Een paar trucs om ‘s ochtends nooit te laat te zijn

vacatures

Wie zou er niets zeggen over “leeuweriken” en “uilen”, maar vertragingen kunnen en moeten worden bestreden. Om dit te doen, is het niet nodig om een ​​dozijn wekkers rond het bed te plaatsen of een erwt onder de matras te leggen. Om op tijd op het werk te komen, is het voldoende om een ​​paar rituelen te veranderen. De avond ervoor Zet de wekker weg van het bed. Dwing jezelf om ‘s ochtends op te staan ​​en loop naar de andere kant van de kamer om het alarm uit te zetten. Dit vermindert de verleiding om weer in slaap te vallen. Bewaar uw sleutels, portemonnee, zonnebril en mobiele telefoon op één plek. U zult ‘s ochtends veel minder tijd besteden aan het zoeken naar ze. Deze trucs worden beschreven door Gretchen Rubin, auteur van het bestverkochte boek Better Than Before. Bekijk de weersvoorspelling voor de volgende dag. Dit helpt je bij het plannen van de outfit die je gaat dragen en bespaart tijd. En als voorspellers ‘s ochtends sneeuwval voorspellen, is het beter om vroeg het huis te verlaten om files te vermijden. Bepaal voordat u naar bed gaat wat u morgen naar uw werk wilt aantrekken. Verspil ‘s ochtends geen tijd door met jezelf te praten. Kleed je gewoon aan en ga. Stem de vergoedingen af ​​met uw partner. Dit zal je helpen om niet te zweren voor het recht om eerst onder de douche te gaan en samen te ontbijten. Drink een glas water voor het slapengaan. Als de blaas vol is, stuurt het lichaam een ​​signaal naar de hersenen om de persoon wakker te maken. Zorg er daarom voor dat u ‘s ochtends zeker wakker wordt. Overdrijf het gewoon niet met de hoeveelheid water. 300 ml is genoeg. Trek de nachtgordijnen niet te strak aan. Door een kleine opening kun je wakker worden met de eerste zonnestralen. Overdag is ons lichaam niet geprogrammeerd om te slapen, dus zonlicht bereidt de hersenen automatisch voor om wakker te worden.

Druk ‘s ochtends niet op de sluimerknop op de wekker. Volgens slaapdeskundige Timothy Morgenthaler val je weer in slaap en zal een ander alarm van de wekker je hersenen belasten. Je wordt niet uitgerust wakker, maar angstig. Een koude douche nemen. Het zal je helpen om op te vrolijken. Om te ontspannen kunt u het beste voor het slapengaan een warme douche nemen. Verbrand uw ontbijt niet. Christoph Krenn, een van de timemanagementexperts, heeft een grappige truc bedacht. Hij zet zijn favoriete broodjes precies 10 minuten in de oven. Gedurende deze tijd moet hij het ochtendtoilet doen en zich klaarmaken, anders zal zijn ontbijt doorbranden. “Het motiveert me echt om te douchen en me snel aan te kleden. Daarna heb ik mijn favoriete broodjes als ontbijt en een kopje koffie voordat ik het huis verlaat ”, zegt Krenn. Koop meerdere bijpassende sokken. U hoeft dus geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een paar. Draag elke dag hetzelfde (of bijna hetzelfde). Het is niet zo moeilijk. Bedenk gewoon een “werkuniform”, en dan hoef je geen tijd te verspillen aan het elke ochtend uitkiezen van een outfit.

 

https://www.vindazo.be

Technisch inkoper

Technisch inkoper

Introductie

Ben jij technisch aangelegd, heb je commerciële flair en ben je klaar om te werken voor een interessante internationale speler? Lees dan snel verder!

Jouw verantwoordelijkheden

Voor de afdeling binnendienst verkoop, zijn wij op zoek naar een nieuwe kracht met commerciële flair en technisch inzicht.

