Carbid-theater

Laat een fruitbox bezorgen en geef een gezond cadeau

Maak iemand blij met een fruitbox vol vitaminen, bijvoorbeeld ter ere van een speciale gelegenheid of gewoon omdat je deze persoon eens wilt verwennen met een goede dosis vers fruit. Er zijn tegenwoordig tal van leuke fruitboxen te vinden, eventueel voorzien van een extra geschenk, die je gemakkelijk online bestelt en laat bezorgen. Vervolgens kies je ervoor waar je de fruitbox of fruitmand wilt laten bezorgen en kun je de volgende dag al iemand verrassen met een gezond geschenk. Voor een ruim assortiment aan fruitboxen en fruitmanden én een heel vlotte levering zit je goed bij Topfruit.nl.

De service van Topfruit.nl

Wanneer je een bestelling plaatst bij Topfruit.nl, kun je ervoor kiezen jouw fruitbox of fruitmand te laten bezorgen van maandag tot en zaterdag. Afhankelijk van je precieze bestelmoment kan een box binnen 24 uur al op bestemming zijn. Het fruit is via dit bedrijf altijd vers, want het wordt op dagelijkse basis aangeleverd. Betalen kun je direct doen, of achteraf. Eveneens kun je als zakelijke klant goed terecht bij Topfruit.nl. Je kunt namelijk op rekening bestellen via een factuur als je eenmalig een zakelijk account aanmaakt.

Welke fruitbox laat jij bezorgen?

Een standaard fruitbox is gevuld met lekker vers fruit en een fles Schulp sap dat gemaakt is van fruit afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Naast een standaard fruitbox biedt Topfruit.nl je de mogelijk te kiezen voor eentje die is aangevuld met exotische fruitsoorten zoals mango, ramboetan en passievrucht. Of kies ervoor een fruitbox of fruitmand te laten bezorgen met uitsluitend biologisch fruit. Daarnaast is er een leuke box beschikbaar die verzonden wordt met een drinkfles met infuser om zelf fruitwater mee te maken. Aan je fruitbox kun je naar keuze nog extra’s toevoegen. Dit kunnen bijvoorbeeld nootjes zijn of chocolade. Ook kun je een receptenboekje of een set tijdschriften aan je fruitbox toevoegen. Genoeg keuze dus. Daarbij maak je jouw geschenk helemaal af met een bijpassend kaartje.