Waarom beveiligingscamera Eindhoven?

Wil je graag een beveiligingscamera Eindhoven aanschaffen? Er zijn twee belangrijke redenen om camera’s te plaatsen. Ten eerste preventie: bewakingscamera’s schrikken af en de tweede reden is ter identificatie: ze verzamelen bewijsmateriaal. Het aanschaffen van beveilingscamera’s kan gemakkelijk bij diverse speciaal zaken. Je hebt veel varianten, zo heb je camera’s met wifi, draadloze camera’s of camera die vanuit diverse hoeken beelden kunnen opnemen. Het kiezen van de juiste camera kan soms nog best een klus zijn. Waar je rekening mee moet houden is waarom je een camera wilt kopen en wat je wilt zien. Wil je binnenhuis dingen filmen of is het meer om buitenshuis de boel in de gaten te houden? Sowieso is het aanschaffen van beveiligingscamera’s Eindhoven voor meerdere redenen nuttig.

Waarom beveiligingscamera Eindhoven nuttig zijn

een camera schrikt af, daarom werken bewakingscamera ook preventief. Zien overtreders dat een camera alles filmt wat ze doen? Dan laten ze zich – normaal gezien – van hun beste zijde zien. Een mogelijke dader staakt zijn plannen. Of hij gaat naar een doelwit zonder camerabewaking. Het aanschaffen van beveiligingscamera Eindhoven kan dus een goed idee zijn. Maar helaas, sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovendien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is veel groter. Het laatste voordeel van een beveiligingscamera Eindhoven is dat de camera bewijsmateriaal verzameld.  Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Camerabeelden hielpen al heel wat overtreders veroordelen. Kies daarom voor het aanschaffen van beveilingscamera’s en maak je huis een stuk veiliger.Een slot openen met paperclips

1 Maak een paperclip recht maar laat een van de uiteinden gebogen. Je gebruikt het gebogen uiteinde van de paperclip om het slot van je archiefkast te lockpicken. Als je wilt, kan je een tang gebruiken om de paperclip te buigen. Maak nog een tweede paperclip als spanner om het slot rond te draaien.
 

 

2 Steek het gebogen uiteinde van de paperclip in het sleutelgat. De paperclip fungeert in wezen als uw sleutel. Houd de paperclip verticaal in het midden tussen uw wijsvinger en duim en druk het gebogen uiteinde in de sleuf. Zorg ervoor dat u de paperclip in de juiste richting houdt. Als u hem horizontaal houdt, past de paperclip niet in het sleutelgat. Terwijl je dit doet, duwt de paperclip naar beneden op de pennen van het slot.
 
3 Voer nu de tweede paperclip in om spanning op het slot te zetten. Hiermee moet je het slot ronddraaien.
 
4 Draai de clip van links naar rechts om de juiste ontgrendelingspositie te vinden. Elke archiefkast is anders, dus je moet uitzoeken in welke richting je jouw lockpick gereedschap moet draaien voordat je de kast ontgrendelt. Om dit te doen, verplaats je jouw paperclip naar de linkerkant en probeer dan de rechterkant. Je moet gemakkelijk de juiste kant voelen als je de paperclip beweegt. Wanneer de tension wrench een beetje ronddraait, heb je de juiste ontgrendelingspositie gevonden. Terwijl veel kasten worden geopend door de sleutel met de klok mee te draaien, moet je bij andere kasten de sleutel tegen de klok in draaien.
 
5 Draai je paperclip op de juiste manier om de archiefkast te ontgrendelen. Om de kast te ontgrendelen, zet je het sleutelgat in de ontgrendelde positie, gebaseerd op jouw kast. Om dit te doen, draai je de paperclip met de klok mee of tegen de klok in. Zodra je het sleutelgat in de juiste positie hebt gebracht, verwijder je jouw paperclip uit het slot. Sommige sleutelgaten zijn bijvoorbeeld verticaal in de vergrendelde positie. Om deze kasten te ontgrendelen, beweeg je de paperclip tegen de klok in om het sleutelgat horizontaal te positioneren.
 
