goedkope mobiele airco onder 200

Als 200 euro alles is wat je hebt gereserveerd voor een nieuwe mobiele airco, wanhoop dan niet – je hoeft geen high-end airco te kopen om je kamer koel en comfortabel te houden tijdens de hete zomermaanden.

In deze gids vindt u de beste goedkope mobiele airco onder de € 200 die aan uw behoeften voldoet. Alle draagbare eenheden zijn uniek op hun eigen manier en u kunt er slechts één selecteren, afhankelijk van uw behoeften en functies die u er leuk aan vindt.

Ik moet u er echter op wijzen dat de meeste mobiele airco’s meer dan € 200 kosten. Alles daaronder is ofwel gebruikte en gerenoveerde AC of een verdampingskoeler.

Om mijn punt duidelijk te maken, kunt u alleen een draagbare airconditioner vinden onder de € 200 als deze al wordt gebruikt en opgeknapt. Aan de andere kant zijn verdampingskoelers niet uw typische airconditioners, en ze zijn het meest effectief in warme, droge klimaten.

In het eerste gedeelte zal ik een paar airconditioners of moeraskoelers bekijken die je kunt vinden voor minder dan € 200. In het tweede gedeelte zal ik andere gebruikte draagbare airconditioners onder de € 200 bekijken.

Als u niet de voorkeur geeft aan gebruikte apparaten, kunt u een nieuwe vinden door wat meer uit te geven, s check de beste draagbare airconditioners onder de € 300.

Beste goedkope mobiele airco onder 200 euro

1. BLACK + DECKER BPACT08WT 8.000 BTU

Als een van de topmerken in Nederland richt Black + Decker zich op kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak bij het bouwen van hun machines. Als het gaat om draagbare airconditioners, zijn ze een van de beste gezien het aantal positieve recensies dat hun producten op Amazon hebben.

De marktprijs van deze mobiele airco  is bijna € 300; u kunt echter een gebruikte optie kopen voor minder dan € 200. Het is ideaal voor ruimtes tussen 100 en 150 vierkante voet en heeft een ingebouwde luchtontvochtiger die overtollige vochtigheid verwijdert.

Een reden waarom ik verliefd werd op dit apparaat is vanwege het verticale ventilatiesysteem waardoor het een betere luchtstroom biedt dan zijn concurrenten. Dat betekent dat u uw kamer veel sneller en goedkoper kunt afkoelen.

U hoeft geen professional in te huren om het in te stellen. De meegeleverde raamkit is eenvoudig te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, profiteert u van de configuratie-instellingen om het te programmeren om uw ingestelde tijd in / uit te schakelen of de temperatuur aan te passen.

Over het algemeen is dit een perfecte eenheid voor kleine kamers. Het is redelijk geprijsd (als u besluit een nieuwe te kopen) en u zult geen problemen ondervinden als u van plan bent het te verplaatsen.

Voordelen

 • Verticale beweging zorgt voor een gestage en krachtige luchtstroom
 • Heeft een luchtontvochtiger om overtollig vocht in de kamer te verwijderen
 • Eenvoudig te installeren, zelfs door niet-doe-het-zelvers
 • De ventilator is stil omdat hij werkt zonder geluid te produceren.

Nadelen

 • Hoewel het een goedkopere optie is dan andere modellen met 8000 BTU’s, is het niet ver weg
 • De ventilator kan iets krachtiger zijn dan hij is

2. Emerson Quiet Kool EAPC8RD1 mobiele airco

Het geluid van auto’s die toeteren, buren die lachen of muziek die door de gang speelt, zijn niet de enige dingen die je slaap kunnen afleiden. Als u een lichte slaper bent, kan zelfs een luide airconditioning problemen veroorzaken terwijl u probeert te slapen.

Als lichte slaper wil je ervoor zorgen dat je airco zo stil mogelijk werkt. Het is niet alleen belangrijk, maar ook een van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een airconditioning.

Gelukkig is Emerson Quiet Kool EAPC8RD1 niet alleen stil maar ook veelzijdig. Het is perfect voor het koelen van ruimtes tot 300 vierkante meter en heeft een decibelclassificatie van 52, waardoor het een van de stilste airconditioners op de markt is.

Dit ingenieuze product heeft een automatische verdampingstechnologie, wat betekent dat het een ingebouwd afvoersysteem heeft, waardoor het niet nodig is om het vocht te verwijderen met behulp van een emmer of een afvoerslang.

Het is uitgerust met een automatisch zwaaiende ventilatierooster om koude lucht naar de plek te leiden waar het het meest nodig is. Het bedieningspaneel is gemakkelijk toegankelijk, maar u kunt ook de afstandsbediening gebruiken om de instellingen aan te passen aan uw temperatuurbehoeften.

