Snel warm water maar minder energieverbruik dankzij elektrische boilers van DAT.

Snel warm water maar minder energieverbruik dankzij elektrische boilers van DAT.

Een boiler zorgt er letterlijk voor dat je het warm krijgt. Maar niet omdat het je zo veel geld kost!. Dat is heel prettig, want zo kun je zorgeloos genieten van een warm bad of douche na een dag hard werken. 

Een boiler is feitelijk niets meer dan een vat gevuld met water, een verwarmingselement en een anode. Het water in het vat wordt verwarmd door het stroomnet totdat het gebruikt wordt. Het is dus simpelgezegd een warmwater opslagtank. Het vat is echter wel bijzonder goed geïsoleerd, zodat het water ook lang warm blijft. 

Elektrische boilers maken natuurlijk gebruik van stroom ipv gas, dat is millieuvriendelijker.
De nieuwste boilers van het bekende merk DAT, zijn ook nog eens verrassend voordelig in aanschaf en zijn bijzonder energiezuinig! Neem nou de DAT Nofer ECO Plus en de DAT Nofer Quality Pro. 
Beide hebben een dikke uit het allenieuwste soort polyurethane foam gemaakte isolatiewand zodat het water nog langer warm blijft. Zo kan je op je energiekosten besparen als je bijvoorbeeld dag- nachtstroom hebt. Deze boilers hebben slechts 1 lasnaad, wat zorgt voor een extra duurzame werking! 

Een razendsnelle opwarmtijd wordt mogelijk gemaakt door het 1500Watt verwarmingselement. 

  

 

De elektrische boilers zijn er in verscheidene volumes; van de DAT Nofer ECO Plus is er de handige kleine 10 liter up, een 30, 50, 80 en 100 liter en van het de Quality Pro is er een 50, 80 en een 100 liter. Maar er is veel meer keus…

Van hetzelfde merk is er de Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is een plat model en heeft een geringe diepte van maar 28 centimeter. Hierdoor kunnen deze elektrische boilers met hun strakke vormgeving gewoon in het zicht gehangen worden.

 

De DAT-Aparici Eficiente is, anders dan de eerder genoemde DAT-Nofer Quality Pro, uitgerust met een dubbele tank in elke tank zit een eigen verwarmingselement en een eigen anode en er kan gekozen worden uit verschillende Wattages; 800, 1200 of zelfs 2000Watt. Een perfecte oplossing voor als de boiler ergens hangt waar niet altijd veel stroom aanwezig is zoals bij zomerhuisjes of een camping.

Dit type boiler is verkrijgbaar in 30, 50, 80 en 100 liter.

 

Dan de DAT-Aparici ECO Smart, deze boiler is… slim!

De ECO Smart meet de eerste zeven dagen je persoonlijk verbruik en door gebruik te maken van een speciaal algoritme programmeert de boiler zichzelf zo, zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

Deze, maar ook andere merken boilers en elektrische cv’s staan op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Neem eens een kijkje op deze website voor meer informatie en handige tips en links.

 

 

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Laat u zonder zorgen bij een tandarts behandelen onder narcose

Heeft u een grote angst voor de tandarts en weerhouden de behandelingen u ervan om met regelmaat uw gebit te laten controleren? U bent zeker niet de enige! In Nederland hebben ontzettend veel mensen last van angst voor de tandarts. Als u echter uw gebit gezond wilt houden, is het wel belangrijk om regelmatig uw tanden te laten controleren bij de tandarts en eventueel een behandeling uit te laten voeren. Bij Tandartspraktijk St. Jozef zijn de medewerkers zich bewust van de angsten die bij mensen kunnen spelen. Daarom is het bij deze tandarts mogelijk om behandeld te worden onder narcose.

Hoe werkt een behandeling onder narcose?

Allereerst gaat u een keer langs bij deze tandarts tijdens het angstspreekuur. Hier bespreekt u de behandelmogelijkheden met de narcosetandarts, zodat u weet wat er mogelijk is en wat er gaat gebeuren. Dit wordt gedaan op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en begrip – u moet zich goed voelen voor er met de behandeling wordt gestart. Voor de behandeling door de tandarts brengt de anesthesist u onder narcose, zodat u slaapt tijdens de behandeling. U krijgt niets mee van de behandeling en uw gezondheid staat onder continue monitoring. In de meeste gevallen mag u binnen een uurtje al onder begeleiding naar huis.