6 Trek aan de hendel om jouw archiefkast te openen. Zodra het sleutelgat in de juiste positie is gebracht, wordt de kast ontgrendeld. Schuif de kast eenvoudigweg open door aan de hendel te trekken om toegang te krijgen tot de binnenkant. De kast blijft ontgrendeld, tenzij je een sleutel of gereedschap gebruikt om het sleutelgat in de juiste positie te brengen.

http://bedw.nl/zelf-beginnen-met-de-lockpick-sport/

Ajax alarmsysteem, draadloos en zorgeloos

Een alarmsysteem, harde noodzaak.

De huidige tijden vragen om beveiliging en goede alarmsystemen.
Vroeger stonden de deuren open en lette je buren op je huis als je weg was.
Tegenwoordig is dat veel minder zeker, en is de realiteit dat de kans op inbraak aanzienlijk is.

Als je vaak van huis bent, bijvoorbeeld voor je werk of op vakantie gaat, denk dan eens serieus na over goeden sloten en een deugdelijk alarmsysteem.

Waar moet een alarmsysteem aan voldoen?

Een goed systeem moet in ieder geval aan een aantal eisen voldoen.
Allereerst moet het draadloos zijn. Een systeem waarvoor je muren moet openbreken en kabels moet trekken is tegenwoordig achterhaald.
Verder is het belangrijk dat je systeem blijft werken, ook als de stroom uitvalt.
Met een lange levensduur van de batterij blijft je systeem werken, tot het probleem met de stroom is opgelost.
Natuurlijk wil je zelf kunnen monitoren wat er gebeurt in je huis. Alleen een signaal dat er beweging is, is niet voldoende. Dan kan je alleen nog de politie bellen en hopen dat ze op tijd komen.

Ajax alarm, de moderne oplossing

Een Ajax alarm is op dit moment de meest geavanceerde oplossing die je kunt vinden, en voldoet natuurlijk aan alle bovenstaande eisen.
Het is makkelijk zelf te installeren, gebouwd met de nieuwste technieken en beveiliging, en het ziet er ook nog eens goed uit.

De ingebouwde batterij blijft 15 uur functioneren bij stroomuitval. Bovendien stuurt het een signaal dat er stroomuitval is, zodat iemand het probleem kan oplossen.
Zolang er geen gebruik gemaakt wordt van de interne batterij, kan deze ongeveer 7 jaar meegaan.

Met de bijbehorende app kan je overal vandaan in de gaten houden wat er in je huis gebeurt.
Hiervoor hoef je het systeem alleen maar te verbinden met je router en het internet, en klaar ben je.
Natuurlijk wordt al je informatie versleuteld verzonden, niemand kan zomaar bij je binnenkijken!
De Ajax Cloud zorgt voor beveiliging van al je data, en houdt ook je systeem in de gaten om zeker te zijn dat alles goed blijft functioneren.

Nog meer voordelen van een Ajax alarmsyteem

Behalve de standaard functies zoals het monitoren van je huis en een signaal sturen als er iets aan de hand is, hebben de Ajax systemen nog meer mogelijkheden.

Zo detecteren ze vuur, rook en koolmonoxide. Door een luide sirene word je gewaarschuwd als er vuur of koolmonoxide is waargenomen, zodat je op tijd je huis kunt verlaten. Nooit meer het risico van een detector die niet werkt, omdat de batterijen eruit zijn gehaald, of een detector die blijft piepen, omdat de batterij leeg raakt.
Ook als je niet thuis bent krijg je een signaal, je kan dan direct de brandweer in je woonplaats bellen.

Met watersensoren kan je ook in de gaten houden dat je geen wateroverlast hebt, bijvoorbeeld wanneer een waterpijp scheurt. Deze zijn makkelijk op de grond te plaatsen, het is niet nodig deze ergens vast te schroeven.

Hopelijk begrijp je waarom het Ajax alarm één van de meest geïnstalleerde systemen is van dit moment.

