Laag BTW tarief voor montage isolatieglas verhoogd

Laag BTW tarief voor montage isolatieglas verhoogd
Als gevolg van de wetswijziging van vorig jaar is het aantrekkelijke BTW dat geldt voor de montage van isolatieglas in bestaande bouw van ouder dan twee jaar verhoogd van 6% naar 9% met ingang van 1 januari 2019. Het lage BTW tarief was ingevoerd om de isolatie van woningen te stimuleren en geldt alleen voor de montagekosten dus niet voor de aanschaf van het glas zelf. Het tarief is van toepassing op de installatie van isolatieglas met U-waarde van 1,12 of lager.

Gevolgen BTW-verhoging voor glaszetters
De gevolgen voor glasbedrijven en zzp’ers zijn legio: zo moeten zij offertes en facturen wijzigen, nadenken of ze de BTW verhoging gaan doorvoeren in hun tarieven en stilstaan bij de gevolgen voor de (online) boekhouding. Het verlaagde tarief van 6% BTW blijft wel van toepassing op projecten die voor 1 januari zijn vooruitbetaald, maar pas in 2019 zullen plaatsvinden.

Promotiemateriaal voor nieuw tarief beschikbaar
Om opdrachtgevers attent te maken op het nieuwe tarief, heeft brancheorganisatie OnderhoudNL promotiemateriaal beschikbaar gesteld. Zo zijn er gratis vellen met 9% btw-stickers beschikbaar voor OnderhoudNL-leden. Elk vel bevat 36 kleurrijke stickers die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld foldermateriaal, briefpapier of offertes. Er is ook een versie voor het plaatsen van isolatieglas. Daarnaast zijn er banners beschikbaar om op je website te plaatsen.

Laat de lokale glaszetter je adviseren over het plaatsen van isolatieglas.

https://glaszetterdirect.nl/

Dé snelste leveranciers van Acrylaat in Nederland

Er is een leverancier binnen Nederland die al meer dan 40 jaar ervaring heeft met het verhandelen, berwerken en vervoeren van kunststoffen. Tegenwoordig leveren zij ook acrylaat bij Vink Acrylaat. De acrylaat platen gaan tot maximaal 2×3 meter en verschillen in dikte van 5 tot 50 millimeter. De platen zijn makkelijk te bewerken, je kan dat zelfs thuis nog doen als dat schikt. Wanneer je een acrylaatplaat verwarmt tot 150 graden Ceclius dan is deze vervormbaar. De levering is zeer snel en met goede service. Naast acrylaat zijn er tig andere kunststoffen aanwezig die ieder ook leverbaar zijn. Er wordt veel rekening gehouden met het milieu bij vink. Maar wat is acrylaat nou precies?

Vervanger van glas

Acrylaat wordt veel gebruikt als vervanger van glas. De reden hiervoor is voornamelijk dat het goedkoper in productieproces is dan glas, maar veel dezelfde functies heeft. Het is namelijk lichter, laat 90% van het licht door en is kras en stootbestendig. Een aantal nadelen is wel dat het uv-licht doorlaat, waarbij glas dat niet doet. En het is minder stevig dan dat glas is. Ondanks dat acrylaat erg veel stevigheid biedt is glas daarbij niet te verslaan. 

Andere benamingen van acrylaat

Vink is een specialist in het bewerken van kunststoffen met name in acrylaat. Acrylaat kent ook andere namen waaronder : plexiglas, perspex of PMMA. Acrylaat wordt tegenwoordig voor vele doeleinden gebruikt. Zo wordt het bijvoorbeeld als tijdelijk glasvervanger gebruikt, of bij interieurdesign. Ook wordt het bij constructies van nieuwe bruggen tijdelijk en permanent in de constructie verwerkt. Meer weten over acrylaat? Bekijk dan onze website!

Abnormale Psychologische Stoornissen

Vele psychologen proberen om psychologische ziektes te beschrijven, aan de hand van hoe ze zich manifesteren. De meeste tijd gebruiken ze graag droom interpretaties om een betere verklaring te krijgen van waarom deze ziektes opduiken en hoe ze gestopt of gemanaged kunnen worden. Eén in zeven tot tien mensen die in America wonen zullen medische hulp voor een psychologische stoornis nodig hebben in hun leven. Kennis hebben over deze stoornissen bereid mensen voor om met situaties om te gaan wanneer ze zich voordoen. Laten we eens beter begrijpen wat precies Abnormale Psychologische Stoornissen zijn.

Abnormale gedrag kan veel problemen veroorzaken voor een individu en zijn omgeving beschadigen. Er wordt gezegd dat er veel gewelddadige en wilde aspecten in de menselijke geest zijn. Wanneer we abnormale gedrag zien proberen we ze te begrijpen en we proberen ook manieren te vinden om de oorzaak van het probleem weg te halen. Maar we realiseren al snel dat de bewuste geest binnen gedrongen wordt door vreemde sensaties, ideeën en gevoelens. Dit is hoe een persoon agressief wordt. De eerste tekenen van abnormaal gedrag zijn achterdocht en angst. De neurotische patiënt is bang van andere mensen.

