Medailles bestellen als giveaways en andere manieren om reclame te maken op een bedrijfsevenement

Medailles bestellen om je bedrijf mee te promoten op een bedrijfsevenement, het lijkt misschien vergezocht maar het is een originele en kosteneffectieve manier om je bedrijfsnaam en –logo onder de aandacht te brengen. In plaats van medailles kun je ook sportbekers bestellen die bezoekers tijdens het evenement kunnen winnen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere methoden om aandacht te trekken.

Door medailles te bestellen voldoe je aan 3 belangrijke voorwaarden van reclame maken

Om reclame te maken moeten het middel en de boodschap goed op elkaar afgestemd zijn. Door medailles te bestellen voldoe je aan drie van de meest belangrijke voorwaarde voor een goede reclameboodschap.

Met medailles en sportbekers creëer je een beleving

Waarom denk je dat er tijdens sportwedstrijden voetbalmedailles, sportbekers of hockey prijzen worden uitgedeeld? Omdat het traditie is natuurlijk maar die traditie is ontstaan doordat je met een dergelijke prijs de beleving van de deelnemers versterkt. Een medaille of sportbeker is een symbool van overwinning en sportiviteit. En dat bevordert de competitie tussen individuen of teams. Diezelfde beleving creer door activiteiten te organiseren tijdens een bedrijfsevenement. Van een quiz tot een speurtocht, je maakt het evenement interactief en origineel. En een medaille met je bedrijfsnaam en logo is dan een blijvende herinnering aan een leuke dag.

Het zijn leuke en originele giveaways

De beleving is een belangrijke voorwaarde en dat brengt ons bij de tweede belangrijke voorwaarde voor reclame maken. Op evenementen wil je altijd iets aan je bezoekers meegeven. Vaak wordt je geadviseerd om een giveaway te geven waar mensen echt iets aan hebben. Helaas verzanden veel bedrijven dan in oersaaie dingen als een (hopeloos verouderde) USB-stick of een bedrukte pen. Zeg nu zelf, als je meedoet met een voetbalwedstrijd, heb je dan liever een voetbalmedaille of een mooie sportbeker of een bedrukte pen met het clublogo? Precies, een originele prijs houdt de aandacht veel beter vast.

Mensen zijn visueel ingesteld

Het klinkt een beetje banaal maar iets dat glimt en schittert trekt nu eenmaal sneller de aandacht. Wanneer de bezoekers aan jouw evenement mee hebben gedaan valt dat direct op met een mooie medaille. En vergeet niet dat je een bedrijfsevenement ook als sportwedstrijd in kunt richten. In dat geval sla je met voetbalmedailles, hockey medailles of een kampioensschaal natuurlijk de spijker op zijn kop!

IJsselmeervogels, de getergde kampioenskandidaat

IJsselmeervogels, de getergde kampioenskandidaat Allemaal net niet, zo zou je het seizoen van ‘De Vogels’ het beste kunnen omschrijven. Voetballen konden ze zeker, alleen kwam het juist in die beslissende eindstreep lang niet altijd goed uit de verf. Met Ted Verdonkschot aan kop zag je de beoogde titelkandidaat langzaam maar zeker afglijden naar de personificatie van een getergde kampioenskandidaat. Het is dan ook te hopen dat deze topclub lering trekt uit het voorbije seizoen en met een andere mindset het nieuwe seizoen Tweede Divisie ingaat. Wil jij terugblikken op dit mindere jaar? Check dan nu het clubkanaal van IJsselmeervogels op Eyecons.com!

In het slotduel tegen kampioen AFC (red. 2-1) liet Verdonkschot zich redelijk uitgetogen uit tegenover FOX Sports. Juist in dit laatste duel zou zijn ploeg hebben laten zien wel degelijk veerkrachtig te kunnen zijn. IJsselmeervogels is een club die titelaspiraties ten alle tijden uit moet spreken, aldus de 55-jarige oefenmeester. Dat het uiteindelijk toch niet zo heeft mogen zijn, heeft meerdere kanten volgens Verdonkschot. Zo is er het mentale aspect, maar ook die desoriëntatie die zich heeft voorgedaan nadat AFC aan die race om de titel begon. Talent en kwaliteit was en is er nog steeds voldoende volgens de eindverantwoordelijke. Echter misten ‘de Vogels’ dat kleine beetje geluk wat een kampioen nodig heeft om ongeschonden die eindstreep te halen.

