Geen last is te zwaar voor een goede elektrische kettingtakel

Heeft u een elektrische kettingtakel nodig om zware materialen of goederen te tillen op uw bouwplaats of in de garage? En wilt u dat het tillen van de materialen veilig en voorspoedig wordt uitgevoerd? Dan is een elektrische kettingtakel geen overbodige luxe! De takel wordt eenvoudigweg bediend met een afstandsbediening, zodat u of uw personeel op veilige afstand kunnen staan van de te verplaatsen goederen. Dankzij de aandrijving van de elektromotor worden de zware lasten eenvoudig opgetild en verplaatst. Dat scheelt voor u zwaar werk!

Waar kunt u terecht als u op zoek bent naar kwalitatieve hef- en hijsmiddelen?

Of u nu een elektrische kettingtakel zoekt of andere hef- en hijsmiddelen, BMI Hijsgereedschap heeft het voor u in het assortiment. U heeft keuze uit verschillende topmerken die kwaliteit en veiligheid allemaal zeer hoog in het vaandel hebben staan. Zo voldoet iedere elektrische hijstakel die u bij BMI Hijsgereedschap kunt aanschaffen aan alle (Europese) kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen, zodat u zeker weet dat u het gereedschap veilig kunt gebruiken. In de webshop vindt u elektrische kettingtakels met verschillende voltages. Afhankelijk van hoeveel draagkracht u nodig heeft, kiest u de elektrische kettingtakel die bij uw project past. Daarnaast wordt het altijd aangeraden om regelmatig de takel te laten inspecteren en controleren door een gecertificeerd inspecteur.

Eenvoudig een bestelling plaatsen voor een kettingtakel

Heeft u de elektrische kettingtakel gevonden die u nodig heeft? Bestel deze dan in de webshop tegen de scherpe prijzen. Na het afronden van de bestelling zorgt deze specialist ervoor dat de elektrische kettingtakel binnen twee werkdagen bij u op locatie wordt geleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om de takel op te halen. Dit moet echter wel op afspraak worden gedaan. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op met BMI Hijsgereedschap. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.hijsgereedschap.nl/

Een elektrische kettingtakel voor elke toepassing

Heeft u een elektrische kettingtakel nodig? Dat wilt u natuurlijk wel dat deze kettingtakel aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dan bent u immers verzekerd van gebruiksgemak en optimale veiligheid. Bij BMI Hijsgereedschap heeft u een ruime keuze uit elektrische kettingtakels. U vindt er hier dan ook zeker een die aan al uw wensen en eisen voldoet. Bovendien kunt u de ervaren medewerkers altijd om advies vragen, zodat u voor uw klus zeker de juiste elektrische kettingtakel aanschaft. Zo kunnen ze u bijvoorbeeld precies vertellen welke takels het benodigde gewicht aankunnen. Ook kiest u uit diverse merken en is het ook mogelijk om een takel te huren. Kortom: bij dit bedrijf slaagt u zeker!

Voor kwaliteit en veiligheid betaalt u niet te veel

Alle producten van BMI Hijsgereedschap voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo weet u zeker dat u hier veilige producten koopt, die de hoge kwaliteit leveren die u voor ogen heeft. Nu denkt u misschien dat u voor een goede elektrische kettingtakel diep in de buidel moet tasten. Dat is echter niet het geval, want bij dit bedrijf profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U betaalt een eerlijke prijs voor uw kettingtakel, waar u jaren mee vooruit kunt. Bovendien betaalt u bij een bestelling van € 500,- of meer geen verzendkosten. Dat is toch mooi meegenomen.

Vraag de specialisten gerust om advies of bestel meteen online

Weet u niet goed welke elektrische kettingtakel u nu het best kunt kopen? De experts van BMI Hijsgereedschap geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen over de kettingtakels die te koop staan. Zo komt u zeker tot een goede keuze. Weet u al precies welke elektrische kettingtakel u wilt? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop. U heeft uw bestelling dan binnen twee werkdagen in huis. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw project.

https://www.hijsgereedschap.nl/

Bestel een elektrische kettingtakel bij deze expert

De experts van BMI Hijsgereedschap verhuren en verkopen verschillende soorten hijsproducten, zoals een elektrische kettingtakel. Al deze producten voldoen aan de Europese CE-normen en de hoogste eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Hierdoor huurt of koopt u degelijke machines van een betrouwbare partij. Zij hebben namelijk ruime ervaring met het verhuren en verkopen van dit soort machines. Daarnaast bieden zij gedegen advies aan over de juiste producten voor uw project. Zo weet u zeker dat u het juiste product kiest en op de goede manier gebruikt. U heeft een ruime keuze uit bijvoorbeeld een elektrische kettingtakel, loopkatten, pneumatische takels of lieren. Zij verkopen ook verschillende accessoires zoals banden, beveiliging of losse onderdelen.

