Carbid Theater
Image default
Industrie

Kunststof ventilatieroosters in grote en kleine series laten maken bij dit bedrijf in Amersfoort

Bij Ponnoplastic in Amersfoort kunt u terecht voor kunststof ventilatieroosters in grote en kleine series vanaf 500 stuks. Deze kleine hoeveelheden maken dat u al snel voor uw project dit familiebedrijf inschakelt. Bovendien hebben ze samenwerkingen met verschillende branches, waardoor ze met een breed perspectief naar uw project kijken. Elk project is verschillend, waardoor Ponnoplastic altijd maatwerk levert. Wanneer u dit bedrijf kiest om uw kunststof product te spuitgieten in de omgeving van Amsterdam, wordt u tijdens het ontwerp- en productieproces begeleid van A tot Z.

De werkwijze bij het maken van een kunststof product

U heeft gekozen voor kunststof ventilatieroosters bij de specialist in spuitgieten in de omgeving van Amsterdam, wat nu? Allereerst plant u samen met dit bedrijf een kennismakingsgesprek in, waarin duidelijk wordt wat de wensen en eisen zijn voor uw project. Vervolgens worden deze wensen omgezet in een concreet concept waar de tekenaar mee aan de slag kan. Hij bedenkt een technisch haalbaar product dat helemaal afgestemd is op uw project. Het is daarbij mogelijk voor u om een 3D-tekening op te vragen als extra verduidelijking. Hierna kiest u een aluminium of stalen matrijs, afhankelijk van de grootte van de serie producten, en de kosten van de matrijs worden berekend. Keurt u het product en de bijbehorende kosten goed? Dan gaan de spuitgieters in Amersfoort aan de slag om uw kunststof ventilatieroosters of andere producten te maken. Ponnoplastic kan u zelfs de assemblage uit handen nemen.

Uw eigen project laten uitvoeren door experts

Bij Ponnoplastic staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze spuitgieten al hun kunststof producten voor regio Amsterdam in eigen huis, waardoor ze een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. Uw kunststof ventilatieroosters worden vanuit het bedrijf in Amersfoort compleet bij u geleverd. Neem contact op met dit spuitgietbedrijf voor een kennismakingsgesprek en vraag naar alle mogelijkheden.