Zo sta je onder meer in voor:

 • Als eerste lijn contact klanten zowel telefonisch als per mail te woord staan.
 • Advies en technische ondersteuning bieden of naar de juiste persoon doorschakelen.
 • Info over levertijden en beschikbare voorraden verlenen.
 • Het commerciële proces afhandelen van A tot Z.
 • Technische offertes opmaken.
 • Orders ingeven in het systeem. (Navision)
 • Klachtenafhandeling.
 • Nauwe samenwerking met buitendienst verkoop en de planningsafdeling.

Wanneer je de opleiding volledig doorlopen hebt en je de productkennis onder de knie hebt is er op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar een internationale buitendienst functie.

Jouw profiel

Kan jij onderstaande punten afvinken? Dan ben jij de technisch commercieel medewerker die we zoeken!

 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een commerciële functie.
 • Je hebt een technische achtergrond of beschikt over het nodige technische inzicht.
 • Je kan op een professionele manier communiceren en beheerst voldoende kennis van Nederlands, Duits, Engels en Frans om mensen aan telefoon in deze talen verder te kunnen helpen.
 • Je kan zelfstandig werken, bent proactief, oplossingsgericht en leert graag elke dag bij.
 • Enige kennis van Navision is een pluspunt.

Ons aanbod

 • Onze klant biedt een afwisselende voltijdse job met een zeer gedreven product specifieke opleiding en veel uitdaging.
 • Je krijgt een aantrekkelijk salaris dat uitgebreid wordt met maaltijdcheques en een pensioen spaarplan.
 • Daar je in een 39-uren week werkt, heb je recht op 6 ADV dagen per jaar.
 • In het familiebedrijf heerst een open communicatie cultuur.
 • Werkuren zijn van half 9 tot 17u en op vrijdag tot 16u.
https://www.vindazo.be/vacatures/technisch-inkoper.html

Wat IT-recruiters moeten weten over frameworks

Naarmate programmeren evolueert en applicatie-ontwikkeling complexer wordt, hebben ontwikkelaars meer nodig dan alleen kennis van programmeertalen. Ze moeten de frameworks kennen die het gemakkelijk maken om applicaties in die talen te bouwen.

Dus, wat moeten IT-recruiters weten over frameworks? Laten we het uitzoeken

Een raamwerk is een verzameling tools, klassen en functies die dienen als raamwerk voor het bouwen van een complete applicatie. Elke applicatie heeft verschillende taken: bijvoorbeeld invoer, weergave van weergaven, foutafhandeling. Frameworks hanteren vergelijkbare basisprincipes, zodat ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het oplossen van problemen met betrekking tot hun specifieke gebied. Kader is echter een brede term, dus verschillende kaders zullen verschillende dingen doen.

Als IT-recruiter (die it-specialisten interviewt), moet u begrijpen wat frameworks zijn en welke het meest voorkomen. Als u bekend bent met deze term, kent u ze waarschijnlijk als front-end JavaScript-frameworks. Zoals we zullen zien, hebben veel programmeertalen frameworks die het ontwikkelingsproces vereenvoudigen. In het artikel Frameworks and Libraries: What IT Recruiters Need to Know, hebben we definities aangeraakt en veelgestelde vragen beantwoord. De populariteit van frameworks stijgt en daalt naarmate er nieuwe worden gecreëerd en oude aan populariteit verliezen.

Zonder verder oponthoud, hier zijn tien van de meest populaire frameworks van vandaag.

React

Facebook creëerde en opende bron React in 2013 en de populariteit is sindsdien snel gegroeid. Het is gebouwd in JavaScript en ontworpen als een modulair raamwerk voor herbruikbare gebruikersinterfacecomponenten. React zelf is niet echt een raamwerk, maar het heeft een enorm ecosysteem van helperbibliotheken die veel functionaliteit bieden. Er is ook React-Native, dat compileert naar native iOS- en Android-code, zodat app-ontwikkelaars niet langer drie afzonderlijke externe codebases hoeven te maken.