Hijsgereedschap van goede kwaliteit

Het verschillende hijsgereedschap van deze expert voldoet aan de strengste veiligheidseisen en daarmee ook aan de kwaliteit die u verwacht. De verschillende producten zijn ieder geschikt voor andere projecten. Een elektrische kettingtakel bijvoorbeeld gebruikt u als u zware spullen kunt optillen en verplaatsen. Het wordt aangedreven door een motor zodat u moeiteloos de zwaarste spullen verplaatst. Een ander voorbeeld is de loopkat. Dit is een klein wagentje dat over een rails of kabels glijdt. Een loopkat in combinatie met een hijswerktuig maakt het mogelijk om zware spullen te verplaatsen. Vaak zijn deze producten aangedreven met een elektrische motor. Dit zijn niet de enige producten die deze expert verhuurt of verkoopt. U kunt ook bij hen terecht voor valbeveiliging, bijvoorbeeld een veiligheidsharnas of veiligheidslijnen. Zo bent u goed beschermd terwijl u hard aan het werk bent.

Stel uw vragen aan deze experts

Heeft u advies nodig over de soort machine die u nodig hebt voor uw project? Aarzel dan niet en neem contact met hen op. De specialisten van BMI Hijsgereedschap hebben ruime ervaring en weten u precies te vertellen wat u nodig hebt. Daarnaast vertellen zij ook hoe je dit dient te gebruiken. Neem direct contact op of bekijk het ruime assortiment op de webpagina van deze experts. Na uw bestelling hebt u uw elektrische kettingtakel binnen twee dagen in huis. Bestel nu of neem contact op met deze expert!

https://www.hijsgereedschap.nl/

Laat kapotte machineonderdelen vervangen, repareren of reviseren

Functioneert uw machine niet meer helemaal naar behoren? Dan wordt het tijd voor onderhoud of een eventuele reparatie. Natuurlijk kunt u ook een gloednieuwe machine kopen, maar dit is in de meeste gevallen niet de meest kosteneffectieve oplossing. Zeker wanneer er slechts een enkel onderdeel aan vervanging toe is. Dan is het verstandiger om dit ene onderdeel te laten vervangen. Maar waar vindt u zo’n onderdeel? Bij Machinefabriek Krimpen natuurlijk! Dit bedrijf produceert een breed scala aan machineonderdelen, dus ze kunnen zeker het onderdeel leveren dat u nodig heeft. Daarnaast kunnen ze dit onderdeel ook repareren of reviseren. Dan hoeft u niet eens een nieuw onderdeel te kopen en draait uw machine weer als vanouds.

Kies uit een breed aanbod aan onderdelen bij deze leverancier

Wat voor machineonderdelen u ook moet vervangen, de kans is groot dat Machinefabriek Krimpen de juiste onderdelen heeft. U heeft bij deze leverancier onder andere de keuze uit:

 • Tandwielen
 • Omkeerassen
 • Nestenschijven

Natuurlijk zijn er ook diverse andere onderdelen die u bij dit bedrijf kunt bestellen. Wanneer u specifieke maten in gedachten heeft of bepaalde eisen waaraan de onderdelen moeten voldoen, geeft u dit gewoon door aan de medewerkers van Machinefabriek Krimpen. Vervolgens leveren zij exact het onderdeel dat u voor uw machine nodig heeft. Deze onderdelen worden zelfs al binnen korte tijd geleverd, waardoor uw machines binnen de kortste keren weer perfect functioneren.

