Mazda Motor Corporation heeft onlangs zijn 100-jarig bestaan gevierd

Mazda Motor Corporation heeft onlangs zijn 100-jarig bestaan gevierd. Op 30 januari 1920 werd Toyo Cork Kogyo Co., Ltd. opgericht door Jujiro Matsuda.

Geschiedenis

Het bedrijf startte in 1920 als Toyo Cork Kogyo company en produceerde machines, kurk en verlichting. Matsuda richt in 1930 Mazda Motor Corporation om in eerste instantie motorfietsen te gaan produceren. Halverwege de jaren dertig verschijnt de eerste bestelauto.

Het eerste Mazda voertuig was de driewielige Mazda-Go die in 1931 in de verkoop ging. Hij werd al snel populair en onderging voortdurend verbeteringen. Zo kreeg hij in 1938 een innovatieve vierversnellingsbak.

De eerste Mazda personenauto kwam pas in 1960 op de markt. Het jaar daarop volgt een kleine pick-up. Kort daarop presenteert Mazda de Carol, het eerste vierdeurs model. Hierna gaat het snel. In 1963 heeft Mazda al één miljoen voertuigen geproduceerd. Vier jaar later in 1967 komt Mazda voor het eerst in Nederland op de markt.

De bekende modelseries met drie cijfers als modelnaam worden vanaf 1973 gebruikt. De luxe Mazda 929 is de eerste. Hij kon de concurrentie alleen nog niet aan met de luxe modellen van de Europese merken. De kleinere middenklassers Mazda 323 en Mazda 626 hebben meer succes. Deze modellen werden opgevolgd door de Mazda 3 en de Mazda 6.

Populaire Modellen

Vandaag de dag heeft Mazda een aansprekende reeks modellen ontwikkeld op basis van de Kodo-designtaal. Het aanbod varieert tussen compacte en grote modellen en alles wat daartussen zit. De Mazda 2 en Mazda 3 zijn populaire compacte hatchback modellen met achterklep.

Het populairste zijn de SUV-modellen met een hogere zit. Met name de CX-3, CX-30 en CX-5 verkopen goed. Bijna alle modellen zijn voordelig te rijden via Mazda Private Lease

Mazda CX 3

De CX-3 is een 5-deurs crossover SUV die staat op het platform van de Mazda2. Het model is ook in ons land een succes.

In 2020 is de Mazda CX-3 SUV vernieuwd. Hij is een stuk duurzamer geworden. Zo maakt de SkyActiv motor gebruik van cilinderuitschakeling. Hij is nu ook leverbaar met een hybride motor. De standaarduitrusting is uitgebreid een nieuw 7-inch multimediasysteem Het model is weer helemaal bij de tijd.

De nieuwe CX-3 wordt gebouwd in de fabriek in Japan. Je kunt de auto ook leasen via Mazda CX-3 Private Lease. Je kunt natuurlijk ook kiezen om een wat ouder model te kopen.

Mazda CX 30

Ook de CX-30 is ontwikkeld op basis van de KODO-design filosofie van Mazda waarbij de kunst van het weglaten centraal staat. Het atletisch ontwerp en de vloeiende rondingen maken de CX-30 aantrekkelijk om naar te kijken.

De CX-30 speelt in op de wensen van veel klanten die een compacte auto willen combineren met het praktische gebruiksgemak en de ruimte van een SUV.

Dankzij de Skyactiv motor rijdt de CX-30 zuinig en levert hij prima prestaties. De Skyactiv-X motor is standaard voorzien van het M Hybrid-systeem, wat de energie van het remmen opslaat in een lithium-ion batterij. Hij rijdt hierdoor zuiniger, terwijl er toch maximale prestaties worden geleverd.

Mazda CX-30 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe Mazda SUV te rijden.

Mazda CX5

De Mazda CX-5 is een absolute topper, met ultiem rijgenot, grote toegankelijkheid en relatief lage onderhoudskosten. De Mazda CX 5  is een ruime SUV.

De auto wordt geproduceerd sinds 2012. Het is de eerste Mazda SUV die gebruikmaakt van de KODO- designtaal. De designtaal is eerst uitgeprobeerd op de Mazda Minagi, een conceptauto uit mei 2011.

