Elektrische CV’s en boilers voor een duurzame manier van verwarmen.

Elektrische CV’s en boilers voor een duurzame manier van verwarmen.

Dat verduurzamen bijdraagt aan een beter millieu weet iedereen. Maar in hoeverre ben je er eigenlijk werkelijk mee bezig?

Wellicht denk je; ach, 2050 is nog ver weg… tijd zat. Maar waarom wachten tot je echt all electric MOET? 

Het is natuurlijk veel slimmer om nu al over te stappen! En dat kan heel simpel door je oude cv of gas boiler te vervangen door een elektrische variant voor het verwarmen van je huis en water. 

Niet alleen het millieu vaart daar wel bij, het is ook nog eens beter voor de portomonee. Komt dat even goed uit?! De corona crisis is nog niet voorbij en dus is het geen slecht idee om de hand zo veel mogelijk op de knip te houden als het even kan. 

En overstappen op elektrisch aangedreven apparatuur wordt ons steeds makkelijker gemaakt door het groeiende aanbod.

Een goed voorbeeld van een alternatief voor je gas ketel is de Elterm elektrische CV. Simpele technologie, maximale besparing en langdurig comfort. De elektrische CV gebruik je voor vloerverwarming en/of CV radiatoren (voor warm water heb je een elektrische boiler nodig).

 

 

Een elektrische CV slijt nauwelijks, raakt niet vervuild door verbranding van gas en is zo goed als onderhoudsvrij. Veiliger ook dus, omdat de kans op koolmonoxidevergiftiging uitgesloten is en de koolmonoxidemelder is niet meer nodig.

De digitale display van de Elterm elektrische cv ketel is eenvoudig te bedienen. Bij de 9,12,18 of 24 KW is het mogelijk het vermogen handmatig in te stellen (voor dit vermogen heb je wel een 3 Fase aansluiting nodig, voor de 4 en 6 KW is dit NIET nodig, deze kan op 1 fase en Nul in 230Vac  aangesloten worden).

 

De Elterm elektrische CV ketel is te koop bij elektrischeboiler.eu in de volgende uitvoeringen;

 • 4KW(tot 50m2)
 • 6 KW (tot 70 m2)
 • 9KW (tot 110m2)
 • 12 KW(tot 150 m2)
 • 18 KW(tot 220 m2)
 • 24 KW(tot 300 m2)

Het vermogen kan je handmatig instellen op 33% 66% of 100%.

 

Voordelen van een elektrische CV op een rijtje:

 • Stil in gebruik. Helemaal vergeleken met een warmtepomp.
 • Lage aanschafwaarde
 • Onderhoudsvrij
 • Geen rookgasafvoer
 • Geen CO2 vergiftiging mogelijk
 • Perfect in combinatie met een elektrische boiler of doorstroomapparaat
 • Bestaande radiatoren en/of vloerverwarming kan je gewoon blijven gebruiken.
 • De gasketel is in de meeste gevallen gemakkelijk om te ruilen voor elektrische.

Deze elektrische cv ketel is te koop op de duidelijke website van elektrischeboiler.eu en kan je morgen al in huis hebben.

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel

Cilindersloten van M&C

Cilindersloten Tegenwoordig is bijna iedere deur beveiligd door middel van sloten. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe beveiliging voor uw voor- of achterdeuren, kun je kiezen voor cilindersloten. Deze manier van beveiligen is een zeer populaire methode. Dit komt namelijk doordat de deuren gemakkelijk te openen zijn met een sleutel, maar wel een bepaalde veiligheid zullen garanderen. Wil je daadwerkelijk een cilinderslot aanschaffen? Bekijk ons veelzijdige aanbod op www.voorbeeld.com.

Het voordeel van cilindersloten

Wanneer je ervoor kiest om daadwerkelijk een nieuw slot te plaatsen of te vervangen, zijn er een aantal voordelen die deze manier van beveiligen met zich meebrengt. Allereerst is het installeren van dit soort slot erg gemakkelijk. Dit heeft er mee te maken dat er geen grote veranderingen aan de deur nodig zijn om het slot te plaatsen. Daarnaast is ook het gebruik erg gemakkelijk. Je kunt namelijk de deur gemakkelijk met een sleutel open en dicht draaien. Daarnaast is het huis ook op een juiste manier beveiligt. Zo zullen inbrekers niet gemakkelijk het huis kunnen betreden. Tenslotte kan de beveiliging van een cilinderslot ook gemakkelijk worden uitgebreid door het gebruik van bijzetsloten. Deze sloten kun je toevoegen aan de deur om een nog betere beveiliging te garanderen. De woning zal niet alleen goed beveiligd zijn met het gebruik van een cilinderslot, ook zal het erg weinig moeite kosten om de deur met sleutel te openen. Hierdoor heb je een minimale inspanning nodig voor een goede beveiliging. Wacht daarom niet te lang en kies voor een nieuwe beveiliging voor jouw woning!