Vraag een gesprek aan voor een vrijblijvend advies

Wilt u graag een vrijblijvend advies over een behandeling bij de tandarts en wilt u weten of het mogelijk is om dit onder narcose te laten uitvoeren? Bij Tandartspraktijk St. Jozef ontvangt u een advies volledig gebaseerd op uw situatie en wordt er gekeken welke angstbehandeling het beste bij uw klachten past. Bovendien is deze narcosetandarts ook beschikbaar voor kinderen die een angst hebben voor de tandarts, zodat zij toch op goede wijze hun gebit kunnen laten controleren. Zoek een oplossing voor uw angst en neem direct contact op met de deskundige medewerkers van Tandartspraktijk St. Jozef, de tandarts waar u onder narcose behandeld kunt worden.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/

De buteyko oefeningen werken zeer goed

Met de goedwerkende buteyko oefeningen van de speciale manier van ademhalen worden de meest bijzondere resultaten behaald en onderzoekt heeft ook aangetoond dat de buteyko oefeningen zeer effectief zijn en dat hier al veel mensen mee zijn geholpen met diverse klachten en aandoeningen. De buteyko oefeningen worden uitgevoerd aan de hand van een speciale techniek die is ontwikkeld om het lichaam te verbeteren aan de hand van diverse ademhalingstechnieken. Het ademen van de mens is ontzettend belangrijk, maar veel mensen beseffen zich dat niet goed en hebben daar weinig inzicht in.

 

Benauwdheid

Je kunt bijvoorbeeld van een benauwdheidsgevoel afkomen door middel van het uitvoeren van de buteyko oefeningen. Je doet de oefeningen wanneer je een aanval krijgt, dit doe je gedurende drie minuten en je merkt dan al gauw dat je minder benauwd wordt. Door deze oefeningen 1 à 2 keer te herhalen zal je merken dat het gevoel wegtrekt en je weer rustig kunt ademen. Ook helpen de buteyko oefeningen wanneer je niet goed in slaap kunt komen. Het kan zijn dat je last hebt van hyperventilatie tijdens het slapen. Wanneer je mond openvalt verlies je koolzuurgas en kan je het benauwd krijgen.

 

De nacht doorkomen

Om goed door de nacht te komen kan je onder andere de buteyko oefeningen doen, maar daarnaast moet je nog een aantal zaken goed doen. Je moet pas gaan slapen wanneer je fysiek echt moe bent. Je moet niet te veel eten wanneer je gaat slapen het is wel de bedoeling dat je wakker wordt met een licht gevoel van honger. Op de lijst van de buteyko oefeningen staan ook voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden voordat je gaat slapen. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je neus goed open staat voordat je slaapt en de buteyko oefeningen uitvoert. De buteyko oefeningen doen voor je gaat slapen is ook raadzaam.

 

 Maak de juiste keuzes op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur in je huis.

Maak de juiste keuzes op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur in je huis.

Met de energietransitie in het verschiet wordt het steeds belangrijker dat je weet wat er te koop is (en vooral ook waar) op dit gebied.

Je huis isoleren, zonnepanelen op het dak, een warmtepomp, maar ook eenvoudige aanpassingen zijn van belang zoals het vervangen van je gasboiler en je cv ketel, want de beste keuze is op dit moment is te kiezen voor een elektrische variant. 

Elektrische boilers en elektrische cv ketels zijn niet meer weg te denken.

Deze apparaten zorgen er immers voor dat je huis lekker behaaglijk is en dat je kunt ontspannen in je huis. En je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten ook, de elektrische boilers en elektrische cv’s zijn tegenwoordig super energiezuinig en de energie prijzen zakken!

Kijk bijvoorbeeld eens op de website van elektrischeboiler.eu. Zij zijn pioniers op dit gebied, hebben jarenlange ervaring en bewijzen zich door de prijs/kwaliteit altijd scherp in de gaten te houden, hebben nauwe banden met de fabrieken en kunnen zodoende direct inspelen op de behoeftes van de consument. Zij verkopen verschillende merken elektrische boilers, elektrische cv’s, doorstroomapparaten, warmtepompen en zelfs anti- kalk magneten.

 

 

Elektrischeboiler.eu is een duidelijke website, bij ieder product staan Nederlandstalige handleidingen die je kunt downloaden. Alle specificaties en beschikbare opties die je nodig zou kunnen hebben worden bij het product dat je wilt bestellen weergegeven, simpelweg aanvinken.

