Veilig bezoekers laten aanmelden

We hebben al meer dan een jaar te maken met het corona virus, en als er één ding is dat we geleerd hebben, is het wel dat we onze gezondheid niet voor lief mogen nemen. Wanneer je gezond bent denk je daar niet over na, maar pas als je ziek bent merk je hoe fijn het is om gezond te zijn. Dat is de hele ironie van het gebeuren. Ook zijn we er achter gekomen hoe erg de effecten van het corona virus zijn, op je mentale en fysieke gezondheid. We willen allemaal zo snel mogelijk van dit nare virus af, dus daar moeten we ons best voor doen. De overheid heeft natuurlijk allerlei maatregelen genomen: van afstand houden tot beperkingen van de groepsgrootte, van de sluiting van scholen tot een avondklok. Toch zijn als die maatregelen niet genoeg om corona buiten de deur te houden, ook jij als bedrijf zal echt zelf maatregelen moeten nemen. Want uiteindelijk komt het neer op alle burgers en bedrijven om verstandig te zijn, wij kunnen het corona virus tegen houden. Er zijn verschillende dingen die bedrijven kunnen doen, een daarvan is het gebruik van een aanwezigheidsapp. In dit artikel leg ik uit hoe dat werkt.

 

Veel bedrijven hebben dagelijks te maken met bezoekers die een afspraak hebben, of die zonder afspraak langs willen komen.  Ook in tijden van corona willen zij langs blijven komen, bijvoorbeeld om een showroom te bekijken. Daarom is het heel handig om een systeem te hebben waarmee mensen zich kunnen aanmelden én alvast het corona check gesprek kunnen doen. Je raad het al, dit kan je doen met een app aanwezigheid, daarmee kan je de komst van alle bezoekers op de voet volgen. Bovendien hoef je niet zelf meer het corona gesprek te voeren en is iedereen helemaal veilig. het is een van de dingen die jij als bedrijf kan doen om de wereld een stukje veiliger te maken. Doe je mee? Neem een kijkje op de website van DigiReceptie.

https://www.economy.nl/

Zo renoveer je een tuinhuisje

Wat zie jij als je door de ramen je tuin in kijkt? Heb je een grote tuin, kan je het hele oppervlak wel zien? Of is je tuin klein maar fijn? En wat heb je in je tuin, heb je gras of tegels? Is je tuin rommelig of zo keurig als een Engelse tuin. En heb je wat in je tuin staan, misschien een schommel of een tuinhuisje? Al deze vragen kan je voor jezelf beantwoorden. Toch is er één vraag die nog veel dringender is dan alle vragen die ik net gesteld heb: ben je tevreden met hoe jouw tuin er uit ziet? Zo ja, dan is dat super fijn, dit artikel is dan niet voor jou. Kijkend naar je tuin, denk je dan wel eens dat er wat verbetering in kan komen? Dat oude tuinhuisje bijvoorbeeld, daar moet echt wat aan gedaan worden. Maar hoe en wat? Dat zijn de grote vragen. In dit artikel help ik je daarmee, ik vertel je wat je kan doen om je tuinhuis weer helemaal op te pimpen!

 

We beginnen aan de buitenkant, bij het geraamte van het huisje. Voordat je kan decoreren, wil je natuurlijk wel dat het huisje stevig en degelijk is. Zo moet je goed checken dat al het hout nog in goede staat is en dat het niet aan het rotten is. Dat moeten we niet hebben natuurlijk. Vervolgens wil je ook dat het dak stevig is, laat een gratis dakinspectie doen om dat te checken. Als er uit deze check komt dat het dak niet meer helemaal goed is, kan je gemakkelijk een dakreparatie laten uitvoeren. Als je helemaal extra wil zijn, kan je het dak ook nog isoleren. Dat geldt ook voor de ramen trouwens, je kan er voor kiezen om die te vervangen voor ramen van dubbel glas. Nu dit allemaal gedaan is, kan jij lekker gaan verven en decoreren.