De tweede generatie Mazda CX 5 wordt sinds 2016 geleverd. Hij wordt gebouwd in de Ujina fabriek van Hiroshima. Hij ziet er het mooiste uit in de rode “Soul Red Crystal” carrosseriekleur. Mazda CX-5 Private Lease is al jarenlang populair.

Is uw auto aan onderhoud toe, ga dan naar Schijndel

Uw auto moet natuurlijk altijd goed werken. Want als u snel ergens moet zijn, is niets zo vervelend als met pech langs de weg komen te staan. Daarom is regelmatig onderhoud aan uw auto heel belangrijk, bijvoorbeeld door Autobedrijf van der Aa uit Schijndel. Door kapotte onderdelen te vervangen en storingen op te lossen, komt u niet meer zomaar stil te staan. Uw ritten worden zo een stuk veiliger. Dat is een goede reden om langs te gaan bij Autobedrijf van der Aa in Schijndel. Hier werken ervaren experts, die met de beste gereedschappen in de moderne werkplaats alle problemen vakkundig oplossen.

Kom langs in Schijndel voor alle werkzaamheden aan alle auto’s

Wat er ook mis is met uw auto, bij Autobedrijf van der Aa in Schijndel worden alle problemen vakkundig opgelost. Dit kunnen motorproblemen zijn, maar ook wanneer bijvoorbeeld uw boordcomputer niet goed werkt. Maar ook wanneer er enkel blikschade is, kan dit vakkundig worden opgelost. Op deze manier kan men u altijd helpen, wat het probleem aan uw auto ook is. Bij Autobedrijf van der Aa worden alle auto’s van alle merken overigens behandeld. Dat is anders dan bij veel andere autogarages, die vaak alleen auto’s van een bepaald merk repareren. Bij Autobedrijf van der Aa kunt u altijd terecht voor het beste onderhoud, wat uw probleem ook is en welke auto u ook rijdt.

 

Laat uw auto te allen tijde vakkundig repareren

Autobedrijf van der Aa in Schijndel is dus hét aanspreekpunt wanneer u een probleem heeft aan uw auto of voor onderhoud, wat u ook rijdt. Rijdt uw auto niet helemaal lekker, of wilt u voordat u op reis gaat weten of uw auto helemaal naar behoren werkt? Neem contact op met deze experts en laat u voorzien van het beste advies. Wat uw vraag of probleem ook is, men kan u altijd van dienst zijn. Heeft u specifieke vragen, dan helpt men u ook graag. U krijgt dan het beste advies.

Jouw kapotte auto verkopen voor ene mooi bedrag

Wist je dat je met een kapotte auto geld kunt verdienen? Wanneer je aan een nieuwe auto toe bent en niet meer in staat bent op jouw oude auto nog te rijden, dan bestaat er de mogelijkheid om een vergoeding voor deze auto te ontvangen. Hoe kun je verdienen aan een schadeauto of sloopauto? Door het te verkopen aan een garage die deze auto’s inkoopt. Je hoeft dus niet verder te gaan met het investeren in de reparatie van jouw auto. Je kunt deze wegdoen en de vergoeding gebruiken voor de aanbetaling op jouw nieuwe auto, waarmee je zonder problemen weer kan deelnemen aan het verkeer. Alles wat je hoeft te doen is jouw auto aan te melden bij een erkend bedrijf die gespecialiseerd is in het inkopen van schadeauto’s en sloopauto’s. Je kunt dan meteen afspreken wanneer de auto moet worden opgehaald. Je hoeft hier dus niet zelf voor uit huis te gaan.

Hoe verloopt het proces?

Wanneer jij jouw auto hebt aangemeld, wordt er een waardebepaling gedaan. Zo kan er een reële calculatie worden gemaakt van wat jouw auto nog waard is op het moment van de verkoop aan de garage. Deze waardebepaling wordt gedaan door deskundigen. Je hoeft dus niet te vrezen dat je een vergoeding aangeboden krijgt die niet realistisch is. Als jij akkoord gaat met het geldbedrag dan kan de ophaaldag worden ingepland. De ophaaldag wordt ingepland aan de hand van jouw eigen beschikbaarheid. Wanneer de chauffeur langs komt om jouw auto op te halen, ontvang je ook het geld voor het verkopen van jouw auto. Er wordt geen geld in rekening gebracht voor het ophalen van jouw auto. Dit is dus een goede reden om van zulke diensten gebruik te maken, want je hoeft zelf helemaal niet de deur uit te gaan. Het verkopen van jouw schadeauto aan een garage zorgt dus niet voor ongemakken voor jou. Vanaf het moment dat jij de auto overdraagt aan een garage moet je ook een vrijwaringsbewijs ontvangen. Zo bent je niet meer verantwoordelijk voor het doen van verzekerings-betalingen voor de auto.