Door de gerelateerde producten maken ze het je nog makkelijker de juiste keuze te maken. 
Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor vragen of advies en is er een showroom met afhaaldepot als je liever geen verzendkosten wilt maken en kan je meteen geholpen worden door de vakmensen ter plaatse. Alles is op voorraad en kan je de volgende dag in huis hebben. Wacht dus niet langer met overstappen naar all electric, het is simpelweg de slimste keuze.

 

 

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home

Gezonder roken

Lees hier over gezonder roken via een e smoker waardoor je minder schadelijke stoffen binnen krijgt. Anders dan bij het roken van tabak krijg je bij de elektrische sigaret geen teer in de longen. Dit geeft veel voordelen, en niet alleen voor jezelf.

Schoner en frisser

Niet alleen je eigen longen blijven schoner als je overgaat op de elektrische sigaret. Je vingers zullen niet bruin worden, wat bij het roken van tabak wel kan gebeuren, en wat je uitblaast is eigenlijk maar net een soort van waterdamp. Dit houdt in dat het huis, de auto, je haren en kleding niet rokerig gaan ruiken. Daarbij blijft een plafond gewoon wit wat bij het roken van tabak niet lukt. In feite wordt het hele huis bruin, en met de e smoker blijft alles schoner en frisser. Letterlijk schoon blijft de asbak, en dit zowel in huis als in de auto. Veel mensen walgen van een gebruikte asbak, zo smerig vinden zij het, dat is met elektrisch roken voorgoed verleden tijd. Asbakken kun je zelfs weghalen als je overgaat op de elektrische sigaret.

Nicotine afbouwen

Je omgeving zal dus altijd blij zijn als je besluit om de tabakswaren te laten voor wat het is, en als je overgaat op de e smoker. Echter voor jezelf heeft het veel voordelen, en meer dan dat je lichaam geen teer meer binnen krijgt. De olie in de elektrische sigaret bevat nicotine, en hierdoor heb je geen onthoudingsverschijnselen als je geen sigaretten meer rookt maar enkel de elektrische sigaret gebruikt. Mocht je toch ooit besluiten dat je nog minder schadelijke stoffen wil inhaleren, ook al is dat bij elektrisch roken nihil, dan kun je olie kopen waar minder nicotine inzit. De waarden worden aangegeven in milligrammen nicotine per milliliter olie. Die verhouding staat op de olie, bijvoorbeeld 12mg/ml. Zou je minder nicotine willen, dan heel simpel vervolg je het elektronische roken met olie van 6mg/ml. en gebruik je geen 12mg/ml. meer. Er is olie die geen enkele milligram nicotine bevat.

Goedkoper dan tabak

Het voordeel zit niet alleen in dat alles schoner en frisser blijft, en dat je minder schadelijke stoffen binnen krijgt als je overgaat op de elektrische sigaret. Elektrisch roken is ook fors goedkoper dan shag en sigaretten. Een flesje olie kost een fractie van wat een pakje sigaretten kost, en je doet lang met een flesje olie. Tezamen met alle andere voordelen is overgaan op een elektrische sigaret een aanrader.

Hoe raak je stress kwijt?

Hoe raak je stress kwijt?

Wat is stress?

Mensen die continu het gevoel hebben alsof ze in gevaar zijn ervaren stress. Want dat is wat er gebeurt met stress. Stress is de fysieke reactie van je lichaam op gevaar.

Stress is het resultaat van stresshormonen adrenaline en cortisol. Stress is het restant van ons primitieve brein, dat supersnel gevaar kon zien en dan handelen. De stresshormonen hielpen onze voorouders om snel bloed naar alle spieren te sturen, om de hartslag te verhogen, en in staat te zijn om snel weg te rennen van de tijger.

Echter, vandaag de dag hoef je niet meer bang te zijn voor tijgers. Helaas heeft je lichaam zich nog niet aangepast aan de wereld van nu. Vroeger was het reële gevaar een tijger. Nu is het gevaar de boze baas, de hoge werkdruk, de familie ruzie, het drukke verkeer, de computer die crasht, de mobiel die niet snel genoeg download. Geen van allen een reëel gevaar voor je lichaam, maar ze kunnen wel leiden tot stress. Ze triggeren nog steeds de stresshormonen. Ze leiden tot snelle hartslag, hoge bloeddruk, gespannen spieren, hoofdpijn of migraine en minder goed kunnen nadenken.

Als stress lange tijd aanhoudt in je lichaam, kun je symptomen krijgen zoals slaapproblemen, afbraak van spieren, uitputting, krimpen van je hersenen, darmklachten, veroudering, falen van je immuunsysteem en overgewicht.

Is stress tegen te houden?

