Carbid-theater

Een zaaltje huren voor je bedrijfsfeest

Wanneer je binnenkort een bedrijfsfeestje wilt gaan organiseren is het zeker de moeite waard al je in Gelderland bent gevestigd om eens een kijkje bij Gasterij de Kommensaal te nemen. Naast een perfecte centrale ligging is het bij uitstek de plek waar een geslaagd bedrijfsfeest kan plaatsvinden. De feestlocatie zelf is dichtbij een vakantiepark gelegen in de omgeving van Arnhem met hierbij alle faciliteiten in de directe omgeving. Maar ook de locatie zelf is van alle gemakken voorzien. Een bedrijfsfeest organiseren bij de Kommensaal zal zeker nog lang over worden gesproken door alle gasten.

Uitstekende keuken met streekgerechten

De keuken van de Kommensaal is natuurlijk en gericht op streekgerechten. Met een uitgebreide kaart en aantrekkelijke prijzen is er ook voor grote groepen van alles mogelijk. Wanneer het goed weer is kun je ook kiezen om buiten te gaan eten op een beschermd terras. Naast de uitgebreide kaart zijn er ook mogelijkheden om een buffet of culinaire barbecue te organiseren. Omdat het restaurant ook is voorzien van verschillende zalen is er bovendien ook de mogelijkheid om dit binnen te doen. Afhankelijk van de invulling van het feest kan er natuurlijk ook rekening worden gehouden met specifieke wensen.

Faciliteiten

Bij een bedrijfsfeest kun je alle wensen met de medewerkers van de Kommensaal doornemen. Vanwege de ligging in een recreatiegebied is er water en voldoende ruimte aanwezig om de locatie zelf. Wil je een complete dag met ook teambuilding activiteiten organiseren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zeilen, fietsen, wandelen, ballonvaart, zwemmen en veel meer mogelijkheden gecombineerd met professionele begeleiding geeft natuurlijk een fantastische ervaring. Maar denk ook aan presentatie apparatuur en display, muziekband of zelfs een DJ is mogelijk om in te huren. De faciliteiten zijn dusdanig in te richten dat een zaal zo is omgebouwd tot een fantastische feestzaal met een eigen bar. Kortom neem gerust eens een kijkje op de website van de Kommensaal voor meer informatie.