Voordelen

 • Best wel stil
 • Multifunctioneel – koelen, vocht verwijderen en ventilatorstanden.
 • Automatische zwenklamellen voor regeling van de luchtrichting
 • Digitaal bedieningspaneel en afstandsbediening
 • Wordt geleverd met een raamkit voor eenvoudige installatie

Nadelen

 • Wielen rollen niet soepel over tapijt.
 • Uitlaatslang kan loskomen als deze niet correct is geïnstalleerd
 • Venster kit
 • De raameenheid past niet op alle raamtypes; Bekijk zeker de specificaties

Bekijk ook onze gidsen over een Dyson mobiele airco én bekijk de gids over de beste airco zonder slang.

De voordelen van intern transport

Ben je op zoek naar manieren om je productie proces soepel en sneller te laten verlopen? Intern transport is onmisbaar in een logistieke omgeving en zorgt voor een efficiënt werkproces. Omdat er een grote keuze is aan intern transport, is er altijd rollend materieel die past bij jouw bedrijf. Nog niet overtuigd? Wij vertellen in deze blog de voordelen van intern transport.

1. Versnelling productieproces

Zijn je werknemers veel in de weer met het verplaatsen van goederen? Met intern transport, zoals een palletwagen, stapelaars of heftrucks, wordt het productieproces versneld en vereenvoudigd. Zo kunnen pakketten sneller ingepakt, verzonden en bezorgd worden. Dit resulteert tevens in een grotere capaciteit van het productieproces, waarin meer bestellingen kunnen worden afgehandeld en dus meer omzet gemaakt kan worden.

2. Intern transport voor alle doeleinden

Intern transport bestaat uit een groot aanbod aan rollend materieel, zoals stapelaars, reachtrucks en veeg-, zuig- en schrobwagens. Dit heeft als voordeel dat de bedrijfsvoering van jouw onderneming op verschillende wijze kan worden verbeterd. Op basis van je wensen en behoefte kunnen gespecialiseerde bedrijven advies geven over het beste intern transport voor jouw bedrijf. Zo koop of huur je precies het intern transport dat nodig is.

3. Minder arbeidsongevallen

Het tillen van zware goederen of het slepen van grote dozen binnen een bedrijf vraagt om ongelukken en lichamelijke klachten. Met behulp van intern transport kan het zware werk van werknemers worden overgenomen. Met bijvoorbeeld een heftruck of palletwagen wordt het ergonomisch werken binnen je onderneming bevorderd. Zo neemt de kans op arbeidsongevallen door intern transport aanzienlijk af, wat u en uw werknemers veel lasten en kosten scheelt.

Kies jouw intern transport

Heb je na het lezen van deze blog interesse in de aanschaf van intern transport voor jouw bedrijf? Wacht niet langer en schaf jouw intern transport aan bij Lima intern transport. Met een breed assortiment aan intern transport, vind je bij Lima intern transport precies het rollend materieel dat je onderneming nodig heeft. Bovendien is er de mogelijkheid tot het huren of kopen van intern transport. Zo is er voor elk bedrijf geschikt intern transport, passend bij de juiste werkzaamheden.

Waarom is dakonderhoud zo belangrijk?

Iets wat veel bedrijfseigenaren veelal vergeten is het dakonderhoud van hun pand. De gedachtegang is immers vaak dat wanneer er geen hinder is, er ook geen problemen zijn. Desondanks is het van belang om het dak regelmatig te laten inspecteren. Het voorkomt grote onverwachte kosten, verlengt de levensduur van je pand én geeft je zekerheid als pandeigenaar. Nog niet overtuigd? Wij leggen je uit waarom dakonderhoud zo belangrijk is.

Dakonderhoud voor een goed uitziend pand

Het bedrijfspand is het eerste aanzicht dat (potentiële) klanten zien wanneer ze bij je op bezoek komen. Het bedrijf is het visitekaartje en je wilt daarom ook dat het er verzorgd uit ziet. Dakonderhoud draagt in grote mate bij aan de verzorging van het dak. De staat van het dak wordt gecontroleerd en mogelijke schade wordt vroegtijdig herkend. Vaak zijn deze herstelwerkzaamheden ter plaatsen zelfs uit te voeren. Zo zorgt dakonderhoud dat grotere schade voorkomen wordt en is je bedrijf na één afspraak weer klaar om bezoekers te verwelkomen.

Hoe gaat het dakonderhoud in zijn werk?

Wanneer je dakonderhoud laat uitvoeren, wordt er verder gekeken dan enkel het bestrijden van acute problemen, zoals een lekkage. Zo wordt er een grondige inspectie uitgevoerd op industriële hellende of platte daken. Ook worden de goten op de daken onderhanden worden genomen, om verstopping van de regenafvoer te voorkomen. Daarnaast kan herstel van dakbeplating in kaart worden gebracht en kunnen kleine werkzaamheden direct worden uitgevoerd. De inspectie neemt niet veel tijd in beslag, maar levert je wel veel voordelen op. Dit is zeker het geval wanneer je het dakonderhoud regelmatig laat uitvoeren.