Angular 

Angular (voorheen AngularJS) is ontstaan ​​uit het Google-project. In tegenstelling tot React, biedt het ontwikkelaars het complete framework als een native bibliotheek. De huidige versie gebruikt TypeScript (hoewel JavaScript en Dart worden ondersteund), een superset van JavaScript. Vroeger was het gewoon JavaScript, maar ze hebben de taal helemaal opnieuw opgebouwd, te beginnen met versie 2. Het is ongelooflijk populair omdat universele aanpassing en sterke syntaxiscontrole ontwikkelaars veel ondersteuningshulpmiddelen bieden en de consistentie van de code bevorderen. Met alles in één pakket, is het niet nodig om code van derden te gebruiken met mogelijke kwetsbaarheden en juridische fouten. Maar voor sommige toepassingen kan dit een enorm nadeel zijn, omdat het hele Angular-framework een zware opgave kan zijn als je niet alle functies nodig hebt. Zelfs met het herontwerp van versie 2.

Django

Django is een volledig op Python gebaseerd webraamwerk dat oorspronkelijk in 2003 is ontwikkeld door webprogrammeurs die voor een krant in Kansas werken. Omdat het gratis en open source is, geniet het een aanhoudende populariteit. Het vereenvoudigt veel algemene webontwikkelingstaken, waaronder dataserialisatie, caching en authenticatie, dankzij het modulaire ontwerp en het rijke ecosysteem van beschikbare componenten. Het omvat de volledige webontwikkelingsstapel, maar het kan alleen als backend worden gebruikt als u de voorkeur geeft aan een ander front-end framework.

Laravel

Laravel is een gratis en open source PHP-gebaseerd webraamwerk dat ongeveer acht jaar geleden is gemaakt. Het was oorspronkelijk gebaseerd op Symfony en werd gebouwd om de hiaten in de maker van Taylor Otwell’s functies in het CodeIgniter-framework te overbruggen. Het biedt uitgebreide ondersteuning voor zaken als authenticatie, interactie met relationele databases en afhankelijkheidsbeheer. Met een modulair verpakkingssysteem en veel extra tools en applicaties die het ecosysteem ondersteunen, biedt Laravel een complete stackstructuur die is ontworpen om de ontwikkeling gemakkelijker te maken.

Ruby on Rails

Als een van de eerste server-side-omgevingen had Ruby on Rails invloed op veel van de webontwikkelingstechnologieën die volgden. Vanwege zijn vroege verschijning heeft Ruby veel van de standaardtechnologieën gefaciliteerd die het web maken – HTTP, JSON, CSS, JavaScript, enz. – en is gebaseerd op de filosofie van softwareontwikkeling CoC (conventie over configuratie) en DRY (niet herhalen). Samen betekent dit dat Ruby datamodellen en applicatielogica slechts op één plek probeert te definiëren, en alleen wanneer die definitie afwijkt van de norm.

Vuie.js

Afhankelijk van wat u wilt implementeren, kan Vue.js alles bieden, van een eenvoudige JavaScript-bibliotheek tot een compleet front-end framework. Deze incrementele implementatiebenadering – ontworpen als een reactie op het zware werk dat AngularJS vereist – betekent dat applicaties die slechts kleine stukjes Vue-functionaliteit nodig hebben hun applicatie niet hoeven te vertragen door alles te importeren. Maar voor degenen die het willen, kunnen Vue en de bijbehorende toolkit de ruggengraat vormen van complexe webapplicaties.

