De beste laptop voor gamers

Er zijn verschillende dingen die je kan doen als je je verveelt. De een gaat een rondje hardlopen, de ander gaat een filmpje kijken en weer een ander gaat lekker achter zijn laptop zitten gamen. Iedereen vind weer iets anders leuk om in zijn vrije tijd te gaan doen. Vooral in deze tijd van corona is er heel erg veel tijd over om te doen wat je wil. Je hebt meer vrijheid om te kiezen wanneer je leuke dingen doet en hoe vaak je ze doet. In deze lange zomer waarin je waarschijnlijk niet op vakantie gaat heb je meer dan genoeg tijd om lekker te gamen. Heb jij gemerkt dat je oude koelkast van een laptop niet meer zo snel en goed werkt als dat je het zou willen? Dan is het misschien wel tijd voor een nieuwe laptop om al jouw games op te spelen. Nu is natuurlijk de vraag, welke laptop moet ik kiezen? In dit artikel help ik je daar een stapje mee op weg.

 

Bij het kopen van een nieuwe gaming laptop, is de videokaart het belangrijkste onderdeel van de laptop. De videokaart beïnvloed hoe vloeiend het beeld van de game is, namelijk het aantal frames per seconde. Hoe hoger dit aantal is, hoe sneller en vloeiender het beeld verloopt. Hiernaast moet je ook goed op het beeldscherm letten, je kan kiezen voor full HD, maar ook voor 4K. Een beeldscherm met 4K biedt een beeld dat vier keer scherper is dan full HD. Als je hiervoor kiest, moet je wel ook zorgen dat je een processor heeft die deze capaciteit aan kan. Tot slot is het ook belangrijk om te letten op de verversingssnelheid van de gaming laptop, met een 120Hz scherm heb je een heel vloeiend beeld. Dit zijn allemaal verschillende specificaties en er is niet altijd één laptop die aan al jouw eisen voldoet. Daarom kan je er ook over na denken om een laptop op maat te maken door laptop zelf samenstellen.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/

De belangrijkste eigenschappen van een MacBook Pro

De MacBook Pro reeks is de best lopende laptop serie van Apple. MacBook Pro’s staan bekend om vele geweldige eigenschappen die hem zo geliefd maken bij haar publiek. Mensen zweren bij een MacBook Pro en zouden niet snel overstappen naar een ander merk. Neem een kijkje in wat de MacBook Pro zo bijzonder maakt en kom zelf in actie om een MacBook Pro te kopen. 

Krachtige prestaties

Een van de meest essentiële punten waarom een MacBook populair is onder grafische beroepen, zijn de zeer sterke grafische prestaties. Ook de processor matige prestaties zijn sterk, wanneer je de processorkracht combineert met de efficiënte goed doorontwikkelde software. Hierdoor kun je eenvoudig video’s editen met een MacBook Pro. Of je programma’s schrijven in Javascript. In combinatie met het zeer scherpe beeldscherm is een MacBook Pro voor de creatieve beroepen een geschikte partner in crime.

Geringe afmetingen

Desondanks deze krachtige prestaties, weet Apple de afmetingen van de MacBook Pro gering te houden. Zo weegt een MacBook Pro Touchbar 2019 1,37 kg. In vergelijking met krachtige laptops van een ander merk, bedraagt dit toch al gauw 2kg of meer. Dit verschil maakt een MacBook Pro fijn om op schoot mee te werken. Dit zal je niet snel doen bij een laptop van 2kg of meer!

Geweldige batterijduur

Een MacBook Pro gaat erg lang mee met een acculading. Doorgaans zo’n 10 uur. En 10 uur is ook echt 10 uur. Niet zoals in vergelijking met andere concurrenten, waarbij het tot 10 uur is. En je in de praktijk nog niet eens uitkomt op 6 uur bij gemiddeld gebruik.

Piekfijn beeldscherm

MacBook Pro laptops zijn voorzien van een Retina beeldscherm. Dit houdt in dat er zoveel pixels op je beeldscherm worden weergegeven, dat je geen puntjes (de pixels op het beeldscherm), onderling kan onderscheiden. Wanneer je een MacBook Pro met televisies zou vergelijken, is een MacBook Pro de 8k HD tv waar andere merken veelal met schermresoluties van 4k werken. De pixeldensiteit is daardoor heel erg hoog voor de MacBook Pro’s. Een ontzettend scherp beeldscherm. Het beeldscherm is niet alleen scherp. Maar ook voorzien van geavanceerde technologieën om de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Dit is een ander voordeel voor creative professionals om voor een MacBook Pro te kiezen. Want kleurdetails of lichtinvallen kunnen van invloed zijn op het resultaat van de vormgeving. 

Gebruiksvriendelijke software

Bovendien zijn MacBook Pro’s voorzien van Apple’s laatste software. Welke zeer intuïtief en efficiënt werken. De software van Apple is goed doorontwikkeld, waardoor je minder snel te maken krijgt met errors of laptopcrashes/ freezes. Daarnaast is het besturingssysteem van Apple, beter bestand tegen virussen en ongewenste programma’s dan concurrent Windows.

Connectability

Verder zijn MacBook Pro’s rijk uitgerust met ingangen en poorten. Zodat wanneer je aan het werk bent, niets tekort komt.