Bestel uw machineonderdelen bij deze specialist

Op de website van Machinefabriek Krimpen vindt u meer informatie over de verschillende machineonderdelen die ze verkopen en de bewerkingen die ze voor u uit kunnen voeren. Natuurlijk kunt u ook contact met hen opnemen om uw wensen te bespreken. Vervolgens zullen ze binnen de afgesproken tijd de juiste onderdelen voor uw machine leveren. Zo kunt u weer snel de productie hervatten en gaat er zo min mogelijk kostbare tijd verloren.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/

Profiteer van een grondige keuring van uw verwarmingsketel

Bij K.K. Brandertechniek kunt u terecht voor een professionele keuring van onder andere uw verwarmingsketel. Dit bedrijf voert diverse keuringen uit en zorgt ervoor dat uw technische installatie weer naar behoren werkt en nog jaren meegaat. Met een grondige keuring zorgt u ervoor dat uw ketel aan alle veiligheidseisen voldoet en kunt u waar nodig preventief onderhoud uit laten voeren. Bij deze specialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ze zijn in het bezit van het ISO9001 certificaat en werken volledig via de SCIOS-richtlijnen. Elk jaar worden ze door de SCIOS getoetst op de kwaliteit van hun werkzaamheden. Op dit moment zijn ze een van de weinige bedrijven die op alle disciplines keuringen uit mogen voeren. Wat voor soort technische installatie u ook heeft, deze specialist helpt u verder.

Alle onderdelen worden gecheckt

Hoe vaak u een keuring van uw verwarmingsketel moet laten uitvoeren, is afhankelijk van het soort brandstof en het vermogen van uw ketel. Wanneer de ketel nieuw is, moet het apparaat na zes weken gekeurd worden. De medewerkers van K.K. Brandertechniek denk hierover graag me u mee en geven advies. Tijdens het keuren van een stookinstallatie wordt dezelfde werkwijze gehanteerd. Zo wordt de energiezuinigheid, de optimale verbranding en het veilig functioneren van de installatie nagelopen. Daarnaast wordt de afstelling voor verbranding gecheckt, maar ook het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en de afvoer van verbrandingsgassen. Alles wordt van top tot teen nagelopen. Zo bent u verzekerd van een ketel die naar behoren werkt.

Neem contact op met deze specialist

Bent u benieuwd naar wat deze specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek en maak direct een afspraak voor een keuring van uw verwarmingsketel. Ook wanneer uw installatie kampt met een storing kunt contact met hen opnemen. Ze hebben hotline die 24 uur per dag bereikbaar is. Wanneer u een storing meldt, wordt er servicemonteur naar u toegestuurd die het probleem komt verhelpen. Bij deze professional profiteert u dus niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar ook van de beste service.

https://kkbrandertechniek.nl/

Bespaar op laswerk door buizen te laten buigen

Wanneer u ervoor kiest buizen te laten buigen in plaats van te lassen, bespaart dit u veel moeite en tijd. Het laten buigen van allerlei buizen kunt u aan professionals overlaten, zoals de medewerkers van Van Rijsoort Bending. Zij kunnen zelfs meerdere bochten in één buis voor u realiseren, omdat ze met innovatieve en de meest moderne apparatuur werken. De CNC-gestuurde machine waar ze over beschikken werkt snel en efficiënt en kan vrijwel alle bewerkingen realiseren.

Vrijwel alles is mogelijk bij dit bedrijf

Wilt u buizen laten buigen, maar twijfelt u erover of uw wensen en eisen wel haalbaar zijn? Schakel dan Van Rijsoort Bending in. Bij dit bedrijf is namelijk vrijwel alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit uiteenlopende buisdiameters, vanaf 16 mm tot wel 508 mm. Daarnaast is vrijwel elke wanddikte van een buis geschikt om te buigen. De bochten die u wenst, zijn ook in elke denkbare radius mogelijk. Wilt u graag een korte bocht, dan kunt u een radius vanaf 1,5D kiezen. Maar natuurlijk zijn ook straalbochten een optie. Bij Van Rijsoort Bending worden alle bochten voor u op maat gezaagd en kunnen ze bovendien aanvullende bewerkingen voor u uitvoeren.