Spring

Hoewel de meeste van de hier besproken frameworks zijn gebouwd in webgeoriënteerde programmeertalen, is Spring een Java-framework dat kan worden gebruikt als onderdeel van een webtoepassing, native desktop of mobiele applicatie. Het beheert operaties op laag niveau voor complexe toepassingen zoals afhankelijkheidsinjectie, database-interactie en transactiebeheer, terwijl het modulaire codemodulatie vereenvoudigt met behulp van zogenaamde aspectgeoriënteerde programmering. Hoewel Spring kan worden gebruikt met elke Java-applicatie, wordt het vaak opgenomen in webapplicaties aan de serverzijde.

Expess

Express (of Express.js) werkt als een webframework voor Node.js, dat zelf een JavaScript-runtime is, wat betekent dat het JavaScript buiten de browser uitvoert. Het is volledig gratis, open source en dient als een intern onderdeel van de MEAN-standaardstack. Zoals veel moderne frameworks is de hoofdbibliotheek klein en wordt de meeste functionaliteit gedaan door plug-ins. Deze flexibiliteit en veelzijdigheid heeft geleid tot het creëren van verschillende op Express gebaseerde frameworks.

Microsoft heeft open source ASP.NET gemaakt en geleverd als een manier om een ​​opvolger te creëren voor Active Server Pages (.asp). In plaats van in één taal te worden gebouwd, werkt ASP.NET in elke taal die .NET gebruikt. Dit maakt het dus een sterke interne structuur voor bedrijven die de Microsoft-stack gebruiken. Omdat het is gebaseerd op gecompileerde talen, is het snel en schaalbaar.

Meteoor

Je zou kunnen denken dat het open source JavaScript-framework al overstroomt, maar Meteor slaagt erin de beoordelingen aanzienlijk te verlagen omdat het het gemakkelijker maakt om real-time applicaties te schrijven, een volledig uitgerust framework is en code herbruikbaar maakt voor mobiele versies. Dit zorgt voor snelle prototypes en minder code voor de applicatie, waardoor het gemakkelijker wordt om codewijzigingen door te geven aan alle clients. Dat gezegd hebbende, is Meteor misschien een kwartier beroemd geworden als frameworks tegenwoordig komen en gaan.

Er zijn veel andere frameworks en populaire bibliotheken die geen frameworks zijn (hallo jQuery!), Dus vat deze lijst niet als volledig op. Maar dit zou u een basis moeten geven 🙂 om deze kwesties met kandidaten te bespreken tijdens het rekruteringsproces van IT-specialisten.

global recruitment

https://www.globalrecruitment.info/

Assistent(e) supermarktmanager

Functie

Je bent verantwoordelijk voor je eigen supermarkt, miljoenenomzet en je team. Het betekent hard werken. U geeft er echter niet aan toe. Je bent een ervaren manager met een oprecht hart voor klanten en behulpzaam voor het bedrijfsleven. Op basis van je ervaring werk je als supermarktmanager (m / v) of assistent supermarktmanager (m / v) bij Albert Heijn in Sint-Pieters-Leeuw (Bergensesteenweg).

Je bent het gezicht van Albert Heijn voor alle klanten. Je trekt de kar, gepassioneerd en resultaatgericht. Op deze manier kunt u medewerkers motiveren en de winkel er elke dag perfect uit laten zien, zodat de activiteiten op hun best zijn, de omzet verhogen en klanten en medewerkers tevreden stellen. Als lokale werkgever ben je ook een promotor van lokale activiteiten.

Aanbod

 • Uw eigen winkel
 • Je werk wordt beloond met een fijne baan, een hoog salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel:

 • Je hebt een bachelor werk- en denkniveau.
 • Je bent een senior manager in de detailhandel of horeca.
 • Je bent een echte personeelsmanager die mensen kan begeleiden, inspireren en inspireren.
 • Je hebt passie, organisatorische vaardigheden en overtuigingskracht.
 • Je hebt snel denken en sterk analytisch vermogen.
 • “Klant eerst” is uw motto.
 • Je zit vol energie en wil vooruit.
 • Ontvangst en producten