Vraag vandaag nog een taxatie aan!

Jouw kapotte auto verkopen hoeft geen lang proces te zijn. Vaak genoeg werken deze garages zo snel dat je al binnen 24 uur verlost kan zijn van de kapotte auto en jouw vergoeding kan ontvangen.

Gebruikte Citroën C3

Dus je bent op zoek naar een gebruikte Citroën C3? Er zijn veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen, maar er zijn ook veel zaken waar je rekening mee moet houden. De eerste generatie C3 verscheen in 2002 als opvolger van de citroën Saxo. Er zijn veel verschillende versies van de C3. Zo zijn er verschillende sport modellen, modellen met speciale kleurstellingen, een crossover versie en er is zelfs een cabrio variant van. Genoeg keuze dus.

De Tweede generatie verscheen in 2009, deze C3 is aanzienlijk groter ten opzichte van de eerste generatie. Hier zijn ook minder verschillende versies van. Deze auto is wel geschikter voor gezinnen want hij biedt simpelweg veel meer ruimte. De derde generatie van de C3 verscheen in 2016, Dit is echt een compleet andere auto. Citroën heeft besloten om van de derde generatie C3 een echte crossover te maken met een stoere look. Dit is aardig goed gelukt. Er zijn dus genoeg varianten om uit te kiezen.

Prijs verschillen en problemen

De prijzen tussen de verschillende modellen variëren erg veel, dit is niet gek want de een is een stuk ouder dan de ander. Voor een nette eerste generatie betaal je ongeveer €2000. Een leuke tweede generatie kost je nog rond de €5000. De derde generatie is het duurste, voor een nette betaal je nog €9000. Je hebt ze ook goedkoper maar dan hebben ze al flink wat kilometers op de teller. Elke generatie kan problemen hebben, denk dan aan een hoog olieverbruik en dat soort zaken. Het is dus goed om de auto eerst na te laten kijken voordat je beslist om hem te kopen. Problemen komen voor bij iedere auto. Helaas kun je dat niet altijd vermijden. Gelukkig zijn er instanties voor hulp onderweg die je helpen als je onderweg ooit pech krijgt. Zorg ervoor dat je dit altijd geregeld hebt want als je stil komt te staan en niet weet wat je moet doen, is dat ontzettend vervelend.

 

De bijzondere verrichtingen

Iedereen zal tijdens zijn rijles te maken krijgen met de bijzondere verrichtingen. Het maakt niet uit bij welke rijschool je gaat, al in het een rijschool in Breda of een rijschool in Amsterdam, je zult overal te maken krijgen met de bijzondere verrichtingen. Voor iedere leerling die rijles volgt, zullen de bijzondere verrichtingen anders verlopen. De een gaat het makkelijk af en de ander heeft er wat meer moeite mee. Dit is geen probleem, iedere rijinstructeur zal met zijn of haar leerling blijven oefenen tot de leerling de vaardigheden voor de bijzondere verrichtingen onder de knie heeft.

 

Wat zijn bijzondere verrichtingen?

De bijzondere verrichtingen zijn de handelingen die je met de auto doet die niet met rijden te maken hebben. Denk hierbij aan parkeren, file parkeren en keren op de weg. Er zijn nog veel meer bijzondere verrichtingen maar dit zijn toch een van de makkelijkste. Of ja.. de makkelijkste wil ik het niet noemen want voor iedere leerling die rijles volgt is het anders. Voor de bijzondere verrichtingen zijn er allerlei trucjes zodat het je makkelijker afgaat, rijschool Breda heeft waarschijnlijk weer andere tips dan de rijschool uit Amsterdam. Een stappenplan van het achteruit file parkeren ziet er zo uit:

-Kijk ver vooruit en bepaal waar je wilt gaan parkeren.