Bespaar tijd, geld en overbodig laswerk

Door een bedrijf als Van Rijsoort Bending in te schakelen voor het buigen van buizen, bespaart u tijd, geld en overbodig laswerk. De moderne technieken en de deskundige werkwijze maken het voor dit bedrijf mogelijk om elke buis compleet naar wens te buigen. Of u nu buizen heeft van rvs, staal, aluminium of andere buigbare legeringen; bij dit bedrijf kunnen ze alle soorten buizen buigen. Daarnaast schakelt u Van Rijsoort Bending in voor diverse andere diensten, zoals het buigen en walsen van profielen, het walsen van platen én voor aanvullende bewerkingen, zoals lassen, zagen, boren en meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op.

https://rijsoort.nl/

5 tips om de motivatie van uw werknemers te verhogen

Gemotiveerde werknemers zijn werknemers met de beste werkprestaties. Wil je de effectiviteit en productiviteit bij jou op de werkvloer verhogen? Zorg dan voor gemotiveerde werknemers. Wij hebben de 5 beste tips om de motivatie van jouw werknemers te verhogen op een rijtje gezet. Een fijne werkplek

Iedereen werkt natuurlijk beter op een fijne en ergonomische werkplek. Hier kun je effectief werken en word je niet afgeleid door externe factoren. Naast comfortabel kantoormeubilair is een goede verlichting van de werkplek cruciaal. Zorg voor voldoende daglicht door grote ramen, of maak bij gebrek aan daglicht gebruik van led panelen. Door voldoende licht op de werkplek blijf je alert en gemotiveerd. Dit geldt niet enkel voor de burelen maar ook voor de verlichting van de opslagplaats waar ook gewerkt wordt. Teamspirit

De motivatie werknemers verhoogt wanneer er een gezamenlijk doel is. Je werkt natuurlijk beter wanneer je met z’n allen aan doel werkt, dan wanneer je er alleen voor staat. Zorg voor een goede teamspirit om de motivatie te verhogen. De teamspirit stimuleer je door leuke activiteiten naast werkuren te organiseren, denk bijvoorbeeld aan teambuilding activiteiten. Door een goed teamgevoel zijn werknemers meer gemotiveerd om er samen voor te gaan. Bonussen

Wanneer hard werk wordt beloond, is het een stuk aantrekkelijker om harder te werken. Een bonusregeling is de perfecte oplossing voor meer motivatie op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt omdat dit iets oplevert. Er mag natuurlijk altijd wel iets tegenover de verbeterde motivatie staan. Groeimogelijkheden

Werknemers verliezen hun motivatie wanneer er weinig stimulans is op de werkvloer. Door groeimogelijkheden toe te staan, blijft het personeel gemotiveerd. Je kunt groeimogelijkheden binnen het bedrijf construeren, maar ook groeimogelijkheden zoals studies vergoeden voor groei van het personeel. Ontwikkeling is belangrijk voor de motivatie van jouw werknemers. Promotie

Een manier om de motivatie te verbeteren, is door de mogelijkheid tot promotie duidelijker te maken. Hard werken wordt niet alleen beloond door een leuke bonus, maar ook een promotie is een optie. Wanneer er meerdere werknemers interesse hebben in dezelfde promotie, stijgt de motivatie om het beste beentje voor te zetten. Wil jij ook met een gemotiveerd team van werknemers aan de slag voor jouw bedrijf? Zorg dat er genoeg mogelijkheden zijn om gemotiveerd te zijn en te blijven. Een goede werkplek is natuurlijk nummer één. Maar daarnaast zijn er genoeg externe factoren, zoals de kans op een bonus of promotie, die de motivatie doen stijgen. Creëer een perfecte teamspirit waardoor iedereen met plezier en voldoende motivatie aan de slag gaat. Gemotiveerde werknemers zijn de beste werknemers.

Ga voor succes met crossmedia marketing!

Voordeel van een crossmedia bureau

Je wilt een marketing campagne starten waarbij je zowel traditionele en nieuwe media kanalen wilt gaan benutten? Dan heb je een crossmediale marketing bureau nodig die verstand heeft van zowel online als offline marketing. Crossmedia House uit Hengelo is precies de plek waar je dan moet zijn!

Begin bij de basis | Wie is je doelgroep

Voordat je van start gaan met je actiematige campagne is het allereerst van belang om te weten wie je doelgroep is en waar ze zich begeven. Het is zonde om tijd en geld te investeren als je niet weer waar je doelgroep zich bevindt en belangrijker, welke doelgroep voor jou het meeste opbrengt in omzet of positieve reclame.