MacBook Pro kopen

Een MacBook Pro kost nieuw al gauw €2000. Door een MacBook Pro refurbished te kopen kun je al gauw enkele honderden euro’s besparen.

Haal meer uit uw auto met chiptuning

Wanneer u veel kilometers maakt in uw auto, dan is het natuurlijk fijn dat deze de prestaties levert die u verwacht. Is dit helaas niet het geval? Dan is chiptuning door de professionals van Chip Performance aan te raden. Hierdoor krijgt uw auto meer vermogen, doordat het aantal PK verhoogd wordt. U denkt misschien dat meer power u dan ook meer brandstof kost, maar niets is minder waar. Chiptuning bespaart u namelijk ook nog eens brandstof. Dit levert niet alleen voordelen op voor u, maar natuurlijk ook voor het milieu. Voor u dalen ook nog eens de brandstofkosten. Daardoor heeft chiptuning eigenlijk alleen maar voordelen.

Geniet van betere prestaties binnen het vermogen van de motor

Bij chiptuning wordt niet uw hele motor vervangen, maar wordt uw motor zo afgesteld dat deze optimale prestaties levert. Verschillende waardes van kenvelden worden verhoogd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de voorontstekingstemperatuur en de turbodruk. Ook wordt er gezorgd voor een optimale verdeling tussen lucht en brandstof. Uiteraard zorgt Chip Performance ervoor dat u veilig kunt blijven rijden. Zo wordt de voorontstekingstemperatuur niet té hoog opgevoerd, zodat er geen kans is op brand en wordt extra thermische belasting vermeden.

Geef uw auto meer souplesse

Om uw auto beter te laten presteren, wordt ervoor gezorgd dat de reactiesnelheid van uw auto drastisch verlaagd wordt. Uw auto heeft meer power, waardoor deze beter accelereert en soepeler rijdt. Profiteer dus ook van de voordelen van chiptuning door Chip Performance. Dit optimaliseren van uw rijprestaties is mogelijk voor alle merken en typen auto’s. Vraag ook naar de mogelijkheden voor uw auto! Want niet alleen chiptuning behoort tot de mogelijkheden, maar ook andere werkzaamheden om uw auto prettiger te laten rijden. Heeft uw auto bijvoorbeeld een snelheidsbegrenzer, maar vindt u dit toch niet prettig rijden? Laat deze dan uitschakelen door de experts.

https://www.chipperformance.nl/

Een drone kopen om er lekker vrij mee te vliegen

Een drone kopen om lekker vrij mee te vliegen

Wie eens iets nieuws wil leren, kan een drone kopen. Al snel blijkt dit dan een leuke hobby. Al zijn er natuurlijk wel een aantal regels die met deze hobby gepaard gaan. De mogelijkheden om te kunnen vliegen bijvoorbeeld. Er zijn wel gebieden waar dit niet zo gemakkelijk kan. Een voorbeeld is de omgeving rond vliegvelden. Het is natuurlijk zo dat deze regels niet voor niets zijn opgesteld. Aan de andere kant heeft het ervoor gezorgd dat fabrikanten van drones meer en meer op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om vrijer te kunnen vliegen.

De drones beter herkenbaar maken

Een belangrijke ontwikkeling die gaande is, is het feit dat de drone steeds beter herkenbaar wordt. Door de steeds betere managementsystemen zijn ze bijvoorbeeld beter op radarsystemen te zien. Dit is het geval bij de inmiddels befaamde DJI Mavic 2 Pro. Dit zijn de resultaten van samenwerkingen tussen dronefabrikanten en ontwikkelaars van radarsystemen. Doordat ze beter te herkennen worden, kan de zone met restricties steeds kleiner worden gemaakt. Waardoor liefhebbers van het dronevliegen veel meer kansen en mogelijkheden krijgen. Een drone kopen wordt daardoor dus alleen maar een nog leuker idee. Kijk direct naar de nieuwste modellen om er zoveel als mogelijk mee te kunnen en te mogen.

Kiezen voor een instapmodel drone

Doordat deze ontwikkeling behoorlijk snel gaat, is het al zo dat er bij een drone met camera kopen niet perse naar de duurdere modellen gekeken hoeft te worden. Het is ook goed mogelijk om met een instapmodel op een veilige manier te leren vliegen. Juist doordat de mogelijkheden steeds ruimer worden, is het steeds aantrekkelijker om hiervoor te kiezen. Dit is al direct een goede reden om eens te gaan nadenken of een drone een goede optie is als je een nieuwe hobby zoekt. Er zijn zeer veel geschikte modellen te vinden die in elk verschillend budget kunnen passen.

De ontwikkelingen van drones blijven volgen

Het is aantrekkelijk om de ontwikkelingen te volgen. Doordat de managementsystemen steeds beter, zijn er steeds meer gebieden waar gevlogen mag worden. Daardoor wordt een drone kopen ook gewoon een steeds leuker idee. Met een drone met camera kan je bijvoorbeeld op meer en meer plekken leuke beelden maken. Juist ook op plekken waar dat in het recente verleden nog onmogelijk was om te doen. Voor de meeste mensen is dit ook de belangrijkste reden om met een drone te vliegen. Alle reden om hier dus goed naar te kijken en een goede keuze te maken.

https://www.dronekiezer.nl/drones/