Laat een fraai dak op uw huis leggen door een erkende dakdekker in Gouda

Wanneer u een huis laat bouwen wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Nadat u een prachtige kavel heeft bemachtigd en de woningindeling is ontworpen, komt u bij het volgende belangrijke onderdeel: het uitkiezen van het dak. Als u een huis laat bouwen in Gouda, dan is het belangrijk dat u voor het plaatsen van het dak een erkende dakdekker uit Gouda inschakelt. Zo bent u verzekerd dat er gewerkt wordt volgens de normen van brancheverenigingen en laat u deze klus met een gerust hart over aan vakmensen.

Een perfecte plaatsing van uw dak met tijdig onderhoud

Kies voor een erkende dakdekker in Gouda en uw dak wordt perfect geplaatst, maar ook hersteld en onderhouden. Tenminste, wanneer u kiest voor Installatiebedrijf Vonk als uw dakdekker in Gouda. Dit erkende bedrijf plaatst op uw nieuw te bouwen huis een dak dat geheel naar uw wens is. Maak uw keuze uit de traditionele dakpannen, bitumen of een ander materiaal. Daarbij repareren zij uw dak na een zwarte storm, een brand of andere beschadiging weer en laat u de kosten vaak gewoon verhalen bij uw inboedelverzekering. Als u deze dakdekker in Gouda het dak van uw huis periodiek laat controleren, voorkomt u dat u onverwacht voor hoge kosten komt te staan. Laat uw dak daarom tijdig onderhouden door een vakbekwaam bedrijf.

Vraag een offerte aan

Als u een dak op uw woning wilt laten plaatsen of vervangen, of als u schade wilt laten herstellen aan uw dak, dan wilt u natuurlijk een scherpe offerte. Bij Installatiebedrijf Vonk komen zij vooraf bij u langs om de situatie te inspecteren. Is er haast omdat u bijvoorbeeld schade aan uw dak heeft wat wateroverlast veroorzaakt? Dan kan de reparatie natuurlijk direct worden uitgevoerd. Met dit bedrijf maakt u vooraf duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden en de prijs ervan. Vraag daarom eenvoudig uw offerte aan bij deze erkende dakdekker in Gouda.

https://vonkgouda.nl

Laat dit hoveniersbedrijf uit Etten-Leur uw tuin omtoveren

Wilt u uw tuin in Etten-Leur of Roosendaal onder handen laten nemen door een hoogwaardig hoveniersbedrijf uit de buurt? Wilt u deze zomer nog genieten van een tuin volledig naar wens? Kies dan voor de kwaliteit die Habro Tuinen u kan bieden. Zij zijn een ervaren hoveniersbedrijf wat werkzaam is in Etten-Leur en Roosendaal. Ze hebben schoonheid in uw tuin als uitgangspunt en bereiken dit door eenvoud in de basis aan te brengen. Ze luisteren hierbij natuurlijk naar al uw wensen en zullen uw tuin omtoveren tot een ware oase. Lees snel verder om erachter te komen hoe ze dit voor u bereiken.

Dit hoveniersbedrijf is ook werkzaam in Roosendaal

Wanneer u dit hoveniersbedrijf inschakelt in de omgeving van Roosendaal en Etten-Leur, zullen hun tuinontwerpers met u rond de tafel gaan zitten. Ze luisteren goed naar uw wensen en komen met een ontwerp waar u geen nee op kunt zeggen. Door middel van duurzame materialen en vakkennis, creëren ze de mooiste tuin die perfect aansluit bij uw huis. Dit hoveniersbedrijf uit Etten-Leur staat voor kwaliteit en duurzaamheid in het werk wat ze afleveren. De tuinen zijn eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Hierdoor kunt u nog jaren genieten van het ontwerp wat zij voor u creëren.