Controleer de levering, breng het product naar de afdeling, leg het product op de plank of in het schap, tel het product, onderhoud en reinig de verkoopruimte en producten op de afdeling, verwelkom klanten om hun wensen te bepalen en geef suggesties over producten en diensten, en verpak de voorraadproducten Markeer of controleer verpakkingen en etiketten, bewaak de inventaris, bepaal bestellingen in geval van tekorten, controleer de temperatuur van koelkasten en koelcellen, controleer de staat en opslag van bederfelijke producten en verwijder ze uit onverkoopbare schappen

Geen specifieke leervereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/assistent-supermarktmanager.html

Jouw scooter rijbewijs bij deze specialist in Haarlem

Kun jij niet wachten om eindelijk jouw scooter rijbewijs te halen en ben je woonachtig in Haarlem of omgeving? Wil je eindelijk af zijn van het fietsen en lekker met de scooter overal heenrijden? Je kunt er zelf voor zorgen dat je jouw scooter rijbewijs snel binnen hebt door lessen te volgen bij Verkeerschool Brinkman in Haarlem. Deze verkeersschool heeft ervaren instructeurs met jarenlange ervaring in dienst die ervoor zorgen dat jij dat gewenste papiertje snel in jouw handen hebt. Bij deze verkeersschool krijg je een persoonlijke en veilige aanpak doordat ze met maximaal twee cursisten tegelijk de weg op gaan.

Met de hulp van ervaren instructeurs heb jij jouw rijbewijs snel behaald

De ervaren instructeurs die werkzaam zijn bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem leren je verschillende zaken om zo snel mogelijk te slagen voor jouw scooter rijbewijs. Zij leren je om controle te houden over je scooter en hoe je om moet gaan met diverse verkeerssituaties. Vanaf je 16e verjaardag mag je op een scooter gaan rijden en starten met het volgen van rijlessen. Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Daarom kun je al een half jaar voor je 16e verjaardag opgaan voor jouw theoriecertificaat. Deze heb je nodig voordat je begint met de rijlessen. Hoe eerder je geslaagd bent voor de theorie, des te sneller je op kunt voor het praktijkgedeelte.

Begin met het behalen van jouw scooter rijbewijs

Zie jij jezelf al op een scooter rijden? Gezellig met je vrienden naar de bioscoop, naar de voetbal of een andere sport? Niet meer je fiets hoeven te pakken, maar tijd besparen doordat je geslaagd bent voor jouw scooter rijbewijs in Haarlem. Binnen de kortste keren kun jij al op jouw scooter rondrijden. Lijkt het jou wel wat? Dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van deze verkeersschool in Haarlem. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en kosten.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl/

Maak gebruik van inkoop detachering en haal gekwalificeerde inkoopexpertise in huis

s uw bedrijf de laatst jaren enorm gegroeid? Zit een van uw medewerkers van het inkoopteam ziek thuis? Of heeft u om wat voor reden van ook een interim inkoper nodig? Dan inkoop detachering de perfecte oplossing. Tegenwoordig is het lastig om een tijdelijke, ervaren kracht te vinden die moeiteloos meedraait binnen uw bedrijf. U wilt natuurlijk dat de interim inkoper er meteen staan en weet wat hij of zij moet gaan doen en vooral hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Door gebruik te maken van de expertise van een bedrijf als Insinc weet u zeker dat u altijd verzekerd bent van een interim inkoper die altijd hoge kwaliteit levert. Dit professioneel inkoopadviesbureau is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. Dankzij hun inkoop detachering weet u zeker dat u nooit achter de feiten aan gaat lopen.