Met andere woorden: is leven zonder stress een optie?

We weten dat je lichaam automatisch in de fight, freeze or flight modus schiet als je brein gevaar signaleert. Dat gebeurt in een fractie van seconden. En je lichaam zal dan automatisch stresshormonen aanmaken.

In hoeverre heb je hier dan controle over?

Moet je je baan opzeggen als je een drukke baan hebt om stress te voorkomen? Of kun je nog iets anders doen?

Het antwoord is ja, je kunt kiezen voor een leven zonder stress. De meest voor de hand liggende oplossing is kiezen voor een hutje op de hei, lekker in de natuur, zonder werkdruk of andere negatieve prikkels. Dat is niet de oplossing die ik bedoel.

Er is een andere oplossing om te leven met minder stress en meer stressbestendig te worden.

Je hebt wellicht niet altijd controle over stressgevoelige situaties, maar wel over iets anders. Dat éne ding waar je wel controle over hebt in je leven: dat zijn je gedachten. Ik kan dat makkelijk zeggen, maar je kunt het ook ervaren.

Lees maar eens het volgende en voel of je een ander gevoel krijgt

Kies eens voor andere gedachten. Vervang ‘moeten’ eens door ‘ik kies ervoor’. Bijvoorbeeld: ik moet naar de sportschool, of ik kies ervoor om nu naar de sportschool te gaan. En vertel je brein dan dat je het leuk vindt om te sporten (ook al denk je het nog niet, vertel het je brein).

En accepteer eens ‘goed genoeg’ in plaats van ‘perfect’. Niets en niemand is perfect. En dat is ook niet nodig.

Vertel je brein positieve dingen over jezelf. Bouw je zelf op. Elke dag. Vertel jezelf dat je de moeite waard bent, en altijd bent geweest. Vertel je brein dat je iemand bent om van te houden, ongeacht welke prestatie je levert. Je hoeft liefde niet te verdienen. Je hebt er recht op.

En besef dat de persoon van wie je de meeste liefde wilt ontvangen, jij zelf bent. En wees bewust dat de belangrijkste woorden die je wilt horen, de woorden zijn die je tegen jezelf zegt.

Kom los van wat anderen van je vinden. Wees niet meer bang voor afwijzing, want niemand kan je afwijzen als jij dat niet toelaat. En kies voor een gezonde leefstijl met heerlijke ontspanning.

Naast controle nemen over je gedachten, kun je je lichaam ook helpen met ontspanningsoefeningen. Dat kunnen ademhalingsoefeningen zijn of oefeningen om al je spieren in je lichaam te ontspannen en al je negatieve gedachten los te laten. Heerlijk ontspannen die stress loslaten.

Leven met minder stress is een keuze. Wat kies jij?

https://liberi.nl/

VG (plantaardige glycerine) vs. PG (propyleenglycol)

VG (plantaardige glycerine) vs. PG (propyleenglycol)
Als het gaat om e-sap, komen er steeds twee termen opduiken: VG en PG. Dit kan verwarrend lijken voor de nieuwkomer, maar kennis van deze twee ingrediënten kan uw vaping ervaring enorm verbeteren. Hier is onze gemakkelijk te volgen gids over alles wat u moet weten over VG en PG.

Wat zijn PG en VG?
In eenvoudige termen:

PG en VG zijn de geurloze vloeistoffen die worden gecombineerd met smaak en nicotine om e-juice te creëren.
Zowel PG als VG behoren technisch gezien tot de chemische klasse van de alcohol (ondanks de naam zijn ze niet bedwelmend). Ze worden beschouwd als suikeralcoholen en zijn opgenomen in veel verbruiksartikelen.
Ze produceren bij verhitting damp, waardoor ze kunnen worden ingeademd.
PG en VG zijn geen oliën en kunnen geen van de medische problemen veroorzaken – zoals lipoïde longontsteking – die bij het inademen van echte oliën kunnen ontstaan.
De twee vloeistoffen hebben een verschillende consistentie en een iets verschillende smaak.
Ze hebben een duidelijk gevoel in de mond en keel wanneer ze worden ingeademd.
De meeste moderne e-vloeistof gebruikt een combinatie van de twee vloeistoffen, hoewel de verhouding sterk kan variëren.
Sommige vaping set-ups kunnen alleen werken met een bepaald niveau van PG en VG.
Het kiezen van de verkeerde PG/VG-verhouding kan de eerste keer dat je een vaping set-up kiest de eerste keer dat je een vaping set-up kiest, uitstellen, dus wees voorzichtig met het kiezen van het juiste niveau voor je apparatuur.