-Stop naast een geparkeerd voertuig.

-Kijk voordat je achteruit gaat rijden, goed rondom de auto.

-Rijd langzaam achteruit.

-Stuur volledig in naar rechts, totdat de achterhoofdsteun van jouw auto gelijk aan bumper van de auto naast je.

-Nog een keer goed rondkijken.

-Wanneer je rechterbuitenspiegel gelijk is met de bumper van het geparkeerde voertuig, stuur je volledig in naar links.

-Zodra de auto evenwijdig aan de stoeprand staat, zet je de auto stil.

 

Bijzondere verrichtingen

Wanneer je de bijzondere verrichtingen goed onder de knie hebt, zal je instructeur snel een tussentijdse toets met je gaan inplannen. Tijdens je tussentijdse toets kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het praktijk examen. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert tijdens de tussentijdse toets, krijg je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen tijdens je examen. Dit is handig omdat je daar dan al niet op kunt zakken tijdens het examen.

https://rijschoolbreda.nl/

Private Lease wat voor mij?

Wanneer men de keuze maakt voor private lease kiest men ervoor om een voertuig voor een bepaalde tijd tegen betaling te kunnen gebruiken. Private lease is interessant voor ouderen aangezien zij weinig kilometers rijden procentueel gezien. Daarnaast geldt dat mensen kilometers rijden in een auto een overweging zouden kunnen maken om over te stappen op private lease. De reden dat het voor ouderen vaak makkelijker is om te leasen is dat zij een moeilijke financiële positie hebben vergeleken met andere leeftijden.

Pluspunten van private Lease

 

Het eerste pluspunt van private lease is dat de consument een vast maandbedrag betaalt voor het gebruik van de auto. In dit bedrag zit de wegenbelasting, verzekering en mogelijk onderhoud en reparaties. De enige kostenpost die je wel zelf moet betalen zijn die voor de benzine. Daarnaast zijn boetes voor de bestuurder van de auto. Het fijne is dus dat je niet voor spontane kosten komt te staan. Je betaalt elke maand een vast bedrag.

Een tweede voordeel is dat je zonder dat je je spaargeld hoeft uit te geven een nieuwe auto kunt rijden. Tevens hoef je geen aanbetaling te doen en na dat het contract is afgelopen geef je de auto gewoon terug en zit je niet met verkoopkosten zoals bijvoorbeeld de inruilwaarde.

Minpunten van Private lease

 

Een van de minpunten van het leasen van een auto is dat je vast zit aan een contract voor jaren. Aan dit contract zit tevens een financiële verplichting verbonden.  Men kan dit contract niet zomaar laten ontbinden. Kun je deze financiële verplichting niet meer dragen dan zal er een afkoopsom betaalt moeten worden. Daarnaast geldt je vooraf aan moet geven hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden op jaarbasis. Wanneer je de aangeven kilometers overschrijd, komen er extra kosten om de hoek kijken. Deze kosten worden dan vaak per kilometer gerekend wat een dure last kan worden. Een ander minpunt is dat het voertuig niet kan uitlenen aan personen buiten het huishouden. Het voertuig staat namelijk niet op jouw naam en is dus niet van jou. Je betaalt dus uiteindelijk alleen voor het gebruik van het voertuig en niet voor de koop van het voertuig.

Zoek je nu een leuke privé lease auto kijk dan op auto huren Geleen.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-geleen/

Snel en makkelijk de auto verkopen

Lees hier over de auto van de hand doen. Voor velen een tijdrovende klus van wekenlang adverteren, en af en toe een kijker die een hele auto afkeurt op een enkel krasje. Uiteindelijk zal de auto wel verkocht worden, maar hoe doe je dat snel?

Te veel aanbod

Ieder jaar worden er in Nederland ongeveer een half miljoen kentekens uitgegeven. Daar zitten ook vrachtwagens, bussen, en hijskranen bij. Maar het gros zijn personenauto’s die na pakweg drie jaar de tweedehands markt opgaan mits dat de auto’s in die drie jaar tijd niet total loss gereden zijn. Het is lastig om net jouw auto te laten opallen als er zoveel aanbod is. Nu zijn er veel meer mogelijkheden dan vroeger om kenbaar te maken dat je een auto wil verkopen. Maar wat blijft staan is dat bij een auto verkopen jij er één bent tussen velen.

