Private Lease wat voor mij?

Wanneer men de keuze maakt voor private lease kiest men ervoor om een voertuig voor een bepaalde tijd tegen betaling te kunnen gebruiken. Private lease is interessant voor ouderen aangezien zij weinig kilometers rijden procentueel gezien. Daarnaast geldt dat mensen kilometers rijden in een auto een overweging zouden kunnen maken om over te stappen op private lease. De reden dat het voor ouderen vaak makkelijker is om te leasen is dat zij een moeilijke financiële positie hebben vergeleken met andere leeftijden.

Pluspunten van private Lease

 

Het eerste pluspunt van private lease is dat de consument een vast maandbedrag betaalt voor het gebruik van de auto. In dit bedrag zit de wegenbelasting, verzekering en mogelijk onderhoud en reparaties. De enige kostenpost die je wel zelf moet betalen zijn die voor de benzine. Daarnaast zijn boetes voor de bestuurder van de auto. Het fijne is dus dat je niet voor spontane kosten komt te staan. Je betaalt elke maand een vast bedrag.

Een tweede voordeel is dat je zonder dat je je spaargeld hoeft uit te geven een nieuwe auto kunt rijden. Tevens hoef je geen aanbetaling te doen en na dat het contract is afgelopen geef je de auto gewoon terug en zit je niet met verkoopkosten zoals bijvoorbeeld de inruilwaarde.

Minpunten van Private lease

 

Een van de minpunten van het leasen van een auto is dat je vast zit aan een contract voor jaren. Aan dit contract zit tevens een financiële verplichting verbonden.  Men kan dit contract niet zomaar laten ontbinden. Kun je deze financiële verplichting niet meer dragen dan zal er een afkoopsom betaalt moeten worden. Daarnaast geldt je vooraf aan moet geven hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden op jaarbasis. Wanneer je de aangeven kilometers overschrijd, komen er extra kosten om de hoek kijken. Deze kosten worden dan vaak per kilometer gerekend wat een dure last kan worden. Een ander minpunt is dat het voertuig niet kan uitlenen aan personen buiten het huishouden. Het voertuig staat namelijk niet op jouw naam en is dus niet van jou. Je betaalt dus uiteindelijk alleen voor het gebruik van het voertuig en niet voor de koop van het voertuig.

Zoek je nu een leuke privé lease auto kijk dan op auto huren Geleen.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-geleen/

Snel en makkelijk de auto verkopen

Lees hier over de auto van de hand doen. Voor velen een tijdrovende klus van wekenlang adverteren, en af en toe een kijker die een hele auto afkeurt op een enkel krasje. Uiteindelijk zal de auto wel verkocht worden, maar hoe doe je dat snel?

Te veel aanbod

Ieder jaar worden er in Nederland ongeveer een half miljoen kentekens uitgegeven. Daar zitten ook vrachtwagens, bussen, en hijskranen bij. Maar het gros zijn personenauto’s die na pakweg drie jaar de tweedehands markt opgaan mits dat de auto’s in die drie jaar tijd niet total loss gereden zijn. Het is lastig om net jouw auto te laten opallen als er zoveel aanbod is. Nu zijn er veel meer mogelijkheden dan vroeger om kenbaar te maken dat je een auto wil verkopen. Maar wat blijft staan is dat bij een auto verkopen jij er één bent tussen velen.

Niet gaan concurreren

Het lijkt aantrekkelijk om tijdens het verkopen van de auto het prijskaartje net vijfhonderd euro lager te maken dan de werkelijke waarde. Het geeft het idee dat de koper dan sneller beslist, en het voordeeltje niet wil laten liggen. Helaas werkt dit met auto’s niet. De potentiële koper krijgt argwaan en denkt dat er iets aan de auto niet goed is. Kwaliteit heeft z’n prijs, bij auto verkopen is de prijs ook echt de waarde van de auto. Dat je uiteindelijk je gebruikte auto voor een prikkie van de hand doet aan die beginnende bestuurder verderop in de straat, komt wel veelvuldig voor. Echter gelijk bij het adverteren een lagere prijs werkt niet.