Voor het eerstvolgende seizoen blijft de ambitie dan ook hetzelfde: een gooi doen naar de kampioenstitel. Met een andere mindset dan deze hoeft deze selectie dan ook niet te beginnen. Er zal goed worden ingekocht, de aandacht gaat ook uit naar doorstroming vanuit de jeugdelftallen en niet onbelangrijk: de accommodatie én de faciliteiten zullen verbeterd worden. Alles om tot zo’n gunstig mogelijk klimaat te komen om die felbegeerde competitietitel in de wacht te slepen. Maar hoe ze dat precies gaan doen? Dat blijft altijd een verrassing. Terugblikken kan, doe dat op het clubkanaal van IJsselmeervogels op Eyecons.com!

https://eyecons.com/kanalen/ijsselmeervogels

Voordelen van een personal trainer in Rotterdam

Wanneer je echt iets wilt bereiken in de sport of wat meer gemotiveerd wilt raken om je doel te behalen is het raadzaam om een personal trainer Rotterdam te raadplegen. En deze doelen kunnen voor iedereen heel verschillend zijn. Zo zijn er mensen die graag wat kilo’s kwijt willen raken, mensen die gespierder willen worden of mensen die hun conditie willen verbeteren. Er kunnen erg veel redenen zijn om hulp in te roepen van een personal trainer Rotterdam. Maar één ding is zeker, door deze hulp zul je veel eerder je doel bereiken dan dat je dat in je eentje gaat doen. Het is in de sport erg belangrijk dat je steeds weer wordt gemotiveerd om dichter bij je doel te komen, want heel vaak gooien mensen die alleen trainen er binnen een aantal maanden het bijltje er bij neer, zonder dat ze hun doel hebben bereikt. Het is echt niet meer zo dat een personal trainer Rotterdam er alleen maar is voor mensen met status en geld. Een personal trainer Rotterdam is er voor iedereen die graag aangemoedigd wil worden en hierdoor doorzettingsvermogen ontwikkeld om zo stapsgewijs steeds dichter bij je doel te komen zonder dat je voortijdig gaat afhaken. Is dit ook echt iets voor jou, bel dan nu.

Extra motivatie dankzij jouw eigen personal trainer in Rotterdam

Lekker gemotiveerd trainen en steeds dichter bij je doel komen, dat wil jij toch ook en dit kan samen met personal trainer Rotterdam. Stel je wilt graag wat kilo’s kwijt, dan zal deze personal trainer speciaal voor jou een programma opstellen waarbij je gezonder gaat eten door een opgestelde voedingslijst en daarnaast de oefeningen en trainingen die jij onder leiding van je personal trainer Rotterdam zult doen. Maar het kan ook zijn dat je graag wat meer spiermassa wil. Hiervoor zal er ook een schema worden opgesteld met oefeningen die op de aanwezige apparaten kunnen worden gedaan en daarnaast zal er een lijst zijn met voedingsmiddelen die je nodig hebt om meer spiermassa te kweken. Je kunt trainen met de gewichten wat je wilt, maar als je je voeding hierbij niet aanpast zul je niet kunnen bereiken dat wat je wilt. Een personal trainer Rotterdam is er echt voor jou, ook al zul je soms denken dat hij of zij een hekel aan je heeft, door jou zo af te matten, maar om je doel te kunnen bereiken zul je echt moeten doorzetten en daar is een personal trainer Rotterdam erg goed in, door je continue te motiveren en je de resultaten te laten zien van waar je gekomen bent en waar je nu bent.

http://pcrfitness.nl/personal-trainer-rotterdam/