https://www.economy.nl/

De Lavicta lichaamsdroger

Heb jij nu echt eens heel erg veel zin om jezelf te laten verwennen? Heb je al een hele tijd hard gewerkt en heb jij in je voornemens voor het nieuwe jaar staan dat je dit jaar wat meer wil gaan relaxen en je wat minder druk wil gaan maken? Dan heb ik misschien wel de perfecte oplossing voor jou in huis! Het is een oplossing die iets wat je dagelijks moet doen een stuk plezieriger maakt. Het is iets waar je echt elke dag profijt en plezier van gaat hebben. Het is iets dat vooral de koukleumen onder ons erg zullen gaan waarderen, maar het is echt fijn voor ieder mens. Ik zal jullie niet langer in spanning houden, het product waar ik het over heb ik de lichaamsdroger van Lavicta. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk hardop af, wat een lichaamsdroger nu eigenlijk is. Het woord verklapt het al een beetje, het is een droger, maar niet voor je kleren, nee het is juist een droger voor je lichaam. Wanneer zou je dat dan nodig hebben? Als je nat bent. En wanneer ben je dan nat? Als je net klaar bent met douchen natuurlijk. Normaal gesproken ga je je dan afdrogen, terwijl je staat te bibberen van de kou. Dat is nu afgelopen, want een body dryer zorgt er voor dat je helemaal opdroogt zonder de handdoek aan te raken. Hoe werkt dat dan? Met één druk op de knop komt er uit de douche een zachte en warme luchtstroom die jouw helemaal opdroogt. Handig toch? Het is de perfecte oplossing voor minder mobiele personen, het is goed voor het milieu en het is ook nog eens gewoon heel erg fijn om onder te staan. Wat wil een mens nog meer? Neem snel een kijkje op de website van Lavicta.

https://lavicta.nl/

Mooie kozijnen

 

Het zijn altijd de kleinste dingen die uiteindelijk heel erg belangrijk blijken te zijn. Vaak denk je dat je eerst op het grote geheel moet letten, de fundering van jouw idee. Toch blijkt het vaak uit de praktijk dat de details altijd er voor zorgen of jouw idee een succes is of niet. Zo is het ook als jij een huis gaat bouwen. Zeker in deze tijd van corona is dat een heel goed idee, je hebt namelijk waarschijnlijk een stuk meer tijd omhanden om allerlei leuke dingen te gaan doen. Bijvoorbeeld het ontwerpen van jouw eerste huis. Je hebt al een kavel gekocht, maar het huis is nog niet gebouwd. Eerst zal jij een goed ontwerp moeten aanleveren. Je wil natuurlijk niet dat jouw huis instort bij het eerste de beste zuchtje wind. Daarom moet je natuurlijk om de fundering en het grote geheel van het huis kijken. Echter, vergeet ook niet om op de details te letten. Een huis bouw je niet alleen om in te zijn, een huis bouw je om er een leven in op te bouwen. Daarom moet jouw huis persoonlijkheid uitstralen, het moet aan de wereld laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Allereerst moet jij natuurlijk zelf het antwoord op die vragen weten, voordat je begint met het designen van jouw huis. Een van die ogenschijnlijk onbelangrijke details, zijn de kozijnen in jouw huis. Vanzelfsprekend heeft jouw huis ramen, daar is niets geks aan. Echter, ramen kan je niet zomaar in de muur van jouw huis plakken, je moet ook raamkozijnen kopen. Er zijn veel verschillende soorten kozijnen, je kan kunststof kozijnen bestellen, maar je kan ook gaan voor kozijnen van aluminium of van hout. De keuze is groot, want het is er allemaal. Maar dat maakt de keuze ook leuk, want zo kan jij er voor zorgen dat alles er helemaal naar jouw wens uit komt te zien.

https://directeenkozijn.nl/

autorijschool Utrecht

Autorijschool Utrecht

Heeft u ook last van Covid-19 en opzoek naar een goede autorijschool in Utrecht  om je rijles te volgen. Dan zit je bij onze autorijschool goed op het adres. Autorijschool Utrecht heeft alle maatregelen voor u genomen om het zo minder u in risico te brengen in met aanraking met Covid-19. Daarom juist is het mondkapje verplicht en handschoenen tijdens rijles in Utrecht. Wij reinining zowiezo de auto na ieder rijles met alcohol grondig en iedere na rijles een kwartier de beinnen kant van de auto ontlucht met een frisse lucht. Natuurlijk de handen worden ook kandidaten voor en achteraf de rijlessen standaart afgenomen met handgel.Voor u is van belang om een ervaren en betaalbare rijschool in Utrecht te vinden om waar je voordelige rijlessen kunt volgen in Utrecht en Omgeving. Je kunt bij rijschool in Utrecht verschillende pakketten afnemen bij. Onze rijschool vindt heel erg belangerijk om alle variatiete hebben met aanbod op keuze van rijles  pakketten. Wij staan vaak bovende gemidelde slagingspersentage van Utrecht en dat is vook boven 70 procent. Wat gemiddeld 45 procent is in Utrecht en landelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een onbeperkt rijlessen pakket afnemen, spoedcursus waarbij je in 10 dagen je rijbewijs kunt behalen, of rijlespakketten van 10, 20, 30 of 40 uur. Losse rijlessen kosten bij rijschool Utrecht Vlam 49-.euro per uur. Met dit tarief is rijschool Vlam Utrecht de goedkoopste rijschool in de provincie Utrecht!

