Een centraal gelegen kapper vlak bij het CS in Tilburg

Bent u woonachtig in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar een fijne kapper die altijd op de hoogte is van de laatste trends? Dan bent u bij de Tilburgse vestiging van Hair & Looks op de juiste plaats! De gepassioneerde stylisten blijven constant ontwikkelen op het gebied van haarstyling, kleuring en kniptechnieken zodat u altijd met veel zelfvertrouwen de deur uitgaat. De persoonlijke aanpak kenmerkt zich door het kappersadvies op maat dat iedere bezoeker ontvangt.

Kom langs voor iedere behandeling bij dames, heren of kinderen

Van de frisse was- en knipbeurt tot een tondeuse coupe voor heren– de stylisten van Hair & Looks deinzen voor geen enkele kapbeurt terug. Kies er bijvoorbeeld voor om het haar goed in model te laten föhnen als er een feestje op de planning staat of laat uw coupe watergolven voor een traditionele uitstraling. Kan uw haar wel een opfrisbeurt gebruiken, maar weet u niet zeker wat bij u staat? Dan zal de stylist samen met u kijken welke kleur er bij uw huidtonen past en welk model perfecte aansluiting vindt bij uw gezichtsvorm. Ook kinderen zijn welkom en krijgen een speciaal tarief.

Ontdek de mogelijkheden van een kappersabonnement

Als u graag met een fijn gevoel bij uw kapper wilt vertrekken, dan is de salon van Hair & Looks in Tilburg de perfecte salon voor u. Bovendien is de kapsalon goed bereikbaar met de centrale ligging dicht bij het Centraal Station en met diverse uitvalswegen richting de snelweg op korte afstand. Maak via de website een afspraak. Kies uw behandeling, eventueel uw kapper of kapster van voorkeur en de gewenste datum met tijd. Bovendien is het mogelijk om nog een bericht bij uw reservering te vermelden, dit is vooral handig wanneer u bijzonderheden zoals een allergie wilt vermelden. Vraag ook zeker de opties van het kappersabonnement na als u regelmatig een bezoekt wilt brengen aan uw kapper in Tilburg.

https://hairandlooks.nl/

Haartransplantatie ervaringen

Jaarlijks ondergaan duizenden Nederlanders een haartransplantatie in Nederland, Turkije en België. Er zijn daarnaast ook nog diverse andere landen waar je naartoe kunt gaan, maar deze worden over het algemeen minder gekozen. Edwin van Wooning, directeur van de Haarstichting, heeft ook verschillende haartransplantaties ondergaan. Hij heeft hier zowel goede als minder goede ervaringen mee. Hij deelt graag zijn ervaring, zodat je een beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten voor en na de behandeling.

Haartransplantatie ervaringen van Edwin van Wooning, directeur Nederlandse Haarstichting

Edwin van Wooning heeft wellicht van bijna alle Nederlanders de meeste haartransplantaties ondergaan, in totaal vijf. En dat terwijl hij pas 33 jaar oud is. Er is een reden dat er maar liefst vijf haartransplantaties nodig zijn geweest. De eerste haartransplantatie is bijvoorbeeld volledig verkeerd gegaan.

Een gedeelde haartransplantatie ervaring

‘Er zijn verschillende haartransplantaties die ik heb ondergaan. Ik wil in deze gedeelde ervaring graag uitleggen waar je voor, tijdens en na de behandeling rekening mee moet houden. Voor de behandeling mag je uiteraard geen alcohol drinken en bloed-verdunnende zaken gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat je de nacht van tevoren goed slaapt en de ochtend goed ontbijt. De behandeling zelf vond ik niet echt pijnlijk. Alleen de verdovingen waren geen pretje, maar eigenlijk viel dat best mee. Het is gewoon een lang zit of eigenlijk lig, omdat je voornamelijk ligt. Het kan daarom handig zijn om bijvoorbeeld eigen muziek mee te nemen. Ik heb grote en kleine behandelingen ondergaan. Het duurde allemaal best lang. Maar je weet waar je het voor doet, dus ik had daar verder helemaal geen problemen mee. Na de behandeling is het belangrijk om een paar dagen een beetje rechtop te slapen. Dit kan je soms als vervelend ervaren, ik vond het zelf in ieder geval geen pretje. Na ongeveer 2 weken viel het getransplanteerde haar eerst uit. Vervolgens ging het na een maand of 4 weer groeien. Uiteindelijk had ik na 12 maanden meestal het beste resultaat. Houd er rekening mee dat de haaruitval kan doorzetten, dus dat er mogelijk meerdere ingrepen nodig zijn.’