Haal tijdelijk ervaren specialisten in huis

Inkoop detachering is de oplossing wanneer u tijdelijk personeel nodig heeft. Wanneer u een nieuw project heeft waarvoor u een specialist voor nodig heeft, kunt u een interim inkoper regelen bij Insinc. Wanneer uw inkoopafdeling het zelf ook druk heeft, is het een goed idee om tijdelijk iemand van buitenaf in te huren, zodat u zeker weet dat u uw eigen medewerkers niet teveel stress en druk ervaren tijdens het werken. Een interim inkoper van Insinc beheerst alle details van het vak en staat garant voor een succesvolle vooruitgang van uw inkoopprocessen. Dankzij hun ervaring in dit vakgebied kunnen ze andere teamleden stimuleren, maar ook moeilijke projecten sturen en natuurlijk succesvol afronden.

Vraag meer informatie aan bij deze specialist

Heeft u tijdelijk hulp nodig binnen uw bedrijf en wilt u gebruikmaken van de kennis en expertise van een interim inkoper? Twijfel dan niet en neem contact op met een van de medewerkers van Insinc. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en begeleiden u gedurende het gehele proces. U bent te allen tijde verzekerd van een interim inkoper die inzetbaar is op verschillende vlakken binnen het inkoopproces.

Operationeel manager Kamp C

hoeveel verdient een administratief bediende 

Ben jij de kapitein op zoek naar KAMP C?

Voor Kamp C in Westerlo zijn we op zoek naar een kapitein, die als rechterhand van de directeur de bedrijfsvoering gaat leiden. Mensen die de dagelijkse operatie, korte termijn planning en coördinatie tussen teams ondersteunen. Concreet zetten onze leveranciers diverse beslissingen en keuzes om in dagplannen, en bewaken ze de opvolging en uitvoering van deze beslissingen. In je eigen team (reguliere dienstverlening en ondersteunende diensten) en met collega’s van de projectmanager zorg je voor een goede coördinatie, taakverdeling en behandel je specifieke / praktische zaken gerelateerd aan het project.

Over jezelf zeg je dat je

Je bent een natuurlijke organisator en probleemoplosser, schuw moeilijke beslissingen niet. Je bent altijd volledig gefocust op het huidige project en je weet wie het gaat doen. Stiekem hou je van procedures en afspraken, omdat ze je duidelijk en zorgeloos kunnen maken. Niet voor jezelf, maar voor het team.

Je voormalige collega zei je

Een enorm verlies. Vooral je werkplan en realiteitszin zullen ze nooit echt vervangen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt je goede suggesties geven, anderen helpen om weer op het goede spoor te komen, of de belangrijkste tips voor het succes van het project verzekeren. Dit, in combinatie met uw initiatief en agressieve karakter, maakt u de beste collega die ze hopen.

Je vrienden zeggen dat je

Hij is een groot kader die altijd op zoek is naar oplossingen. “Vraag” staat niet in uw woordenboek. Je bent van jongs af aan een echte teamspeler geweest en hij wil samen met anderen doelen bereiken (of J-punten halen). Je laat niemand achter, en je laat niet iedereen meedoen aan het doel.

We vragen je

 • – Beschikken over minimaal een masterdiploma en 4 jaar relevante managementervaring (als je voldoende ervaring hebt maar geen masterdiploma, dan nodigen we je uit voor een vaardigheidstest. Als je slaagt, kun je blijven solliciteren).
 • -Samen met leidinggevenden en collega’s, KAMP C begeleiden om het project met gezonde moed en gezond verstand in de goede richting te dagen
 • -Ervaring in de bouw is een pre, maar zeker niet nodig

Dit zeggen onze medewerkers over ons

Iedereen die aan KAMP C werkt, zal uiteindelijk in een verlichtende en toekomstgerichte omgeving werken. Je werkplek is een groen terrein van 10 hectare midden in de natuur. KAMP C biedt jaarlijks meer dan 1.000 bouwvoorstellen aan potentiële bouwers en decorateurs, met ongeveer 12.000 bezoekers per jaar, en is het centrum van innovatie en duurzame ontwikkeling in de gebouwde omgeving. Op de site zijn ook exposities te zien over duurzame architectuur en wonen, diverse modelwoningen en het bedrijven- en congrescentrum “De Basis”.

