Een zaaltje huren voor je bedrijfsfeest

Wanneer je binnenkort een bedrijfsfeestje wilt gaan organiseren is het zeker de moeite waard al je in Gelderland bent gevestigd om eens een kijkje bij Gasterij de Kommensaal te nemen. Naast een perfecte centrale ligging is het bij uitstek de plek waar een geslaagd bedrijfsfeest kan plaatsvinden. De feestlocatie zelf is dichtbij een vakantiepark gelegen in de omgeving van Arnhem met hierbij alle faciliteiten in de directe omgeving. Maar ook de locatie zelf is van alle gemakken voorzien. Een bedrijfsfeest organiseren bij de Kommensaal zal zeker nog lang over worden gesproken door alle gasten.

Uitstekende keuken met streekgerechten

De keuken van de Kommensaal is natuurlijk en gericht op streekgerechten. Met een uitgebreide kaart en aantrekkelijke prijzen is er ook voor grote groepen van alles mogelijk. Wanneer het goed weer is kun je ook kiezen om buiten te gaan eten op een beschermd terras. Naast de uitgebreide kaart zijn er ook mogelijkheden om een buffet of culinaire barbecue te organiseren. Omdat het restaurant ook is voorzien van verschillende zalen is er bovendien ook de mogelijkheid om dit binnen te doen. Afhankelijk van de invulling van het feest kan er natuurlijk ook rekening worden gehouden met specifieke wensen.

Faciliteiten

Bij een bedrijfsfeest kun je alle wensen met de medewerkers van de Kommensaal doornemen. Vanwege de ligging in een recreatiegebied is er water en voldoende ruimte aanwezig om de locatie zelf. Wil je een complete dag met ook teambuilding activiteiten organiseren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zeilen, fietsen, wandelen, ballonvaart, zwemmen en veel meer mogelijkheden gecombineerd met professionele begeleiding geeft natuurlijk een fantastische ervaring. Maar denk ook aan presentatie apparatuur en display, muziekband of zelfs een DJ is mogelijk om in te huren. De faciliteiten zijn dusdanig in te richten dat een zaal zo is omgebouwd tot een fantastische feestzaal met een eigen bar. Kortom neem gerust eens een kijkje op de website van de Kommensaal voor meer informatie.

 

 

Oktoberfeest artiesten boeken

Het Oktoberfeest is misschien wel één van de gezelligste feesten van onze Oosterburen. Door je eigen Oktoberfeest te organiseren maak je er een gezellig feestje van. Zet de bierpullen maar klaar en laat artiesten optreden met een gezellig Duits repertoire. Oktoberfeest artiesten boeken maken je feestje altijd gezellig. Ze zijn gespecialiseerd in Duitse hits of weten als geen ander de originele Duitse Schlager muziek te zingen. De invulling van je feest is zo geregeld als je online Oktoberfeest artiesten gaat boeken. De meeste feesten vinden uiteraard in oktober plaats. Je moet er dus snel bij zijn als je de populaire Oktoberfeest artiesten wil boeken. Je kan dan alle bekende namen op tijd vastleggen voordat het komende jaar Oktoberfest weer opnieuw voor de deur staat. Het enige wat je nu nog hoeft te regelen is genoeg bier en bierpullen om het feest te beginnen.

Schlagerzanger boeken voor een Oktoberfeest

Een Oktoberfeest is absoluut niet compleet zonder een echte Schlagerzanger. De Duitse hits mogen absoluut uit de microfoon knallen. Of Duitse nummers met een Nederlands tintje er doorheen. Een Schlagerzanger boeken hoeft natuurlijk niet alleen voor het Oktoberfeest. Je kan ook zo’n Duitse hit boeken voor een Aprés Ski party. De bekendste artiesten zorgen ervoor dat het een echt Duits feestje gaat worden. De kans is groot dat het bier rijkelijk zal gaan vloeien met de Duitse hitparade op je podium. Wil je graag een Duits getint feestje geven, maar is het Oktoberfeest allang voorbij? Geen probleem je kan met een Schlagerzanger boeken er natuurlijk een echt Tirol feest van maken. Of organiseer een Schlagerfestival en laat het publiek helemaal losgaan op foute muziek.

Top Schlager artiesten voor jouw evenement

Je kan natuurlijk voor een onbekende naam gaan voor je eigen evenement. Maar je kan natuurlijk ook Top Schlager artiesten boeken voor je evenement. Laat het publiek echt helemaal losgaan op de meest foute Duitse hits en laat ze genieten van het Tiroller festijn. De beste Nederlandse namen die een Duits repertoire hebben kunnen wij voor je regelen. Uiteraard kan je via ons ook Top Schlager artiesten boeken uit Duitsland. Door grote namen te trekken weet je zeker dat het feest geslaagd gaat zijn en je liefhebbers uit het hele land weet te trekken.  Haal de Lederhosen maar uit de kast want je feest gaat gegarandeerd een succes worden met de Tirol sensatie artiesten uit ons land en buurland. Alleen de absolute top Schlager artiesten staan bij jouw op het podium om er een echt feest van te maken. Leg ze vandaag nog vast voor jouw datum zodat je line-up gegarandeerd vast ligt voor het volgende evenement.

Kraamopbouw door de specialist in podiumdelen

Wist u dat de specialist in podiumdelen veel meer voor u kan betekenen dan alleen podiumdelen? Naast deze podiumdelen kan men u in meerdere producten voorzien. U kunt hierbij denken aan een party kraamopbouw. Het zou u ook meer eens gebeuren, u heeft een presentatie en geen stand. Voor deze gebruiksgemakken kunt u gemakkelijk en snel Stageplate inschakelen. Dit is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft en u kan helpen met al uw zaken gerelateerd aan podiumdelen. Maar ook voor het huren van een stand kunt u deze professional inschakelen. Daarnaast is het dakje van deze stand van brandvertragend materiaal. Dus bekijk eens snel de mogelijkheden die een specialist u kan aanbieden.

Kies voor de juiste podium-poten bij uw podiumdelen

U kunt er zeker van zijn dat u deskundig advies over kwalitatieve podiumdelen ontvangt wanneer u een specialist inschakelt. Zo kunnen zij u precies vertellen welke podium-poten u nodig heeft. Stageplate is zo’n gespecialiseerd bedrijf en helpt u graag! U kunt kiezen uit twee verschillende poten voor uw podiumdelen, namelijk insteekpoten en telescooppoten. Welke u neemt is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Echter is het wel aan te raden om u goed te laten adviseren door de specialisten. Zij luisteren naar uw wensen en behoeftes en aan de hand van deze informatie wordt er gekeken wat het beste bij u past.

Zorg voor podiumklemmen om uw podiumdelen aan elkaar te zetten

Voor het opbouwen van een geheel podium zijn veel onderdelen nodig. Wanneer u van plan bent om een uitgebreid en ruim podium op te zetten, heeft u verschillende soorten podiumdelen nodig. Deze moeten echter wel aan elkaar worden gezet. Podiumklemmen zijn voor u dan zeker een uitkomst, dit zorgt er namelijk voor dat diverse delen stevig en goed aan elkaar vastzitten. Wanneer u gebruik maakt van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf aanbiedt, zoals Stageplate, bent u ervan verzekerd dat u alleen producten tot uw beschikking krijgt van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook gespecialiseerde medewerkers in dienst die samen met u bekijken wat de beste mogelijkheden zijn als het aankomt op het opzetten van een podium.