Wat te doen bij haaruitval door kanker?

Haaruitval kent vele oorzaken. Zo kan het – vooral bij mannen – erfelijk zijn, maar het kan ook worden veroorzaakt door stress of door ziekte. De meest bekende ziekte waarbij haaruitval voorkomt is kanker. Echter is de kanker zelf niet de oorzaak, maar wel de behandeling ervan met bepaalde vormen van chemotherapie of bestraling van het hoofd. Bij chemotherapie wordt het hele lichaam aangevallen, zowel de gezonde als ongezonde delen. Ook het haar, met name de haarwortelzakjes, worden daarbij aangetast. Deze wortelzakjes zijn verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuw haar. Tijdens een chemobehandeling tegen kanker zijn deze daar echter niet meer toe in staat, waardoor het haar uitvalt en niet wordt vervangen door nieuwe haren. Het gevolg? Volledige kaalheid.

Hoe haaruitval bij kanker voorkomen?

Er bestaat echter een manier om haaruitval door kanker te voorkomen bij chemotherapie. Hoe? Door hoofhuidkoeling toe te passen voor, tijdens en na de behandeling. Hierbij wordt de hoofhuid gekoeld met een koude hoofdkap, waardoor de temperatuur afneemt tot 15-25˚C. Dit vermindert de doorbloeding naar de hoofdhuid, waardoor ook minder chemo zijn weg kan banen naar deze plaats. Dit beschermt de haarwortels en voorkomt grotendeels beschadigingen. Hoofhuidkoeling kan bovendien worden ingezet om haaruitval te voorkomen bij alle soorten kanker.

Toch haaruitval tijdens kanker?

Haaruitval door kanker is slechts tijdelijk. Wanneer de behandeling met chemo of bestraling wordt stopgezet, herstellen de wortelzakjes zich en groeit uw haar terug. Gebruikt u geen hoofhuidkoeling tijdens de behandeling of werkt deze niet? Dan zult u toch haaruitval ervaren, iets dat als een zeer groot nadeel beschouwt door patiënten. Gelukkig kunt u voor hulp hierbij terecht bij De Haarstichting, een stichting gespecialiseerd in haaruitval en haarziektes. Deze stichting informeert u graag over mogelijke oplossingen, zoals sjaaltjes of een pruik om uw hoofd te bedekken. Deze oplossingen worden bovendien grotendeels vergoed door uw verzekering. Ook vindt u op de website van De Haarstichting meer informatie over de oorzaken van haaruitval.

Op zoek naar een kliniek voor een borstvergroting?

Wilt u een borstvergroting laten uitvoeren? Dan kunt u het best op zoek gaan naar een betrouwbare kliniek. Hoewel de operatie zelf niet veel risico met zich meebrengt, is het wel belangrijk dat deze in uiterst hygiënische omstandigheden wordt uitgevoerd. Ook de ervaring en de kennis van de arts is natuurlijk belangrijk als u een mooi eindresultaat wilt krijgen. Bij Mediclinic worden regelmatig borstvergrotingen nabij Antwerpen uitgevoerd. Zoekt u een geschikte plek voor een borstvergroting in Antwerpen en wilt u meer weten over deze procedure? Lees dan verder.