Als crossmedia specialist kunnen we precies uitzoeken, samen met een netwerk van sterke partner, waar je doelgroep zich begeeft. Wij doen dat op twee manieren.

Offline:

Door een sterk netwerk van reclame exploitanten en outdoor signing bureaus vergaren wij de juiste data om te achterhalen waar jouw doelgroep woont, leeft, naarwerk gaat en welke openbare plekken zij het meest bezoeken. Door dit goed in kaart te brengen kunnen we de offline reclame uitingen gericht promoten zodat de kans van succes het grootst is. Het enige nadeel is dat je nooit precies weet hoeveel mensen je boodschap overkomt. Wel kunnen we cijfers geven op basis van historische data. Denk aan hoeveelheid winkelend publiek, aantal rijdende bussen in de regio, en het aantal bewoners in een bepaade regio. Op basis van deze data kunnen we een succesratio berekenen en inschatten hoeveel ‘conversie’ behaald zou kunnen worden.

Online:

Online marketing is helemaal actueel en dat is alleen maar belangrijker geworden sinds de uitbraak van het corona (covid-19) virus. Steeds meer mensen kopen en bestellen online, regelen hun zaken via het internet en gaan minder vaak de deur uit om de winkels te bezoeken. Het internet biedt daarom een schat van informatie en nog meer kansen. Hoe kun je deze het beste benutten? Door je website en webshop perfect af te stemmen voor een optimale vindbaarheid in Google. Omdat Google de grootste zoekmachine is van Nederland is het ontzettend belangrijk om bezig te zijn met zoekmachine marketing.

Zoekmachine marketing | SEO en SEA

Zoekmachine marketing valt onder te verdelen in organische optimalisatie en online adverteren. We zullen de verschillen hieronder kort toelichten.

Wat is SEO?

Met SEO wordt bedoeld het optimaliseren van je website om een hogere organische positie te verkrijgen in zoekmachines. Omdat eigenlijk alleen Google telt, spreken we ook wel Google optimalisatie. Een hoge zoekpositie in Google is zeker van belang, omdat uit ervaring, data en onderzoek blijkt dat de gemiddelde zoeker in Google niet vaak verder kijkt dan pagina 1. Hoe je dan hoger in Google komt, is een taak weggelicht voor de zoekmachine specialisten van Crossmedia House. Zij kunnen je helpen je website beter vindbaar te maken in Google op relevante zoektermen!

Wat is SEA?

SEA is in tegenstelling to SEO gericht op adverteren. Adverteren binnen Google is belangrijke manier om direct zichtbaar te zien voor je doelgroep. Met zoekmachine adverteren kun je je website of webshop promoten voor iedereen. Of je kiest ervoor je advertenties juist gericht te laten zien aan een specifieke doelgroep. Voor Google betekent dit gebuik maken van het AdWords advertentieplatform.

 • Adverteren met tekstadvertentiesin Google.nl
 • Adverteren in Google apps, zoals Gmail
 • In YouTube adverteren
 • Met je producten adverteren in Google Shopping
 • Gerbuik maken van het advertentie partnernetwerk van Google

Het is verstandig je goed te laten informeren voordat je begint met adverteren in Google. De mogelijkheden zij legio en als je je advertentiecampagne niet goed opbouwt loop je het risico dat deze niet goed zal presteren en dat kan je veel geld kosten. Start met een AdWords campagne bij de Google specialisten van Crossmedia House, dan weet je zeker dat je advertenties het gewenste effect zullen opleveren.

Wat doet Crossmedia House nog meer?

We kunnen ons geen crossmediaal marketing bureau noemen, zonder dat we ons ook verdoepen in overige marketing kanalen. Daarom zijn we groot voorstander om online en offline marketing met elkaar te combinerne. Zo kunnen we voor opdrachtgevers;

 • Lokale busreclame inzetten
 • Ontwerpen van een nieuw logo of huisstijl
 • Direct mailing acties opzetten in geslecteerde postcode gebieden
 • Reclame posters ontwerpen en ophangen in bushokken of aan de straat
 • Adverteren op billboards en abri’s

Maak vandaag nog een afspraak en bespreek je marketing plannen met ons team. Stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl of bel ons op 074-851 26 65.

 

https://www.appelit.com