Schakel deze hovenier ook in voor aanleg en onderhoud

Wilt u dit hoveniersbedrijf in Breda inschakelen om uw tuin aan te leggen of te onderhouden? Ook dit is mogelijk! Ze gaan hierbij uiterst zorgzaam te werk en kunt u onbezorgd genieten van uw prachtige tuin, die ook nog eens goed onderhouden wordt. Met meer dan 25 jaar ervaring is Habro Tuinen de juiste keuze. Zij zullen uw tuin omtoveren tot uw droomtuin. Neem gerust contact met ze op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ze denken graag met u mee en verrichten graag maatwerk, zodat u deze zomer nog kunt genieten van uw prachtige tuin!

Een ervaren makelaar die werkzaam is in Middelburg en Goes

Bent u op zoek naar een woning in Zeeland en wilt u daarom een ervaren makelaar in Middelburg of Goes inschakelen? Neem dan contact op met Stad & Zeeland NVM Makelaars. Deze makelaardij is al vanaf 1981 actief in de verkoop, aankoop en taxaties van woningen. Ook verhuurbegeleiding wordt door Stad & Zeeland NVM Makelaars verzorgt. Door hun jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt, kunnen deze makelaars u uitstekend ondersteunen bij het vinden van het perfecte huis of een succesvolle verkoop realiseren. Na een eerste adviesgesprek zoekt uw makelaar graag mee naar een gepaste woning, die binnen uw budget valt en voldoet aan uw wensen.

Deze makelaar in Goes heeft een uitgebreid aanbod van woningen in Zeeland

Wanneer u graag in Goes, Middelburg of een andere Zeeuwse plaats wilt wonen, kunt u vertrouwen op een makelaar van Stad & Zeeland NVM Makelaars. Deze makelaardij heeft een groot aanbod van woningen in Zeeland. Of u nu op zoek bent naar een eengezinswoning, appartement of nieuwbouw: deze makelaar biedt het allemaal aan. Ook voor een huurwoning of bouwgrond kunt bij deze makelaar, gevestigd in de binnenstad van Goes, terecht.

U vindt eenvoudig online uw droomhuis

Op de website van Stad & Zeeland NVM Makelaars heeft u de mogelijkheid om te filteren op type woning, locatie en prijs. Ook kunt u kiezen uit bestaande bouw en nieuwbouw. Vul al uw wensen in en de woningen die aan uw eisen voldoen, verschijnen in beeld. Ziet u een huis dat u bevalt? Dan maakt deze makelaar graag een afspraak voor een bezichtiging. Wil u een waardebepaling laten uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Deze makelaar in Goes, die ook werkzaam is in Middelburg, regelt de aankoop van uw droomhuis van A tot Z. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en krijgt u precies de begeleiding die u wilt.

Stralend de weg op na een bezoek aan deze truckwash

Rijdt u regelmatig in een vrachtwagen? Ook deze zal regelmatig gewassen moeten worden, niet alleen voor het zicht, ook voor de veiligheid. Na een bezoek aan TruckWash 1 straalt uw vrachtwagen als nooit tevoren waardoor u een professionele indruk achterlaat. U hoeft geen afspraak te maken om uw vrachtwagen door de wasstraat te laten halen. De klantvriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw vrachtwagen wordt met professionele reinigingsmiddelen behandeld zodat er geen strepen ontstaan. Nadat uw vrachtwagen door de wasstraat is gegaan, wordt deze behandeld met een beschermende waslaag. Zo heeft u lang plezier van uw schone vrachtwagen.

Een truckwash langs de snelweg

Als vrachtwagenchauffeur heeft u geen zin om helemaal om te rijden voor een bezoek aan een truckwash. Dat hoeft ook helemaal niet, want TruckWash 1 vindt u op de route van de A58, A17 en A4. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in Roosendaal of Rilland. Rijdt u voornamelijk ’s avonds? Geen probleem, de medewerkers maken graag tijd voor u vrij. Naast het reinigen van uw vrachtwagen, kunt u hier ook met uw personenauto, caravan, trailer of bedrijfswagen terecht. Moet de binnenkant van uw trailer worden schoongemaakt? De medewerkers van deze truckwash maken uw trailer volgens de HACCP richtlijnen schoon.

