Carbid-theater

Met een spycamera geen geheimen meer in uw huis

Door middel van een spycamera blijft er niks meer geheim in uw huis. U kunt alles in de gaten houden. Misschien verdenkt u wel uw partner van overspel en wilt u bewijsmateriaal. Of u wilt uw kinderen in de gaten houden, controleren of ze stiekem niet teveel snoepen. Of stiekem nog tv gaan kijken wanneer u nadrukkelijk had gezegd dat dat niet mocht. Daarvoor hebben we een afstandsbediening ontworpen met daarin een spycamera. Het lijkt gewoon een doodnormale afstandsbediening, maar er zit een onopvallende camera in met instelbare resolutie van 4k, 1080p of 720p. Ook wanneer u bang bent voor diefstal zijn de spycamera’s ideaal. U kunt iedereen bespieden zonder dat iemand het ooit door zal hebben. 

Soorten spycamera’s

Natuurlijk hebben we niet alleen maar een afstandsbediening met een ingebouwde camera. Ons aanbod is reuze. Zo hebben we ook nog een echte aansteker met daarin een camera verborgen. Of een boek camera met daarin een camera met nachtvisie. Of een bluetooth speaker met daarin een verborgen camera. Ook een Apple model usb lader met daarin een camera is bij ons verkrijgbaar. Er zijn nog veel meer soorten spycamera’s, maar dan wordt dit wel een hele lange lijst. Al wilt u meer zien kunt u bij ons op de site kijken. Al wilt u een niet verborgen camera bent u ook bij ons op het juiste adres. Zo hebben we een bewakingsset van vier wifi camera’s met daarbij een 12inch HD monitor. 

De kosten

De kosten van de spycamera’s zijn heel divers. Zo kunt u al een bmw sleutelhanger met een verborgen camera bestellen vanaf 25 euro. Een bewakingsset met 4 wifi camera’s met daarbij een 12inch HD monitor kunt u verkrijgen voor 200 euro. De rest zal allemaal binnen die prijsklasse vallen.