Carbid-theater

De jachtmakelaar helpt u met het verkopen van uw boot

Bent u op zoek naar een jachtmakelaar voor het verkopen van uw boot? White Whale Yachtbrokers is een makelaardij die kantoren heeft op negen verschillende locaties in Europa. Dankzij een breed netwerk kan deze makelaar een goede koper voor uw boot vinden. Dit doet de makelaar zowel via advertenties op websites als via advertenties in geprinte media, zoals Yachtfocus Magazine. Als u White Whale Yachtbrokers inschakelt, hoeft u niet zelf een koper te gaan zoeken en kunt u vertrouwen dat White Whale een ideale koper voor u vindt.

Wat is het bereik van een jachtmakelaar?

White Whale Yachtbrokers kan een goede vraagprijs voor uw boot vaststellen. Wanneer dit gedaan is, kan de jachtmakelaar aan de slag met de adverteerstrategie van uw boot. Ook over het gereedmaken van uw boot voor de verkoop kan de makelaar helpen. Omdat White Whale Yachtbrokers op verschillende locaties kantoren heeft en contacten onderhoudt die over de wereld verspreid zijn, kunnen ze uw boot makkelijk adverteren. Door advertenties op websites en in tijdschriften te plaatsen, bereikt deze jachtmakelarij een groot publiek van mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen en verkopen boten. Hiernaast benadert de makelarij ook mensen die de medewerkers persoonlijk kennen en die wellicht interesse hebben in uw boot. Met dit grote bereik vindt u het publiek waar u naar op zoek bent. Uw boot krijgt alle aandacht en kan een goede koper aantrekken.

Ontdek de mogelijkheden voor het verkopen van uw boek

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. White Whale Yachtbrokers staat voor situaties open: ook als uw boot niet in de buurt ligt van een van hun kantoren, gaan ze ermee aan de slag. Kleinere boten verkopen ze niet, maar het verkopen van uw zeilboot of motorboot kan zeker via White Whale Yachtbrokers. Als u ervoor kiest om met White Whale Yachtbrokers in zee te gaan, wordt er een helder contract opgesteld waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.