Een borstvergroting uitvoeren is een flinke ingreep

Hoewel steeds meer vrouwen kiezen voor plastische chirurgie, blijft het groten van uw borsten een serieuze ingreep. Moderne technieken en materialen zorgen er wel voor dat het risico dat er iets misgaat tijdens of na het plaatsen van de prothese, heel beperkt blijven. Wat gebeurt er als u ervoor kiest uw borsten te laten vergroten?

Afspraak met de arts

De eerste stap als u een borstvergroting wilt laten doen, is om een afspraak te maken met een arts. Samen met hem of haar spreekt u door of een borstvergroting past bij uw wensen en eisen, en bekijkt u wat voor eindresultaat u wenselijk vindt. Door middel van pasprotheses en nauwkeurige metingen kan de arts een prothese voor u opmeten. Het is belangrijk dat dit met veel zorg gebeurt.

De operatie uit laten voeren

Kiest u er inderdaad voor om de borsten te laten vergroten, dan brengt de arts u onder narcose. Hij brengt vervolgens door een kleine opening een prothese aan, die tussen of achter de borstspier komt te zitten. Na een korte herstelperiode bent u weer de oude, en kunt u weer gewoon sporten of zware zaken optillen.

Zoek een goede kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen

De kans dat er iets misgaat tijdens een borstvergroting is klein – maar het is niet onmogelijk. Zoekt daarom altijd een betrouwbare kliniek voor een borstvergroting in Antwerpen. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat u op een veilige en verantwoorde manier het resultaat krijgt dat u wenst.

Een trendy leesbril voor hem en haar

Er zijn van die dingen waarbij de zoektocht net zo leuk is als de aankoop ervan. Voor nieuwe kleren gaan veel mensen met liefde een hele zaterdag de stad in. Bij het kopen van een auto vergelijk je alle modellen eindeloos met elkaar. En het boeken van je volgende vakantie wordt door de voorpret al een vakantiebeleving op zich. Het kopen van een leesbril is echter niet iets waar mensen echt de tijd voor nemen. Maar dat gaat veranderen.

Het is logisch dat iemand niet uitgebreid gaat shoppen wanneer er niks leuks op de markt is. En bij leesbrillen is dat jarenlang het geval geweest. Als je een leesbril zocht, was je veroordeeld tot de drogisterij om de hoek, die een paar standaardmodellen in het assortiment had. Goedkope brilletjes van een paar euro, die snel kapot gaan. Als er al iets te kiezen viel, was het de keuze tussen “zwart” of “bruin”. Nee, dat is niet iets waar je lekker een dagje voor uit trekt, maar gewoon een product dat gekocht moet worden. Een beetje zoals een fles melk of een pakje boter.

Scherp

Gelukkig is dat aan het veranderen. Bij Leesbrilhuis.nl valt namelijk wél wat te shoppen. Hier tref je een breed assortiment aan moderne leesbrillen. Je hebt een enorme range aan modellen en merken, in alle kleuren van de regenboog. En geen meuk, zoals bij de drogist, maar kwaliteit. Denk aan merken als Ray-Ban,Porsche Design, Polaroid of I Need You. Deze merken staan garant voor leesbrillen van de beste kwaliteit en het beste design.  Zo zit er altijd een leesbril tussen met precies de uitstraling die jij zoekt. Jawel, de leesbril is een fashion statement geworden. E n het mooiste is dat er elke week nieuwe modellen aan het assortiment worden toegevoegd.

De brillenglazen worden in de sterkte die jij nodig hebt geleverd, van +1.00 tot +4.00. Ook dat is anders dan vroeger, want bij de drogist kon je vaak maar uit een paar standaardsterktes kiezen.