Zelf aan de slag

Nu u gezien heeft hoe schoon uw vrachtwagen na een bezoek aan de wasstraat is, wilt u natuurlijk dat uw vrachtwagen er altijd zo uitziet. Dat kan! Koop eenvoudig alle onderhoudsproducten in de webshop van TruckWash 1. Denk bijvoorbeeld aan een reinigingskit, microvezeldoekjes of wax. Bestel de gewenste artikelen voor 17:00 uur en u kunt de producten de volgende werkdag al in huis verwachten. Daarnaast worden bestellingen boven de €50,- gratis verzonden. Neem gerust een kijkje en laat uw vrachtwagen stralen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Jouw taak is om dat hoekje zo klein mogelijk te maken. Zo zorg je ervoor dat de kans op een ongeval afneemt. Om hier echt in te slagen is het echter aan te raden om een gespecialiseerd bureau in te huren dat zorgt draagt voor de Safety Solutions van jouw bedrijf. Hiermee zorg je ervoor dat jouw preventieve maatregelen aan alle vereisten voldoen. En heb je een zorg minder. De veiligheid van jouw medewerkers gaat je immers aan het hart. Het is echter ook niet meer dan logisch dat je zelf geen tijd hebt om je in alle regels te verdiepen.

Zorg voor onbeperkt toezicht

In sommige gevallen is er te allen tijde een toezichthouder vereist bij het uitvoeren van de werkzaamheden. In dit geval kun je ook terecht bij een bureau dat in veiligheid gespecialiseerd is. Wanneer je hiervoor zelf iemand moet aannemen dat kost dit extra tijd en geld. Deze persoon moet voordat hij aan de slag kan, eerst een hoop cursussen volgen. In de tussentijd heb jij niemand in huis die het toezicht kan houden. Voorkom zulke situaties dus zoveel mogelijk en zorg ervoor dat alles op tijd geregeld is.

Hulp op maat

Zoals de ene persoon de ander niet is, zijn ook alle bedrijven anders. Het is dus het beste om met een specialist in gesprek te gaan en aan te geven wat jouw wensen en benodigdheden zijn. Wellicht kan hij je wijzen op zaken die je zelf over het hoofd hebt gezien. Of kan hij je helpen met zaken waar je zelf niet uitkomt. In ieder geval zal hij je veel tijd besparen en zorgen dat je goed voorzien bent. Of dit betekent dat je extra materiaal huurt of een nieuw veiligheidsplan krijgt, jij kunt weer doen waar je goed in bent.

Gespecialiseerde vriesopslag

Voor de opslag van uw verse producten en diepvriesproducten heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die net zo zorgvuldig met uw producten omgaat als u dat doet. Bij de opslag en het transport van voedingsmiddelen komt veel kijken. U bent daarom op zoek naar gespecialiseerde vriesopslag waar mensen werken die verstand van zaken hebben. Bij Frigo Group werken we al sinds 1973 met verschillende soorten voedingswaren. Iedereen binnen ons bedrijf beschikt over de benodigde kennis wat betreft de opslag van deze producten. Ook logistiek gezien zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Geconditioneerd transport

Bij Frigo Group bieden we een totaaloplossing voor de opslag en distributie van uw producten. Als u de eigenaar bent van een restaurant, dan wilt u zich graag hierop kunnen richten. Daarom kunt u erop rekenen dat Frigo Group alle zaken rondom opslag en geconditioneerd transport van u overneemt. We zorgen ervoor dat uw producten naar onze vrieshuizen worden gebracht, op de juiste manier bewaard blijven en vervolgens ook op de juiste manier naar de eindbestemming worden getransporteerd. Hiervoor gebruiken wij onze eigen vrachtwagens, waarin uw producten op de gewenste temperatuur blijven. Ook beschikken we over onze eigen chauffeurs. Zij houden de kwaliteit van uw producten ten alle tijden in de gaten.

