Boeken die Larry Page aanbeveelt

marketing management boek

Bookicious verzamelt lijsten met boeken die zijn gelezen en aanbevolen door bekende IT-ondernemers.

Nikola Tesla “Power over the World”

Autobiografie van een beroemde uitvinder, ingenieur en natuurkundige. Nikola Tesla is misschien wel de meest buitengewone en mysterieuze wetenschapper van de 20e eeuw. Dromer, dromer en strijder voor het welzijn van de mensheid. Het boek motiveert en inspireert ontdekkingen. Ondanks alles.

Richard Phillips Feynman “Natuurlijk maakt u een grapje, meneer Feynman!”

Autobiografie van de grote natuurkundige, Nobelprijswinnaar. Leest als een avonturenroman. Feynman is een uitstekend voorbeeld van hoe een persoon volledig kan worden ontwikkeld als hij het leven als een spel begint te zien en alleen doet wat echt interessant is, zonder verreikende doelen te stellen. Dit boek zal voor altijd in de herinnering blijven van iedereen die het leest.

Richard Phillips Feynman “Maakt het uit wat anderen denken?”

Het tweede boek van een populaire wetenschapper en Nobelprijswinnaar. De wetenschapper heeft het over de kindertijd. Over hoe hij de wereld leerde kennen en grote ontdekkingen deed. Niet zonder intriges. In het boek leest u uitgebreid over het onderzoek naar de oorzaken van de explosie van de spaceshuttle “Challenger”.

Richard Phillips Feynman “The Nature of Physical Laws”

Dit boek is gebaseerd op de beroemde lezingen van Richard Feynman, die hij in 1964 gaf aan de Cornell University. Dit boek bevat alle schoonheid van de fysica, beschreven in begrijpelijke menselijke taal. Als je op school geen verstand had van natuurkunde, zul je het begrijpen na het lezen van dit meesterwerk.

Neil Stevenson “Avalanche”

De beroemde sciencefictionschrijver vertelt een griezelig verhaal over twee werelden: het ‘echte’, dat is opgedeeld in honderden kleine staten die met elkaar in oorlog zijn en ‘virtueel’, waarin vrede en harmonie heersen, maar tegelijkertijd streng regels van het spel moeten in acht worden genomen … Maar in beide werelden is er een zeer reële oorlog voor de “Avalanche” – de drug van geluk, een van de oudste virussen die de integriteit van de “virtuele” wereld bedreigen.

…..en «Road to 100k Instagram Followers»!

online marketing instagram

https://marketingbook.shop/

Kwaliteit met Agile

agile meaning

De klassieke methode van softwarekwaliteit kent uitgebreide testfasen. Het product kan pas worden voltooid na uitgebreide testen van het product en het elimineren van alle gevonden fouten. Want uiteindelijk alleen “afgewerkte” producten, dus uiteindelijk testen en kwaliteitsverbetering. Daarom is het ook nodig om de “scope” te bevriezen.

Wijzigingen in de reikwijdte kunnen leiden tot extra werk, waardoor testactiviteiten in gevaar komen en de kwaliteit negatief wordt beïnvloed. Daarnaast wordt de kwaliteit van de klassieke methode bereikt door middel van processen en richtlijnen. Het verwachten van een goed proces is een voorwaarde voor kwaliteitsproducten

Agile werken is gebaseerd op een compleet andere aanpak. Agile werken dwingt mensen juist om kwaliteit te leveren (zie kader). Agile werk moet het product elke keer voltooien. Organisatiemethode: getest. In de praktijk betekent dit dat het team een ​​product heeft dat gebruikt kan worden in elke ‘sprint’. Garandeer kwaliteit vanaf het begin. Begin daarom niet vanaf het begin met testen, maar begin vanaf het begin, want hoe eerder de fout wordt gevonden, hoe meer tijd het kost om ze correct op te lossen. Agility vereist dat producten een kwaliteitsniveau hebben dat op elk moment kan worden geleverd. Om de kwaliteit continu te testen, moet het testen daarom zo geautomatiseerd mogelijk zijn. Daarom is de laatste testfase niet nodig omdat kwaliteit er altijd is. Daarnaast is de behoefte aan uitgebreide procesbeschrijvingen en richtlijnen verminderd. Bij agile ligt de focus meer op samenwerking en kennisuitwisseling tussen mensen dan op procedures en richtlijnen.

De essentie van agile werken is niet om zoveel mogelijk werk in korte iteraties te stoppen. Agile is niet behendig en vies. Maak je dus geen zorgen. Het veld is om op intelligente wijze aanpassingen door te voeren die de meeste waarde opleveren, en om risico’s te minimaliseren door aanpassingen zo klein en eenvoudig mogelijk te houden en volledig geautomatiseerd te testen. Bewijs dus altijd de kwaliteit. Niet aan het einde, maar vanaf het begin.