Auto verkopen en gelijk kopen

De meeste auto’s gaan toch van de hand via inruilen. Vooral als de auto bekend is op het adres, oftewel de garage kent de geschiedenis, dan gaat zoiets snel en met minimale moeite. Vaak probeert de garage het bij één merk te houden, als dat het geval is gaat het helemaal snel. Het is dan ook eigenlijk het advies. Bedenk dat je als koper van vandaag de verkoper van de toekomst bent. Koop daarom de auto bij de garage met een dealerschap bij je in de buurt, en laat je auto daar onderhouden. Als je na zoveel jaar een jongere auto wil, dan ruil je de auto in op dat adres. Deze methode scheelt heel veel werk en ergenis.

Een autoschade in Eibergen is zo opgelost

Wanneer je een autoschade in Eibergen hebt gekregen is dat natuurlijk een heel vervelende situatie. Er is schade gekomen aan je auto en dat wil je als het goed is zo snel mogelijk hebben opgelost, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want kom gewoon naar de garage want daar zal de autoschade in Eibergen worden gerepareerd door vakmensen die als monteur aan de slag zijn. Zij zorgen voor een kwalitatief goede reparatie tegen zeer goede prijzen. Je bent dus niet ineens heel veel geld kwijt, zoals jij waarschijnlijk wel verwacht. Maar door middel van de efficiënte werkwijze van de garage die omgaat met de autoschade in Eibergen wordt de prijs niet erg hoog en is het voor iedereen aantrekkelijk om hier hun auto te brengen waar de schade mee is opgelopen. 

Ervaringen van de monteurs

Met al meer dan 50 jaren aan ervaring met de autoschade in Eibergen is de garage de beste uit de buurt en breng je hier veilig je auto weg en weet je zeker dat deze goed gerepareerd zal worden. Niet alleen kan je in de garage terecht voor de autoschade in Eibergen, maar is het ook mogelijk om hier te komen wanneer je een oude auto wilt inwisselen of gewoon wilt verkopen Zij kopen je auto in en verkopen die vervolgens weer voor jou. Ook kan je hier veel auto’s aanschaffen. 

Eerlijke prijzen

Wanneer je geen nieuwe auto wil kopen, maar juist wil dat de reparatie wordt uitgevoerd zal de garage hier zijn best voor doen. Vaak is een reparatie bijna net zo duur als het kopen van een nieuwe wagen of kot het in ieder geval in de buurt van een hope zak met geld wat je moet neerleggen. Maar kom je met de autoschade in Eibergen naar deze garage dan heb je daar geen last van.Uw auto is door deze import expert zo uit Amerika gehaald

Wanneer u graag een auto uit Amerika wilt kopen, kunt u hiervoor het beste aankloppen bij een import expert. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf Marlog Car Handling. Laat u het invoeren van deze auto aan hen over? Dan profiteert u van vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat u zelf nergens omkijken naar heeft. U betaalt een vaste prijs en Marlog Car Handling gaat voor u aan de slag. Bij deze prijs zijn alle kosten van het importproces inbegrepen. U zult dus niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bovendien geeft het wereldwijde netwerk van Marlog Car Handling de mogelijkheid om uw auto in een korte tijd te laten invoeren. U hoeft dus niet lang te wachten op uw droomauto als u dit bedrijf inschakelt.

Haal uw auto uit Amerika tegen lage kosten

Voor de import van een auto uit Amerika betaalt u bij Marlog Car Handling een vaste lage prijs. Hierbij zijn onder andere de invoerrechten, de transportkosten en de BTW en BPM afhandeling inbegrepen. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw nieuwe auto tot aan uw voordeur te laten transporteren. Kortom; het gehele proces van de auto import vanuit Amerika neemt dit bedrijf voor u uit handen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw auto bij hen compleet veilig is. Desgewenst wordt u op de hoogte gehouden van het hele proces, zodat u precies weet waar uw auto op welk moment is.