Persoonlijke aanpak van Frigo Group

Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij Frigo Group rekenen op onze volledige aandacht. Wij hechten waarde aan de wensen van onze klanten en vinden duidelijke communicatie erg belangrijk. Of u nu slechts een aantal dozen bij ons wilt opslaan, of een paar honderd pallets, we behandelen uw producten met de grootste zorg. Daarbij maken we gebruik van de meest moderne technieken om uw producten continu te monitoren. Zo wordt bijvoorbeeld de temperatuur in de gaten gehouden, maar ook waar de producten zich bevinden.

https://www.frigogroup.com/nl

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding
Je hebt waarschijnlijk wel eens te maken gehad met ongedierte in je huis of ergens op straat. Nu willen we er iets aan doen om ongedierte te bestrijden en hebben daarom ook jouw hulp nodig. Woon je in de buurt van ongedierte dan horen we het graag van je.

Plaatsen in Nederland
In veel steden is er een verschil, zo is er vooral ongediertebestrijding in Purmerend nodig en ook ongediertebestrijding in Alkmaar. Deze twee hebben vooral te kampen ermee. Je kan er ook zelf iets aandoen zoals een tegengif te kopen als je er veel last van hebt. Er zijn de laatste tijd ook veel muizen in Amstelveen opgedoken wat niet zo een fijn gebeuren is voor de buurtbewoners. In Amsterdam hebben ze ook te maken met ongediertebestrijding.
Op nog veel andere plaatsen hebben ze er ook mee te kampen zo is er ook een ongediertebestrijding nodig in Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Hengelo, Zwolle, Nijmegen en Enschede. Ook is er ongedierte in Amsterdam. Het zijn dus een hoop plaatsen waar ze te kampen hebben met ongedierte. De reden waarom er zoveel ongedierte is, is nog uiteindelijk. Een mogelijke factor is het weer. De laatste tijd is er namelijk veel regen gevallen dus dat kan een oorzaak ervan zijn. De kosten van muizenbestrijding en andere ongedierte kan je opzoeken op het internet of bij een winkel bij je in de buurt. Er is ook een muizenplaag in Amsterdam, een muis kan je redelijk makkelijk vangen of lokken in een muizenval.
In Amstelveen hebben ze ook te maken met een rattenplaag, je kan een muis en rat door een simpele truc zeer makkelijk uit elkaar houden namelijk aan de het kopje en de staart.
 
Wespen
In de zomer is er dan weer voornamelijk een wespenplaag in Zwolle, Nijmegen en Enschede. Hier zijn een paar tips hoe je wespennesten veilig kunt verwijderen. De beste tip die ik je kan geven is om het niet zelf te doen als je niet zeker bent wat je moet doen. Het beste wat je kan doen in een Imker contacteren of iemand die gespecialiseerd is er in. Als je toch liever zelf de wespen wilt bestrijden kan je een soort wespenval kopen waar er limonadesiroop inzit, waardoor je veel wespen ineens kunt doden op een milieuvriendelijke manier zonder gif. Je kan ook een wespenspray gebruiken maar het bied geen volledige zekerheid dat alle wespen dood zijn.

https://ongedierteassistent.nl/

De Boekhouder

De Boekhouder
Een boekhouder houdt zich bezig met de financiën van een bedrijf of onderneming. Hij kan alle inkomsten, uitgaven en andere kosten voor je bedrijf bijhouden. Verder kan hij ook de belasting- of btw aangifte voor je doen. Voor bedrijven die werknemers in dienst hebben, kan hij ook de loonadministratie doen. Omdat hij gespecialiseerd is doet hij het werk sneller en efficiënter dan als de ondernemer zelf deze taken zou vervullen.
 