Abnormale Psychologische Symptomen

 • Achterdocht
 • Angst
 • Angst Stoornissen  
 • Dissociatieve Stoornissen
 • Somatoforme Stoornissen en Nagebootste Stoornissen
 • Stemmingsstoornissen
 • Zelfmoord

Psychologische Factoren

 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Impulse Controle Stoornissen
 • Substantie gerelateerde Stoornissen
 • Sensueel Dysfuncties en Stoornissen
 • Cognitieve Stoornissen
 • Jeugd en Adolescentie Stoornissen  
 • Mentale Achterstand
 • Eetstoornissen
 • Abnormale Psychologische Hulp

De aanpak om Abnormale Psychologische Stoornissen patiënten te helpen kan door drie manieren. Vele psychologen gebruiken één of meerdere perspectieven om deze patiënten te begrijpen en te behandelen.

Gedrag: Deze aanpak gebruikt zichtbare aandacht om de abnormale psychologie te begrijpen. De psycholoog legt de aandacht op het bouwen van positief gedrag in de patiënt.

Medisch: Met deze aanpak gebruikt de psycholoog een medische aanpak om de biologische oorzaken te begrijpen en de grondoorzaak te vinden, en hun effecten op de mentale gezondheid. Het doel is hier voor de psycholoog om de onderliggende oorzaken van de abnormale stoornis te vinden. Er worden primair geneesmiddelen gebruikt om de patiënten te behandelen. Er wordt ook andere gedragstherapie tegelijk met de geneesmiddelen gebruikt.

Cognitief: Een andere aanpak is om te begrijpen hoe interne gedachten en percepties de psychologische stoornissen beïnvloeden. Deze aanpak heet de cognitieve aanpak. De psycholoog probeert de interne gedachtepatronen en reactieve processen van een patiënt te veranderen. Dit wordt gedaan door een techniek genaamd cognitieve gedragstherapie.

https://www.depsycholoog.nl/breda/

Krijg een levenscoach en sta er niet meer alleen voor

Het hebben van een mentor of een persoonlijke coach wordt in de 21e eeuw steeds populairder omdat gewone mensen, professionals en leidinggevenden in zowel hun persoonlijke leven als in hun carrière op zoek zijn naar die extra dimensie.

Er bestaan als het gaat om persoonlijk succes en waarom je een goede levenscoach moet inhuren echter nog steeds verschillende misvattingen. In dit artikel zullen we eens bekijken waarom je een levenscoach in de arm moet nemen, waarom je er niet altijd alleen voor hoeft te staan, waarom je geen genoegen hoeft te nemen met het gemiddelde en waarom je niet altijd hard hoeft te werken.

Je staat er dus nooit alleen voor. Het is vrij gewoon voor mensen om succesvolle mensen, industriële leiders en zelfs sportkampioenen als solo-figuren te zien, maar in werkelijkheid hebben zulke mensen vaak samen met een mentor of een coach gewerkt. Als je een persoonlijke coach inhuurt, zul je de acties van veel succesvolle mensen kunnen nabootsen en daardoor je kansen om je doelen te bereiken verbeteren.

Een coach zal je met de krachtige synergie van kracht is kracht kunnen begeleiden. Hun expertise zorgt ervoor dat één plus één nu gelijk is aan drie! Waarom zou je alleen vechten als je de kracht van drie kunt hebben?

Jezelf bezighouden met iets gemiddeld of zelfs goed, zal tot je verleden gaan horen. Denk even na over hoe een persoonlijke coach werkt en waarvoor je ze betaalt. Je betaalt ze voor hun expertise waardoor je uitstekende resultaten kunt behalen.

Denk je dat een persoonlijke coach met klanten in het bedrijfsleven zou kunnen bestaan als ze hun klanten zouden helpen om slechts het gemiddelde te behalen? Absoluut niet! Een gekwalificeerde, ervaren professional is actief om jou te helpen om geen gemiddelde, geen goede maar uitstekende resultaten te behalen.

Door met een professional samen te werken, kun je de gemiddelde resultaten uit het verleden achter je laten.
Ten slotte gaat het niet altijd over hard werken. Soms is het zelfs veel beter om slim te denken en slimme werkstrategieën te ontwikkelen dan om jezelf zowel je persoonlijke als als in je professionele leven te wijden aan lange, moeilijke dagen.

Op deze manier kun je effectiever, productiever en in veel kortere tijd tot betere resultaten komen. Je hebt ongetwijfeld wel gehoord van de uitdrukking ‘gebruik je verstand en doe niet te moeilijk’ en een professionele levenscoach kan je helpen bij het ontwikkelen van de exacte strategieën om deze mantra te bereiken.

Ivpp – een op een persoonlijke coach

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/