Met een trendy leesbril van Leesbrilhuis.nl zie je dus niet alleen scherp, je ziet er ook nog eens scherp uit.

https://leesbrilhuis.nl/

Specialist voor botox in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u meer informatie over alles wat met botox te maken heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zullen u eerst proberen uit te leggen wat botox precies is en waar het voornamelijk voor gebruikt wordt. Botox is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie en door botox in te brengen worden de zenuwimpulsen geblokkeerd, waardoor de spieren ontspannen. Hierdoor zal voorkomen worden dat een rimpel dieper zal worden. Rimpels verwijderen met botox is al jarenlang in Nederland een hele populaire manier om rimpels te voorkomen en te verwijderen en het gebruik van Botox in Amsterdam is de laatste jaren dan ook enorm gestegen onder de huidige populatie. Eigenlijk is botox een geneesmiddel wat door neurologen in ziekenhuizen wordt gebruikt om spierspasmen tegen te gaan, door het verslappende effect van de botox. Hedendaags werkt het echter heel erg goed tegen rimpels en wordt de botoxbehandeling in Amsterdam heel erg vaak toegepast. Echter op het moment dat u besluit om botox te gaan gebruiken, horen we heel veel mensen die toch kritisch zijn en sommige mensen zijn zelfs bang om een behandeling met botox in Amsterdam aan te gaan. Alvorens de mensen besluiten om over te gaan tot een behandeling met botox in Amsterdam, gaan we daarom eerst ook goed in gesprek met deze mensen, omdat we zowel de voordelen als de nadelen van de botox goed willen doornemen. Wij staan voor de volle honderd procent achter ons product, maar er zijn gewoon een aantal dingen waar je als consument zijnde rekening mee moet houden op het moment dat je botox in Amsterdam gaat gebruiken. Kijk voor meer informatie over botox in Amsterdam op onze website of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

https://rimpelconsult.nl/botox-amsterdam/

Wimpers zoals KKW en Kylie Jenner

Schoonheidssalon wimperextensions

Zo krijg je prachtige wimpers net zoals KKW en Kylie Jenner!

Ben jij ook jaloers op de prachtige volle wimpers van celebrities als Kim Kardashian West en Kylie Jenner? Dan is er goed nieuws, want deze dames hebben negen van de tien keer gewoon wimperextensions. Jij kunt dit effect dus ook makkelijk bereiken, want tegenwoordig kun je bij een wimperstyliste terecht die jou ook kan voorzien van een stel lange en volle wimpers! Wil je ook bij een schoonheidssalon wimperextensions laten zetten? Dat kan bij Wimperextensions Apeldoorn

One by One of Russian Volume?

Er bestaan verschillende soorten wimperextensions. Voor een natuurlijk effect wordt de One by One-techniek aangeraden. Hier wordt een enkele wimperexentsion (bestaande uit 1 haartje) op iedere natuurlijke wimperhaartje bevestigd. Wil je een meer dramatische look? Dan kun je ook voor de Russian Volume-techniek gaan. Bij deze techniek bestaat een wimperextension uit twee tot en met zes haartjes. Het aanbrengen van de extension gaat op dezelfde manier als bij One by One: door middel van speciale wimperlijm wordt het aan je eigen wimperhaartje geplakt. Als je bij de schoonheidssalon wimperextensions laat zetten, dan kun je je laten adviseren welk soort wimperextensions het beste bij jou past. Bij Wimperextensions Deventer kun je altijd een vrijblijvende afspraak maken als je met vragen zit. De wimperstyliste staat je graag te woord om samen te bespreken hoe jij ook die prachtige wimpers kunt krijgen! One by One lashes laten zetten kost trouwens €35 en voor de Russian Volume lashes ben je €50 kwijt. Bekijk ook onze andere website.

Wat je verder nog moet weten

Naast de hoeveelheid haartjes per extension, kun je ook kiezen uit verschillende lengtes, diktes en krulvormen. Welke stijl er bij jou past, hangt helemaal af van jouw persoonlijke voorkeur. Ook speelt de vorm van je ogen mee en de hoeveelheid make-up die je draagt. Laat je dus goed informeren door een gecertificeerde wimperstyliste van Wimperextensions Deventer, want zij heeft hier veel ervaring mee en weet het beste wat bij je gezicht past. Na zo’n twee tot drie weken zul je merken dat je wimpers langzaam dunner worden, dus wordt het tijd voor refills. Ook kun je ervoor kiezen om de resterende wimperextensions te laten verwijderen en een nieuw setje te laten plaatsen. Refills zijn uiteraard goedkoper dan een nieuw setje: One by One refills kosten tussen de €15 en €30 en Russian Volume refills zijn tussen de €30 en €45. Verder zijn de wimperextensions waterproof, dus je kunt gewoon alles doen wat je normaal ook zou doen. Pas alleen wel op met producten op oliebasis (zoals make-upremover), want deze zijn niet zo goed voor de extensions. Verder heb je echt geen omkijken meer naar je oog-make-up en kun je de wimperextensions laten spreken! hier bestellen.