Wat doet een registeraccountant
Een registeraccountant houdt zich bezig met de financiële verantwoording van een bedrijf en is bevoegd om de geldigheid van een jaarrekening vast te stellen. Dit is een beschermd beroep, dus niet iedereen mag het worden en het beroep is gebonden aan strenge regels.
 
Opleiding van een boekhouder
In Nederland heeft een boekhouder meestal een mbo-niveau 4 opleiding of een hbo-bachelor. Echter kan iedereen zich boekhouder noemen omdat er geen wettelijke regels daarvoor bestaan. Accountants daarentegen moeten een post-hbo of wo-opleiding gevolgd hebben en moeten zich houden aan gedrags- en beroepsregels. Verder moeten ze zich regelmatig. verplicht bijscholen.
 
Verschil tussen boekhouder en accountant
Iedereen mag zich boekhouder noemen, ongeacht hun kwalificaties (natuurlijk kan je wel hun reputatie controleren. Iedereen die verstand heeft of denkt te hebben van boekhouden mag dus aan de slag ermee. Daarentegen is de titel “accountant” beschermd. Deze kun je verdienen door een accountantsopleiding succesvol af te ronden. Daarnaast zijn er wel opleidingen voor boekhouders maar deze zijn niet verplicht. Een accountant is verplicht zich te verzekeren tegen mogelijk verkeerd uitgevoerde werkzaamheden of verkeerd gegeven adviezen maar een boekhouder niet.
 
Wat kost een boekhouder?
Het uurtarief van een boekhouder variëert tussen de 70 en 100 euro. Een beginnende boekhouder kan je vinden vanaf 45 euro per uur, maar voor eentje die zeer ervaren is moet je al gauw tussen de 150 en 200 euro per uur neertellen. Sommige bedrijven (dit zijn vooral grotere bedrijven met meerdere werknemers en een relatief hoge omzet) hebben een boekhouder in vaste dienst. Het gemiddeld salaris voor een boekhouder in loondienst is 3249 euro per maand (bruto).
 
Beste Boekhoudsoftware
Er zijn verschillende programma’s waarmee een boekhouder kan werken. Het welbekende Microsoft Excel is een robuust en breed toepasbaar programma dat je voor bijna alles wat cijfers betreft kunt gebruiken. Maar er is ook gespecialiseerde boekhoudsoftware, zoals DigiBTW en MoneyMonk. Daarnaast kan je ook online boekhouden, onder andere op e-Boekhouden.nl en Myfinance.nl. Genoeg keuze dus!

https://boekhouder-offertes.com/

Sleutels vergeten of slot kapot? Dit is de oplossing!

Sleutels vergeten of slot kapot? Dit is de oplossing!
Je bent je sleutels kwijt. Het slot zit vast. Of erger nog: je hebt je sleutel in het slot afgebroken. En dan?! Pure paniek. Je móet en zal dat slot openen! Geen stress: hier is de oplossing.  
 
Slot openbreken
Je kunt er voor kiezen om je slot open te laten breken. Want je wil graag zo snel mogelijk weer in je huis, bij je fiets of in je kluis. Toch?! Heb je nu paniek over je slot? Dat is dus echt niet nodig. We hebben het hier namelijk over elk soort slot. Van voordeurslot tot hangslot naar cilinderslot. Alhoewel, als je dat laatste slot hebt is het net even een iets ander verhaal. Je kunt je cilinderslot laten uitboren. Of je kunt je cilinderslot helemaal laten vervangen. Aan jou de keus.
 
Slot vervangen
Wil je je slot graag laten vervangen? Dan hoef je natuurlijk niet per se een cilinderslot te hebben om je slot te laten vervangen. Ha, fijn hè! Je kunt er voor kiezen om je voordeurslot te laten vervangen. Of je deursloten van de binnendeur. Je cilinderslot. Of hangslot. Je slot hoeft dus niet per se kapot te zijn, hè. Dat kan ook als je slot door draait of als je je sleutels kwijt of vergeten bent.
 