Je krijgt van ons

 • -Verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, grensverleggende projecten en innovatieve organisaties te bezoeken, en interessante mensen te spreken tijdens bedrijfsbezoeken, evenementen, studiedagen, inspiratiereizen, etc.
 • -Mogelijkheden om deel te nemen aan de transitie naar een duurzame samenleving binnen een visionaire organisatie.

Uw salaris is gekoppeld aan een vooraf bepaalde salarisschaal passend bij het functieniveau (Ax-niveau). Concreet betekent dit dat u start met salarisschaal A4a en uw totale maandsalaris tussen € 3.815,69 en € 5.578,45 ligt. Wanneer u aan het werven bent, zullen we controleren hoeveel jaar relevante ervaring u heeft opgedaan in uw vorige functie (en kwalificaties bij andere organisaties), en deze ervaring wordt opgenomen in uw totale salarisberekening.

Met behulp van onze salarissimulator kunt u al in detail uw totale maandsalaris en netto maandsalaris inschatten.

Extra voordelen

 • -Gratis hospitalisatieverzekering, u kunt ervoor kiezen om gezinsleden aan te schaffen tegen preferentiële voorwaarden
 • -8 euro maaltijdcheque
 • – Gratis openbaar vervoer van en naar het werk.
 • -Fietsvergoeding
 • -36 dagen jaarlijks verlof
 • -Aanvullend wettelijk pensioen vereist om contractuele functies uit te voeren
 • -Verschillende trainingsmogelijkheden
 • -Een medewerkerskring met uitgebreide sportieve, sociale en gezinsactiviteiten
 • -Flexibele werktijden, flexibele werkomgeving

Overtuigd?

Solliciteer t / m 31 augustus via de rode knop. Overtuig ons met een sterke motivatie waarom deze job bij jou past.

Veel succes, wie weet, tot ziens! 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Monteur Beveiliging

Monteur Beveiliging

Functieomschrijving

• jij zorgt ervoor dat de geïnstalleerde beveiligingsinstallaties in perfecte vorm zijn én blijven.
• je inspecteert, onderhoudt en repareert gevarixeberde soorten beveiligingsinstallaties.
• je adviseert de klant over de vorm van de installatie, doet proposities en scheppen mogelijk ter plekke een offerte.
• storingen werd door jou oordeelkundig geïnspecteerd, geanalyseerd en verholpen.
• je zorgt ervoor dat je serviceadministratie in dezelfde topconditie is als de beveiligingsinstallaties die je onderhoudt. Functie-eisen

• je hebt minimaal mbo-niveau 4 werk- en denkniveau.
• een mbv-diploma ( monteur beveiligingsinstallaties ) is een ( pré ).
• je hebt minimaal vijf haar ervaring in een soortgelijke functie.
• je bent in het vermogen van een rijbewijs b en een testimonium van betrouwbaarheid.
• je kunt goed vertalen op verscheidene niveaus.
• je bent klant- en servicegericht.
• je hebt een passie voor beveiligingstechniek.
• je bent gedreven, ambitieus en stressbestendig.
• je bent particulier, pragmatisch en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden je gaat aan de slag te een dynamisch bedrijf. Je krijgt de gelegenheid tot het opvolgen van cursussen en opleidingen, hebt panorama op doorgroeimogelijkheden en je hebt panorama op een vast dienstverband. Er wordt veel geïnvesteerd in de realisatie van jou en je collega’s. Daarnaast ontvang je een goed honorarium ( onderschikkend van ouderdom en ervaring ), een technische functie met veel verandering, onafhankelijkheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bedrijfsprofiel