Redenen voor de kwaliteit van agile werkorders

Ritme en regelmaat: Agility zorgt voor een vast, repetitief en visueel proces, dat elke sprint wordt herhaald. Creëer herhaaldelijk ritme en breng een stabiel ritme. Dit verkleint de mogelijkheid om inferieure producten onder druk te leveren. Het team weet precies hoe het product geleverd moet worden. Het team heeft geleerd hoeveel werk er kan worden gedaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Kwaliteit is duidelijk en vast: Agile power bereikt dingen. Aan het einde van elke sprint is het product klaar: werkend en getest. Testen is geen gesloten activiteit onder druk, maar heeft wel de aandacht gekregen die het verdient. Garandeer kwaliteit vanaf het begin. Dit staat duidelijk vermeld in de “voltooide definitie”: alleen wanneer aan alle acceptatievoorwaarden is voldaan: opnieuw klaar: elke iteratie. Als gevolg hiervan worden de concessies van het team aan kwaliteit verminderd en hun concessies aan de reikwijdte.

Continu leerproces: korte iteraties zorgen ervoor dat je sneller leert en deze ervaringen direct in de praktijk kunt brengen. Door regelmatige beoordeling en constante aandacht kunt u ervoor zorgen dat het proces vanaf het begin wordt verbeterd, waardoor de leerervaring direct in actie wordt omgezet. Het team begrijpt ook waarom bepaalde functies nodig zijn. Begrijp zo vroeg mogelijk de werkelijke behoeften en redenen van de klant.

Waarde als leidend instrument: Agile helpt direct waarde te leveren en te testen. We managen en passen het probleem voortdurend aan: doen we het juiste? Agile-krachten werken nauw samen met klanten en zoeken constant naar feedback. De eisen worden “vers” besproken met de bijbehorende eisen. Het kijkt alleen naar de details die nodig zijn voor de komende sprint, niet naar de details van het werk dat nergens te zien is. Teamleren ontdekt de echte waarde. Het is beter om minder software te produceren, want hoe minder software, hoe minder testen en onderhoud, hoe groter de kwaliteitsmogelijkheid.

Er zijn geen grote projecten meer: ​​agile krachten snijden grote dingen in kleine stukjes. Grote projecten maken altijd fouten. De wijzigingen zijn veel kleiner, dus ook de risico’s zijn kleiner. Het team concentreerde zich op het werk, concentreerde zich alleen op de beperkte dingen en voltooide inderdaad de taak. Dit verkleint de kans dat ontwikkelaars elkaar storen en verkleint de kans dat complexe veranderingscombinaties leiden tot moeilijk te vinden defecten.

Kwaliteitsautomatisering: Agility maakt de business case voor testautomatisering beter / sterker. De uitvoeringsfrequentie van de integratieketen en regressietesten is immers veel hoger, dat wil zeggen bij elke sprint. Daarom is continue geautomatiseerde kwaliteitstest haalbaar en financieel interessant. Dit is niet de enige herhaalbare taak die beter kan worden geautomatiseerd. Onder het label van continue levering is het hele OTAP-proces van ontwikkeling tot productie geautomatiseerd. Dit richt zich op het proces, omdat de rest geautomatiseerd is.

Autonome teams: Agile-krachten werken in cross-functionele, verwaande teams. Discipline is gebonden. De verantwoordelijkheid voor kwaliteit ligt bij het team. Meestal is er een zekere afstand tussen de twee, daarom wordt het verantwoordelijkheidsgevoel verminderd en is het kennisverlies bij de overdracht veel. Nu heeft het team de gezamenlijke verantwoordelijkheid tot aan de productie. Als je ‘s nachts niet zelf kunt bellen vanwege onvoldoende kwaliteit, wordt het opeens minder interessant om een ​​hoekje te openen.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html

Tijd voor een online marketing bureau?

Wist u dat er tegenwoordig heel veel geld verdiend kan worden door enkel bezoekers naar uw site te krijgen? Veel mensen zijn zich niet bewust van de mogelijkheden die er zijn om het onderste uit de kan te halen wanneer het gaat over een website.

Het is daarom de moeite waard om een online marketing bureau in de arm te nemen. Dit online marketing bureau kan namelijk heel veel voor u betekenen. Alle zichzelf respecterende bedrijven hebben de hulp ingeschakeld van een online marketing bureau en dat is niet zonder reden. Kijk daarom snel of u ook baat kunt hebben bij een online marketing bureau.   

Waarom een online marketing bureau inschakelen?

Wanneer u met het juiste online marketing bureau gaat samenwerken, zult u zien dat u hier alleen maar profijt van kan hebben. Het is namelijk zo dat wanneer u een online marketing bureau in de arm neemt, u zich kunt blijven richten op uw bedrijf en het online marketing bureau zich richt op de promotie van uw bedrijf.

 

Daarmee snijdt het mes dus aan twee kanten en dat is de droom van iedere ondernemer. Kijk daarom snel of u ook ergens een goed online marketing bureau kunt vinden.

   

Ervaar het zelf

Als u reeds een site heeft, is het nu belangrijk om de volgende stap te zetten. Kijk daarom snel waar u een goed online marketing bureau kunt vinden die ervoor kan zorgen dat de mensen naar uw site zullen komen kijken.

U zult merken dat wanneer u een goed online marketing bureau in de arm neemt, u daar enkel en alleen maar voordelen van kunt ondervinden. Wie kan daar iets op tegen hebben? Zoek daarom vandaag nog meer informatie.

https://www.bloeionline.nl/