
  Bij het zoeken naar locaties voor sportactiviteiten moet men ook beoordelen of de locatie over de juiste sportuitrusting en faciliteiten beschikt. Locaties met de verschillende soorten sportuitrusting en -faciliteiten kunnen u helpen uw uitgaven voor het huren van dergelijke artikelen te beperken. Voor het overige hebben personen gemakkelijk toegang tot deze artikelen voor het geval deze tijdens een wedstrijd worden beschadigd. En, locaties met voldoende sportuitrusting en faciliteiten kunnen u helpen om activiteiten beter en spannender te maken voor iedereen. Gelukkig zijn er een aantal locaties die tal van sportuitrustingen en faciliteiten bieden, van populaire spellen zoals honkbal, bowlen tot schaatsen en zelfs verfbal.
 • Controleer of de locatie beschikt over eetkraampjes zodat je lang kunt genieten

  Tot slot moet u ook controleren of de locatie beschikt over eetkraampjes. Natuurlijk, na een leuk en vermoeiend spel, moeten de spelers hun energie terugwinnen door het eten van maaltijden en het drinken van dranken. Gelukkig, sommige locaties huisvesten tal van voedsel stands om individuen vinden het voedsel item dat kan voldoen aan hun dorst en honger.

https://ticketforsale.nl

Medailles bestellen als giveaways en andere manieren om reclame te maken op een bedrijfsevenement

Medailles bestellen om je bedrijf mee te promoten op een bedrijfsevenement, het lijkt misschien vergezocht maar het is een originele en kosteneffectieve manier om je bedrijfsnaam en –logo onder de aandacht te brengen. In plaats van medailles kun je ook sportbekers bestellen die bezoekers tijdens het evenement kunnen winnen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere methoden om aandacht te trekken.

Door medailles te bestellen voldoe je aan 3 belangrijke voorwaarden van reclame maken

Om reclame te maken moeten het middel en de boodschap goed op elkaar afgestemd zijn. Door medailles te bestellen voldoe je aan drie van de meest belangrijke voorwaarde voor een goede reclameboodschap.

Met medailles en sportbekers creëer je een beleving

Waarom denk je dat er tijdens sportwedstrijden voetbalmedailles, sportbekers of hockey prijzen worden uitgedeeld? Omdat het traditie is natuurlijk maar die traditie is ontstaan doordat je met een dergelijke prijs de beleving van de deelnemers versterkt. Een medaille of sportbeker is een symbool van overwinning en sportiviteit. En dat bevordert de competitie tussen individuen of teams. Diezelfde beleving creer door activiteiten te organiseren tijdens een bedrijfsevenement. Van een quiz tot een speurtocht, je maakt het evenement interactief en origineel. En een medaille met je bedrijfsnaam en logo is dan een blijvende herinnering aan een leuke dag.

Het zijn leuke en originele giveaways

De beleving is een belangrijke voorwaarde en dat brengt ons bij de tweede belangrijke voorwaarde voor reclame maken. Op evenementen wil je altijd iets aan je bezoekers meegeven. Vaak wordt je geadviseerd om een giveaway te geven waar mensen echt iets aan hebben. Helaas verzanden veel bedrijven dan in oersaaie dingen als een (hopeloos verouderde) USB-stick of een bedrukte pen. Zeg nu zelf, als je meedoet met een voetbalwedstrijd, heb je dan liever een voetbalmedaille of een mooie sportbeker of een bedrukte pen met het clublogo? Precies, een originele prijs houdt de aandacht veel beter vast.

Mensen zijn visueel ingesteld

Het klinkt een beetje banaal maar iets dat glimt en schittert trekt nu eenmaal sneller de aandacht. Wanneer de bezoekers aan jouw evenement mee hebben gedaan valt dat direct op met een mooie medaille. En vergeet niet dat je een bedrijfsevenement ook als sportwedstrijd in kunt richten. In dat geval sla je met voetbalmedailles, hockey medailles of een kampioensschaal natuurlijk de spijker op zijn kop!

IJsselmeervogels, de getergde kampioenskandidaat

IJsselmeervogels, de getergde kampioenskandidaat Allemaal net niet, zo zou je het seizoen van ‘De Vogels’ het beste kunnen omschrijven. Voetballen konden ze zeker, alleen kwam het juist in die beslissende eindstreep lang niet altijd goed uit de verf. Met Ted Verdonkschot aan kop zag je de beoogde titelkandidaat langzaam maar zeker afglijden naar de personificatie van een getergde kampioenskandidaat. Het is dan ook te hopen dat deze topclub lering trekt uit het voorbije seizoen en met een andere mindset het nieuwe seizoen Tweede Divisie ingaat. Wil jij terugblikken op dit mindere jaar? Check dan nu het clubkanaal van IJsselmeervogels op Eyecons.com!

In het slotduel tegen kampioen AFC (red. 2-1) liet Verdonkschot zich redelijk uitgetogen uit tegenover FOX Sports. Juist in dit laatste duel zou zijn ploeg hebben laten zien wel degelijk veerkrachtig te kunnen zijn. IJsselmeervogels is een club die titelaspiraties ten alle tijden uit moet spreken, aldus de 55-jarige oefenmeester. Dat het uiteindelijk toch niet zo heeft mogen zijn, heeft meerdere kanten volgens Verdonkschot. Zo is er het mentale aspect, maar ook die desoriëntatie die zich heeft voorgedaan nadat AFC aan die race om de titel begon. Talent en kwaliteit was en is er nog steeds voldoende volgens de eindverantwoordelijke. Echter misten ‘de Vogels’ dat kleine beetje geluk wat een kampioen nodig heeft om ongeschonden die eindstreep te halen.

Voor het eerstvolgende seizoen blijft de ambitie dan ook hetzelfde: een gooi doen naar de kampioenstitel. Met een andere mindset dan deze hoeft deze selectie dan ook niet te beginnen. Er zal goed worden ingekocht, de aandacht gaat ook uit naar doorstroming vanuit de jeugdelftallen en niet onbelangrijk: de accommodatie én de faciliteiten zullen verbeterd worden. Alles om tot zo’n gunstig mogelijk klimaat te komen om die felbegeerde competitietitel in de wacht te slepen. Maar hoe ze dat precies gaan doen? Dat blijft altijd een verrassing. Terugblikken kan, doe dat op het clubkanaal van IJsselmeervogels op Eyecons.com!

https://eyecons.com/kanalen/ijsselmeervogels