Niet gaan concurreren

Het lijkt aantrekkelijk om tijdens het verkopen van de auto het prijskaartje net vijfhonderd euro lager te maken dan de werkelijke waarde. Het geeft het idee dat de koper dan sneller beslist, en het voordeeltje niet wil laten liggen. Helaas werkt dit met auto’s niet. De potentiële koper krijgt argwaan en denkt dat er iets aan de auto niet goed is. Kwaliteit heeft z’n prijs, bij auto verkopen is de prijs ook echt de waarde van de auto. Dat je uiteindelijk je gebruikte auto voor een prikkie van de hand doet aan die beginnende bestuurder verderop in de straat, komt wel veelvuldig voor. Echter gelijk bij het adverteren een lagere prijs werkt niet.

Auto verkopen en gelijk kopen

De meeste auto’s gaan toch van de hand via inruilen. Vooral als de auto bekend is op het adres, oftewel de garage kent de geschiedenis, dan gaat zoiets snel en met minimale moeite. Vaak probeert de garage het bij één merk te houden, als dat het geval is gaat het helemaal snel. Het is dan ook eigenlijk het advies. Bedenk dat je als koper van vandaag de verkoper van de toekomst bent. Koop daarom de auto bij de garage met een dealerschap bij je in de buurt, en laat je auto daar onderhouden. Als je na zoveel jaar een jongere auto wil, dan ruil je de auto in op dat adres. Deze methode scheelt heel veel werk en ergenis.

Een autoschade in Eibergen is zo opgelost

Wanneer je een autoschade in Eibergen hebt gekregen is dat natuurlijk een heel vervelende situatie. Er is schade gekomen aan je auto en dat wil je als het goed is zo snel mogelijk hebben opgelost, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want kom gewoon naar de garage want daar zal de autoschade in Eibergen worden gerepareerd door vakmensen die als monteur aan de slag zijn. Zij zorgen voor een kwalitatief goede reparatie tegen zeer goede prijzen. Je bent dus niet ineens heel veel geld kwijt, zoals jij waarschijnlijk wel verwacht. Maar door middel van de efficiënte werkwijze van de garage die omgaat met de autoschade in Eibergen wordt de prijs niet erg hoog en is het voor iedereen aantrekkelijk om hier hun auto te brengen waar de schade mee is opgelopen. 

Ervaringen van de monteurs

Met al meer dan 50 jaren aan ervaring met de autoschade in Eibergen is de garage de beste uit de buurt en breng je hier veilig je auto weg en weet je zeker dat deze goed gerepareerd zal worden. Niet alleen kan je in de garage terecht voor de autoschade in Eibergen, maar is het ook mogelijk om hier te komen wanneer je een oude auto wilt inwisselen of gewoon wilt verkopen Zij kopen je auto in en verkopen die vervolgens weer voor jou. Ook kan je hier veel auto’s aanschaffen. 

Eerlijke prijzen

Wanneer je geen nieuwe auto wil kopen, maar juist wil dat de reparatie wordt uitgevoerd zal de garage hier zijn best voor doen. Vaak is een reparatie bijna net zo duur als het kopen van een nieuwe wagen of kot het in ieder geval in de buurt van een hope zak met geld wat je moet neerleggen. Maar kom je met de autoschade in Eibergen naar deze garage dan heb je daar geen last van.Uw auto is door deze import expert zo uit Amerika gehaald

Wanneer u graag een auto uit Amerika wilt kopen, kunt u hiervoor het beste aankloppen bij een import expert. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf Marlog Car Handling. Laat u het invoeren van deze auto aan hen over? Dan profiteert u van vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat u zelf nergens omkijken naar heeft. U betaalt een vaste prijs en Marlog Car Handling gaat voor u aan de slag. Bij deze prijs zijn alle kosten van het importproces inbegrepen. U zult dus niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bovendien geeft het wereldwijde netwerk van Marlog Car Handling de mogelijkheid om uw auto in een korte tijd te laten invoeren. U hoeft dus niet lang te wachten op uw droomauto als u dit bedrijf inschakelt.