Iedereen is welkom bij dit bedrijf

Zowel privéverzamelaars als liefhebbers van auto’s maken geregeld gebruik van de diensten van Marlog Car Handling. Daarnaast wordt er ook regelmatig een auto uit Amerika geïmporteerd voor zakelijke partners. Wie u ook bent; dit bedrijf zorgt er te allen tijde voor dat uw auto veilig uit Amerika hier naartoe komt. Als een van de grootste importeurs uit Europa is dat ook wel het minste wat u van hen kunt verwachten natuurlijk.

https://www.marlog-car-handling.eu/

Een lichte bedrijfswagen vind je bij de autodealer in Etten-Leur

Lichte bedrijfswagens zijn erg in trek bij ondernemers. Veel laadruimte, makkelijk te manouvreren in stedelijke gebieden en qua rijstijl en comfort niet veel anders dan een normale personenauto. Bij het kiezen van een bedrijfswagen staat een eis centraal, ze moeten betrouwbaar zijn. MV Motive is een autodealer in Etten-Leur die naam heeft gemaakt als een betrouwbaar adres voor nette occasions en lichte bedrijfswagens. Hierbij een aantal belangrijke aandachtspunten zodat jij de bedrijfswagen krijgt die je nodig hebt.

Hoe meet je ‘betrouwbaarheid’ bij een autodealer?

Een lichte bedrijfswagen als een Mercedes Benz Sprinter of Volkswagen Crafter moet minstens 500.000 kilometer kunnen rijden zonder problemen. Daarna lopen de kosten van het onderhoud op maar als je kiest voor een van de bovenstaande merken of andere bekende merken als Ford, Peugeot en Opel, zijn de onderdelen vaak relatief goedkoop. Het is dus vooral een kwestie van afschrijvingen tegen de kosten afwegen.

Maar hoe weet je als klant of de autodealer waar je langsgaat ook betrouwbaar is? Bij MV Motive vind je professionals die al 20 jaar als autodealer werken, zowel aan de klantzijde als aan de technische kant. Daarnaast biedt deze dealer je de mogelijkheid voor Autotrust garantie aan. Dat betekent dat je garantie afsluit op de belangrijkste onderdelen zoals de versnellingsbak en de motor. Bij Exclusief Garantie krijg je zelfs vrijwel alle kosten vergoed.

Occasions die passen bij de voorwaarden

Aan Autotrust garantie zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Zo mag een auto maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km op de teller hebben. Het aanbod van deze autodealer uit Etten-Leur is hier dan ook op afgestemd zodat je op ieder voertuig garantie af kunt sluiten. Staat de bedrijfswagen die je zoekt niet op de website? Schakel deze handelaar dan in als automakelaar. Op basis van jouw wensen en eisen gaat de expert dan binnen het uitgebreide netwerk van de autodealer op zoek naar een occasion die hierbij aansluit. Als er een match is, kan het voertuig zelfs naar de locatie in Etten-leur getransporteerd worden zodat je hem daar op kunt halen.

Financiering voor je bedrijfswagen

Ook een tweedehands bedrijfswagen kost een hoop geld. Zeker wanneer je net met je onderneming begint heb je dat geld niet direct klaarliggen. In samenwerking met DMF Krediet biedt autodealer MV Motive je daarom ook nog eens diverse financieringsmogelijkheden, waaronder financial lease. Wil je hier meer over weten of heb je een bedrijfswagen gezien die je interessant vindt? Laat het vooral weten door te bellen of ga langs bij de autodealer in Etten-Leur.

Prive auto leasen

Wat houdt dat precies in: een prive auto leasen?
Het is een groeiende trend onder particulieren in Nederland: een prive auto leasen. Wie prive een auto leaset, betaal een vast bedrag per maand om in een (nagenoeg) nieuwe auto te rijden. Wie kiest voor een prive auto leasen, huurt feitelijk voor een langere periode een nieuwe auto. Je wordt als leaser dus geen eigenaar van de auto waarin je rondrijdt. In het maandbedrag zijn alle kosten van de leaseauto inbegrepen, specifiek onderhoudskosten, schadeherstel (ook glasschade),de WA Casco verzekeringskosten, de apk, een ongevallenverzekering en de wegenbelasting. Een private lease contract is dus een all-in-one contract.