Lees ook eens onze andere blogs voor de beste PG VG verhouding.

https://damp-e.nl/blog/verschil_tussen_vg_en_pg

Hoogwaardige e-sigaretten

Lijkt het intussen niet alsof er meer e-sigaret merken zijn dan frisdranken?

Er zijn tientallen fabrikanten en duizenden verschillende leveranciers om uit te kiezen – elk met hun eigen unieke lijnen van producten en accessoires.

Het kiezen van de beste elektronische sigaret kan een ontmoedigende taak zijn. Als je nieuw bent in de wereld van vaping is het gemakkelijk om overweldigd te worden door de grote verscheidenheid aan keuzes. Zelfs als je een ervaren vaper bent, lijken je opties eindeloos. Welke is geschikt voor jou? Met welke factoren moet je rekening houden bij het winkelen voor een elektronische sigaret?

De beste elektronische sigaret voor jou uitkiezen
Bepalen welke elektronische sigaret het beste bij jou past kan lastig zijn; bekijk deze tips en trucs om je ideale e-sigaret te vinden, zodat je volledig tevreden kunt zijn met je product!

Wat voor soort roker ben je?
De eerste stap om te bepalen welke elektronische sigaret geschikt is voor jou is het bepalen van het soort roker dat je bent en hoe dat past in een elektronische sigaretten levensstijl.

Denk er maar eens over na: ben je een sociale roker of geef je je over aan ontspanning in je eentje?

Als je een sociale roker bent, kunnen wegwerp elektronische sigaretten de beste optie voor je zijn, terwijl als je een roker bent die ook in zijn eentje rookt, een oplaadbaar en navulbaar elektronisch product beter aan je behoeften kan voldoen. Er zijn verschillende soorten elektronische sigaretten, waardoor het moeilijk is om de sigaret te kiezen die bij uw behoeften en wensen past. Er zijn twee soorten e-sigaretten: elektronische wegwerpsigaretten en oplaadbare elektronische sigaretten. Wegwerp e-sigaretten Wegwerp e-sigaretten zijn de gemakkelijkste manier om over te stappen op een andere vorm van tabak, in iets dat nog steeds gemakkelijk te delen en weg te gooien is.

Het kan moeilijk zijn om over te stappen op oplaadbare vaporizers of elektronische sigaretten als er sociale situaties ontstaan. Wegwerp e-sigaretten maken sociaal roken nog steeds mogelijk. Ze zijn licht van gewicht met een zachte filtertip, ze smaken en ruiken nog veel beter dan wat je gewend bent.

Oplaadbare e-sigaretten

In vergelijking daarmee zijn oplaadbare elektronische sigaretten beter voor niet-sociale situaties, zoals thuis roken of in de auto. Uiteindelijk zijn deze natuurlijk ook een stuk voordeliger dan wegwerp e-sigaretten, aangezien je alleen maar een navulling hoeft te kopen en niet een geheel nieuw product.

E-sigaretten zijn een blijvende trend

E-sigaretten zijn, in tegenstelling tot wat velen denken, niet zomaar een voorbijgaande rage. Ze hebben het leven van veel voormalige rokers voorgoed op een grote manier beïnvloed. Naarmate producten technologisch geavanceerder worden, met een slanker uitziend ontwerp, een langere levensduur van de batterij en een sterkere damp, hebben elektronische sigaretten duidelijk laten zien dat ze er zijn om te blijven. Geniet van smaken die net zo smaken als, en zelfs beter dan, traditionele tabak, of probeer iets totaal anders en ga voor een sappige fruitige of verkoelende muntsmaak. Oplaadbare en navulbare elektronische sigaretten maken het kiezen van de vloeistof gemakkelijk en plezierig.

Beste elektronische sigaret

De beste elektronische sigaret hoeft niet extreem duur te zijn. Op Dampersgids.nl kun je vergelijken tussen de verschillende merken en de beste kwaliteit e-vloeistof, oplaadbare e-sigaret om vaping betaalbaar en plezierig te maken.

https://www.dampersgids.nl/

Sneller nuchter worden: 5 Tips van een expert!