https://droomwimpers.nl

Foundations die het meest geschikt zijn als je sproetjes hebt

Ben jij ook een van mensen die zich gelukkig mag prijzen met sproetjes? Dan is het zeker de moeite waard om dit artikel verder te lezen. Als je sproetjes hebt is het vaak lastig om een foundation te vinden die echt bij jouw huid past.

Toch wil je zo nu en dan natuurlijk graag wat foundation dragen. In dit artikel besteden we aandacht aan de beste foundations voor vrouwen met sproetjes.

Het kiezen van de kleur foundation

Welke kleur foundation voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw type huid. Heb je over je hele gezicht sproetjes? Dan kun je beter kiezen voor een wat donkerdere soort foundation.

Wanneer je sproetjes over je hele gezicht hebt en toch lichte foundation zou gebruiken, dan zorgt dat ervoor dat het accent alleen op de sproetjes wordt gelegd.

Het is aan te raden om een kleur te kiezen die het best overeenkomt met zowel de kleur van je huid als de kleur van je sproetjes. Foundations zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen en je kan een ruime keuze vinden bij je favoriete online make-up shop.

Sproetjes onzichtbaar maken of toch niet?

Hoewel de meeste mensen sproetjes helemaal geweldig vinden, kan het natuurlijk zijn dat je er zelf niet zo fan van bent. Het is natuurlijk zonde om de schoonheid van de sproetjes volledig te bedekken met veel foundation.

Toch is het wel degelijk mogelijk om met foundation de aanwezigheid van de sproetjes wat te maskeren. Wanneer je de foundation wilt gebruiken om je sproetjes wat te maskeren, dan is het aan te raden om een wat dikkere foundation te nemen.

Sproetjes zichtbaar houden maar oneffenheden bedekken

Wil je er juist voor zorgen dat je sproetjes zichtbaar blijven, maar andere oneffenheden worden bedekt? Dan moet je juist voor een dunne foundation kiezen.

Daarnaast het is ook van belang om de dunne foundation dan ook niet te dik op te brengen, hierdoor zou er namelijk alsnog een maskerend effect kunnen ontstaan.

Cursus wimperextensions zetten

 

Cursus wimperextensions zetten

 

Opleidingen wimperextensions voor beginners en gevorderden

 

Dames met prachtige lange wimpers en een oogopslag waar je U tegen zegt, hoe heerlijk is het om hier verantwoordelijk voor te zijn? Elke dag dames een beetje mooier maken door het zetten van wimperextensions en hen zelfverzekerd de deur uit zien lopen. Dat kan met onze cursus wimperextensions zetten. Of je nu nieuw bent in het vak of al gevorderd, voor een opleiding wimperextensions ben je aan het juiste adres. 

 

Beginnende wimperstyliste

Heb je nog nooit wimperextensions gezet en wil je het graag leren dan bieden wij de O One by one aan. Bij deze cursus zal je in 4 dagdelen alle kneepjes van het vak leren. Breng zelf een model mee (natuurlijk zonder wimperextensions) en gebruik het starters-pakket om alles te leren. Je zult in deze cursus wimperextensions zetten naast de praktijk van het zetten zelf ook de theorie achter wimperextensions leren. 

 

Prijs (inclusief starterspakket); €299,- exclusief btw. 

