Op zoek naar een goede baan? Ontdek onze vacatures!

Monteur Beveiliging

Functieomschrijving

• jij zorgt ervoor dat de geïnstalleerde beveiligingsinstallaties in perfecte vorm zijn én blijven.
• je inspecteert, onderhoudt en repareert gevarixeberde soorten beveiligingsinstallaties.
• je adviseert de klant over de vorm van de installatie, doet proposities en scheppen mogelijk ter plekke een offerte.
• storingen werd door jou oordeelkundig geïnspecteerd, geanalyseerd en verholpen.
• je zorgt ervoor dat je serviceadministratie in dezelfde topconditie is als de beveiligingsinstallaties die je onderhoudt. Functie-eisen

• je hebt minimaal mbo-niveau 4 werk- en denkniveau.
• een mbv-diploma ( monteur beveiligingsinstallaties ) is een ( pré ).
• je hebt minimaal vijf haar ervaring in een soortgelijke functie.
• je bent in het vermogen van een rijbewijs b en een testimonium van betrouwbaarheid.
• je kunt goed vertalen op verscheidene niveaus.
• je bent klant- en servicegericht.
• je hebt een passie voor beveiligingstechniek.
• je bent gedreven, ambitieus en stressbestendig.
• je bent particulier, pragmatisch en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden je gaat aan de slag te een dynamisch bedrijf. Je krijgt de gelegenheid tot het opvolgen van cursussen en opleidingen, hebt panorama op doorgroeimogelijkheden en je hebt panorama op een vast dienstverband. Er wordt veel geïnvesteerd in de realisatie van jou en je collega’s. Daarnaast ontvang je een goed honorarium ( onderschikkend van ouderdom en ervaring ), een technische functie met veel verandering, onafhankelijkheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bedrijfsprofiel

Krosto techniek heeft namens een opdrachtgever een uitdagende technische vacature voor een monteur bewaking in de streek arnhem ( nederlandse provincie ). je gaat aan de slag voor een innovatieve organisatie die met behulp van techniek het voor haar klanten zo makkelijk ( en beschut ) wellicht wil maken. het is een landelijke organisatie waar je wordt verwelkomd door meer dan 1. 000 collega’s. dus ben jij een gemotiveerde techneut met een toewijding voor beveiligingstechniek? dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

Is dit toch niet de technische functie voor jou, neem dan een kijkje bij de andere technische vacatures die we voor je verzamelden. je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. ook wanneer je iemand kent wie deze technische functie op het lijf is brief, dan horen we graag van je!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-beveiliging.html

Op zoek naar een goede baan Fiscaal Medewerker? Ontdek onze vacatures!

Fiscaal medewerker, Zwolle

Overijssel/Zwolle

Over de functie voor een administratief district hierbinnen de gebied Zwolle zijn wij op zoek naar een fiscaal medewerker voor 16 uur in de week.
Hierbinnen de onderdeel bestuursondersteuning -en advisering houd jij je bezig met het incasseren van de gemeentelijke belastingen, het verwerken van het gemeentelijk kwijtscheldingsbeleid wat uitwonend belegd is en voer jij ook administratieve handelingen uit ter attentie van belastingen.

Jij bent iemand die nauwkeurig te werk gaat en bent daarnaast resultaatgericht.

Functie invorderen is deze functie jou op het lijf epistel?

De functie heeft de volgende functie invorderen : minstens afgeronde mbo niveau-4 opleiding. Aantoonbare werkervaring in een gelijksoortige functie bij gemeenten. Daarnaast is het wenselijk dat de kandidaat bekende en werkervaring heeft met geautomatiseerde gemeentelijke systemen zoals civision en werkervaring heeft met zaaksysteem verseon.
Over het nering wij bij maandag® moeten graag voor jou het verschil scheppen jij staat als professional centraal en hier mag ook best wat anti over staan. Via maandag® werken betekent dat je hierbinnen de gevarixeberde keukens van jouw specialisatie een kijkje kunt nemen.
Ongeacht deze buigzaamheid bieden we jou ook de gelegenheid tot verdere ontplooixefng en eventuele doorgroeimogelijkheden.
Solliciteren herken jij jezelf in dit profiel en lijkt werken bij maandag® je een mooie stap? solliciteer dan meteen.

Wie weet ziet jouw maandag er straks dan net zo tof uit als die van ons.

https://www.vindazo.nl/keywords/fiscaal-medewerker.html

Senior .NET developer vacature Den Haag

Het vinden van een senior .NET developer Den Haag blijkt vaak moeilijk te zijn voor veel bedrijven. Vacatures komen veel sneller open te staan dan ze gevuld kunnen worden en geschikte kandidaten worden als supersterren behandeld om bij het bedrijf te komen werken.

Een auto van de zaak is het normaalste zaak voor een senior .NET developer en hiermee win je een kandidaat dan ook niet over. Bedrijven bieden vakanties, dagverblijven voor hun kinderen en woningen aan om geschikte kandidaten te vinden. Een bedrijf zal er alles aan doen om een senior .NET developer Den Haag binnen te halen en aan zich te binden. Zelfs als een man krijg je zwangerschapsverlof om bij je kind te zijn. Normaal is dit een dag voor mannen maar een senior .NET developer Den Haag krijgt vaak maanden hiervoor.

Goede arbeidsvoorwaarden en bonussen zijn dan ook de sleutel om geschikte kandidaten voor een senior .NET developer Den Haag binnen te halen. Dit zal dan ook zo blijven tot er wat aan het tekort kan worden gedaan. Voorlopig ben je als een senior .NET developer Den Haag de ster en heb je het voor het kiezen. Zelfs buiten Den Haag en buiten Nederland zijn geschikte kandidaten heel gewild waardoor er ook mensen naar het buitenland verhuizen als het aanbod goed is.

monsterboard.nl

ovsoftware.nl

indeed.nl