 

Ervaar de kwaliteit van gratis rijles bij autorijschool Vlam 

Bij rijschool Vlam krijg je de 1e rijles helemaal gratis bij afnamen van een pakket. Tijdens deze 1e gratis rijles in Utrecht kun je al jouw vragen stellen aan de rijinstructeur. Daarnaast krijgt de instructeur ook een goed beeld van jouw huidige rijervaring en kan je een inschatting krijgen van het te verwachten aantal rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Natuurlijk kan je ook je wensen bespreken. Ook wel wat fijn is van zo’n gratis proefles is, dat je gelijk aan pedalen mag biedenen wat vaak niet bij andere mogelijk is.

Ga naar de website van autorijschool van Utrecht 

http://www.autorijschoolvlam.nl

Gebakken dikformaat en gebakken klinkers

Gebakken dikformaat en gebakken klinkers

 

De zomer komt eraan en je wilt in de zomer graag fijn in je tuin zitten, barbecueën met vrienden, zonnen, et cetera. Je tuin heeft dan wel snel een goede opfrisbeurt nodig. Er moeten wat tegels vervangen worden en je tuin kan wel wat beter gedecoreerd en versierd worden. Je gaat kijken voor nieuwe tegels, zoals gebakken klinkers! Gebakken klinkers zijn perfect om je tuin aan te passen naar hoe je wil dat jouw tuin eruit ziet. Deze soort stenen geven een mooi effect aan de tuin, om het een extra zomerse look te geven. Deze gebakken klinkers zijn makkelijk aan te leggen op een normale ondergrond van zand. Met cement kan worden gezorgd dat de klinkers niet snel verschuiven van hun plek. Gebakken klinkers kunnen op allerlei soorten manieren worden aangelegd. Of ze op een rij of naast elkaar staan maakt niet uit. Daarom zijn gebakken klinkers perfect voor een achtertuin. Ze zijn volledig aan te passen naar jouw beeld.  Gebakken klinkers zijn ook makkelijk te combineren met andere soorten stenen. Siergrind past heel goed bij gebakken klinkers en geeft net een extra effect in je achtertuin. Voor het leggen van deze stenen zijn er genoeg mensen met wie je in gesprek kunt gaan voor extra advies over je achtertuin.

Ook gebakken dikformaat is een aanrader voor je achtertuin. Deze stenen zijn, zoals de naam al zegt, extra dik. Ze kunnen dus ook gebruikt worden voor een oprit of terras. De stenen moeten op deze plekken extra dik en weerbestendig zijn, omdat door auto’s op de oprit, maar ook door terrasmeubilair op het terras snel beschadiging zou kunnen komen aan stenen. Ook gebakken dikformaat is te koop in verschillende kleuren en kan ook op veel verschillende manieren worden aangelegd. Je zou ook gebakken dikformaat met een laag zand erop kunnen komen. Dit voorkomt slibgevaar.

https://www.bricksandstones.nl

goedkope mobiele airco onder 200

Als 200 euro alles is wat je hebt gereserveerd voor een nieuwe mobiele airco, wanhoop dan niet – je hoeft geen high-end airco te kopen om je kamer koel en comfortabel te houden tijdens de hete zomermaanden.

In deze gids vindt u de beste goedkope mobiele airco onder de € 200 die aan uw behoeften voldoet. Alle draagbare eenheden zijn uniek op hun eigen manier en u kunt er slechts één selecteren, afhankelijk van uw behoeften en functies die u er leuk aan vindt.

Ik moet u er echter op wijzen dat de meeste mobiele airco’s meer dan € 200 kosten. Alles daaronder is ofwel gebruikte en gerenoveerde AC of een verdampingskoeler.

Om mijn punt duidelijk te maken, kunt u alleen een draagbare airconditioner vinden onder de € 200 als deze al wordt gebruikt en opgeknapt. Aan de andere kant zijn verdampingskoelers niet uw typische airconditioners, en ze zijn het meest effectief in warme, droge klimaten.

In het eerste gedeelte zal ik een paar airconditioners of moeraskoelers bekijken die je kunt vinden voor minder dan € 200. In het tweede gedeelte zal ik andere gebruikte draagbare airconditioners onder de € 200 bekijken.