Haal uw auto uit Amerika tegen lage kosten

Voor de import van een auto uit Amerika betaalt u bij Marlog Car Handling een vaste lage prijs. Hierbij zijn onder andere de invoerrechten, de transportkosten en de BTW en BPM afhandeling inbegrepen. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw nieuwe auto tot aan uw voordeur te laten transporteren. Kortom; het gehele proces van de auto import vanuit Amerika neemt dit bedrijf voor u uit handen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw auto bij hen compleet veilig is. Desgewenst wordt u op de hoogte gehouden van het hele proces, zodat u precies weet waar uw auto op welk moment is.

Iedereen is welkom bij dit bedrijf

Zowel privéverzamelaars als liefhebbers van auto’s maken geregeld gebruik van de diensten van Marlog Car Handling. Daarnaast wordt er ook regelmatig een auto uit Amerika geïmporteerd voor zakelijke partners. Wie u ook bent; dit bedrijf zorgt er te allen tijde voor dat uw auto veilig uit Amerika hier naartoe komt. Als een van de grootste importeurs uit Europa is dat ook wel het minste wat u van hen kunt verwachten natuurlijk.

https://www.marlog-car-handling.eu/

Een lichte bedrijfswagen vind je bij de autodealer in Etten-Leur

Lichte bedrijfswagens zijn erg in trek bij ondernemers. Veel laadruimte, makkelijk te manouvreren in stedelijke gebieden en qua rijstijl en comfort niet veel anders dan een normale personenauto. Bij het kiezen van een bedrijfswagen staat een eis centraal, ze moeten betrouwbaar zijn. MV Motive is een autodealer in Etten-Leur die naam heeft gemaakt als een betrouwbaar adres voor nette occasions en lichte bedrijfswagens. Hierbij een aantal belangrijke aandachtspunten zodat jij de bedrijfswagen krijgt die je nodig hebt.

Hoe meet je ‘betrouwbaarheid’ bij een autodealer?

Een lichte bedrijfswagen als een Mercedes Benz Sprinter of Volkswagen Crafter moet minstens 500.000 kilometer kunnen rijden zonder problemen. Daarna lopen de kosten van het onderhoud op maar als je kiest voor een van de bovenstaande merken of andere bekende merken als Ford, Peugeot en Opel, zijn de onderdelen vaak relatief goedkoop. Het is dus vooral een kwestie van afschrijvingen tegen de kosten afwegen.

Maar hoe weet je als klant of de autodealer waar je langsgaat ook betrouwbaar is? Bij MV Motive vind je professionals die al 20 jaar als autodealer werken, zowel aan de klantzijde als aan de technische kant. Daarnaast biedt deze dealer je de mogelijkheid voor Autotrust garantie aan. Dat betekent dat je garantie afsluit op de belangrijkste onderdelen zoals de versnellingsbak en de motor. Bij Exclusief Garantie krijg je zelfs vrijwel alle kosten vergoed.

Occasions die passen bij de voorwaarden

Aan Autotrust garantie zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Zo mag een auto maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km op de teller hebben. Het aanbod van deze autodealer uit Etten-Leur is hier dan ook op afgestemd zodat je op ieder voertuig garantie af kunt sluiten. Staat de bedrijfswagen die je zoekt niet op de website? Schakel deze handelaar dan in als automakelaar. Op basis van jouw wensen en eisen gaat de expert dan binnen het uitgebreide netwerk van de autodealer op zoek naar een occasion die hierbij aansluit. Als er een match is, kan het voertuig zelfs naar de locatie in Etten-leur getransporteerd worden zodat je hem daar op kunt halen.

Financiering voor je bedrijfswagen

Ook een tweedehands bedrijfswagen kost een hoop geld. Zeker wanneer je net met je onderneming begint heb je dat geld niet direct klaarliggen. In samenwerking met DMF Krediet biedt autodealer MV Motive je daarom ook nog eens diverse financieringsmogelijkheden, waaronder financial lease. Wil je hier meer over weten of heb je een bedrijfswagen gezien die je interessant vindt? Laat het vooral weten door te bellen of ga langs bij de autodealer in Etten-Leur.