 

Gevorderde wimperstyliste

Heb je al een opleiding wimperextensions gedaan (bij ons of een andere opleider)? Dan kun je door met de vervolg cursus 3D wimperextensions cursus Russian volume. Ook deze cursus zal 4 dagdelen duren en je zal na deze cursus nog iets meer weten over het prachtige vak. Wederom vragen we je zelf een model, zonder wimperextensions, mee te nemen en zal je de wimpers zetten met het starters-pakket dat bij deze cursus inbegrepen zit. Wimpergroei serum in jouw salon?

 

Prijs (inclusief starterspakket); €399,- exclusief btw. 

 

Nascholing

Een welke cursus wimperextensions je hebt gevolgd kun je ook nog een perfectie opleiding volgen. Om je setjes nog strakker te krijgen, de wimpers nog voller op te vullen en je klanten nog meer tevreden naar huis te laten gaan. In 1 dagdeel word je geleerd om echt alle puntjes op de i te zetten. Je maakt tijdens deze cursus gebruik van je eigen materialen en dient ook weer een model mee te nemen, maar dit keer MET wimperextensions. 

 

Prijs perfectie One by One wimperextensions; €149,- exclusief btw. 

Prijs perfectie 3D wimperextensions Russian volume; €179,- exclusief btw.

 

https://droomwimpers.nl/cursus-wimperextensions/

Professionele cosmetisch arts in Amsterdam

Wil jij ook een afspraak maken bij een goede, betrouwbare en veilige cosmetisch arts in Amsterdam, maar heb je hier nog geen geschikt adres voor gevonden? Wees dan niet getreurd, want hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aantal zeer professionele en ervaren cosmetische artsen in Amsterdam in dienst, die allen heel goed weten om te gaan met huidproblemen of u kunnen helpen met andere problemen. Voor bijna iedereen is de huid een zeer waardevol bezit en wij raden iedereen dan ook altijd aan om hier heel erg voorzichtig mee om te gaan. Je huid krijg je natuurlijk maar één keer en genezen is altijd beter dan voorkomen. Op het moment dat u echter toch niet meer tevreden bent met het uiterlijk van uw huid en u hier iets aan wilt doen, is het bezoeken van een cosmetisch arts in Amsterdam een hele goede oplossing. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de juiste behandelingen, krijgt u bij ons ook persoonlijk advies van een ervaren cosmetisch arts in Amsterdam. Welke fillers moet u bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van vollere lippen, hoe kunt u de overtollige huid in uw gezicht verbergen en nog veel meer advies over andere veelvoorkomende problemen van de huid in het gezicht. Onze artsen zijn zeer gespecialiseerd om de verschijnselen van het ouder worden van de huid tegen te gaan.

Voordelige cosmetische arts in Amsterdam

Wij zijn hét adres voor de beste cosmetisch arts van Amsterdam. Wij hebben een privékliniek die gelegen is in een prachtig grachtenpandje in Amsterdam en alle behandeling vinden bij ons plaats in een vertrouwde, warme en fijne sfeer waar u zich ongetwijfeld op uw gemak zult voelen. Onze cosmetisch arts kan onder andere problemen voorkomen op het gebied van huidverbetering, het verminderen van rimpels, het oplossen van onderhuids vet en het verminderen van overmatig zweten. Onze cosmetisch arts in Amsterdam voert deze behandelingen al meer dan 20 jaar uit en weet er daardoor werkelijk alles vanaf. Op het moment dat u graag een van de behandelingen wilt laten uitvoeren door een cosmetisch arts in Amsterdam, gaat u natuurlijk eerst met de arts in gesprek. Hij gaat kijken wat de beste oplossing is voor uw huidprobleem en vervolgens gaat hij in samenspraak met jou een speciaal behandelplan opstellen. Wil jij onze cosmetisch arts in Amsterdam eens bezoeken of heb jij een persoonlijke vraag die jij graag door een deskundig iemand wilt laten beantwoorden? Neem dan contact met ons op middels de gegevens die vermeld staan op de website.

https://rimpelconsult.nl/cosmetisch-arts-amsterdam/