Krosto techniek heeft namens een opdrachtgever een uitdagende technische vacature voor een monteur bewaking in de streek arnhem ( nederlandse provincie ). je gaat aan de slag voor een innovatieve organisatie die met behulp van techniek het voor haar klanten zo makkelijk ( en beschut ) wellicht wil maken. het is een landelijke organisatie waar je wordt verwelkomd door meer dan 1. 000 collega’s. dus ben jij een gemotiveerde techneut met een toewijding voor beveiligingstechniek? dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

Is dit toch niet de technische functie voor jou, neem dan een kijkje bij de andere technische vacatures die we voor je verzamelden. je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. ook wanneer je iemand kent wie deze technische functie op het lijf is brief, dan horen we graag van je!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-beveiliging.html

Fiscaal medewerker, Zwolle

Fiscaal medewerker, Zwolle

Overijssel/Zwolle

Over de functie voor een administratief district hierbinnen de gebied Zwolle zijn wij op zoek naar een fiscaal medewerker voor 16 uur in de week.
Hierbinnen de onderdeel bestuursondersteuning -en advisering houd jij je bezig met het incasseren van de gemeentelijke belastingen, het verwerken van het gemeentelijk kwijtscheldingsbeleid wat uitwonend belegd is en voer jij ook administratieve handelingen uit ter attentie van belastingen.

Jij bent iemand die nauwkeurig te werk gaat en bent daarnaast resultaatgericht.

Functie invorderen is deze functie jou op het lijf epistel?

De functie heeft de volgende functie invorderen : minstens afgeronde mbo niveau-4 opleiding. Aantoonbare werkervaring in een gelijksoortige functie bij gemeenten. Daarnaast is het wenselijk dat de kandidaat bekende en werkervaring heeft met geautomatiseerde gemeentelijke systemen zoals civision en werkervaring heeft met zaaksysteem verseon.
Over het nering wij bij maandag® moeten graag voor jou het verschil scheppen jij staat als professional centraal en hier mag ook best wat anti over staan. Via maandag® werken betekent dat je hierbinnen de gevarixeberde keukens van jouw specialisatie een kijkje kunt nemen.
Ongeacht deze buigzaamheid bieden we jou ook de gelegenheid tot verdere ontplooixefng en eventuele doorgroeimogelijkheden.
Solliciteren herken jij jezelf in dit profiel en lijkt werken bij maandag® je een mooie stap? solliciteer dan meteen.

Wie weet ziet jouw maandag er straks dan net zo tof uit als die van ons.

https://www.vindazo.nl/keywords/fiscaal-medewerker.html

Senior .NET developer vacature Den Haag

Het vinden van een senior .NET developer Den Haag blijkt vaak moeilijk te zijn voor veel bedrijven. Vacatures komen veel sneller open te staan dan ze gevuld kunnen worden en geschikte kandidaten worden als supersterren behandeld om bij het bedrijf te komen werken.

Een auto van de zaak is het normaalste zaak voor een senior .NET developer en hiermee win je een kandidaat dan ook niet over. Bedrijven bieden vakanties, dagverblijven voor hun kinderen en woningen aan om geschikte kandidaten te vinden. Een bedrijf zal er alles aan doen om een senior .NET developer Den Haag binnen te halen en aan zich te binden. Zelfs als een man krijg je zwangerschapsverlof om bij je kind te zijn. Normaal is dit een dag voor mannen maar een senior .NET developer Den Haag krijgt vaak maanden hiervoor.

Goede arbeidsvoorwaarden en bonussen zijn dan ook de sleutel om geschikte kandidaten voor een senior .NET developer Den Haag binnen te halen. Dit zal dan ook zo blijven tot er wat aan het tekort kan worden gedaan. Voorlopig ben je als een senior .NET developer Den Haag de ster en heb je het voor het kiezen. Zelfs buiten Den Haag en buiten Nederland zijn geschikte kandidaten heel gewild waardoor er ook mensen naar het buitenland verhuizen als het aanbod goed is.

monsterboard.nl

ovsoftware.nl

indeed.nl