Volg de pedicure basisopleiding nu

De beste pedicure basisopleiding leert je alles om de voeten in een uitstekende conditie te brengen en te houden. Daarnaast leert de opleiding je ook andere voetklachten te behandelen, zoals verdikte nagels, schimmels, wratten, overtollig eelt en likdoorns. Je leert huid- en nagelaandoeningen herkennen en er is ook aandacht voor voet- en teenafwijkingen. De pedicure basisopleiding leert je deze problemen zo goed mogelijk op te lossen of te verlichten. Je zult ook in staat zijn je klanten het juiste advies te geven over goede schoenen en de verzorging van hun voeten. Na de opleiding kun je: aan de slag bij een pedicuresalon, behandelingen verzorgen bij het huis van je klanten of van start gaan met je eigen praktijk.

De pedicure basisopleiding bestaat uit theorie en praktijk

Pedicure is een beroep met vele mogelijkheden. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat de vraag naar goede en gekwalificeerde pedicures aan het toenemen is, omdat steeds meer mensen belang hechten aan de verzorging van hun voeten. Het lesprogramma van de pedicure basisopleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na de pedicure basisopleiding kun je de voeten van mensen met allerlei voetproblemen verzorgen. Je leert ook welke klachten je zelf mag behandelen en voor welke klachten je je klant moet doorverwijzen naar een andere discipline. Onderwerpen zoals kennis van schoenen en steunzolen, hygiëne en instrumenten- en materiaalkennis komen tijdens de lessen ook aan orde.

De pedicure basisopleiding is vrij intensief

Tijdens de pedicure basisopleiding is er speciale en persoonlijke aandacht voor elke cursist. De één leert makkelijk, de ander weer niet. De opleiding is vrij intensief. We gaan in op alle aspecten van het vak van een pedicure met nadruk op de praktische gedeelte. Na de opleiding geef je je klanten weer mooie en pijnloze voeten. Heb je nog vragen over de opleidingsduur, opleidingskosten en startdatum? Maak gerust contact met ons. De pedicure basisopleiding is dé basis voor een mooie carrière als pedicure.Inspirerende opleidingen van De eerste verdieping

Bij De eerste verdieping kun je cursussen en workshops volgen op het gebied van NLP, systemisch werk en familieopstellingen. Voor alle opleidingen geldt dat je niet klaar bent na de laatste bijeenkomst. Het proces dat gestart is, zal de rest van je leven in beweging blijven. Je zult continu bijleren en groeien.

Er zal vast een moment komen waarop je extra inspiratie nodig hebt. Weet dat je altijd weer terecht kunt bij De eerste verdieping. Je kunt dezelfde training nog eens volgen om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Voor deze herhaalopleiding hoef je maar 10% van de gangbare prijs te betalen. De drie meest gevolgde trainingen bij De eerste verdieping op dit moment zijn:

· NLP practitioner;

· systemische werk;

· body mind practitioner

Inschrijven kan online op een moment dat het jou uitkomt. Als je het inschrijfformulier hebt verstuurd, krijg je direct een bevestiging.

Bij twijfel, kom eens langs!

Als je nog een beetje twijfelt over deelname, is het misschien raadzaam eens een paar reviews over De eerste verdieping te lezen. Deze staan op de website en zijn geschreven door oud-cursisten. Zij deden bijvoorbeeld een cursus waarin familieopstellingen centraal stonden.

Het is ook mogelijk dat je langsgaat in Delft voor een kennismakingsgesprek. Dat kan in groepsverband tijdens een van de gratis infoavonden. Geef je er de voorkeur aan alleen langs te komen? Er kan een één op één-gesprek met een coach ingepland worden. Vanzelfsprekend hoef je hier niet voor te betalen en is het geheel vrijblijvend.

En dan is er ook nog de mogelijkheid een workshop te volgen om kennis te maken met een specifieke opleiding. Je hebt de keuze uit: NLP in 1 dag, coachen in 1 dag, body mind in 1 dag en familieopstellingen. Kun je alleen ’s avonds dan zijn dit de mogelijkheden: masterclass coaching, familieopstellingen en organisatieopstellingen.

Tot slot biedt De eerste verdieping ook tweedaagse workshops onder de titels ‘dochter van jouw moeder’ en ‘verlies en rouw’. We hopen dat er een training of workshop tussen zit die aansluit bij je behoeften. Tot snel in Delft!

 

https://www.1e-verdieping.nl

Verkopen is een vak apart

Verkopen zoals dat vroeger ging, is niet meer hetzelfde als verkopen nu. Door de vooruitgang in de techniek zijn zaken als voorraadbeheer en administratie veel minder tijdintensief dan vroeger. Dat is mooi, want dan kun je als verkoopmedewerker veel meer aandacht en tijd aan de klant besteden. En in een tijdperk waarin de online verkopen stijgen en de verkopen in de fysieke winkels dalen, kun jij als verkoopmedewerker het verschil maken. Lijkt het je wat om de klant aan het ideale product of de ideale dienst te helpen? Kun je goed luisteren naar de wensen van de klant en dit vertalen naar een product of dienst? Dan is de opleiding verkoopmedewerker misschien wel iets voor jou.

De opleiding

Het lijkt misschien eenvoudig om een product te verkopen, maar door alle concurrentie en de diversiteit aan producten, kan het toch ingewikkelder zijn dan je nu denkt. Neem als voorbeeld een bedrijf dat urnen of grafkisten verkoopt. Dat vraagt om een hele andere sensitiviteit voor de situatie van de klant als bij een winkel die spijkerbroeken verkoopt. Je dient – naast de basisvaardigheden met betrekking tot verkoopgesprekken – ook empathisch vermogen te hebben. Je dient je in te leven in de klant en in het geval van de grafkisten zijn er misschien wel meerdere klanten tegelijk die hun wensen gerealiseerd willen zien. Goed luisteren, creatief zijn en voorraadkennis hebben, helpen dan bij het goed kunnen afronden van een verkoopgesprek.

Klachtenprocedure

Het liefst hoor je natuurlijk nooit klachten, maar nu de klant steeds mondiger wordt, ontkom je er niet meer aan. Hoe je omgaat met een serieuze klacht, bepaalt of een klant nog een keer terugkomt. Een klacht hoeft dus niet automatisch te betekenen dat je de klant kwijt bent. Doorvragen, begrip tonen en een oplossing zoeken, maken het verschil.