Carbid-theater

Catering verzorgt in de buurt van Keppel!

Welling catering Keppel. Ook wel dé cateraar binnen de Liemers genoemd. Maar wat maakt Welling catering nou anders dan anderen? Welling is actief op veel plekken, waaronder Keppel. Welling differentieert zich door het grote aanbod van diensten en producten. Dit zorgt ervoor dat het voor bijna ieder feestje- of evenement mogelijk is om diensten- en/of producten af te nemen van Welling catering. Door het diverse aanbod is het noodzakelijk om maatwerk te leveren voor iedere klant; en dat gebeurd dan ook. Maatwerk staat hoog in het vaandel bij Wellingcatering en dit wordt dan ook altijd nagestreefd.

Wat verzorgt welling?

Welling die verzorgt allerlei soorten evenement. Hierbij kunt u denken aan grote- en kleine groepen. Voor deze groepen worden bijvoorbeeld Lunches, brunches, barbecues, buffetten, high tea’s en spullen voor festivals neergezet. Dit zorgt ervoor dat iedereen de diensten af kan nemen. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om een foodtrailer te huren; met name populair bij festivals of grote feesten. Door deze verschillende opdrachten blijft het werk voor onze werknemers zeer divers, en dat zorgt er natuurlijk ook weer voor dat de klantenservice beter is.

Producten altijd vers

De producten die bij Wellingcatering aangeboden worden komen altijd direct uit de streek- en zijn altijd vers. Daarnaast worden producten en materieel gratis geleverd, en de volgende dag ook weer gratis opgehaald. Dit zorgt ervoor dat u nooit de afwas hoeft te doen, of de spullen na een drukke dag hoeft op te ruimen. Welling neemt hiermee de zorgen weg.

Kerstdiner- of verjaardagsfeest

De Catering van Welling is voor ieder feest toepasbaar. Dit kan zijn voor een kerstdiner met 25 mensen- of een verjaardagsfeest waar 200 mensen aanwezig zijn. Welling heeft al jarenlange ervaring in het verzorgen van ieder soort feest. Daarnaast wordt ook vrijwel alles- in overleg- geregeld voor het feest en dit maakt de dag een stuk soepeler. Voor meer informatie over Welling catering Keppel kunt u op de website kijken!

https://www.wellingcatering.nl