Je kunt het zelf installeren, maar als je het helemaal makkelijk en professioneel wilt doen, dan doen wij graag de installatie voor je.

https://ajax-alarmsystemen.nl/

De allermooiste lockpicks

Je ziet het weleens voorbij komen in sommige films of zelf games dat een of andere actie held binnen een mum van tijd een slot weet open te priegelen met iets dat lijkt op tandarts gereedschap. Maar hoe realistisch is dit nou echt? Is het echt mogelijk om een slot op deze manier zo snel te openen? En zo ja hoe werkt dat dan?

  

Lockpicking

Het heet lockpicking en het wordt zelfs in Nederland als een sport beoefend. Ze noemen het een sport omdat het in tegenstelling tot wat je in de films ziet het soms erg moeilijk kan zijn om een slot op deze manier te openen. Ook op YouTube lijkt het ene na het andere slot open te vallen zodra de lockpick sets erop worden losgelaten.

Maar wat je er niet bij ziet is dat deze mensen waarschijnlijk al tijdje hebben geoefend op deze sloten. Met lockpicking kun je namelijk een slot leren kennen en na verloop van tijd kun je hierdoor het slot steeds sneller open krijgen. Als je met een onbekend slot begint dan kan het lang duren voordat je deze open krijgt. Dit is ook de reden waarom het als sport beoefend wordt. Door met zoveel mogelijk verschillende sloten ervaring op te doen kun je er inderdaad na verloop van tijd steeds beter in worden. Hier is echter wel een gezonde dosis van doorzettingsvermogen voor nodig om goed te worden in de lockpick sport. Sloten zijn er namelijk voor gemaakt om elke vorm van ongeautoriseerd toegang te voorkomen. Alles in het slot is er dus voor ontworpen om te voorkomen dat het kan worden geopend zonder sleutel. Sommige sloten zullen dus een goede weerstand bieden tegen je lockpicking gepriegel.
 

Goed gereedschap is het halve werk!

Goed gereedschap kan een groot verschil maken in het succesvol kunnen lockpicken van een slot.

https://www.carbid-theater.nl/mijn-nieuwe-hobby-lockpicking-en-ervaringen-met-het-kraken-van-mijn-eerste-sloten/

Slot open kraken met de locksport

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met een nieuwe hobby. Namelijk het open kraken van sloten.

Wanneer ik mensen vertel over mijn hobby dan krijg ik vaak gekke blikken. De meeste mensen gaan er namelijk meteen van uit dat daar alternatieve motieven aan verbonden zitten.

 

Lockpick sport

Maar het is gewoon echt een sport. Net zoals dat er mensen zijn die het leuk vinden om met een auto te knutselen. Zo zijn er ook mensen die het intressant vinden om met een slot te knutselen.

Dat hoeft niet meteen te betekenen dat deze mensen er ook gelijk misbruik van willen maken. Tuurlijk zullen er wel mensen op af komen met andere motieven. Maar dat betekend niet dat iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van een slot een crimineel is.

 

Vrijheid om te experimenteren

Het is ook belangrijk om mensen de vrijheid te geven om lekker te knutselen met dingen. Op deze manier worden er namelijk belangrijke ontdekkingen gedaan waar iedereen weer profijt van heeft.

Wanneer je zelf ook nieuwsgierig bent naar deze sport die trouwens “lockpicking” heet. Dan kun je op het internet echt ontzettend veel bronnen vinden om er meer over te leren.

 

Verkoop van lockpicks

Ook zijn er in Nederland bedrijven die lockpick setjes verkopen. Vaak zijn dit wel online webwinkels maar je kunt ze dus gemakkelijk online bestellen.

Verder is het ook belangrijk om niet gelijk te veel te willen. Het is namelijk knap lastig om een slot te openen met lockpicking.

Daarom is het belangrijk om rustig te blijven en om te blijven doorzetten. Alleen dan zul je in staat zijn om deze technieken succesvol te bemeesteren!

https://www.security.nl/posting/18765/95%25+van+sloten+eenvoudig+te+kraken