 

Elke keer dat je een kater hebt gehad zeg je tegen jezelf: nooit meer. Volgende keer ga ik niet meer drinken of toch veel minder. We denken elke keer dat we onze les hebben geleerd na een dagje hoofdpijn, misselijkheid en braken. Niets is echter minder waar. Het is vaak zo gezellig tijdens die vrijdagavond drink met de collega’s of tijdens een nachtje stappen dat we al heel vaak snel vergeten wat we ons zelf nu ook al weer beloofd hadden. Maar deze keer heb je echt geen zin om weer een hele dag ziek te zijn en ga je op zoek naar anti-kater tips. Als we dan toch niet naar onszelf willen luisteren zijn er gelukkig een aantal hulpmiddelen om toch wat sneller van die vervelende kater af te geraken.

 

Ga lekker sporten en drink voldoende water

Sporten bij een kater, het klinkt waarschijnlijk nog erger dan de kater zelf maar toch kan het voor jou een oplossing zijn. Trek je sportschoenen dus aan en pep jezelf op om een paar toertjes te gaan joggen. Tijdens het sporten zweet je en dat is nu net goed voor je lichaam. Via het zweten verlaten afvalstoffen ons lichaam en zo kan de alcohol dus sneller uit je lichaam geraken. Let er dan wel bij op dat je het vocht dat je verliest, ook weer terug binnen krijgt. Drink daarom tijdens en na het sporten dus genoeg water. Je lichaam moet gehydrateerd blijven en door veel te drinken zal je vaker moeten gaan plassen waardoor weer meer afvalstoffen uit je lichaam zijn.

 

Blijf lekker in je bed liggen

Sneller nuchter worden kan ook op een totaal andere manier, het tegenovergestelde van sporten. Merk je ’s morgens in je bed dat het echt niet gaat omdat je je zo slecht voelt? Dan is het natuurlijk te begrijpen dat je absoluut niet wil gaan sporten. Een van de anti-kater tips is dan: blijf in je bed liggen en gun je zelf extra rust en slaap. Je lichaam is namelijk heel wat energie kwijtgespeeld doordat het constant moest werken om de alcohol afgebroken te krijgen. Door wat extra slaap genereer je dus nieuwe energie en heeft je lichaam ondertussen de tijd om te herstellen.

Gebruik een anti kater middel

Nog een tip om het sneller nuchter worden te bevorderen is premulon te gebruiken, een hangovermiddel gebaseerd op Asparagine. Dit is een stof die in heel wat voedingsmiddelen zit zoals noten, fruit, vis…. Deze stof helpt om de alcohol die je in lichaam zit, sneller af te breken. Normaal gezien heeft je lever ongeveer 1,5 uur nodig per glas wijn of bier. Premulon breekt de giftige stof veel sneller af. Bovendien bevat deze ook vitamine C en laat dit nu net eet vijand zijn voor je kater.

De beste sport fysiotherapie in Almelo

Ben jij op zoek naar een praktijk die gespecialiseerd is in het geven van sport fysiotherapie in Almelo? Dan ben jij hiervoor bij onze praktijk aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een goede sport fysiotherapie in de omgeving van Almelo, dan wil jij natuurlijk wel dat de therapeuten in deze praktijk hiervoor ook echt goed opgeleid zijn en dat ze zelfs misschien wel gespecialiseerd zijn in jouw sport. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal therapeuten lopen op het gebied van sport fysiotherapie in Almelo die specialist zijn in het oplossen van blessures die opgelopen zijn bij voetbal. Voetbal is natuurlijk een sport die erg groot is in Nederland en bij onze praktijk zien wij dan ook veel voetballers langskomen met klachten die ontstaan zijn door het voetballen. Dat is uiteindelijk ook het grote verschil tussen sport fysiotherapie en gewone fysiotherapie. Sport fysiotherapie is er namelijk echt op gericht op blessures en klachten te verhelpen en te voorkomen die alleen ontstaan zijn door het sporten. Iets wat bij sport fysiotherapie in Almelo erg belangrijk is, is het uitzoeken van de oorzaak van de klachten. Als je een schop hebt gehad van de tegenstander waarbij je de enkel hebt gebroken, dan is de oorzaak duidelijk natuurlijk. Als jij echter heel vaak last hebt van een bepaald lichaamsdeel, zonder dat je hier zelf enige aanleiding voor hebt, dan is het zaak dat er bij de sport fysiotherapie in Almelo goed wordt uitgezocht waar deze klachten vandaan komen, zodat ze in de toekomst verholpen kunnen worden. Wil jij ook eens gebruik maken van onze diensten als sport fysiotherapeut in de omgeving van Almelo of heb je last van een vervelende blessure die waarschijnlijk is ontstaan door het sporten? Neem dan even contact op met onze praktijk, zodat je een afspraak kan maken met één van onze therapeuten.