Als u niet de voorkeur geeft aan gebruikte apparaten, kunt u een nieuwe vinden door wat meer uit te geven, s check de beste draagbare airconditioners onder de € 300.

Beste goedkope mobiele airco onder 200 euro

1. BLACK + DECKER BPACT08WT 8.000 BTU

Als een van de topmerken in Nederland richt Black + Decker zich op kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak bij het bouwen van hun machines. Als het gaat om draagbare airconditioners, zijn ze een van de beste gezien het aantal positieve recensies dat hun producten op Amazon hebben.

De marktprijs van deze mobiele airco  is bijna € 300; u kunt echter een gebruikte optie kopen voor minder dan € 200. Het is ideaal voor ruimtes tussen 100 en 150 vierkante voet en heeft een ingebouwde luchtontvochtiger die overtollige vochtigheid verwijdert.

Een reden waarom ik verliefd werd op dit apparaat is vanwege het verticale ventilatiesysteem waardoor het een betere luchtstroom biedt dan zijn concurrenten. Dat betekent dat u uw kamer veel sneller en goedkoper kunt afkoelen.

U hoeft geen professional in te huren om het in te stellen. De meegeleverde raamkit is eenvoudig te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, profiteert u van de configuratie-instellingen om het te programmeren om uw ingestelde tijd in / uit te schakelen of de temperatuur aan te passen.

Over het algemeen is dit een perfecte eenheid voor kleine kamers. Het is redelijk geprijsd (als u besluit een nieuwe te kopen) en u zult geen problemen ondervinden als u van plan bent het te verplaatsen.

Voordelen

 • Verticale beweging zorgt voor een gestage en krachtige luchtstroom
 • Heeft een luchtontvochtiger om overtollig vocht in de kamer te verwijderen
 • Eenvoudig te installeren, zelfs door niet-doe-het-zelvers
 • De ventilator is stil omdat hij werkt zonder geluid te produceren.

Nadelen

 • Hoewel het een goedkopere optie is dan andere modellen met 8000 BTU’s, is het niet ver weg
 • De ventilator kan iets krachtiger zijn dan hij is

2. Emerson Quiet Kool EAPC8RD1 mobiele airco

Het geluid van auto’s die toeteren, buren die lachen of muziek die door de gang speelt, zijn niet de enige dingen die je slaap kunnen afleiden. Als u een lichte slaper bent, kan zelfs een luide airconditioning problemen veroorzaken terwijl u probeert te slapen.

Als lichte slaper wil je ervoor zorgen dat je airco zo stil mogelijk werkt. Het is niet alleen belangrijk, maar ook een van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een airconditioning.

Gelukkig is Emerson Quiet Kool EAPC8RD1 niet alleen stil maar ook veelzijdig. Het is perfect voor het koelen van ruimtes tot 300 vierkante meter en heeft een decibelclassificatie van 52, waardoor het een van de stilste airconditioners op de markt is.

Dit ingenieuze product heeft een automatische verdampingstechnologie, wat betekent dat het een ingebouwd afvoersysteem heeft, waardoor het niet nodig is om het vocht te verwijderen met behulp van een emmer of een afvoerslang.

Het is uitgerust met een automatisch zwaaiende ventilatierooster om koude lucht naar de plek te leiden waar het het meest nodig is. Het bedieningspaneel is gemakkelijk toegankelijk, maar u kunt ook de afstandsbediening gebruiken om de instellingen aan te passen aan uw temperatuurbehoeften.

Voordelen

 • Best wel stil
 • Multifunctioneel – koelen, vocht verwijderen en ventilatorstanden.
 • Automatische zwenklamellen voor regeling van de luchtrichting
 • Digitaal bedieningspaneel en afstandsbediening
 • Wordt geleverd met een raamkit voor eenvoudige installatie

Nadelen

 • Wielen rollen niet soepel over tapijt.
 • Uitlaatslang kan loskomen als deze niet correct is geïnstalleerd
 • Venster kit
 • De raameenheid past niet op alle raamtypes; Bekijk zeker de specificaties

Bekijk ook onze gidsen over een Dyson mobiele airco én bekijk de gids over de beste airco zonder slang.

De voordelen van intern transport

Ben je op zoek naar manieren om je productie proces soepel en sneller te laten verlopen? Intern transport is onmisbaar in een logistieke omgeving en zorgt voor een efficiënt werkproces. Omdat er een grote keuze is aan intern transport, is er altijd rollend materieel die past bij jouw bedrijf. Nog niet overtuigd? Wij vertellen in deze blog de voordelen van intern transport.