Heel even lachen
Hoe naar, vervelend en ellendig deze opsluiting of buitensluiting ook eenmaal is: grappig is het ook wel een klein mini beetje. Ja, nu niet. Snap ik. Maar straks wel. Ah, joh. Lach erom! Je bent dom geweest. Ha, ha. Wat voor hilarische situatie heb je nu weer gecreëerd?! Handen omhoog als je weleens: sleutels vergeten (grrr!), sleutels verloren (nooo!) of je sleutels gewoon helemaal kwijt bent geraakt. En handen omhoog als je: je sleutel in de deur hebt laten zitten (hoe dan?!), of je sleutel aan de binnenkant van de deur hebt laten zitten (argh!), of je sleutel is afgebroken in het slot (neeee!).
Hoe breek je dan toch dat slot weer open?! Kon je het slot maar openen zonder sleutel. Dan zat je nu niet in deze ellende. Maar geen paniek. Je weet nu wat je te doen staat. Je hebt de alles verlossende oplossingen gevonden.
Die zijn: 1) Slot openbreken, 2) slot vervangen en 3) gewoon nooit meer je sleutels vergeten. Haha, oké nog één keer lachen dan. En geen paniek! Help is on the way! Bekijk hier het overzicht van slotenmakers in Nederland

https://deslotenmaker.com/

BHV in jouw bedrijf

Stel er doet zich binnen jouw bedrijf een noodsituatie voor of een van de medewerkers heeft een ongeluk gehad. Dan ben jij als werkgever ervoor verantwoordelijk dat er snel iemand ter plaatse is, die weet wat er gedaan moet worden om het slachtoffer te helpen. Dat is de zogenaamde BHV’er, de bedrijfshulpverlener. Deze persoon of personen behoren een goede BHV training te hebben gevolgd om zich BHV’er te mogen noemen. Daarom heeft G4S, met behulp van Fabius opleidingen, verschillende BHV trainingen opgezet.

Goed getrainde BHV’er

Bij wet is de werkgever verantwoordelijk dat er binnen het bedrijf voldoende opgeleide mensen werken. Hoeveel BHV’ers er nodig zijn is afhankelijk van hoe groot het bedrijf is en hoeveel personeel er werkt. Een goede BHV training wordt verzorgd door G4S. Er zijn verschillende modules waaruit gekozen kan worden. Normaliter wordt er begonnen met de BHV Basistraining waarbij ook de werking van een AED behoort. Deze training duurt 2 dagen waarna de deelnemers hun certificaat behalen en in de praktijk mogen worden ingezet wanneer er zich op het werk iets voordoet. Tijdens deze training wordt er in een veilige en realistische setting geoefend onder leiding van gespecialiseerde instructeurs. Deze training is gericht op de praktijk. Er wordt onder andere geleerd hoe en wanneer er levensreddende handelingen verricht moeten worden. Daarnaast wordt er geoefend hoe een brand moet worden bestreden of hoe een pand ontruimd moet worden en hoe daarbij gecommuniceerd moet worden.

Overige trainingen

Wanneer men eenmaal het BHV certificaat heeft behaald moet er van tijd tot tijd een herhalingstraining worden gevolgd zodat het certificaat geldig blijft. Wellicht is het voor jouw bedrijf nodig dat er een BHV’er een certificaat volgens de NIBHV norm heeft behaald. Ook hiervoor kan je terecht bij G4S. Bovendien is het mogelijk om een BHV cursus via E-learning te volgen. Daarbij komt de theorie aan bod waarbij er uitleg gegeven wordt via video’s. Dit geldt eigenlijk als voorbereiding op de praktijkcursus waarbij het geleerde wordt geoefend.