Plan het onderhoud van je dak

Heb je het gevoel dat de staat van je industriële dak niet in orde is? Of wil je mogelijke grote schade aan het dak van je onderneming voorkomen? Plan dan direct een dakonderhoud in. Er zijn veel vakkundige bedrijven waaruit je kunt kiezen, zoals Elegast Dak en Gevel. Zij beschikken over alle kennis, disciplines en materialen om je dak vakkundig te onderhouden. Zo hoef je als ondernemer geen omkijken te hebben naar het dakonderhoud en kan je zorgeloos onder het dak blijven werken.

Wat is een kattenverzekering?

Heb je zelf een lief katje in huis? Dan wil je natuurlijk het beste voor hem. Dat doe je door je kat van veel liefde en de beste zorg te voorzien. Het is daarom zeker geen slecht idee om een kattenverzekering af te sluiten. Als je een verzekering hebt dan kan die je bijstaan in de kosten die je onvoorzien kan hebben als je lieve viervoeter een ongeval heeft tegengekomen. Zo zorg je niet alleen voor het beste voor je harig vriendje, maar neem je voor jou ook de financiële zorgen weg.

Wat is een kattenverzekering? 

Dat is een verzekering die je vergoedt bij onvoorziene dierenartskosten en/of behandelingskosten. Zo dekt een kattenverzekering bijvoorbeeld raadplegingen bij de dierenarts, een gezondheidscontrole, laboratoriumanalyse, urineweginfecties, vaccinatie, sterilisatie, gastro-enteritis, ontwormingsmiddelen. Natuurlijk hangt dat sterk af van verzekering tot verzekering, zorg er dus altijd voor dat je goed weet wat de verzekering precies dekt, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Wat dekt ze meestal niet? 

Als het ongeval of de ziekte is voorgevallen voordat je kat verzekerd was, dan wordt dit dus niet gedekt door je verzekering. Er zijn nog andere zaken die meestal niet gedekt worden, zoals: kosten voor oogprothesen, voedingskosten zoals dieet- of therapeutische voeding, een elektronische chip of tatoeage.

Waarom is zo’n verzekering een goed idee? 

Zo’n verzekering is niet verplicht, maar kan zeker wel van pas komen! Je weet maar nooit of dat jouw kat per ongeluk iets tegen komt of plots ernstig ziek wordt. Je mag er natuurlijk niet aan gedacht hebben dat het jouw kat kan overkomen, maar katten zijn net als mensen jammer genoeg niet onsterfelijk. Dus kunnen we beter rekening houden met de mogelijkheid en ons de kosten van de medische zorgen besparen.

Wat kost zo’n verzekering ?

Hoe jonger jouw kat is op het moment dat je de verzekering afsluit, hoe lager ook de premie zal zijn. Ook andere factoren spelen een rol, ook het ras van je kat en de grootte bijvoorbeeld. 

Hoe sluit je een deze verzekering af? 

Het is niet moeilijk om een verzekering voor je kat af te sluiten. Je kan dit bijvoorbeeld heel eenvoudig online regelen.

Dierenverzekering vergelijken 

Om de beste prijs en de juiste verzekering te vinden kan je de dierenverzekering vergelijken. Er bestaan verschillende sites waar al de dierenverzekering, waaronder ook kattenverzekeringen netjes op genoteerd staan. Zodat je makkelijk kunt zien welke voor jou de beste keuze is!

 

Welke rijschool in Nieuwegein zal ik Kiezen!

Welke rijschool in Nieuwegein moet ik gaan rijlessen nemen zou je zeker vragen. Zoek daarom niet verder en kom bij ons rijschool je rijbewijs halen. Wij hebben al de jaren meer dan duizenden tevreden kandidaten zien slagen voor hun rijbewijs.

Een rijschool die verstand van zeken heeft, dan zit je zeker bij rijschool Nieuwegen op het huiste adres. Je kunt bij ons rijschool een vrijbelijvend proefles doen en daar aan de hand kun je bepalen of je verder wilt op pad gaan met ons. Als je wensen heb met tot beperking aan je rijlessen, natuurlijk kan je alle wensen tidens het zo”n proefles geven aan je rijschool.

Onze lesauto is modernste auto wat er is met alle veiligheid voorziening. Altijd maar een nieuwe lesauto van het nieuwejaar. Je word opgehaald waar je maar wilt in Nieuwegein en rijlessen worden op het examen gebied gegeven, waar jij al die routes goed gaat kennen tot aan elke drempels, kortom wij gaan je helemaal stomen tot aan je examen. Want daarmee moet je maar in een keer slagen naar je rijbewijs.

Ben je benieuwd geworden voor een proefles, neem dan vandaag nog contact met onze rijschool in Nieuwegen.

https://rijschoolvlam.nl/rijschool-nieuwegein/