1. Versnelling productieproces

Zijn je werknemers veel in de weer met het verplaatsen van goederen? Met intern transport, zoals een palletwagen, stapelaars of heftrucks, wordt het productieproces versneld en vereenvoudigd. Zo kunnen pakketten sneller ingepakt, verzonden en bezorgd worden. Dit resulteert tevens in een grotere capaciteit van het productieproces, waarin meer bestellingen kunnen worden afgehandeld en dus meer omzet gemaakt kan worden.

2. Intern transport voor alle doeleinden

Intern transport bestaat uit een groot aanbod aan rollend materieel, zoals stapelaars, reachtrucks en veeg-, zuig- en schrobwagens. Dit heeft als voordeel dat de bedrijfsvoering van jouw onderneming op verschillende wijze kan worden verbeterd. Op basis van je wensen en behoefte kunnen gespecialiseerde bedrijven advies geven over het beste intern transport voor jouw bedrijf. Zo koop of huur je precies het intern transport dat nodig is.

3. Minder arbeidsongevallen

Het tillen van zware goederen of het slepen van grote dozen binnen een bedrijf vraagt om ongelukken en lichamelijke klachten. Met behulp van intern transport kan het zware werk van werknemers worden overgenomen. Met bijvoorbeeld een heftruck of palletwagen wordt het ergonomisch werken binnen je onderneming bevorderd. Zo neemt de kans op arbeidsongevallen door intern transport aanzienlijk af, wat u en uw werknemers veel lasten en kosten scheelt.

Kies jouw intern transport

Heb je na het lezen van deze blog interesse in de aanschaf van intern transport voor jouw bedrijf? Wacht niet langer en schaf jouw intern transport aan bij Lima intern transport. Met een breed assortiment aan intern transport, vind je bij Lima intern transport precies het rollend materieel dat je onderneming nodig heeft. Bovendien is er de mogelijkheid tot het huren of kopen van intern transport. Zo is er voor elk bedrijf geschikt intern transport, passend bij de juiste werkzaamheden.

Waarom is dakonderhoud zo belangrijk?

Iets wat veel bedrijfseigenaren veelal vergeten is het dakonderhoud van hun pand. De gedachtegang is immers vaak dat wanneer er geen hinder is, er ook geen problemen zijn. Desondanks is het van belang om het dak regelmatig te laten inspecteren. Het voorkomt grote onverwachte kosten, verlengt de levensduur van je pand én geeft je zekerheid als pandeigenaar. Nog niet overtuigd? Wij leggen je uit waarom dakonderhoud zo belangrijk is.

Dakonderhoud voor een goed uitziend pand

Het bedrijfspand is het eerste aanzicht dat (potentiële) klanten zien wanneer ze bij je op bezoek komen. Het bedrijf is het visitekaartje en je wilt daarom ook dat het er verzorgd uit ziet. Dakonderhoud draagt in grote mate bij aan de verzorging van het dak. De staat van het dak wordt gecontroleerd en mogelijke schade wordt vroegtijdig herkend. Vaak zijn deze herstelwerkzaamheden ter plaatsen zelfs uit te voeren. Zo zorgt dakonderhoud dat grotere schade voorkomen wordt en is je bedrijf na één afspraak weer klaar om bezoekers te verwelkomen.

Hoe gaat het dakonderhoud in zijn werk?

Wanneer je dakonderhoud laat uitvoeren, wordt er verder gekeken dan enkel het bestrijden van acute problemen, zoals een lekkage. Zo wordt er een grondige inspectie uitgevoerd op industriële hellende of platte daken. Ook worden de goten op de daken onderhanden worden genomen, om verstopping van de regenafvoer te voorkomen. Daarnaast kan herstel van dakbeplating in kaart worden gebracht en kunnen kleine werkzaamheden direct worden uitgevoerd. De inspectie neemt niet veel tijd in beslag, maar levert je wel veel voordelen op. Dit is zeker het geval wanneer je het dakonderhoud regelmatig laat uitvoeren.

Plan het onderhoud van je dak

Heb je het gevoel dat de staat van je industriële dak niet in orde is? Of wil je mogelijke grote schade aan het dak van je onderneming voorkomen? Plan dan direct een dakonderhoud in. Er zijn veel vakkundige bedrijven waaruit je kunt kiezen, zoals Elegast Dak en Gevel. Zij beschikken over alle kennis, disciplines en materialen om je dak vakkundig te onderhouden. Zo hoef je als ondernemer geen omkijken te hebben naar het dakonderhoud en kan je zorgeloos onder het dak blijven werken.