Geef jouw woning een unieke uitstraling

Er zijn ontelbaar veel manieren om jouw huis of woning in te richtten. Je kunt dit volledig naar eigen wensen doen. Vind je (net als veel mensen) standaard meubels te saai of niet bij je passen, wees dan niet bang om zelf eens de handen uit de mouwen te steken. Handgemaakte meubels zijn vaak een stuk bijzonderder en bovendien zie je ze niet vaak terug. Hoe vet klinkt het om bijvoorbeeld een pallet meubel te hebben in je woonkamer of tuin? Iedereen die op bezoek komt zal aandachtig luisteren wat jij ze te vertellen hebt over deze nieuwe aanwinst.

 

 

Materiaal

 

Je zou het misschien niet denken maar deze meubels worden van pallets gemaakt. Voor de mensen die er niet bekend mee zijn, een pallet is eigenlijk een plateau dat in de transports- en opslagsector enorm veel wordt gebruikt. Je hebt ontzettend veel soorten en maten pallets. De meest gebruikte en daarmee ook bekendste pallet is de Europallet. Deze pallets hebben een afmetingen van 80 centimeter bij 120 centimeter en zijn buiten hun ‘normale’ functie dus ook uiterst geschikt voor andere doeleinden zoals het maken van unieke meubels zoals een palletbed of palletbank.

 

Goedkoop alternatief

 

Meubels van pallets zijn alternatieven voor de duren meubels van de woonboulevard. Ze zijn minstens even stijlvol en schelen een stuk in prijs. De populairste palletmeubels zijn toch wel de palletbanken en het palletbed. Palletbedden zijn online te bestellen. In de meeste gevallen heb je de keuze tussen een 1- of 2persoons bed. Dit soort bedden zijn ideaal voor binnenshuis. Je hoeft alleen nog maar het matras en de kussens te halen en je kunt lekker slapen. Palletbanken zijn ook geschikt voor in de tuin of onder een overkapping of veranda. Voor de tuin zijn er ook speciale pallet loungesets verkrijgbaar.

 

 

 

 

https://www.palletdeal.nl/

Een goedkope eettafel met bijpassende eetkamerstoelen van de outlet

Soms wilt u eens wat anders in huis. Wellicht een nieuw behang aan de muur of nieuwe lampen om de boel wat op te frissen. Maar soms wilt u meer rigoureuze veranderingen in het kamerbeeld, zoals andere meubels of gaat u juist verhuizen. Wat veel mensen belangrijk vinden, is een gezellige eetkamer. De eetkamer is een plaats van samenzijn, waar de dag wordt besproken en samen wordt gegeten. U zult er veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat de meubels van goede kwaliteit zijn. Als u echter niet de hoofdprijs voor nieuwe eetkamerstoelen of een eettafel wilt betalen, kijk dan eens bij een outlet waar u goedkope meubels kunt vinden.

Voor iedere smaak wat wils

Als u op zoek bent naar een goedkope eettafel met bijpassende eetkamerstoelen, dan bent u bij outlet De Kortingknaller op de juiste plaats. Bent u helemaal fan van een landelijk interieur? Kies dan voor eetkamerstoelen met een robijngekleurde stoffering voor een klassieke uitstraling. In combinatie met donkere houtsoorten komen de kleuren prachtig tot hun recht. Als uw smaak meer richting het moderne neigt, dan bent u vast en zeker gecharmeerd van strakke lijnen en industriële materialen. Denk aan een lange robuuste eettafel met ijzeren elementen voorzien van een bijpassende bank in plaats van stoelen. Een speelse, maar stoere invulling van uw eetkamer is het resultaat.

Maak gebruik van de vele faciliteiten

De outlet van De Kortingknaller heeft een ontzettend grote collectie met uiteenlopende meubels, zoals een goedkope eettafel met leuke eetkamerstoelen. De collectie in de showroom wisselt echter snel, zodat lang niet alle meubelen op de website geplaatst worden. Ga zeker een keer langs als u uw interieur wilt veranderen met kwaliteitsmeubels zonder de hoofdprijs te betalen. De vestiging in Den Bosch is voorzien van allerlei handige faciliteiten, zoals een grote parkeerplaats én de mogelijkheid om uw nieuwe meubels thuis te laten bezorgen binnen Nederland.