Waarom een privéauto leasen in populariteit groeit?
Het is niet verwonderlijk dat een prive auto leasen in Nederland, en ook in België en andere Europese landen, steeds vaker voorkomt. De pluspunten van een leaseauto zijn significant. Als belangrijkste voordelen van een prive auto leasen staan de volgende punten bekend:

  • Je rijdt met een leaseauto altijd in een nieuw model en in een hypermoderne wagen.
  • Een prive auto leasen kan zowel voor een kortere periode (shortlease) als voor een langere termijn. Ook kun je kiezen uit diverse automerken en modellen, station wagons, hatchbacks, busjes of kleine vrachtwagens. Er is dus keuze in overvloed!
  • Met een privéauto heb je nergens omkijken meer naar. Alles wordt voor je geregeld voor één duidelijk maandbedrag.
  • Om te leasen heb je geen spaargeld nodig, zoals bij een koopauto wel het geval is. Je kunt direct beginnen met leasen!

 

Ook een nieuwe auto leasen voor een aantrekkelijke prijs?

Bekijk voor een enorm aanbod aan moderne, strakke leaseauto’s de website van XLeasy, op www.xleasy.nl. Naast voordelige tarieven vind je bij dit leasebedrijf alle topmerken auto, zoals Renaults, Opels, Volkswagens en SEAT’s. Houd vooral de deals van XLeasy goed in de gaten, want regelmatig zijn er mooie aanbiedingen leaseauto’s.

13000 reparaties per jaar, waaronder autoschade in Maastricht

U wilt een ervaren hersteller van schade. Met zo’n 13000 reparaties per jaar is WellColl Groep een van de grootste autoschade herstelbedrijven in de omgeving van Maastricht. De vakkundige monteurs repareren verschillende vormen van schade en maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd.

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Dit bedrijf heeft ruimschootse ervaring met het onderhouden van personenauto’s, caravans, campers en bedrijfswagens. Zo is er ook voor u een oplossing op maat. Wanneer u schade aan uw auto heeft, wilt u dit snel en vakkundig gerepareerd hebben. Kom daarom langs bij een van de vestigingen van WellColl Groep in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard of Weert. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

Staat herstel van autoschade op de planning? Kom dan eens langs. Wanneer u tijdens de vakantie een klein ongelukje heeft gehad met uw caravan of camper, weet u wellicht niet waar u terecht kunt om dit te laten herstellen. Kunt u dan gewoon bij een autogarage terecht? Jazeker! Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen!

Dit zijn de voordelen als je je aanhanger rijbewijs gaat halen

Staat het bij jou op de planning om binnenkort je aanhanger rijbewijs te gaan halen? Je wilt er dan natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed en volgens plan gaat verlopen. Kies daarom voor Verkeersschool te Winkel. Naast de jarenlange ervaring, geniet je hier ook van hoogwaardige lessen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor je theorie zit je hier goed. Met een eigen theorielokaal volg je bij de specialist altijd prettige theoriecursussen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijk aspect. Bespaar op je rijlessen door een rittenkaart aan te schaffen. Dat is nog eens goedkoop! Daarnaast kies je zelf of je contact betaalt of afrekent met je pinpas. Wat wil je nog meer?

Ga jij je aanhanger of motor rijbewijs halen?

Wanneer je besluit om je rijlessen te gaan volgen bij een gespecialiseerde rijschool zoals Verkeersschool te Winkel heb je niet alleen een ruime keuze aan voertuigen, maar ook aan verschillende lessen die je kan volgen. Dat is fijn, want zo weet je zeker dat er altijd iets voor je tussen zit. Zo kies je bijvoorbeeld voor je rijbewijs B, waarbij je na het behalen veilig en kundig een personenauto de weg op stuurt. Ook is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs te halen, dit is je rijbewijs BE. Ga jij graag het avontuur aan? Dan is het halen van je motor rijbewijs misschien wat voor jou. Hierbij kies je uit de drie categorieën A1 (lichte motor), A2 (middelzware motor) en A (zware motor).

Voor je je aanhanger bewijs gaat halen, moet je eerst je rijbewijs B halen

Rondrijden in een auto met daarachter een aanhanger, lijkt dat jou ook ontzettend handig? Of is het nodig voor je werk? Bij de specialist haal je je rijbewijs op eigen tempo. Het is dan verplicht om eerst in het bezit te zijn van je rijbewijs B, waarmee jij in staat bent om een personenauto veilig te besturen. Je haalt je rijbewijs B bij een gespecialiseerde rijschool als Verkeersschool te Winkel. Hier vind je goede rijopleidingen die de basis zijn voor een veilige toekomst op de weg. Zo weet je zeker dat je na het halen van je aanhanger rijbewijs geen gevaar voor jezelf en anderen vormt. Tip: Volg je rijlessen met een rittenkaart, waardoor je rijlessen goedkoper worden per stuk!