Kerntrekbeveiliging voor de voor en achterdeuren.

Wanneer inbrekers toch willen binnendringen in jouw beveiligde deur, is een veelgebruikte techniek kerntrekken. Deze techniek maakt het mogelijk voor inbrekers om deuren met cilindersloten open te maken. Dit gebeurd door middel van het boren van een gat in het slot. Hierdoor zal het slot breken en kan de inbreker het huis betreden. Dit kun je echter op een zeer goede manier voorkomen. Wanneer je een kerntrekbeveiliging plaatst, zal de methode namelijk onmogelijk gemaakt worden. Zo kan het slot niet meer geforceerd worden en zal het niet afbreken wanneer er in geboord wordt. Hierdoor wordt het voor inbrekers dermate lastig dat ze in de meeste gevallen zullen worden afgeschrikt waardoor ze je woning niet zullen betreden. Kerntrekbeveiliging is tegenwoordig een eis die gesteld wordt door politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierdoor is het verplicht voor nieuwbouwwoningen om deze manier van beveiliging te plaatsen. Let er echter wel op dat de aanschafwaarde van deze beveiliging duurder uit zal vallen dan een simpeler slot. Echter is het in de meeste gevallen zo dat wanneer je deze extra beveiliging plaatst, je ook minder hoeft te betalen aan verzekeringspremie. Dit zal er uiteindelijk toe leiden dat je niet alleen minder kans hebt op een inbraak, ook zullen je maandelijkse kosten minder worden. Kies daarom voor een goede beveiliging om daadwerkelijk alle inbrekers buiten de deur te houden en daarmee een inbraak in jouw woning te voorkomen!

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/

Professionele wasserij in Rotterdam

Is uw bedrijf op zoek naar een professionele wasserij in Rotterdam? Een wasserij die goed zorg draagt voor uw waardevolle textiel? Dan loont het de moeite om de dienstverlening van Easy Wash te bekijken. Deze wasserij is gesitueerd aan de Groene Hilledijk, vlak bij het Zuidplein, in Rotterdam en eenvoudig bereikbaar. De professionals van het bedrijf reinigen en verzorgen uw textiel, ongeacht of deze afkomstig is van de horeca, zorginstellingen of andere bedrijven. De wasserette werkt met professionele apparaten die altijd de nieuwste technologie gebruiken.

Ruime dienstverlening voor bedrijven en particulieren

De deuren van de Easy Wash wasserij in Rotterdam zijn open voor zowel bedrijven als particulieren. In de wasserette heeft u de keuze uit verschillende services. Was uw wasgoed zelf in de Miele wasmachines met de selfservice. Laat u deze klus liever over aan een professional? Maak dan gebruik van de full service. Hierbij hoeft u slechts uw wasgoed af te geven aan de balie. De volgende dag ligt uw wasgoed netjes gewassen, gedroogd en gevouwen weer voor u klaar aan de balie. Handig, toch? Zo heeft u meer tijd om boodschappen te doen, om te shoppen of om lekker uit eten te gaan. Wilt u nog meer tijd besparen? Laat uw wasgoed en overhemden dan meteen ook strijken door de experts van deze wasserij in Rotterdam.

Alle soorten textiel in goede handen

In de wasserij van Easy Wash in Rotterdam zijn alle soorten textiel welkom. De medewerkers van het bedrijf zijn namelijk zeer bedreven in stomen en chemisch reinigen. Zo laat u net zo goed die wollen winterjas reinigen als die delicate kasjmier broek. Al uw wasgoed en textiel is in deskundige handen zodat u uw kledij weer brandschoon terugkrijgt. Ook leer, suède en zelfs vloerkleden worden hier deskundig gereinigd, zodat ze weer helemaal nieuw lijken. Ontdek het zelf en stap de deuren van deze ervaren wasserij in Rotterdam binnen met uw wasgoed.

https://easywash-wasserij.nl/