Trek de aandacht met een van de klassiekers van de autoverhuur in Limburg

Volkswagen heeft meerdere iconische wagens uitgebracht, zoals de T1 en T2. Met deze fanatische auto’s trekt u zeker de aandacht. Erg handig wanneer u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Deze klassiekers huurt u bij Autoverhuur RentaRolla Limburg. De Volkswagen T2 is te personaliseren met uw reclame-uitingen of een echte eyecatcher op een beurs. Deze klassieker levert leuke foto-momenten op! Ook voor trouwerijen is onze Volkswagen T1 erg geschikt. Uiteraard zorgt Autoverhuur RentaRolla Limburg in alle gevallen voor de chauffeur, zodat u optimaal geniet van de meest bijzondere dag uit uw leven. Wanneer u kiest voor deze klassiekers, kiest u voor authenticiteit en pracht. Ideaal voor een dagje uit of een leuke vakantiereis.

Huur een personenbus bij autoverhuur in Limburg en geniet van een leuke dag

U huurt eenvoudig de beste personenbus bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Het huren van deze bus is erg handig en voordelig wanneer u op vakantie gaat naar een ander land of een weekendje weg gaat met een groep van ongeveer 8 personen. Uiteraard is het huren van twee personenauto’s dan ook mogelijk. Maar wanneer u de kosten vergelijkt, is het huren van een personenbus voor grote afstanden voordeliger dan het huren van twee personenauto’s. En in een personenbus zit u met de gehele groep bij elkaar in een bus, net zo gezellig toch? Geniet van uw reis naar de vakantiebestemming met een personenbus van RentaRolla Autoverhuur Limburg.

Geniet van een dagje uit met een auto van autoverhuur in Limburg

Heeft u plannen om een dagje weg te gaan met uw gezin of wilt u graag iets leuks doen met vrienden en vriendinnen? Staat er een dagje strand of een dagje naar een pretpark voor de deur? Uiteraard moet u wel veilig op de plaats van bestemming aankomen. Hoe doet u dat als u niet de beschikking heeft over een auto en niet in de gelegenheid bent om met het openbaar vervoer te gaan? Denk dan aan het huren van een auto bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Zij verhuren verschillende personenauto’s, waar plaats is voor 4 of 5 personen en met verschillende laadruimtes. Rijdt u liever in een automaat? Geen probleem, ook die vindt u bij deze autoverhuur in Limburg.

Auto laadpalen hebben de toekomst

Elektrisch rijden heeft de toekomst ondanks het gebruik van fossiele brandstoffen qua vervoer op dit moment de norm is. Dat uiteindelijk veel meer mensen elektrisch gaan rijden is dan ook onvermijdelijk. En zoals je al wellicht weet hoort bij elektrisch rijden een auto laadpaal. Er zijn auto laadpalen in vele vormen en maten, in dit artikel vertellen we je er meer over.

Pluspunten van elektrisch rijden

De pluspunten voor het milieu kennen we natuurlijk allemaal. Zo zijn elektrische auto’s veel minder schadelijk voor het milieu dan normale auto’s. Bovendien zijn ze een stuk stiller op de weg. Dat is wel zo fijn.

Daarnaast is elektrisch rijden goed voor de portemonnee als je vele kilometers maakt. Dit komt omdat het “tanken” van stroom een stuk voordeliger is dan het tanken van fossiele brandstoffen als benzine. Hierdoor zijn je uitgaven elke maand een stuk lager. Daarnaast brengt elektrisch rijden belastingvoordeel met zich mee.

Advies bij auto laadpaal

Voordat u een laadpaal aanschaft wilt u wellicht een adviesgesprek met een laadpaal specialist. Zo een specialist kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Een specialist die u daarbij kan helpen is Reith Power. Zij adviseren u over welke laadpaal in uw situatie het meest geschikt is. Meer informatie over laadpaal specialist Reith Power

http://reithpower.nl/